10 lží, které v posteli říká úplně každý! I vy!

Každý někdy zalže… I v posteli. A důvod? V dané situaci je pravda příliš trapná! A proto není divu, že seznam deseti milosrdných lží se drží v kurzu jako máloco! Tak co, kterou hlášku používáte nejčastěji?

Když dojde na sex, je to příležitost pro překonání psychických i fyzických překážek, leckdy se bortí léta zažitá tabu. Otevřít se druhému, oddat se mu a prožít neskutečnou vášeň? Proč ne, ale někdy to funguje docela jinak. Nechcete ublížit, být až příliš pravdomluvní, urazit ego… Tak prostě vytáhnete bílou lež. Když ne vy, tak on, pokud se nechce připravit o další nálož sexu. Nebo snad chcete tvrdit, že jste tohle nikdy nepoužili nebo neslyšeli?

1. „Jsem trochu nervózní...“

Rozlité víno, protrhnutý kondom, příliš těsné sevření penisu/stydkých pysků mezi zuby? Aby člověk nevypadal jako absolutní neznalec, neuměl a nemehlo, pro maskování svých přešlapů použije jedinou možnou větu: „Promiň, jsem trochu nervózní.“ A vlastně, proč ne?

2. „Jde ti to.“

Normálně by k orgasmu došlo do pěti, deseti minut? Už dávno uběhla půlhodina, ale pořád nic? Možná není vhodná doba, možná za to může partner. Ale co když se na to zeptá? „Ne, ne, jde ti to, jen mě trochu bolí hlava/žaludek/noha.“ Téměř raněné city zachráněny!

3. „Páni, tohle jsem nečekal/a!“

I když žena na muže vybalí svoje silikonový sedmičky, je lepší tvářit se, že člověk s něčím takovým vůbec nepočítal a tudíž je, samozřejmě zcela čistě náhodně, příjemně překvapen. Obdivně vyřčeným tvrzením se dá zakrýt i rozčarování z malého nebo velkého penisu.

4. „Miluju, když mluvíš sprostě.“

Kurvičko, udělej mi to.“ Jó, ne všichni třeba na tuhle větu mají koule, ovšem ve většině případů projde. Sprostá slůvka mnohdy vzrušují muže i ženy, ale některá názvosloví z pornofilmů, která jsou dávno za hranicí normální párové intimity, pobuřují. Jenže kde ta hranice je? Konkrétně muži často neví, a proto zkouší, co jejich partnerky vydrží. A ty, aby se neshodily, často nekomentují, nebo jim dokonce dávají volnou ruku.

5. „Já s tím vždycky měl/a problém...“

Když něco nejde podle plánu - na jakékoli straně barikády, jak se získá čas navíc? Výmluva typu: „Hele, válčím s tím už dlouho, chce to trpělivost“, většinou zabere. Protějšek zbytečně neotravuje a většinou nechá věcem volný průběh.

6. „Myslím jen na tebe.“

Jo? A co ten sen o Bradu Pittovi nebo trojce s Miss Word? Teď se najednou hodí, když není bůh ví jaká nálada na laškování, co? Ale to se přece nemůže říct nahlas, víme…

7. „Nikdy jsem se tak parádně necítil/a!“

Kecy v kleci. Když tohle řekne zkušená čtyřicátnice nebo padesátiletý lišák, jehož telefonní seznam milenek je delší než účet z Makra, tak asi něco nehraje, ne? Tohle můžou říkat jen patnáctiletí, kteří se teprve „seznamují s okolním světem“.

8. „Nezlobím se, to se stává...“

Předčasný orgasmus? Nečekané upšouknutí do obličeje? Luxusní prostěradlo potřísněné krví? Lepší i ty horší kalamity k sexu prostě patří. „Hlavně zachovat tvář, hlavně zachovat tvář…“ Taky vám to zní v uších? Aby ne, mnoho lidí nasadí úsměv a řekne, že se nezlobí. Leckdy lepší, než se dohadovat.

9. „Chci tě!“

Touha po přítomnosti druhého? Kolikrát jedno velké klišé! Představte si, že několik týdnů nemáte sex. Anebo že vás šéf v práci vyprudil tak, až vás brní v rozkroku. Potřebujete ventil, uvolnit nahromaděnou energii (o tom, že takhle to cítí jenom muži, si nechte zdát), a tak svedete současného přítele, bývalého přítele, nebo kohokoli dalšího, ale neprozradíte mu váš primární cíl. „Jen orgasmus a jdi!“ To zní blbě, co? Tak radši: „Chci tě.“

10. „Miluju tě!“

Ona: „Kdy mě řekneš, že mě miluješ?“ On, čerstvě po vlastním orgasmu a v rauši: „To víš, že tě miluju.“ No jo, do té doby, než mu zase bude hučet v trenkách, ale aby vynesl smetí, to ho ani nenapadne…

Tak co, která lež je ta vaše nej?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

188 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:41
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:49

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat