5 pravidel dobrého sexu: Tyhle triky z vás udělají perfektní MILENKU!

Všechno má svá pravidla, sex nevyjímaje. Pokud se chcete opravdu zapsat do jeho mysli, měli byste být v posteli perfektní milenkou. Víme jak na to!

Čím byste se v posteli měli řídit, aby vaše milování opravdu stálo za to? Není to nic těžkého, stačí dodržovat několik pravidel. Díky ním bude váš sex skvělý pokaždé!

Vášnivé "Antré"

Rozehrajte hru jako profesionálka. Ukažte, že na sex opravdu máte chuť, umíte si o něj říct, a když jde do tuhého, umíte to pořádně roztočit. Předveďte se hned v úvodu, aby věděl, že postelové rošambó s vámi opravdu bude stát za to. Předehra, rafinované spodní prádlo a zejména pořádná chuť na sex s milovaným mužem je přesně to, co způsobí jiskru a výbuch vášně, která nemůže skončit jinak než v posteli.

Fantazie se počítá

Naučte se nové pohyby, odpozorujte techniku ​​z filmů pro dospělé, zkuste odhodit zábrany a splnit partnerovi přání, po kterém déle toužil. Pokud je to zrovna anál, tak zkuste i ten, pokud váš partner chce, abyste si ho vychutnali do konce, přemožte se, a splňte mu i toto malé přání. Vše nové, s čím přijdete, je velkým plusem, který posílí váš intimní život.

Využijte zbraně

Buďte šikovná a lžete tělem! Pokud jsou vašimi přednostmi prsa, zvolte polohu, ve které je necháte vyniknout. Pokud je zatížen na zadky, ukažte ho v poloze na čtyřech, kde zvýrazníte pozadí prohnutým kočičím hřbetem. Klidně si do postele navlékněte podvazky s pásem, který působí jako magnet na muže.

Navigujte

Nebojte se svádět a využít vše, co se dá, aby váš milý pištěl blahem. Stahujte svaly vagíny, šeptejte partnerovi do ucha pikantní fantazie a nebojte se dosáhnout orgasmu dřív než on. Ukažte mu, co vám dělá dobře, řekněte si, jak by měl váš sex vypadat. Vyprávějte mu, jak vám má dělat dobře a jak si přejete, aby milování probíhalo.

Dohra je také důležitá

I konec sexu by měl mít své kouzlo. Nejkrásnější podle mnoha výzkumů je prý usnutí v náručí milence, případně přímo "v sobě". Pro páry bývá "dohra" ještě důležitější a intimnější než samotný sexuální akt. Udělejte i tuto chvíli nezapomenutelnou.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat