Překvapivé věci, které zvyšují libido. Patří k nim i masáž

Změna každodenní rutiny může zlepšit váš milostný život. Postačí vám k tomu třeba adrenalin, zinek či spánek! A jaká kouzla přináší masáž či zelený čaj?

Psychologové a sexuologové se shodují v tom, že vyhnout se párovému stereotypu se prostě nedá. A mají pravdu. Erotická fascinace partnerem postupem času vyprchá, jenže právě tenhle moment vytváří ideální příležitost k experimentům! Taky už jste se nemilovali několik týdnů? Zvyšte svoje libido a vraťte do své ložnice vášeň! Tohle vám pomůže….

Adrenalin

Zvyšování hladiny adrenalinu patří podle studií k osvědčeným způsobům, jak dostat chuť na milování. Existuje několik způsobů, jak to udělat, ale ten nejjednodušší určitě znáte. Společně se podívejte na děsivý film. Prý to zabírá.

Pravidelné cvičení

Fyzická aktivita zvyšuje energii, stejně jako hladiny serotoninu, endorfinů a dopaminu. Všechny tyto věci přispívají k lepšímu pohlavnímu stylu a sexuálnímu životu. Dáte do pohybu tělo, odrazí se to v posteli.

Zelený čaj

Zelený čaj dělá zázraky pro vaše celkové zdraví. Pomáhá s hubnutím, udržuje mysl bystrou. Ovšem je to také posilovač libida, protože obsahuje přírodní chemikálie, které zvyšují energii a vytrvalost. Zelený čaj je známý pro přítomnost kofeinu, u něhož bylo prokázáno, že podporuje sexuální touhu (zejména u žen). Takže, kolik šálků denně vypijete?

Zinek

Jedním z nejjednodušších a nejúčinnějších způsobů, jak podpořit své libido, je navýšení příjmu zinku. Prokázalo se totiž, že právě zinek zvyšuje hladinu testosteronu jak u mužů, tak u žen. Máte tedy dvě možnosti. Koupit nějaký potravinový doplněk, nebo jíst potraviny, jako jsou jehněčí či kuřecí maso, špenát nebo dýňová semínka.

Kvalitní spánek

Nedostatek spánku může váš běžný i milostný život dost ovlivnit, neboť si pohrává s pracovním výkonem, náladou a energetickou hladinou. Nedostatek spánku znamená také příliš málo testosteronu. A bez něj to na divoké jízdy rozhodně nevypadá!

Aromaterapie

Esenciální oleje, které obsahují levanduli a vanilku, uklidňují rozháranou mysl. Což je pochopitelně dobře. Když se cítíte v pohodě, máte větší šanci toužit po sexu. Aromaterapie zkrátka ovlivňuje fyzicky i duševně, proto se nebojte dát jí šanci.

Masáž

Masáž může výrazně snížit váš stres. Nemusí být profesionální, stačí ta partnerská! Nikdo po nikom nechce „profi“ výkon. Ostatně, podle anket se většina lidí shoduje v tom, že „aspoň nějaká masáž“ je lepší než žádná. Prohlubuje úroveň intimity a zvyšuje libido. Přidejte k tomu onu aromaterapii, příjemnou hudbu, teplo a světlo svíček. Tohle nemůže nedopadnout!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat