6 skvělých výhod sexu ve třech. Konečně na ně došlo!

Sex ve třech? Podle některých špatný vtip! No jo, ale občas i s veselou pointou! Existuje 6 naprosto působivých důvodů, proč je trojka lepší než milování v páru!

Britská sexuoložka Tracey Cox říká, že 55 procent mužů a 27 procent žen má fantazie o sexu ve třech. Schvaluje tenhle nápad? Ani moc ne. Riziko, žárlivost, porušení slibu, provinění, nedorozumění, rozchod… Sama se na milostnou početní převahu nedívá moc optimisticky. A ostatní z řad sexuologů a psychologů jen přitakávají.

Mínění široké veřejnosti? Nelichotivé!

Vždyť je to skok do neznáma určený jen pro dobrodruhy a otrlé! (Spisovatel Malcolm Bradbury se dokonce nechal slyšet, že kdyby Bůh chtěl, abychom provozovali skupinový sex, určitě by nás obdařil více orgány…) Bla, bla…To je pořád řečí! Uvedl někdo někdy o trojce i něco pozitivního?

Když pomineme faktory, které by se mohly zvrtnout, je tu i pár věcí, kterými sex ve třech aspiruje na nejkvalitnější zážitek roku! V čem naprosto válcuje sexy souboj v poměru jedna k jedné? Tohle jsou jeho výhody!

1. Osobní selhání není tak vidět

Momentální fyzické indispozice se lépe maskují ve skupině. Stačí mírně odvrátit pozornost na dalšího aktéra a v mezičase sebrat všechny síly k akci. A někdy to jde tak obratně, že si toho ani druzí nevšimnou. No problém, za hlupáka člověk může být jindy, vždyť třeba v práci je příležitostí dost.

2. Své jde k svému…

Každý jsme jiný, a tak je jasné, že když Marie nesnáší vykonávání orálního sexu, přijde to Karolíně hrozně divné, protože právě ona tak ráda „blafe dýmku“. V překladu to znamená, že sex ve třech nabízí další výhodu. Praktiku, která se vám příčí, může vykonat někdo další - a přitom si všichni přijdou na své…

3. Ušetřené výdaje za permici do fitka

Pochopitelně, že záleží na poměru účastníků skupinové akce, ale situace, kdy můžete vynaložit větší fyzické úsilí pro uspokojení všech zúčastněných, nejsou výjimečné. (Každá spálená kalorie dobrá. Do plavek za vás nikdo nezhubne.)

4. Menší riziko samoty

Berte to tak, že když se během sexu s jedním nepohodnete, pořád máte v záloze dalšího. Ať je to muž nebo žena…

5. Plánování výluk

Kdo může říct, že si při milování na pár chvil oddychne? Vždyť normálně to druhému přijde divné až nemístné! Ale ve trojce je to jinak! Zatímco ti dva si užívají, vy můžete odpočívat. Až naberete síly, přidáte se. Anebo absolvujete druhé kolo dle momentální chuti a stavu energie. A ještě vám to nikdo nevyčte, protože zábava se ani tak nepřeruší.

6. Vlastní ego pod kontrolou

Sama Tracey Cox říká, že dle jejích poznatků, když se jeden z páru miluje před zraky toho druhého, nepřipadá si jako nevěrník. „Ten třetí“ je považován spíš za příjemné doplnění - ne hrozbu. No, a je tu další výhoda. Pokud máte choutky zanášet jinam, tohle se jeví jako celkem legální cesta. Ale snad není třeba dodávat, že po ní se vydají jen někteří. Mnoho jedinců na takovou túru není a ani nikdy nebude připraveno…

A jak to máte vy? Jste zásadně proti číslu tři, nebo o něm taky (jako většina lidí) sníte?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat