Po padesáti letech ho opustila manželka kvůli mladšímu. Uřízl si penis a hodil ho do řeky

Třiasedmdesátiletý Turgut Oymen se nedokázal smířit s tím, že ho manželka po padesáti letech opustila kvůli mladšímu. Jeho milovaná Nese ho byla schopna nechat jen kvůli sexu. A tak se Turek uchýlil k zoufalému činu, uřízl si penis a hodil ho do řeky.

Nese Oymenová si vybrala k opuštění manžela dost nevhodnou dobu. Uprostřed příprav zlaté svatby. Tedy jen pár dní předtím, než měli oslavit padesát let společného manželství.

Sedmdesátiletá žena odjela do Istanbulu, kde se zamilovala do pětapadesátiletého lékaře. Svému muži pak zatelefonovala, že zůstává v evropské metropoli a bude tam se svým novým partnerem žít. Manžela nechala na východě Turecka v obci Kiziltas vzdálené asi devět set kilometrů od Istanbulu.

Pacient ztratil velké množství krve a měl velké štěstí, že ve svém věku nezemřel. Lékařům svěřil, že se rozhodl zbavit mužství, protože měl pocit, že je k ničemu, měl také pocit, že už není mužem,“ uvedl ošetřující lékař podle britského deníku The Mirror.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat