10 výhod manželského sexu. Znáte je?

Konec řečí o manželské jednotvárnosti a sexuálním úpadku! Na straně dlouhodobých vztahů stojí silné sexuální trumfy! V čem je manželský sex daleko lepší než ten svobodný? Výhod je 10!

Britská sexuoložka Tracey Cox říká: „Jediná výhoda nového vztahu oproti dlouholetému je novost, pocit vítězství z dobytí neznámého území. Ostatní výhody jsou jednoznačně na straně dlouhodobých vztahů. Jaké to jsou? Pocit jistoty a bezpečí, sdílení, bezvýhradná důvěra, prostor pro upřímné sdělování myšlenek, pocitů a obav.“ Jak to vypadá v praxi? Co všechno je s manželem lepší, snadnější či intenzivnější?

10 výhod manželského sexu

1. Ranní sex

Nikdo neodchází hned po sexu a nikdo se neprobouzí v prázdné posteli. Jedna a jedna jsou přece dvě. A ty „dvě“ se mohou vrhnout na ranní sex, když budou chtít. Jedinou starostí je nastavení budíku o pár minut dřív, abyste v práci nemuseli vysvětlovat pozdní příchod.

2. Milování bez stresu

Před lety, když jste spolu spávali ještě jakožto čerství milenci, bylo nutné nosit nepohodlné spodní prádlo, jehož krajky kousaly, špagetová ramínka se zarývala do ramen. A co make-up? Nonstop! Přece si musí myslet, že žena je krásná od přírody… No, tyhle časy jsou pryč. Naštěstí. Manžel už ví, jak vypadáte, když máte chřipku, když sundáte líčidla, nebo co s vašimi vlasy udělá vlhkost v koupelně. A stejně vás miluje.

3. Prostředí pro experimenty

Jelikož se znáte a víte, co od sebe můžete čekat, troufnete si i na odvážnější věci, než je misionář. Svazování, výměna rolí, akrobatické polohy, tantrické postupy, které si vyloženě žádají důvěru v partnera, jsou lepší a intenzivnější s někým, kdo vás zná. Zkrátka není důvod držet se zpátky.

4. Celodenní předehra

Víkendy (aspoň pravděpodobně) trávíte spolu, čili s flirtem můžete začít už od rána, pokračovat s ním přes oběd a celou štaci završit k večeru, kdy děti spí, hoří krb nebo aspoň vonné svíčky. Ano, další výhodou manželství je častější přítomnost partnera.

5. Menší obavy z odmítnutí

Máte chuť na sex, ale manžel vás odmítne? Tak prostě nemá náladu, řeknete si s tím, že zítra je taky den. Kdo by z něčeho takového dělal vědu?

6. Větší svoboda slova

Můžete se zeptat na cokoli a de facto i udělat cokoli – poškrábat se na noze, která vás při sexu začne svědit, poslat ho do sprchy, když vám nebude vonět… Čerstvý milenec by se mohl urazit, ale manžel? Ví, jak to myslíte…

7. Žádné podivné překvapení

Sexuální útulnost. Tak by se dal nazvat harmonický vztah dvou lidí. O svých touhách máte jasno, hodně věcí jste si už vyříkali a dokážete se spolu bavit o pocitech i obavách. K tomu se člověk musí dopracovat. Po letech. Ne po dnech známosti.

8. Otevřenost

Únava? Bolest hlavy? Premenstruační syndrom? Prostě to řeknete. I to, že jednoduše nemáte náladu. Proč si hrát na romantiku, když „není slina“?

9. Vynalézavost

Momenty pro sex v domácnosti s dětmi se musí krást. I když se zdá, že je to někdy na obtíž, nutí to k vynalézavosti nebo rychlovkám, na které jinak není prostor. Obojí je koření sexu!

10. Plánování

Dostaveníčka s milencem se dají plánovat dopředu - stejně jako s manželem. Rozdíl je v tom, že manžel se dostaví včas, po sexu nikam nejde. Můžete se spolu dívat na film a těšit se na příště. Zní to jako jistota? No a? Vždyť i ta k sexu patří!

A co vy, taky vidíte výhody v manželském sexu?






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat