Proč je SEX po čtyřicítce nejlepší?

29.06.2015 | Sex a vztahy

Upřímně, sex je skvělý v každém věku. Ale pokud váš věk začíná číslovkou 4, rozhodně to má své výhody. Nevěříte?

Výhoda č. 1: Je vám dobře ve vašem těle

Pryč jsou doby, kdy jste se necítila sebevědomě, kdy jste přemýšlela, jestli si váš partner nevšimne, že jste přes Vánoce přibrala tři kila apod. Už své tělo dobře znáte (a víte, co se mu líbí) a tak se takovými maličkostmi nezabýváte. O to více si dokážete milování užít.

Výhoda č. 2: Váš život se uklidnil

Zatímco po dvacítce jste řešila školu a zaměstnání, po třicítce hlavně děti a domácnost, teď už je situace klidnější. Jistě, pořád máte spoustu starostí a práce, ale už vše zvládáte s větším nadhledem.

Výhoda č. 3: Hormony jsou na vaší straně

Možná si říkáte, že po čtyřicítce kvůli blížící se menopauze nebudete mít na sex takovou chuť. Omyl! Ano, hladina estrogenu postupně klesá, ale množství testosteronu se nemění. A jak víme, testosteron hraje v našem libidu zásadní roli.

Výhoda č. 4: Možná jste znovu single

Tohle je spíše smutná záležitost, ale na všem se dá najít něco pozitivního. Spousta žen po čtyřicítce, když už jsou děti odrostlé a vztah s partnerem se postupně rozpadl, končí jako rozvedené ženy. Ale to neznamená, že zanevřely na partnerství nebo sexuální život! Spousta z nich je naopak připravena zkoušet nové věci a objevovat nové stránky milování, které jim stereotypní manželství už dlouho nenabídlo.

Výhoda č. 5: Pohání vás evoluce

Jak ženě klesá plodnost, tikající biologické hodiny ji „nutí“ užívat si sex co nejčastěji. Dokonce jsou ženy po čtyřicítce mnohem nadšenější z experimentů a milování si opravdu užívají.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat