Kde má muž NEJcitlivější erotogenní zónu? Na PENIS zapomeňte!

04.05.2015 | Sex a vztahy

Muži nemají rádi předehru, citlivý mají jen penis a nepotřebují být stimulováni mentálně. To jsou asi tři největší mýty kolující kolem mužské sexuality. Pánové sami jsou na vině tím, že mnohdy tyto stereotypy ani nevyvracejí. Ale průzkum u více než sedmi tisíc mužů z Británie odhalil, že kupříkladu penis je nejcitlivější erotogenní zónou jen pro jednadvacet procent mužů a že pětasedmdesát procent mužů má rádo předehru.

Je pravda, že muži nepotřebují předehru vždy. Milují rychlovky. Jen dvanáct procent z nich má rádo předehru při každém sexu, ale většina mužů si užívá mazlení a hry před souloží v sedmdesáti procentech případů. Naopak jen pět procent předehru neprovozuje nikdy.

Muži také v průzkumu společnosti Victoria Milan tvrdí, že mají rádi mentální stimulaci. Pro osmašedesát procent je erotické dopisování a představy silnější než fyzická stimulace.

Mezi nejcitlivější erotogenní zóny nepatří u mužů jen penis, ale také brada a krk. Následují vnitřní strana stehen, hýždě a podbřišek.

„Udělat si čas na mentální a fyzickou předehru, objevovat erotogenní zóny a nadchnout se z toho, že žena převezme iniciativu při sexu, znamená jediné. Že muži rádi uspokojují své ženy,“ míní mluvčí seznamky Victoria Milan.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat