Keira Knightley hrdě vystavila svůj »plochý hrudník«: NAHOŘE BEZ ukazala bradavky! (FOTKY UVNITŘ)

Herečka Keira Knightley o sobě tvrdí, že je konzervativní. Ovšem jedna věc ji štve – nespravedlnost mezi pohlavími při ukazování bradavek na veřejnosti. Zatímco ty ženské jsou považovány za porno a jejich odhalení je pohoršováním, muži mohou bez obav chodit nahoře bez. Britská herečka se svlékla a nechala nafotit od pasu nahoru nahá pro kampaň Free The Nipple a snímky poskytla magazínu Interview.

Fotky s Keirou pořídil Patrick Demarchelier a zvolil černobílé provedení. Ačkoli Knightley často musí čelit kritice, že je příliš hubená, má malá prsa a na plakátech a ve filmech jí je zvětšují digitálně, před Demarchelierem pózovala odvážně. Přitom Keira sama v minulosti digitální úpravy svého poprsí kritizovala.

„Pro plakát na Krále Artuše mi dali ty divně vypadající povadlé prsy. Za A, nemám žádná prsa, za B, udělali mi je digitálně a já se lekla, když jsem to viděla, že je tam můj obličej. A taky jsem si říkala, že když mi teda dělají prsa digitálně, tak by mi měli udělat bujaré poprsí,“ stěžovala si herečka v roce 2012 při rozhovoru pro magazín Allure.

Nemám problém s odhalováním svého poprsí, protože jsou tak malá, lidi to prostě nezajímá. A je to taky snazší, jak člověk stárne. Můžete říct ne, ano, ne,“ prohlásila Keira k odhalování bradavek během rozhovoru pro magazín Allure.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat