5 věcí, kterých se chlap bojí, když jde s vámi do postele!

04.06.2015 | Sex a vztahy

Myslíte, že jen my ženy občas bojujeme s nízkým sebevědomím, když se máme s někým poprvé milovat? Omyl!

I muži mívají obavy, když přijde na věc. A jaké jsou nejčastější?

„Měl bych se nějak zeptat na antikoncepci?“

Většina z nás není připravena otěhotnět hned při prvním sexu s novým partnerem. A anion většinou netouží hned nás přivést do jiného stavu. Jenže kdo má řeč na antikoncepci zavést? A čí je to vlastně odpovědnost?

Upřímně, vyplatí se otázku antikoncepce probrat co nejdříve. Už třeba jen proto, že se může stát, že budete oba vzrušení jako nikdy a před samotným završením touhy zjistíte, že ani jeden z vás nemá po ruce prezervativ (a vy nejste na hormonální antikoncepci). To umí pořádně pokazit náladu…

„Bude ji přitahovat moje tělo?“

Není pravdou, že jen my ženy řešíme svou postavu, tvar prsou, nezpevněné bříško nebo celulitidu. I muži jsou na své tělo citliví a přemýšlejí, zda vám nebude vadit, že se jim trochu rýsuje pupek, nemají zrovna zadek Davida Beckhama a svalnatou hruď.
Milí pánové, nebojte, my vaše tělo zbožňujeme úplně stejně jako vy to naše!

„Jsem dost 'velký'?“

A jsme u toho, co nevyhnutelně přijít muselo. Na míry jsou pánové obzvláště citliví, tedy jde-li o jejich chloubu. Po očku se od puberty porovnávají se svými vrstevníky, herci z pornofilmů, lékařskými knihami… A pak přemýšlejí, jestli vás jejich rozměr dokáže uspokojit. Co když jste měla někoho „většího“?
Opakujeme to donekonečna. Na velikosti nezáleží, musí se to umět.

„Nepotím se moc?“

Neukápla mi kapka potu z čela na její obličej? Nemyslí, že je to nechutné, když se při tom takhle potím? Ano, i takové myšlenky muže napadají.
A přitom mohou být bez obav – při sexu se potí každý! Ženy nevyjímaje. A takové krásně se lesknoucí tělo...hm…

„Byl tohle orgasmus?“

Ženský orgasmus je na rozdíl od toho mužského těžko „vypozorovatelný“, tedy především milujete-li se poprvé a ještě svá těla navzájem tak dobře neznáte. Muž je tak odkázán jen na vaše sténání a řeč těla, které ale ještě nemusí umět pořádně „dešifrovat“. A tak má samozřejmě obavu, zda vás nenechá po milování bez dosažení vrcholu.
Tady máme spíš radu pro dámy – možná bychom mohly být při sexu o něco sdílnější…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat