Mějte sex 2krát týdně a vyděláte i víc peněz!

23.04.2015 | Sex a vztahy

Nuda v posteli znamená také nudu na výplatní pásce. Zda aktivní pohlavní život vede k lepším výdělkům, nebo lepší výdělky k aktivnějšímu pohlavnímu životu, není jasné. Nicméně fakt je, že lidé souložící dvakrát až třikrát týdně vydělávají o 4,5 procenta více než ti, kteří souloží s menší frekvencí.

Vyplývá to z výzkumu sexuálního života 7,5 tisíce Řeků, u nichž byly dokumentovány také výše výdělků. Britský vědec doktor Nick Drydakis z Anglia Ruskin University tvrdí, že je vztah mezi výší výdělku a pohlavní aktivitou zajímavý. Nicméně jeho studie neodpovídá na zásadní otázku. „Zda více sexu zvyšuje pracovní výkonnost a vyšší zisky, nebo zda vyšší pracovní výkonnost a vyšší zisky vedou k aktivnějšímu pohlavnímu životu,“ ptá se sám Drydakis.

Psychologové od poloviny minulého století znají Maslowovu teorii o hierarchii potřeb. Základnu tvoří základní biologické a fyzické potřeby – potřeba žízně, hladu, spánku, sexu. Když jsou nasyceny, může člověk věnovat energii vyšším potřebám v pyramidě – potřeba jistoty a bezpečí, potřeba sounáležitosti, potřeba uznání a úcty, potřeba seberealizace.

„Podle této teorie se tvrdí, že šťastnější a se svým životem spokojenější jedinci jsou produktivnější a úspěšnější v práci, což znamená zase vyšší výdělky. Ta teorie říká, že lidé potřebují milovat a být milováni, sexuálně i nesexuálně. Pokud tohle chybí, lidé mohou být náchylní k pocitu osamění, úzkosti a depresi, což se vše překládá negativně do pracovního života,“ vysvětluje doktor Drydakis.

Míní tak, že když lidé hodně souloží, jsou spokojenější, v práci produktivnější a tím mají vyšší výdělky.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat