Pánové, tohle číslo vás porazí: Tolik žen předstírá ORGASMUS!

27.03.2015 | Sex a vztahy

Pánové se pomalu smiřují s tím, že jejich ženy někdy předstírají orgasmus. Ony to vysvětlují tím, že nechtějí ranit partnerovy city nebo už je soulož nebaví a rády by to měly za sebou. Ačkoli je první z důvodů docela altruistický a láskyplný, druhý už tolik lichotivý není. Naznačuje, že mnoho žen sex s partnerem nebaví. A je jich opravdu mnoho. V nedávném průzkumu se k předstírání orgasmu přiznalo sedmašedesát procent žen.

Průzkum si nechala vypracovat redakce britské edice magazínu Cosmopolitan a vyjádřilo se v něm 2 300 žen.

Osmadvacet procent předstírajících žen uvádí jako motiv to, že nechtějí ranit partnerovy city. Ten se při souloži sice snaží, ale ženino vyvrcholení je v nedohlednu, tak ho raději zahraje. Jen o procento méně žen chce sex předstíráním orgasmu jednoduše ukončit. Proč? Protože je to nebaví a je to příliš dlouhé.

Muži dosáhnou orgasmu během sexu pokaždé v pětadevadesáti procentech případů. Sedm z deseti žen ale přiznává, že se partner někdy při sexu dovede k orgasmu sám vlastní rukou.

Ženy při sexu velmi trápí vzhled a to, jak u soulože vypadají. Celá třetina se prý soustředí na tento fakt tak usilovně, že nemá čas se uvolnit a dosáhnout vyvrcholení. Pětatřicet procent pak nezažívá s partnerem takové dráždění, které by k vyvrcholení vedlo.

„Všichni si myslí, že žena může mít orgasmus, ale při souloži je to docela vzácné. Jen dvacet až třicet procent žen má orgasmus při souloži do vagíny, proto zbývajících sedmdesát procent může mít pocit, že to musí hrát… Ženy by neměly očekávat, že je partner přivede k orgasmu vždy, pokud ho to navíc samy nenaučí,“ komentovala výsledky průzkumu doktorka Janet Hallová, britská psycholožka.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat