Jak mu zchladit ROZKROK v horkých dnech?

Vedro, zapařené rozkroky a líbání k tomu? Už jen tak představa je hrozná! No jo, ale slunce zapadne a těla projdou sprchou. A co s načatým večerem? Jeho (a ostatně i váš) rozkrok se dá zchladit několika způsoby. Zalíbí se vám chladivé kondomy nebo gelové polštářky?

Sex v horku může způsobit kolaps. Jenže kdo to vysvětlí mužům, kteří podle průzkumu magazínu Men’s Health mají během teplého počasí chuť na sex větší o 28 %? Nikdo. Když se jim nepodaří zchladit mozek, je na čase usměrnit jejich rozkrok. Co pomůže k tomu, aby nebyl jako v ohni?

Mentol. Pomocník i záškodník

Ještě před penisem si do úst vložte trochu mentolové pasty. Podobný efekt zařídí i mentolový bonbon. Ale pozor. Než s touto vychytávkou zaútočíte na penis, nejdřív otestujte snášenlivost pokožky.

Pamatujte, že malé množství mentolu na kůži je příjemné, ale při větším množství je to „o ptáka“. Navíc je třeba počítat s postupným zesilováním pálivého účinku. Ten z počátku není nijak výrazný, ale vteřinu od vteřiny se násobí.

Nevyplatí se tedy do úst přidávat další a další várky. Nebudete to riskovat? Nevadí, dobře poslouží i vychlazený nápoj zakoupený v kempu. Napijte se a ve svých ústech schovejte to, co tam už beztak od rána chce mít… I další tip, jak ho zchladit a rozpálit zároveň, není k zahození.

Mrazničkové vakuum

„Můj partner miluje, když na pár minut dám do lednice vychladit lubrikant na bázi vody nebo antikoncepčního želé, potřu mu tím přirození a ještě na něj navleču kondom, který chlad o něco déle udrží. Hrozně si to pochvaluje,“ svěřuje se čtenářka Kristýna, pro kterou tato situace znamená předzvěst kvalitního sexu.

„Tonda vždycky říká, že kontrast mého rozpáleného klína a jeho v uvozovkách zmrzlého penisu patří k tomu nejhezčímu, co v létě může prožít,“ směje se. A my ji chválíme za výběr prostředku, kterým svého milence natírá. Ani jedno totiž kondom nenaruší. A když už jsme u čepiček, v erotických obchodech i slušnějších drogeriích se dá pořídit i něco, co se bude na vašich letních cestách hodit.

Chladivé balíčky za pár korun

Prezervativy s modrým obalem s označením „cooling“ obsahují speciální lubrikant s chladivým účinkem, a to z obou stran, čímž se sex stává intenzivnější pro oba dva. Jejich doporučená cena? Deset korun za jeden.

V kombinaci s ním, nebo samostatně, se dá použít i lubrikant s podtitulem „cooling touch“, který má podobné vlastnosti. Navozuje chladivý pocit a zintenzivňuje citlivost pohlavních orgánů (50 mililitrů okolo 190 korun). V případě, že široko daleko žádný erotický obchod nemáte, vystačíte si s mazadlem, které obsahuje mátu. Když ho nenecháte celý den v rozpáleném autě, zchladí vám cokoli, co budete chtít. A teď si radši sedněte…

Šokující teplotní rekordy

Chladivé gelové polštářky (tak zvané termofory), jsou taky pomůckou k nezaplacení. „Mám dvoje a nemůžu si stěžovat. S manželem se s tím docela vyblbneme,“ přiznává Markéta, která jejich teplotu upravuje podle potřeby.

Dají se i zahřívat, ale to je záležitost pro zimu. V létě je strkám do lednice, a pak šup s nimi do postele. Položené na správných místech umí dělat divy,“ rozplývá se s tím, že jakmile se polštářek odejme, místo pod ním zůstane chvíli chladné. „A to je ta správná chvíle, kdy můžete přiložit jazyk k dílu,“ usmívá se Markéta.

Tak co, budete s nadšením chladit, nebo si sex necháte až na září?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat