Spí s ženatými muži: Zachraňuji jim manželství, tvrdí!

Padesátiletá Janet Saundersová z Anglie věří, že svou promiskuitou a sváděním ženatých mužů dobře slouží celé společnosti. Poskytuje jí podle svých slov službu. Spí totiž s ženáči, kteří nemají doma žádný pohlavní život s manželkou. A sex jim poskytuje zadarmo, takže nemusejí využívat služeb prostitutek. A není jediná. Už loni se k podobnému chování přiznala Lee Romainová.

Saundersová má dvě děti a promiskuitní začala být poté, co jí utekl vlastní manžel. Rozhodla se svádět jiné ženáče, jimž poskytuje sex, když ho nemají doma. Týdně jí postelí projde i třináct různých mužů. Navíc si s ní užijí erotické hrátky, které by jim partnerky nedovolily.

„Policista, s nímž jsem se scházela, chtěl být unášen, připoután a oslepen a zanechán nahý uprostřed pole. Ale já jsem ho odmítala vysvléct, protože by se mohl podchladit. Bylo to legrační. Pak chtěl, abych ho odvezla na neznámé místo, kde by se mohl odvázat k pořádným oplzlostem… Jenže bohužel nakonec se to zhoršilo a chtěl mít při sexu u krku nůž. To jsem odmítla. Jiný muž chtěl mít sex na pracovišti. Ale i tady jsem si vymezila přesné hranice,“ uvedla Saundersová v rozhovoru pro Sunday People.

Stejně jako Romainová loni v rozhovoru pro deník The Sun tvrdí i ona, že vlastně dělá skvělou službu i manželkám zmíněných mužů.

„Někteří z těch mužů nemají doma žádný pohlavní život. Většina chce prostě něco víc než jen mazlivý sex, který mají doma. Často by chodili k prostitutkám, kdyby se nevídali se mnou, nebo by měli milenky, které by mohly ohrozit jejich manželství,“ dodává padesátiletá Janet.

Partnery si shání na seznamce Illicit Encounters. Tam se registrují zadaní lidé, kteří hledají sex mimo manželství či trvalý vztah, ale o toto manželství či vztah zároveň nechtějí přijít.

Podobné chování praktikuje také pětačtyřicetiletá Lee Romainová, která loni v rozhovoru pro The Sun tvrdila, že pomáhá ženatým mužům tím, že je svádí a spí s nimi. Dělá z nich tak prý lepší milence, takže když se vracejí k manželkám, jsou lepší v posteli a jejich vztah dostane novou vzpruhu. Byznys konzultantka si však na ženatých mužích spíš sama zvedá sebevědomí. Mají totiž jedinou ženu, kterou mohou uspokojit, takže její dovednosti snáze vyniknou.

„Ženatí muži jsou úžasní, řeknou vám, že jste nádherná, vezmou vás na úžasné jídlo, dávají vám dárky a mají milé chování, protože jsou všichni vytrénováni manželkami,“ svěřila Romainová britskému listu The Sun.

Ženatým mužům se ale také většinou dostává jen minimum sexu od manželek, a jakožto neukojení se velmi snaží a jsou náruživí. „Opravdu vás chtějí uspokojit,“ dodává svůdkyně ženatých.

O co však Romainová určitě nestojí, je to, aby se do ní muži zamilovali a opustili manželku. Naopak, ona jim chce pomoci oživit sexuální život a vrátit je ženě zpět.

„Někteří z těch mužů, s nimiž se stýkám pravidelně, mi tvrdí, že jejich manželství je teď mnohem lepší, co mají sex se mnou. Vracejí se šťastnější domů k ženám. A jeden muž se se mnou přestal časem stýkat, protože jeho sexuální život s manželkou se velmi zlepšil,“ dodává.

Sama začala spát s ženatými muži, když její o mnoho let starší partner přišel o erekci. Když zemřel, dalšího si už nehledala a zůstala u sexu s ženatými. Časem se jí hledání milenců zjednodušilo, protože na internetu vznikla celá řada seznamek pro hledající nevěru mimo vztah.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat