Jak mít sex častěji?!

Mít doma partnerku, která má kolem sebe jen kolegyně a kamarádky, sice snižuje riziko, že bude nevěrná. Jenže! Průzkum sexuality u věrných párů prokázal, že nejčastěji souloží s partnerem ty ženy, které se kamarádí hlavně s muži. A čím víc kamarádů mužů a kolegů mužského pohlaví žena má, tím má víc sexu s partnerem.

Studie se opírá o analýzu sexuálního života 393 mužů, kteří měli věrný heterosexuální vztah a byli s partnerkou pohlavně aktivní. Muži v dotazníku odpovídali na to, jak často s partnerkou souloží a jak je dotyčná atraktivní. Navíc hodnotili také to, jak je partnerka – dle jejich názoru – atraktivní pro jiné muže. Partnerek se psychologové ptali na pohlavní strukturu a počet přátel.

„Existuje spousta prací, v nichž je dokázáno, že muže vzrušuje více ta partnerka, která má větší pravděpodobnost, že bude nevěrná. To neznamená, že ale tito muži chtějí, aby je partnerka podváděla. Místo toho to znamená, že když si myslí, že má příležitost být nevěrná, pak chtějí podvědomě sex častěji, aby mohli uspět v soutěži spermií,“ vysvětluje autor výzkumu doktor Michael Pham z Oakland University.

Evoluce to zařídila prostě tak, že když je žena obklopena muži a je tedy vyšší možnost, že s ní budou souložit, její partner má tendenci souložit s partnerkou častěji, aby měl jistotu, že jeho spermie budou ve vagíně převažovat.

„Výsledky naznačují, že muži, jejichž partnerky mají více mužských kolegů a přátel (potenciálních sexuálních rivalů), také s partnerkou častěji souloží, ale platí to jen u mužů, kteří mají partnerky, o nichž si myslí, že jsou velmi přitažlivé i pro jiné muže,“ dodává doktor Pham z Oaklandu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat