5 věcí, které musíte udělat, když chcete odhalit JEHO nevěru!

Jede váš partner na dovolenou nebo se právě vrátil? Jestli chcete vědět, zda svoje přirození smočil v cizím rybníku nebo se na to teprve chystá, spolehněte se na pětibodový manuál, který vytvořili sami muži! Vyrovná se praktikám KGB!

„Byla jsem v šoku, když jsem po měsíci, co se manžel vrátil z dovolené s bratrem, našla stvrzenku z nočního erotického klubu. Platit kartou se někdy fakt nevyplácí,“ smutně přitakává čtenářka Monika, která se manžela vyptávala na detaily jeho osobního času, který dva týdny trávil na druhém konci republiky.

„Nepřiznal samozřejmě nic, ale já mu nevěřím. Mám tušení, že se tam něco semlelo,“ krčí rameny a ptá se, jestli se žena může nějak chránit v případě, že partner nebo manžel vyrazí na služební cestu nebo rovnou dovolenou bez ní. No, těžko říct. Každopádně riziko je to vždycky. Proč?

Celoroční výstraha pro zadané

94 procent lidí uvádí, že špatné věci se stávají hlavně na konferencích, veletrzích a dovolených. To odhalil průzkum virtuální společnosti ON24. Respondenti, kteří se ho zúčastnili, v 70 procentech uvedli, že příliš mnoho času mimo domov může vést k osobnímu selhání. A jak to většinou chodí?

Zákon pěti set kilometrů

Mike Smith a Bill Doe, dva chlapíci, kteří napsali knihu Co si ženy nepřejí, aby ženy věděly, upozorňují převážně na jeden podstatný mužský zákon. Ten zní: Jakékoli techtle mechtle prováděné nejméně pět set kilometrů od domova, jsou téměř na 100 % bezpečné před odhalením. A proto ho pánové mají tak rádi. Dá se s tím něco dělat?

Ano, podle tohoto otevřeného a výstředního dua by se každá žena, která svého partnera vypustí do divočiny, měla řídit následujícími radami.

1. Často mu volejte

Odjel na Orlík? S kámoši se plazí po horách? Je někde na hotelu? Mobil má beztak u sebe, takže vy se snažte dozvědět, kde a s kým se právě nachází. „Když vám řekne, že už půjde spát, zavolejte mu za hodinu znovu. Pokud neodpoví, je to prolhaný podvodník. A když druhý den bude říkat, že ho vyzvánění telefonu neprobudilo, nenechte se zmýlit. My k tomu říkáme: houby s octem,“ komentují Mike a Bill, kteří radí přistoupit i k dalšímu kroku.

2. Informace vždy shánějte včas

Co budeš dělat dnes večer? Kam si jdete s kamarády sednout? Jak se jmenuje ten podnik? Kdo půjde s vámi? Smith a Doe apelují, že mezi běžnou taktiku všech smilníků patří odkládat odpovědi na konkrétní otázky (zítřejší den) a pak pravdu zkreslovat.

Jména podniků si už nepamatují, protože bylo pozdě, mobil se vybil, únava udělala svoje (zapomněl zavolat) a tak dále. Večer předtím je však nemožné tvrdit, že dotyčný přesně neví, kde, kdo, kam a proč. Bude vám odpovídat a tím pádem i vy budete mít přesnější informace. Což on nemá rád…

3. Po jeho návratu kontrolujte výdaje

Stvrzenky, měsíční výpis z banky, cokoli, co má hodnotu nad tisíc korun, je podezřelé. Může to být výdaj za striptýz, erotické služby nebo milenčino spodní prádlo. Popírá to? Pak zkuste tu instituci, která vám leží v hlavě, trochu prozkoumat. Zavolejte do obchodu, bordelu, který je na výpisu uveden, a pátrejte, jestli někdo něco neví. Výslech však stále provádějte i doma.

4. Pravidelně se ptejte

Skvělým tahem, jak někoho nachytat na švestkách, jsou opakované otázky. Jak fungují? Zeptejte se svého partnera, s kým večeřel a co měl dobrého. Jeho odpověď si zapište. Za dva týdny mu položte stejnou otázku.

Bude-li vám instinkt napovídat, že nemá ani tušení, o čem to mluvíte, nebo bude z hlavy lovit původně naučenou odpověď, máte ho v hrsti. Mimochodem, rutinní otázky patří k nejlepší výslechové metodě zaměřené na odrytí hříchů. A co dál?

5. Nepovolujte ve svém snažení!

„Jakmile jednou nachytáte svého muže při jakékoli lži (třeba tak malé, jako je místo, kde měl večeřet), která se týká nějakého jeho výletu, máte právo věřit, že vám lhal a s největší pravděpodobností vás také podvedl, nebo to aspoň zkusil,“ objasňuje svérázná dvojka. Ale co pak s tím?

Zvyšte intenzitu svého vyptávání a nenechte se odradit. Ptejte se do té doby, dokud dotyčnému dojde zásoba věrohodných lží.. Nemilosrdně ho tlačte ke zdi a ptejte se dál a dál. Na detaily. Když ho nenecháte vydechnout, nátlak ho dovede do úzkých. Tak se pak z toho hlavně nesložte…

A co vy, máte čisté svědomí?

Světoznámá seznamka Ashley Madison odhalila, že ženy jsou nejvíce nevěrné mezi 25. a 34. rokem věku. Téměř dvě třetiny žen udržují intimní poměr trvající jeden až tři měsíce. Dávejte si tedy pozor na to, kam, s kým a na jak dlouhou vytáhnete paty z domu…

A jak to vidíte vy? Myslíte, že je lepší nevědět?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat