Vejce? Nejlepší afrodiziakum a erotická pomůcka!

Dělat z vajec jen pomazánku je tak nudné! Jestli vám slípky dávají jedno za druhým, nebo vám po Velikonocích prostě zbudou, použijte je pro nastartování libida! Vaječnou vášeň nezastavíte ještě na podzim!

Velikonoční pondělí letos připadá na 6. dubna. Jeho významným symbolem jsou vajíčka. Každé obsahuje vodu, sušinu, proteiny, lipidy, sacharidy a minerální látky (sodík, draslík, vápník atd.) a vitaminy (například B12, D, E). Koho by napadlo, že právě tato kombinace má erotickou a posilující sílu, kterou vejcím připisuje nejedna kultura?

Když maratony, tak pro všechny!

Chilská spisovatelka Isabel Allende o nich dokonce napsala, že dle legend mají moc dodávat zápal starcům a oživovat vyschlá lůna neplodných žen. Ale není to pravidlem. Údajně se jistý muž ve středních letech rozhodl provozovat erotické hrátky po dobu jednoho měsíce. Aby vydržel, konzumoval jen vaječné žloutky s chlebem. Jak to skončilo? Byl hrdý na svůj výkon… Aby ne. Dalo se to očekávat.

„V Chile existuje tradice jíst vejce jako ústřice, tedy syrová, jako prostředek povzbuzující mužnost a na zotavení těla a obnovení paměti, když se člověk probere z opilosti,“ uvádí zmíněná spisovatelka ve své knize Afrodita. A zná další způsoby, jak zásobu vajec využít pro osvěžení milostného života. Pokud se vám okolo Velikonoc vytvoří nějaké zásoby, neplýtvejte jimi do pomazánky, ale projevte kreativního ducha!

Neobyčejná erotická pomůcka i pokrm

„Vejce se používají k všemožným druhům rozpustilých her. Vařená natvrdo se mohou koulet po posteli, míchaná se servírují bez vidličky na dlaň ruky, šlehaným sněhem se pokrývají ňadra, aby je mlsný milenec mohl olízat,“ vyjmenovává Isabel. Pokud na nic z toho váš partner není, přistupte ke klasičtějším způsobům milostného lovu…

Míchaná večeře pro dva

„Nejvybranější způsob, jak připravit vejce pro milostné setkání, je ten nejprostší. Omeleta, čili elegantní francouzský způsob, jak podávat míchaná vajíčka v nesčetných kombinacích, od zahradních bylinek a koření až po nakrájenou zeleninu a nadrobno sekané kousky masa,“ radí požitkářská spisovatelka.

Takže potřebujete pořádně velkou pánev, na které se vejce usmaží rovnoměrně a také se lehce oddělí ode dna. Ideálně použijte čerstvý tuk a máslo. (Opravdoví znalci pohybují trhaně pánví a pak pověří svoje rychlé zápěstí, aby omeletu vyhodilo do vzduchu. Dobrota se kdesi u stropu otočí a tím se na pánvi dozlatova osmaží po obou stranách. Takové akrobatické kousky nejsou nutné. Trénování techniky si nechte na dlouhé zimní večery.) A teď ten fígl…

Jak ho nenechat zvadnout?

Pokud toužíte po noci plné nekončící vášně, smíchejte dobře udělaná vajíčka s medem. Proč? „Jestliže partner takto připravený pokrm sní, čím víc, tím lépe, a kousek chleba k tomu, bude se moci laskat a těšit se celou noc,“ dál uvádí Isabel, která má v oblibě i další vaječnou praktiku. Miluje syrové vejce servírované na pupek milence.

Nahé hodování

Pozor, v takovém případě se vejce posypává nasekaným pórkem, pepřem, solí, citronem a kapkou tabasca. (Bohužel, její manžel je na poslední jmenovanou ingredienci alergický, ale vy snad takovou smůlu mít nebudete.) Mimochodem, ještě jednou si povšimněte způsobu servírování - tác supluje nahé tělo.

Je to prastarý způsob podávání jídla, ze kterého se těšili již staří Japonci a Římané. Okolo zmiňovaného pupku se krásně vyjímá i kaviár, tedy jedno z nejdražších afrodiziak na světě, které se získává ze samice jesetera. Máte-li na něj, zkuste i tato vejce…






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat