Afrodiziaka. Má smysl o nich uvažovat?

26.05.2015 | Sex a vztahy

Kolem látek, které působí jako prostředek k povzbuzení sexuálního vzrušení a libida, existuje mnoho nejasností, díky nimž jsou často neprávem opomíjena. Jak je to tedy s afrodiziaky ve skutečnosti?

Kvalitní afrodiziaka skutečně fungují!

Některé ženy v posteli nepotřebují nic kromě svého protějšku, dalším postačí sklenka dobrého vína a romantická muzika. Někdy si je třeba ovšem vypomoci i jinak. A právě v tuto chvíli mohou „vstoupit na scénu“ afrodiziaka, která člověk používá od nepaměti. Pokud by tedy byla skutečně naprosto k ničemu, jak se někdy tvrdívá, otázkou zůstává, proč by tak na mnoha místech celého světa lidé vlastně činili.

V současné době si každopádně můžete pořídit afrodiziaka ve formě kapek, krémů, sprejů nebo tabletek, přičemž je lze rozdělit na přírodní a umělá. Některé přitom stimulují centrální mozkovou soustavu, jiná působí pozitivně na prokrvení pohlavních orgánů. A výsledek? Pochopitelně zvýšení sexuální touhy u obou partnerů a vylepšení prožitků při milování. Jestliže tedy nejste spokojena se svým sexuálním životem, je nejvyšší čas na změnu. S pomocí afrodiziak je to hračka!

                               

Afrodiziaka dnes seženete snadno a levně

Samozřejmě že ne všechna afrodiziaka jsou stejně účinná, pokud vám však v posteli nechybí chuť experimentovat, můžete jich vyzkoušet celou řadu. Kde si je ale vlastně pořídit? V době internetu není žádný problém zakoupit pestrý sortiment afrodiziak levně a zcela diskrétně. Pořídit si je tedy kupříkladu můžete v sexshopu Erodream.cz, kde si lze rovnou objednat rovněž další erotické pomůcky jako vibrátory, kondomy a mnohé další.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat