6 sexy tipů, jak si v létě pohrát s ledem. V posteli se neztratí!

Led? Nepostradatelná letní rekvizita! Nejenže se bez něj neobejde žádný letní drink, ale i při sexu zamíchá s vašimi chutěmi stejně jako to nejsilnější Mojito! Dejte mu v posteli šanci!

Nemusíte být znuděni z ložnice, abyste zkusili něco neotřelého. Ať jste kdekoli, vytáhněte ze sklenice nebo mrazáku kostku ledu a použijte ji pro svoje chlípné záměry. Inspirujte se tímto šestibodovým manuálem a nebudete litovat!

1. Pomalé rozpouštění

Vy nebo on vezměte jednu kostku do každé ruky a položte je na pupík. Ten patří mezi překvapivé erotogenní části těla. (Některé ženy mohou jednoduše dosáhnout orgasmu i jen při jeho dráždění. Ale i když se tak právě nestane, neznamená to, že pupík nebude vnímavý k rozdílným teplotám.)

Kostkami hezky kružte v jeho středu i okolo něj. Pak se pomalu s těmito již napůl rozteklými mokrými pomůckami vydejte na malý výlet „tam nahoru“. Přejeďte přes žaludek, zastavte se na prsou a líně je obkružte. Zamiřte až ke krku a pokud z kostek zbyde ještě něco, navlhčete jimi jeho suchá ústa.

V opačném případě slízněte kapku vody z jeho pupíku a podělte se o ni dlouhým francouzským polibkem. A co dalšího se dá s chladivou krychličkou udělat?

2. Hra na hledání

Vezměte jednu kostičku a hezky něžně si s její pomocí zchlaďte svoje rozpálená stehna. Chvíli jezděte sem a tam, a pak jakoby omylem nechte kostku ledu spadnout do svých kalhotek nebo plavek. Už to samo o sobě je vzrušující, ale když ještě požádáte partnera, aby kostku našel, zvýšíte tím svůj i jeho erotický požitek.

3. Zkřehlá ústa

Pravidelně otužovat svoje rty a ústa ledovými kostkami, když zrovna máte na práci orální sex, patří k letním klasikám. Ještě v tom neumíte chodit? Klid. Žádné instrukce nepotřebujete.

Jeden kus ledu přímo v puse. Stejně jako penis. Jak ten bude reagovat na chlad? To poznáte, ale věřte, že za chvíli požádáte i jeho, aby udělat to samé vám. Totiž i klitorisu se moc líbí, když ho škádlí někdo se studenou špičkou…

4. Malování

Přejíždění štětcem po těle, nebo třeba vytváření obrazců čokoládou, nechte na chladnější měsíce. Teď je perem i čirou barvou právě led. Malujte jím po jeho zádech a vytvářejte písmenka, slova i celé věty, když vám nechybí jeho zásoby.

Až uznáte za vhodné, zkuste i přejíždění po penisu, pod ním, pod varlaty. Cesta k perineu (zadnici) taky bývá citlivá na vnější podněty. Koneckonců, její ledové „odpanění“ si bude pamatovat ještě příští léto…

5. Předávání

Kdyby člověk měl řešit bakterie v ústech, nikdy by nezažil, co je pořádně divoký sex. Láska a sex nějakou tu breberku snesou, tak jestli se nebojíte, předávejte si led z úst do úst. Ideálně jen jazykem. Uvidíte, jaká je to fuška! A jak se kostka zmenšuje, je to čím dál složitější, na to vezměte jed.

6. Ledové skvrny

Zábavnou a sexy hrou je i slízávání ostrůvků, které vzniknou rozpuštěním ledu na těle. Kostka je studená, jazyk horký, na tom druhém je to tak půl napůl. Tak uvidíte, kdo z vás dvou si právě tohle zamiluje. Nebo to může být i naopak? Jistě, připravte se i na malá rizika!

Co se může pokazit?

I když těchto šest tipů zní moc fajn, někdy se chybička vloudí. Co vás může při experimentech s ledem potkat?

Linda (34): „Občas to je docela nepříjemné. Zvlášť v prvních vteřinách, než si kůže zvykne na chlad.“

Klára (27): „Lechtání. Nějak jsem ho nemohla přestat vnímat.“

Kamila (31): „Pár tipů jsme už s přítelem zkoušeli a za sebe můžu říct, že dobrý, akorát poprvé jsme se u toho hrozně smáli.“

Čekali jste drasťárny. Žádné nejsou. Ale jestli během zkoušek s ledovými kostkami na nějaké přijdete, podělte se s ostatními a napište nám svoje postřehy pod článek!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat