Společný orgasmus: Sexperti radí!

Snaha o společný orgasmus přijde vniveč, když neznáte 6 rad, jak na něj. Stačí se jen řídit základními pravidly a sen se může stát skutečností! Začněte trénovat již tento víkend a okuste, jak chutná Mont Everest sexuálního života!

Podle nedávné studie v The Journal of Sexual Medicine je společný orgasmus spojen s posílením partnerského vztahu a šťastnějším pohledem na život. Navíc, fyzicky a emocionálně, může dojít k momentální ztrátě jednotlivých hranic, což je neskutečný pocit," vysvětluje autor studie Stuart Brody. Jeho dosáhnutí je ale výsledkem značného úsilí obou partnerů. Nic však není nemožné. Co pro jeho dopadení můžete udělat? 

1. Získejte náskok

„Se vzrušováním začnete u sebe, a to ještě dřív, než vůbec dojde k flirtování a vstoupíte do ložnice,“ říká Rachel Abrams, spoluautorka knihy Pár multi orgasmů a odbornice pracující pro portál Woman‘s health.

Ukradněte si v práci pět minut na přemýšlení o sexu. Ženský orgasmus začíná v hlavě. Myšlenky a pocity dotyčné dají signály jejím hormonům, které zvýší průtok krve vulvy, jež se stane citlivější a připravená k sexu,“ říká Abrams. Jakmile dojde k naladění, dejte si pozor na rušivé vlivy a rozptýlení, které mohou sexuální chuť pohřbít. To znamená vypnout zvonění mobilu a vyvarovat se otravných a důvěrných otázek, na které ve skutečnosti nechcete znát odpověď. Opravdu se soustřeďte jen na touhu a výsledek.

2. Nečekejte na něj

Muži jsou jako spínače osvětlení, zatímco ženy více připomínají komplexní řídicí desky," vysvětluje Diana Hoppe, autorka knihy Zdravý sexuální apetit, zdravé já, která tak naráží na fakt, že žena potřebuje při předehře víc času, aby dosáhla fáze plató (chvíle zvýšené radosti těsně před vyvrcholením). K tomu pomůže samoškádlení neboli masturbace. Anebo on. „Muž by se měl snažit, aby přivedl svoji partnerku do stavu vysokého vzrušení, ale sám by měl zůstat klidný,“ vysvětluje výzkumník Lorenz Tierney. Je to proto, že jemu většinou trvá pár vteřin, než se „hodí do pozoru“ a je připraven na všechno. Vy asi takové štěstí nemáte.

3. Zvolte vhodné milostné polohy, soustřeďte se na CAT

Když se dostanete do varu, upřednostněte pozice, ve kterých dochází ke stimulaci klitorisu. Jeho škádlení totiž mnoho žen k orgasmu potřebuje. Dobrou volbou je například „koníček“. Mezi strategicky úspěšné postupy patří i technika koitálního sblížení známá jako CAT čili variace na misionářskou polohu. Partner do vás proniká penisem, ale oproti klasické souloži ho víc vysunuje, takže svým tělem naráží na stydkou kost respektive na oblast porostlou chloupky. U toho se nepodpírá na předloktích, snaží se sladit pohyby s partnerkou a pohybovat se ve stejném rytmu.
Žena jen tak neleží, tlačí pánví nahoru a dopředu, aby partnerovu pánev přibrzdila.

4. Osvojte si metodu „stop and go“

Chcete-li zůstat na stejné trati, sledujte reakce protějšku. Pokud na něm poznáte, že se blíží orgasmus, zpomalte, nebo dupněte na brzdy.

5. Používejte mělký a hluboký průnik

Velký třesk pomůže oddálit střídání pohybů jeho penisu. Mělké průniky stimulují citlivou oblast kolem klitorisu a tlumí jeho vzrušení, zatímco ty hlubší dráždí špičku penisu. Jejich ovládání a střídání si ale muž musí sám pohlídat. Vy ho můžete pouze trochu krotit v pohybech pánví.

6. Komunikujte

Když jste oba připraveni na velký orgasmus, naznačte si to sténáním, slovy či nějakým gestem (stisk ruky). Budete tak mít jistotu, že je druhý připraven a můžete buď přidat na tempu, nebo se naopak stáhnout. Pak už společnému vyvrcholení nic nebrání! Trénink ovšem dělá mistra!

A vám už se někdy podařilo ochutnat opojení ze společného vyvrcholení? Nebo to snad považujete za mýtus?
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat