Milování v magickém stylu. Sexy oblečky pro chlípné čarodějnice!

V pohádkách čarodějnice nejsou sexy, ale v životě mohou být. Chcete poslední dubnovou noc prožít trochu netradičně? Oblečte si sexy čarodějnické kostýmy, které zapálí lýtka jemu i vám!

Filipojakubská noc 30. dubna patří mezi nejmagičtější v celém roce. Skáče se přes očistné ohně, aby lidé mohli bez obav vstoupit do světlé části roku (ta tmavá začíná Dušičkami), a dle pověstí se právě tuto noc dá celkem snadno počít miminko. Je totiž velmi plodná a štědrá.

Ať už na magii a kouzla věříte či nikoli, nemusíte v tento čas jen sedět u ohniště a opékat buřty. Hoďte na sebe stylový kostým, ve kterém se budete cítit nejen rošťácky, ale i sexy. A právě tohle nově nabité sebevědomí může v tak nádherně pojmenovanou noc zamávat s vaším milostným životem!

Přitažlivá čarodějka

Pokud v blízkosti svého bydliště nemáte nějakou půjčovnu kostýmů, nebo prostě za tuhle módní výstřelku nechcete utrácet majlant, sáhněte do svých zásob a trochu poupravte šaty, kterým se říká „malé černé“. Měly by být základem každého šatníku! Jestli už jsou ty vaše obnošené, děravé nebo prostě jen vytahané, o to líp.

Bílou fixou na textil, kterou seženete v papírnictví nebo hobby obchodech (investice 9 korun) namalujte pavouka i s pavučinou, pentagram či nějaké jiné tajemné znaky. Děrované punčochy, boty na vyšším podpatku a popřípadě i hodně odvážný make-up celý outfit dotvoří. A právě ten může být naprosto klíčový.

Podle britské režisérky filmů pro dospělé Anny Span silné a netradiční líčení víc vzrušuje. Zvlášť když se obvykle malujete jen málo. Tak využijte příležitosti, kdy se černé oční stíny a rudé rty neminou účinkem!

Nezapomenutelná divoška

Sexy čarodějnického vzhledu, který se hodí na ven i do ložnice, můžete dosáhnout i obléknutím černých šatů s rozstříhaným okrajem. Za šaty na obrázku si jistý zahraniční výrobce účtuje sedm stovek, ale vy, když nějaký podobný model najdete na tržnici, výrazně ušetříte. Pak už stačí vzít nůžky do ruky a jednat. Již hotový textilní klobouk seženete již od 69 korun, nebo si ho vyrobte z papíru. A lodičky nebo kozačky si před vstupem do ložnice sundávat nemusíte. Tuhle noc to partnerovi určitě vadit nebude…

 

Připravená k akci

K základům výbavy každé správné magické ženy patří koště. To stocentimetrové a určené přímo pro čarodějky cenově vychází zhruba na 109 korun a báječně se hodí ke kostýmu s tylovou sukní v černé a fialové barvě. Tento outfit se dá hravě vytvořit z korzetu a sukýnky, která se bude snadno vyhrnovat, když vy nebo partner budete mít chuť „na čarování“ mimo všechnu společnost bavící se venku na zahradě.

Styl i elegance lusknutím prstu

Ptáte se, jak ještě všem přítomným vyrazit dech? Elegantní dlouhé šaty korzetového typu vyjdou asi na 1 500 korun, tak zase platí, že pokud nechcete příliš utrácet, poohlédněte se v šatníku po starých plesových šatech, které vám na mysliveckém bále nějaký opilec polil červeným vínem. Nemáte-li je, zvolte aspoň variantu změny vlasů, protože nad tímto nápadem nemávne žádný muž!

Britská sexuoložka Tracey Cox zastává názor, že pokud chcete v posteli zkusit něco nového, nebo vás partner bere jako samozřejmost, zkuste paruku a přeměňte se v docela jiného člověka. Je to tip, který je velmi jednoduchý, ale nesmírně efektivní. Tak ať ta filipojakubská noc stojí za to se vším všudy!

A jak se na pálení čarodějnic připravujete vy? Těšíte se na ni, nebo vás její kouzlo nechává chladnými?






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

42 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:19
21 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:17
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat