Kde má muž NEJcitlivější erotogenní zónu? Na PENIS zapomeňte!

04.05.2015 | Sex a vztahy

Muži nemají rádi předehru, citlivý mají jen penis a nepotřebují být stimulováni mentálně. To jsou asi tři největší mýty kolující kolem mužské sexuality. Pánové sami jsou na vině tím, že mnohdy tyto stereotypy ani nevyvracejí. Ale průzkum u více než sedmi tisíc mužů z Británie odhalil, že kupříkladu penis je nejcitlivější erotogenní zónou jen pro jednadvacet procent mužů a že pětasedmdesát procent mužů má rádo předehru.

Je pravda, že muži nepotřebují předehru vždy. Milují rychlovky. Jen dvanáct procent z nich má rádo předehru při každém sexu, ale většina mužů si užívá mazlení a hry před souloží v sedmdesáti procentech případů. Naopak jen pět procent předehru neprovozuje nikdy.

Muži také v průzkumu společnosti Victoria Milan tvrdí, že mají rádi mentální stimulaci. Pro osmašedesát procent je erotické dopisování a představy silnější než fyzická stimulace.

Mezi nejcitlivější erotogenní zóny nepatří u mužů jen penis, ale také brada a krk. Následují vnitřní strana stehen, hýždě a podbřišek.

„Udělat si čas na mentální a fyzickou předehru, objevovat erotogenní zóny a nadchnout se z toho, že žena převezme iniciativu při sexu, znamená jediné. Že muži rádi uspokojují své ženy,“ míní mluvčí seznamky Victoria Milan.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat