TESTOVÁNÍ: Originální česká stavebnice Millaminis pro nejmenší

29.09.2015 | Testování

Millaminis je nová kreativní česká stavebnice pro děti od jednoho roku. Představuje interaktivní zábavu, možnost vzdělávání a zároveň umožňuje velký výběr hracího prostředí. Kluci se lehce stanou statečnými hasiči a policisty a holčičky si budou pěstovat své oblíbené květiny a starat se o zvířátka. Jednotlivé stavebnice lze vzájemně propojovat a doplňovat. Díky tomu může postupně vznikat větší a větší město Millaminis.


Celkové hodnocení: 86%

Hodnocení: 156 testerek


Hračka má barevný a jednoduchý design, který na první pohled upoutá. Je vyrobena ze speciální upravené lehčené pěny, která je certifikovaná pro děti již od narození. Stavebnice Millaminis splňuje veškeré požadavky stanovené nejpřísnějšími normami jak pro Českou republiku, tak pro celou Evropu.

Pro nejmenší děti od jednoho roku do dvou let má stavebnice charakter čistě zábavný a zároveň přispívá k samotnému rozvoji dítěte. Díky stavebnicím si děti uvědomují tvary, velikosti, barvy i návaznost jednoho prvku k druhému. Hra rozvíjí jejich motorické schopnosti a koordinaci rukou. Stavebnice Millaminis je bezpečná, měkká, pružná, ale zároveň i odolná vůči dětským zoubkům, a proto je vhodná i pro nejmenší. Další předností je odolnost vůči vodě, děti tak mohou směle pokračovat v hraní například ve vaně. A nejen ony ocení to, že jednotlivé prvky stavebnice jsou lehce uchopitelné a bez ostrých hran. 

Starším dětem od dvou do pěti let nabízí stavebnice prvky, které plní i vzdělávací funkci. Jde například o silnice a dopravní značky. V dalších řadách stavebnice se dětem ukáže prostřednictvím koncepčního prostředí celý svět. Hlavní hrdinové, kteří tento svět obývají – zvířátka Friends on the Move™, se vypraví z Afriky postupně do celého světa a představí dětem hlavní dominanty různých kontinentů i zemí.

Jak lze stavebnici Millaminis jednoduše charakterizovat? Je: 

•    zábavná
•    bezpečná - měkká, pružná, ale zároveň odolná vůči dětským zoubkům
•    vzdělávací a didaktická - roste spolu s dítětem a rozvíjí dětskou jemnou motoriku
•    interaktivní
•    vhodná do sucha i do vody

vybraná testerka | 16.11.2015

Stavebnice je hezky barevná a příjemná na dotek. Naše holčička si sní vyhrála i ve vaně, kde se dala přisát na okraje vany. Líbí se mi třeba semafor, že je na oddělitelném podstavci a tím se pro dítě stává učícím prostředkem ,, kam ten dílek asi patří,, :-)

Naše roční holčička po chvilce ukousla kousek autíčka a zanechala otisky zoubků viz foto. Materiál je voňaví a tím mi přijde i něčím napuštěný. Vůbec by nevadilo kdyby některé dílky byli větší.

vybraná testerka | 30.10.2015

Stavebnice se mému tříletému synkovi moc libí. Nejvíce si vyhraje s autíčkem, do kterého vkládá náklad. Já oceňuji, že se stavebnice jen tak nezničí, je omyvatelná a můžeme jí použít i ve vaně. Syn si vkládáním tvarů trénuje prstíky a to je taky fajn.

Jediné co mi trošku vadí, že stavebnice ne moc příjemně voní.

vybraná testerka | 28.10.2015

Stavebnice vypadá velmi pěkně, oceňuji, že se může vzít i do vany, bez nějakého poškození, líbí se mi zvolená velikost dílků. Co se mi líbí nejvíce je opravdu velmi krásné desingové zpracování. Děti si se stavebnicí rádi hrají a zatím je to drží od té doby, co stavebnici testujeme, což je u nás celkem výdrž :)

Bohužel na stavebnici zůstávají otisky zoubků, rýhy. A "vůně" stavebnice taky není nejideálnější, jinak nemám co vytknout :)

vybraná testerka | 27.10.2015

Jedná se o měkkou bezpečnou stavebnici. Je hezky barevná. Dílky jsou větší a ve dvou letech je již dítě dokáže poskládat.Obzvlášť se líbilo autíčko. Určitě dobře poslouží pro rozvoj dítěte. A opravdu stavebnici nevadí voda.

Není tak odolná oproti zoubkům. V balení je velmi málo dílku, ale ty jdou kombinovat s dalšími.

vybraná testerka | 27.10.2015

Stavebnice je velmi napadita, pro deti od 1 roku skvely material, zajimave provedeni, moznost pouzivani ve vode bych velmi vyzdvihla. Velikost jednotlivych dilki odpovida velikosti rucicek malych deti, dobre se jim se stavenici pracuje.

Tato stavebnice je dle meho nazoru opravdu pro rocni deti na cca pul roku. Dvoulete dite uz se radeji venuje stavebnicim typu lego duplo apod. Myslim, ze nebude mit dlouhou zivotnost.

vybraná testerka | 25.10.2015

Přišla nám policejní stanice. U malé má uspěch, ráda jí rozebírá, autíčko je super, krásně jezdí, výhoda také je, že si stavebnici může vzit s sebou do vany a po namočení jednotlivé dílky lepit na vanu nebo obklad. neobsahuje malé dílky u kterých bych se bála spolknutí

- pro děti, které koušou hračky, je nevhodná, zůstavají otisky zoubků a obrázky se odírají, takže nevím, kde výrobce má slibovanou odolnost vůči dětským zoubkům - vězeň z auta nemá stejnou velikost jako vězeň v budouvě, když je chci přehodit, tak ten z auta propadavá budovou - škoda, že strážník lev není oboustranný

vybraná testerka | 25.10.2015

Včera jsme oslavili 2.narozeniny mé sestřenice a já ji donesla krom jiného i testovanou stavebnici. Měla čerpací stanici a já ji k ní dokoupila ještě sadu zvířátek. Moc se jí líbily spolu s autíčkem, které bylo v testované krabici.

Myslím, že na 2leté dítě je tato stavebnice už tak trochu "malá"-nic neříkající. Sice byla nadšená ze zvířátek, ale jako taková ji moc neoslovila. Samotné balení má málo dílku, ale je skvělé, že se dají dokoupit další možnosti.

vybraná testerka | 25.10.2015

dostali jsme na testování zahradu, celkem měla 12 dílků, nejvíc synka (28 měcíců) nadchlo autíčko a vyndávání z okýnek. první den si se stavebnicí hrál skoro celý den, i s autičkem musel jít spinkat, další dny si hrál občas a jelikož dostává pořád nějaké jiné hračky tak už to leží jen v koutě, když náhodou se k tomu dostane tak si s tim hraje

vůně stavebnice, malý počet dílků

vybraná testerka | 19.10.2015

Velké lehké kousky. Stavebnice nadchla 4 letého syna, ale poptával se po zbytku stavebnice a na to jsem mu musela říct, že je to všechno. Že je tam jen dvanáct dílků. Nejvíc nadchlo auto s kolečkama,

Malý počet dílků, Naši malou zrovna stavebnice nenadchla. Byla tam jakási čerpací stanice. To nevím proč, spíš všechny moje déti milují zvířátka. Se stavebnicí, ač byla nová se vyhrála 5 minut. Později se k ní vrátila na druhý den na deset minut. Ve 20 měsících jí nešly vyndávat okýnka a dávat na zpět, takže bych ji určitě pro malé děti nedoporučila

vybraná testerka | 17.10.2015

Se svým dvouapůlletým synkem jsme testovali hasičskou ministavebnici. Stavebnice je dodávána v papírové krabici s podrobným (nejen) českým popisem. Potěšilo mě, že uvnitř krabice byly už jen jednotlivé dílky a ne žádný další obalový materiál. Jednak to šetří životní prostředí a jednak člověk nemusí dítěti rvát z ruky igelitové sáčky či plastové obaly, které nevím proč, děti zaujmou více než vlastní hračka. Stavebnice je to vyloženě klučičí. Nejdůležitější součástí je hasičské auto. Ale jaké! Synek jej okomentoval slovy: " má majáky, reflektory, brzdová světla a blinkry!" Když jsme na střechu upevnili žebřík, bylo auto shledáno dokonalým natolik, že jej synek na dva dny skoro nepustil z ruky. Autíčko pěkně jezdí, nic nedrhne, nepřevrací se. Z ostatních částí synka zaujal semafor ("Semafor- dokonce!"), další dílky už ho tak nebavily a vyloženě se mu nelíbila postavička zvířátka-hasiče. U pěnových hraček vždycky sleduji čichový dojem. Tato stavebnice patří k těm "voňavějším" a navíc se typický pach během několik dnů téměř vyvětral. Odolnost vůči zoubkům nemohu potvrdit, protože se synek kupodivu do stavebnice ještě nezakousl. Ale lehkost, který vylučuje zranění, i když auto létá vzduchem potvrzuji. Barevnost a potisk jsou velmi povedené. Těší mě i kombinovatelnost s ostatními druhy stavebnice a to, že lze za malý peníz dokoupit i jednotlivá autíčka. Určitě nám ve vozovém parku některé z nich přibude. Příjemná je i možnost použití při koupání. Materiál je nenasákavý a to, že po navlhčení lze jednotlivé dílky "přilepit" na stěnu vany či dlaždičky v koupelně obohacuje hru o další možnosti. Celkově hodnotím stavebnici velmi pozitivně a za možnost otestovat děkuji.

Některé dílky je poměrně obtížné sestavit - je nutná asistence rodiče aspoň při prvních sestaveních, které vyžaduje poměrně dost zručnosti a síly. Uvítala bych, kdyby i postavička hasiče šla připevnit k ostatním dílkům - třeba na žebřík apod...

vybraná testerka | 16.10.2015

Určitě bezpečná,syn to hned vyzkoušel,zůstal nám tam otisk zoubků,hned poznal kravičku a docela si vyhrál s autíčkem......určitě je potřeba dokoupit další stavebnice aby si dítě dokázalo více vyhrát.

neobvyklá vůně

vybraná testerka | 15.10.2015

Předem - děkujeme za možnost otestování, my dostali verzi Hasiči. :-) Dcera byla velice nadšená hned při rozbalování, pestré barvy si okamžitě získají dětskou pozornost. Materiál je velmi zajímavý, lehoučký, má pěkný potisk, líbí se mi možnost skládání kostek dohromady i možnost vyjmutí např. okýnka, což podporuje jemnou motoriku. Malé balení sice obsahuje pár kousků hraček, jde ovšem kombinovat s dalšími, i většími sadami, některou asi přinese Ježíšek. ;-) Naše Amálka si nejvíce zamilovala hasičské auto s žebříkem, do záchrany před ohněm se zapojily i ostatní hračky z pokojíku. :D Už třetí den je tato stavebnice u nás jednička, s autem se chodí i po obědě spát! ;-)

Po rozbalení krabice mě překvapil jemný "zápach", postupně ale vyprchává, za pár dní snad bude pryč.

vybraná testerka | 15.10.2015

Dceru z farmy zaujala kravička a "autíčko".Hračka se jí moc líbí.Už při rozbalování jsme si užily legraci, dcera se smála, když pod tmavým obalem viděla hračku. s kravičkou šla i spát, vypadá to, že to bude její nej hračka.

nejsou

vybraná testerka | 14.10.2015

Syn měl velikánskou radost, když jsem mu řekla, že to je pro něj. Hned se pustil do rozbalování. S obalem si poradil sám, s krabicí už jsem mu pomohla já. Vyndaval kousky až narazil na auto a to už nedal z ruky. Stavebnice ho s přestávkami zabavila na cely den. Stavebnice vypadá bytelně a přitom to nebolí když se s ni bouchne. Veselé barvy,jednoduché vzory,jde hezky poznat o jaké zvíře se jedná. Syn uz stavebnici i kousal a perfektně drží.

Stavebnice zvláštně voní. Ale teď po 3 dnech kdy je vyndaná je to lepší. Neberu to vyloženě jako zápor, ale není to obvyklá vůně.

vybraná testerka | 14.10.2015

Kluk byl nadšeny ze stavebnice.nejvíce ho baví rozkládat a skládat. Dostal policejní sadu.uvažuji o dalším rozšíření stavebnice.doporučuji všem co mají male deti výborný materiál pěnovy pevný jen tak se nerozlame.

Zatím žádný

vybraná testerka | 13.10.2015

Líbí se mi velmi kvalitním zpracováním, krásný potisk UV digitálním tiskem, který vypadá trvanlivě (čas ukáže :-)). Ve skutečnosti vypadá stejně jako na obrázcích (stejné barvy), takže mě to mile překvapilo. Žádnou podobnou stavebnici jsme zatím v rukou neměli, takže nemohu srovnat s jinými. Ale materiál "speciálně upravená lehčená pěna) vypadá opravdu dobře, trvanlivě. Není tak měkká jako třeba kostky, které doma máme z podobného materiálu, což hodnotím kladně - když je to moc měkké, děti to chtějí pořád kousat a občas kus ukousnou. Líbí se mi také, že je to ryze český výrobek, který je navíc velmi pěkný a kvalitní. Je také hezké, že obsahuje komponenty, které se dají rozebírat a opět dávat dohromady, čímž umožňují velkou variabilitu při hraní. Děti se tak nemusí držet návodu, ale mohou si libovolně skládat a hrát. Také cenově je velmi konkurenceschopná, určitě si pořídíme další druhy. Můj 2 letý syn měl velkou radost, hned začal skládat, hrát si, aniž bych mu musela nějak ukazovat co s tím má dělat - posuďte sami na videu: https://www.youtube.com/watch?v=4XtwYNPaTx0&feature=youtu.be

Zatím jsme žádné nezjistili

vybraná testerka | 12.10.2015

Šimonkovi se stavebnice líbí, jen ještě moc neví, jak si se stavebnicí hrát, (teprve jsme oslavili jeho 1. rok) zatím strká do pusy všechno, ale její barevnost a lehká váha jednotlivých součástí ho uchvátily. Hned bral do ruky jeden díl, v zápětí ho vyměnil za druhý........ Určitě za nějaký týden už bude si se stavebnicí hrát tak, jak to má být. a k Vánovům mu koupím ještě nějakou jinou, asi Policii.

vybraná testerka | 12.10.2015

Moc děkujeme, že jsme mohli novou stavebnici otestovat. Dcerka 16měsíců je nadšená. Už rozbalování jí moc bavilo. Stavebnice nás mile překvapila měkkými dílky. Jakmile jsme přivedli domů brášku 4,5r. ze školky, musel také stavebnici otestovat.Určitě o další stavebnice napíšeme "Ježíškovi".

Žádná negativa jsme nenašli

vybraná testerka | 12.10.2015

Krásné barevné kombinace.lehké i do nejmenší ručičky.a super že se dají vyměnit obrázky.dítě si vyhraje i naučí zručnosti.za nás je hráčka skvělá a pokud se dají přikoupil jiné autíčka k tomu tak super skládačka třeba města.

Nenašla jsem nic co by bylo ke kritice

vybraná testerka | 12.10.2015

Velmi vhodné pro malé dětské ručičky,dcera které je 14 měsíců si sní opravdu vyhraje,snaží se vkládat kostky do sebe.Opravdu doporučuji i pro ty nejmenší dětičky.Velikost kostek je vyhovující.Výborný měkký materiál.

Žádnou negativní věc jsem nenašla :-)

26.12.2022

Tato stavebnice je skvělá, zabavi na dlouhou dobu.

19.12.2022

Tutu stavebnici po děti velmi doporučuji. Děti si z ní užijí spoustu zábavy

20.11.2022

Krásná stavebnice Šikovná pro děti

Kostky jsou všude možně Doma šlapeme hlavně po kostkách

27.10.2022

Báječná stavebnice pro malé děti. Krásně si s ní vyhrají

Není špatná hrála jsem si s ní i já abych zabavila svou sestrenici.

10.10.2022

Skvělé pro děti , zábava zajištěna klidně na cely den

13.09.2022

meli jsme moznost vyzkouset. pekne syte barvy, material. avsak moc nezaujala nejmensiho.

01.09.2022

Vlastní můj bratránek a má hroznou radost! Dětem udělá radost :)

13.02.2021

Tato česká stavebnice je to nejlepší pro nejmenší . Není náročná a svou jednoduchosti každé malé dítko zabaví

16.05.2020

tak tohle je velká paráda , kamarádka ji pořídila vnoučkovi a je z ní nadšený , perfektní je variabilnost a možnost dokupovat další sady

-

18.06.2019

Krásná, zábavná a hlavně ČESKÁ hra pro děti i dospělé. S dcerami a synovcem u ní trávíme každý den společný čas (já tedy méně, než bych chtěla, protože mám domácí a pracovní povinnosti). Děti opravdu zabaví a rozvíjí jejich fantazii.

14.05.2019

Krásně barevná stavebnice našeho dvou a půl letého syna zaujala na první pohled. Nejraději si hraje na nákladní přepravu - do autíčka si nakládá náklad a zase ho vykládá. Je fain, že se autíčko dá použít i ve vodě :-)

28.03.2019

Millaminis stavebnici máme v rodině již několik let a má u nás velký úspěch i nadále. Děti jí milují hlavně díky designu a možnosti tahat ji s sebou do vody. Je pravda, že zoubky ji brzo poničí, ale díky cenové dostupnosti ji můžete nahradit a mohou se radovat další dětičky.

11.01.2019

Mě se stavebnice velmi líbí. Přijde mi pestrá a kreativní. NAvíc je odolná vůči dětským zoubkům a vodě. Naopak ve vodě je hraní velmi ještě zábavnější. Prostě nezničitelná. Ale mého dvouletého syna nezaujala. Na druhou stranu ho nezaujala ještě žádná stavebnice

24.11.2018

Kamaradka ma doma prisly jsme kni na navstevu a kluci jak vydeli stavebnici hned kni bezely a dokazaly si pohrat pekne dlouho takovou bych tela take klukum koupit aby si doma take sni pohraly je docela i kvalitni

14.11.2018

Všechny hračky Millaminis jsou vyrobeny z nezávadného materiálu certifikovaného pro děti od 1 roku a vyznačují se vysokou bezpečností při hraní. Millaminis obsahují mobilní aplikaci, která hračku oživí a rozhýbe. Stačí použít kameru ve svém mobilu a zaměřit se na hračku ze série Millaminis. Aplikace je zdarma. Pokud ji potřebujete nainstalovat na další zařízení, tak stačí načíst QR kód z obalu Millaminis

08.10.2018

Tuhle stavebnici má synovec. Syn měl možnost si s ní hrát když jsme u nich byli na prodloužený víkend. Stavebnice je krásně barevná, měkká a dle měho názoru opravdu bezpečná. Nemuseli jsme se bát a kluky hlídat, aby něco nespolkly. Za mně mohu jen doporučit.

11.07.2018

Stavebnice Millaminies mě zaujala svým vzhledem, který dokáže děti upoutat a zabavit. Líbí se mi, že si postupně mohou vytvořit celé město. Bohužel by chtělo použít lepší tvrdší materiál s příjemnější vůní. Pořídila jsem policejní stanici.

27.06.2018

Super materiál a hlavně lehký kluci si s tím vydrží hrát hodiny a ja si mužů dat v klidu kafco dostali jsme jako dárek myslela jsem zi ze je to vůbec nebude zajímat ale naopak měli s toho radost :-) a je to super

08.06.2018

Skvela stavebnice.Drazsi ale odolna a neni nebezpecna.Krasne procvicuje pamet a deti krasne uci.Sami jich mame doma.hromady a deti je miluji.Jsou stale nove a nove druhy a je skvele ze zrovna timto zpusobem stavebnici se deti mohou ucit a zabavit.

15.04.2018

Originální česká stavebnice Millaminis pro nejmenší zabavila i mě. Stejně si s dětmi hraji i já, takže jsme ráda, že je něco, co osloví i mě a já s dětmi u hraní vydržím dlouhou dobu. Doporučuji všem, kteří mají děti

12.03.2018

Stavebnici Millaminis jsem koupil jako vánoční dárek pro svého kamaráda, který má tříleté dvojčata. Líbí se mi že je jedná o ryze český výrobek. Děti si se stavebnicí Millaminis vyhrály opravdu dobře, strávili jsme společně u stavebnice krásné chvíle, myslím si že je vhodná jak pro kluky, tak pro holky i od toho nejútlejšího věku.

03.03.2018

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

06.02.2018

Tuhle stavebnici jsem kupovala nedavno vnouckovi k narozeninam. Hned me zaujala. Libi se mi, ze je omyvatelna, to ocenuji. Co se mi vsak moc nelibilo byla vune stavebnice. Pokud to deti strkaji do pusinky, moc se nehodi, aby byla necim napustena.

Navonena stavebnice

20.01.2018

Všechny hračky Millaminis jsou vyrobeny z nezávadného materiálu certifikovaného pro děti od 1 roku a vyznačují se vysokou bezpečností při hraní. Millaminis obsahují mobilní aplikaci, která hračku oživí a rozhýbe. Stačí použít kameru ve svém mobilu a zaměřit se na hračku ze série Millaminis. Aplikace je zdarma. Pokud ji potřebujete nainstalovat na další zařízení, tak stačí načíst QR kód z obalu Millaminis

18.01.2018

Originální českou stavebnici Millaminis pro nejmenší jsme měli možnost vyzkoušet u známe a to doslovat když prcek jeden dílek ukousl, je moc měká a dítě jednoduše ukousne, takže pro malé dítě nedoporučují, ale je moc hezká barevná, třeba starší dítě ocení a určitě ve vodě dítko zabaví.

30.11.2017

Originální česká stavebnice Millaminis pro nejmenší je skvělým pomocníkem pro zabavení prcků na dlouhý čas. Je velice kreativní a pomáhá se dětem rozvíjet. Kromě toho si děti se stavebnicí Millaminis užijí spoustu zábavy!

30.11.2017

Ocenuji, ze se stavebnici si mohou deti brat i do koupelny, pote se jim z vody nechce. Je multifinkcni, vzdelavaci uci deti barvy pocet, didakticka, ochranba, je krssne bsrevna, mekka a je odolna vuci detskym zoubkum

27.11.2017

S touto stavebnicí si má dcera hraje pokaždé, když jsme na návštěvě u mojí kamarádky. Ta jí koupila svému synovi loni k Vánocům. Stavebnice se nám moc líbí. Má měkké kostky, které nikoho neporaní, ani když je po sobě děti hodí. Líbí se mi, že je to český výrobek, že jsou kostičky hezky barevné a hlavně zdravotně nezávadné a bezpečné.

27.11.2017

Stavebnic a hraček pro děti není nikdy dost a proto jsme ráda, že můžu vnoučatům častoo něco kupovat. Tahle stavebnice mě moc potěšila. Děti z ní byly nadšené a dcera taky, protože si konečně mohla vypít celou teplou kávu. Doporučuji

nic

27.11.2017

U nás je stavebnic více než dost a všichni je mají rádi. Tato je perfektní v tom, že je tam více kusů a zabaví děti na delší dobu a to se mi líbí. Navíc je kvalitně zpracovaná a to jako maminka ocenuji :)

vysoká cena

21.11.2017

Stavebnice Millaminis pro nejmenší, ale i pro ty větší. U nás si s tím vyhrají jak prcci, tak i ti, co chodí do školy. :-) pěkné barevne obrázky. Stavebnice je měkkoučká. Zabaví opravdu všechny. Dá se vybírat í jinak tematicky zaměřené a tím pádem dokupovat. :-)

01.11.2017

Krásně barevná, mekkoucka, různé tvary, obrázky atd. Dítě zabavi. Dá se různě kombinovat. Různě tematicky zaměřené. Přijdou mi ale moc měkké pro tak malé děti. Věk bych asi řekla spíše o trochu víc, kdy necpe vše do papule. :-)

21.08.2017

Stavebnici znám od své kamarádky,která ji kupovala pro dcerku. Je krásná,barevná a omyvatelná,což je opravdu fajn.Používala jí i ve vaně a dcerka si s ní opravdu vyhrála.Ztěžovala si ale na zápach,který není moc příjemný...

Zápach

04.08.2017

Tohle byla jedna z prvních stavebnic mého synka. Je opravdu kvalitní,dítko zaujme na dlouhé hodiny,rozvíjí představivost a jemnou motoriku,což je fajn. Vyhrál si sní opravdu dlouho a stejně tak dlouho vydržela nezničená.Já můžu produkt doporučit :)

17.07.2017

První co mě upoutalo byl zápach stavebnice. Stavebnice je sice super, je měkká, na dotyk i velmi příjemná, má hezké barvy. Bohužel, hrozně, ale vážně hrozně zapáchá. Zkoušely jsme i umýt, ale bohužel nepomohlo :(

Zapáchá

05.07.2017

Stavebnice Milaminies (vím že se píše jinak) nás nadchla a zaujala. Pěkně tvary, obrázky. Jsou docela měkké. Určitě zabaví.

02.07.2017

Je úžasná,máme doma,pestra,zábavná,cenové dostupná a deti si ji moc moc užiji.☺ Urcite moc moc doporučujeme,hrajeme si s ni snad denne a recenze jsou pravdivé.I moji pratele ji maji doma pro sve deti a jsou s ni moc spokojeni.

29.06.2017

Stavebních Millaminies jsme pořídili k pmnarozeninám. Museli jsme ji odložit, protože ji dcera kousalla a u jednoho dílku se jí povedlo roh ukousnout. Je pěkné měkka, ale určitě mi nepřijde pro tak malé děti vhodná.

17.06.2017

Tato stavebnice je naprosto skvělá. Je barevná Dite zaujme a hlavně zabavi na dlouho. Dilky jsou tak tak akorát do dětských ručiček. Libi se mi možnost využití i ve vane. Syn si sní opravdu hodne vyhrál. Za me mužů urcite doporučit. Je opravdu skvělá a rozvíjí ditko:-)

05.05.2017

Kupovali jsme jí domů dětem, když na to měli věk. Děti to nadchlo, hráli si celkem často. Myslím, že by mohla být stavebnice levnější. Předpokládám, že se platí hlavně za značku. Neb mi připadá, že tu není moc úměra: cena/kvalita.

12.04.2017

Stavebnice malou hned zaujala, je krásně vymyšlená a malovaná, jen ji asi schovám, protože ji ještě hodně okusuje, a sama si s ni nevyhraje. Je super pro rozvoj dítěte, poznávání obrázků. doporučila bych dětem od 18měsíců.

16.03.2017

Na tuto stavebnici jsem narazila až zde a stala se z toho inspirace na dárek pro neteř. Malá je z Farmy nadšená, je krásně barevná a vhodná do vody - zvířátka se přece taky musí koupat! :-D Po všech těch panenkách je to pro ni příjemná změna.

13.03.2017

Stavebnice má krásné tvary a je velmi barevná. Syna okamžitě zaujala a chtěl si s ní hned rád. Autíčko ze stavebnice se stalo hned oblíbeným. Je krásně měkoučká a tak nehrozí žádný úraz. Bohužel nadšení nám dlouho nevydrželo.

Bohužel materiál není až tak odolný. Po pár chvílích bylo vidět na stavebnici pár kousanců. A po delší době se začal odlupovat potisk a materiál odlupovat...to by se podle mě u dětské hračky opravdu stávat nemělo.

09.02.2017

Se stavebnici millaminis jsme se ucili poznavat zviratka a moc jsme si ji oblibili.chodila s nami i do vany a pritom stale vypada jako nova.idealni pro mensi deti max do 5let. Vesely design a barvy jsou detmi oblibene.

08.02.2017

Uzasna stavebnice koupyli jsme ji nasi neterince a ta si z tim vyhrava a neda na ni dopustit myslim si ze i cena je veeelmi prijatelna za tak perfekni kouset mezi detske hracky.Tak mile damy sup do obchodu a nakupovat

nic

02.02.2017

Tato stavebnice mého syna baví od útlého batolecího věku. Má spoustu doplňků, krásně barevná zvířátka, stromy a další. S touto stavebnicí si vyhrají nejen nejmenší, ale i větší děti, takže skvělé třeba pro sourozence.

19.01.2017

Stavebnice vypadá krásně a je kreativní. Určitě to bude super dárek pro synovce. Jsem ráda, že jsem ji diky tomuto webu objevila. Uložím a využiju jako další tip na dárek :) bude se to hodit! Dekuji :)

20.12.2016

Kupovali jsme synkovi.Cena vyšší,kvalitní provedení,vydrží dlouho,nadšenost také..:D hraje si s tím celá rodina,pestré barvičky a děti se zabaví na opravdu dlouhou dobu.Jsem velice spokojen s koupí. Potěší každé dítko.:)

Žádné,jsme velice spokojeni,

14.12.2016

Stavebnice vypada moc dobre mam rada drevene hracky. Je dobre ze se da dokupovat a rozsirovat pocet kostek stavebnice. To ze je cesky vyrobce je pro me take plus. Podivam se v obchode a mozna poridim jako darek dekuji za tip :-)

14.12.2016

Stavebnici jsem odzkouseli u kamaradky ktera ji ma jiz nejakou dobu, ma 5 dtei takze denodenne tahle stavebnice dostava do tela, a stale je krasna drzi, libi s emi ze je mekka, podajna aze s ni deti nemohou ublizit- pokud ji teda nechutnaji a nejedi jako muj rocni sny, jinak enni nic co byhc ji vytkla

rocni syn rad ochutnava takze zvladne kus hracky ukousnout,takze spis pro vetsi deti

06.12.2016

Stavebnice je hezká barevná, malá si s ní hodně vyhraje, ale vadí mě na ní, jak již bylo zmiňované že zanechává na sobě otisky po zoubkách. I děti co přijdou s návštěvami si jí zamilovali, dokonce jsme i kupovali jako dárek dál.

12.11.2016

Skladacka je sice hezká, ale z totálně nepraktickeho materialu. Nejenže dítko kus ukousne a jsou na ní vidět kousance. Odpovida opravdu na ten rok a půl kdy to dítko objevuje, bohužel i těmi zoubky. Stavebnice je napustena vůní, což mi pro deti taky nepřijde vhodné. Stavebnice celkově nezaujala.

Vše vypsáno v kladech.

04.11.2016

Stavebnice se mi líbí. Líbí se hlavně i dětem. Přijdeme mi, že tak trochu nevím jestli bych tak úplně napsala že smrdí, ale asi jo. Je hezky barevná, děti zaujme a vyhrají si. Když do toho dcera kousne, tak to tam zůstane.

12.10.2016

Hezká, příjemná, dítě zabaví. Hezký barevná.

Nepřijde mi, že by voněla. Některé dílky jsou dost malé pro malé dítě.

10.10.2016

Stavebnice je moc hezky udělaná. Má jednoduché tvary a výrazné hezké barvy. Je příjemná na dotek a nemá žádné ostré hrany - nehrozí zranění. Je vždy možnost rozšíření a dokoupení dalších sad. Je omyvatelná a vhodná i do vany -velké plus

09.10.2016

Stavebnice Millaminis je krásná, pestrobarevná, nápaditá a určitě přispívá k rozvoji dětské fantazie. Oceňuji, že díky svému materiálu se s ní dá hrát i při koupání a vytvářet tak například na stěně vany městečko.

Materiál je brzy opotřebovaný.

06.10.2016

Perfektní hra u které se děti rozvíjí,kreativita a nápaditost,logika´,zábavnou formou.Stavebnice není složitá a má krásně barvy.Navíc je omyvatelná´,bezpečná a snadno pochopitelná.velká spokojenost..

05.10.2016

Kvalitní stavebnice i pro nejmenší děti. Má dílky tak akorát do malé ručky , nemusím se bát, že maličký dílek spolkne . Stavebnice je hezky barevná a stálá a smí se brát i do vany. Děti si s ní pěkně vyhrají.

18.09.2016

Bezpečná stavebnice, která podporuje kreativitu, všestranný rozvoj a děti zabaví na dlouhou dobu! Millamis je vyrobena ze speciální pěny. Přísně testovaný materiál je naprosto bezpečný a nezávadný, navíc vhodný i pro hraní ve vodě.

03.09.2016

Stavebnice Millaminis je u dětí velice oblíbená. Rády si s ní hrají a super je, že si ji mohou brát sebou do vany nebo třeba v létě do bazénku. Líbí se mi, že má absolutně zdravotně nezávadné složení ze speciálně upravené lehčené pěny, která je certifikovaná pro děti již od narození a má i certifikační značku „Bezpečná hračka“. Tuto stavebnici doporučuji.

27.08.2016

Tuto stavebnici jsem koupila svým synovcům, měli z ní obrovskou radost. Výrobek mohu jedině doporučit, protože stavebnice je moc pěkná, barevná a děti se s ní nemohou zranit díky tomu, že je vyrobena ze speciální upravené lehčené pěny. Kluky samozřejmě nejvíc baví hasiči a policisti :)

16.08.2016

Kvalitní český výrobek, to se musí určitě ocenit. Žádná Čína. Stavebnice z lehké pěny, která je určitě vhodná pro ty nejmenší a to už již od 1 roku. Výběr je veliký, navíc je fajn, že podle věkové kategorie si dítě přijde na své a myslím, že i rodič. Seženete v Pompu, mají i internetový prodej.

15.08.2016

Syn dostal darem, nejvíce ho baví autíčka. Líbí se mi provedení a barevnost, ale jak i zde bylo několikrát zmiňováno, stavebnice se lehce prokousne. Následně mi vadí otisky zoubků na jednotlivých dílech. Jinak doporučuji. Myslím že je celkem obstojná i cena produktu.

15.08.2016

Moc hezká stavebnice, pořídila jsem vnukovi k svátku. Je krásně barevná, multifunkční i naučná. Příjemný materiál. Malý si s touto stavebnicí hraje i venku v bazénku. Příjemná cena, ostatním dítkům můžeme jen a jen doporučit.

02.08.2016

Tuto stavbnici mají u nás schovanou vnoučata, když přijedou na návštěvu. Je hezky barvená a měkká. Nehrozí, že by s ní děti nějak zranili ( a že se dokážou mlátit dřevvěnýma kostkama :) ) dá se použít i ve vaně, což je skvělé a příjemné zpestření při koupání

28.07.2016

Stavebnice je moc hezky barevně vyřešena, líbí se mi různé tvary a postavy, kterým můžu rozšířit i slovní zásobu dítěte. Je příjemná i na dotek, nezanechává třísky jako jiné, takže může i malé dítě:)

Zanechává otisky zoubků

11.07.2016

Tuto stavebnici jsme koupili naší neteřince k narozeninám. Byli jsme spokojeni s barvou a velice výhodné je, že je tato stavebnice omyvatelná. Nejvíce jí zaujala kravička, s tou si dlouho vyhrála. Také jsme velice ocenili kvalitní zpracováním, krásný potisk UV digitálním tiskem. Rodiče jí dokoupí další dílky, protože neteřinka je ze stavebnice nadšená.

Zatím jsme žádné neshledaly.

16.06.2016

Našemu malému se stavebnice velmi líbí, vyhraje si s ní opravdu dlouho, baví ho snad úplně všechny jednotlivé figurky. Jsou bezpečné, rozvíjí jeho samostatnou hru a představivost, učí se přitom názvy jednotlivých figurek.

16.06.2016

Tato stavebnice je moc hezky zpracovaná, figurky jsou příjemné na omak, nejsou pro děti nebezpečné kvůli ostrým rohům apod. Děti se poučí o tom, jak které zvířátko dělá, procvičí si motoriku, zabaví se.

14.06.2016

Synka stavebnice báječně zabavila, hrál si víc jak hodinu a vůbec nepotřeboval mou přítomnost. Hra rozvíjí motoriku, zvídavost, kdy se dítko ptá: "co to je?". Trénuje se fantazie, představivost a dítě se hlavně baví a má radost!

12.06.2016

Tuhle stavebnici jsem videla u kamošky, má je její dva a pol letá dcerka, a sice je stavebnice barevná, hezká a veselá, malú to už moc nebavilo. Prý, když ji dostala na první narozeniny, byla nadšená, no pak se ji to okoukalo ale jinak fajn.

Myslim že je to pro deti malinke, 2 leté díte se už venuje necomu jinýmu

12.06.2016

stavebnice je barevná, velmi pěkně udělaná, zaujala jak naší roční dračici tak i 5ti letého kluka....můžu je necha si s ní hrát osamotě , protže to hrozí jen bitka o díly, nebo nářek nad rozbitou stavbou..nehrozí vdechnutí malých částí maximálně okousání

téměř všechny díly prošly pusou a jsou ozdobeny zouby dětí (nechci to svádět jen na mladší v zaujetí strká do pusy věci i starší)

30.05.2016

Hodnocení testerky se vztahovalo k jinému testování. Její komentář byl přesunut.

28.05.2016

Stavebnici má můj bratranec a po zkušenostech nemůžu říct, že by stavebnice byla něco extra. Je sice hezky barevná, ale je málo obsáhlá a navíc ji dítě snadno poničí. Na druhou stranu plus za interaktivitu.

trochu páchne měkká, neodolná zubům

27.05.2016

Náš malý má rok a půl a se stavebnicí si skvěle vyhrajeme :D myslím, že jsme ji mohli pořídit klidně i dříve. Stavebnice má veselé pestré barvy a tvary. Podporuje rozvoj dítěte a jemnou motoriku :) za nás je to super kousek, se kterým si hrajeme téměř denně :)

nejsou

24.05.2016

Stavebnici zkusili moje neteř se synovcem - líbila se jim moc. Je zábavná. Vhodná do dětských ručiček. Zažívají s ní často legrandu. Je hezky barevná, nápaditá. Neobsahuje malé dílky, tak se nebojím nechat je o samotě.

13.05.2016

zatím nemohu tolik posoudit, máme malé miminko, ale jsem ráda, že jsem si zde mohla pročíst zkušenosti a recenze, a stavebnice je již pro prcka přpravená na dobu, až si bude sám hrát.. ocenuji, že je vhodná jak do vody, tak na suchu..

málo dílků v jednom balení, člověk pokud chce mít velkou stavebnici, musí nakoupit více balení..a tudíž se to prodraží

13.05.2016

Dětem přinesl tuto stavebnici Ježíšek, když ji bylo 1,5 roku a myslím, že se přesně strefil pro tento věk. Dílky jsou krásně barevné, autíčka přesně do ručičky dítěte. Moc děti zaujalo také vyndavání z okýnek. A jako velké plus hodnotím možnost užívání ve vaně, při koupání dětí,které se tak zabaví a hračky se i omyjí.

10.05.2016

Tuto stavebnici pořídila dcera mému ročnímu vnoučkovi. Okamžitě si s ní začal hrát a zkoumat všechny dílky. Nejvíce ho bavilo autíčko s kterým chtěl i spát protože ho nechtěl vůbec pustit :-). Je to pěkná stavebnice od jednoho do dvou let.

09.05.2016

Tuto stavebnici jsem vyhrála v jedné soutěži. Je pěkně udělaná pro male dětičky nejvíce vhodna. Nemusim se bát zda nato šlapnu a bude me bolet noha a nebo když s tim me dítě hodí a neco rozbije. Hrajou si sní i když prijdou na navštěvu přitelovi děti a vydrží u toho dlouho.

25.04.2016

Naprosto skvělá stavebnice pro ty nejmenší. Máme dvouletou dcerku a ta je přímo nadšená. Stavebnici dostala k Vánocům a doteď je to top hračka v naší domácnosti. Všechno si ještě strká do pusy a tak jsem v pohodě. Vím, že tohle jí neublíží.

19.04.2016

Stavebnice vypadá velice dobře. Uvažuji o tom , že ji koupím svoji malé vnučce k narozeninám. Určitě bude nadšená a věřím, že si se stavebnicí vyhraje. Má spoustu možností pro využití a už se těším jak si spolu vyhrajeme.

18.04.2016

Millaminis je stavebnice pro nejmenší děti, která umožňuje bezpečnou zábavu, rozvoj motoriky, podporuje kreativitu, má vzdělávací a interaktivní charakter a roste s dítětem. Je bezpečná a jsme s ní velice spokojeni.Děti ji mají moc rádi.:)

Žádné nevidím.:)

13.04.2016

Stavebnici jsme si ,,omakali" u kamarádky na návštěvě, která ji koupila svým dětem. Stavebnice je hezká, měkká, aspoň si děti neublíží když po sobě nějaký ten kousek hodí. S tím, že v takovém materiálu budou vidět zoubky se musí počítat,Jen mi přišlo, že sada má docela málo dílků. A popravdě děti moc nenadchla, nevím proč.

11.04.2016

Stavebnici jsem vyhrála v soutěží. Hned jsem jí darovala mé vnučce. okamžitě si s ní začala hrát. Zapojili jsme se i ostatní. Vnučka je z nové hračky nadšená. Vzala si jí hned domů a tak si s ní také hraje.

Vnučka nějaké kousky okousala a potisk už není vidět.

08.04.2016

Tuto stavebnici jsem koupila dvoulet=mu snynkovi mé kamarádky. Stavebnice a některé její další komponenty jsou vyrobeny ze speciálně upravené lehčené pěny, která je certifikovaná pro děti již od narození. Matyskvoi se evidentně líbí, podporuje jeho rozvoj a dokáže se s ní zabavit na hodně dlouho, což je podstatou aby maminka měla čas na sebe.

nemá

04.04.2016

Stavebnice je pěkně barevná , měkká a jednoduchá na složení i rozložení. Jednotlivé díly jsou lehoučké a velké. Co se týká zoubků jsou po chvíli hraní vidět otisky zoubků na hračkách. Oceňuji, že autíčko hezky jezdí po koberci.

04.04.2016

S touto stavebnicí jsem se setkala u své švagrové, neteř má 1 roček... Pro tento věk je to vhodná stavebnice., má hezké jasné barvy, je velká, takže nehrozí spolknutí, malá si s tím dokáže delší dobu vyhrát.

jediné asi že tato stavebnice je opravdu pro děti malinké, málo dílku, dítěti se to okouká...

03.04.2016

Výborná stavebnie pro malé decka od 1 roku.Stavebnice je z měkkeho materialu,voděodolna,rozvíjí detskou motoriku,kreativitu,a samozřejmě roste s dítetem.Děti si s ní dokáží hrát celý den je zábavná,barevná.

03.04.2016

Koupila jsem bráškovi,moc hezké obrázky,nehrozí, že když na ně šlápnete, taková bolest jako s legem. :-D hezké obrázky, roztomilé provedení. Do malých ruček hezky ,,pasuje". Stavebnice si zažila své v bazénu, na písku i ve vaně

Hodně záporné - ,,smrad" dá se ,,uhryznout" část dílku

02.04.2016

Stavebnici Millaminis pro nejmenší jsem kupovala k vanocum pro svoje vnoucatka. Uz obal me velice zaujal. Dalsi plus davam za provedeni zaoblenych rohu a barevnost. Zde je videt lrasna ceska prace a vyroba

01.04.2016

Trávím mnoho času hrami s malými členy rodiny a hry v koupelně patří k těm nejoblíbenějším. Stavebnice se osvědčila. Zdá se bezpečná a to je hlavní kritérium, Je krásně barevná, a mnoho variant jednotlivých dílků umožňuje zapojit a rozvinout fantazii nejen těch nejmenších.

30.03.2016

Musím uznat že hra je velmi kreativní, je hodně barevná což velice oceňují,je příjemná na dotek a snadno omyvatelný,což je perfektní. Bavič se snadno udržuje,líbí se mi že děti si hrou trénují motoriku.

30.03.2016

Do testování jsem se nezapojila, neměla jsem to štěstí. Ale máme 21 měsíční holčičku a stavebnici jsme dostali jako dárek. Dcerka si jí hned zamilovala a stala se top hračkou. Jsem ráda, že se nemusím strachovat o její bezpečí a necháváme jí samostatně si hrát.

Cena

29.03.2016

Stavebnici dostala má malá vnučka a dcera je s ní naprosto spokojená.Stavebnice je pro dítko bezpečná,nedá se o ní zranit,nedají se spolknout malé časti.Je omyvatelná vhodná jak do vody takže si deti vyhrají i ve vaně.Dají se z ní skládat ruzné kreace,což je fajn pro vyvíjení motoriky dítěte

29.03.2016

Stavebnici má malá vnučka je z ní naprosto spokojená,Je schopna si s ní hrát klidně i celý den.Stavebnice je zábavná,bezpečná má měkké tvary,pružná kreativní vhodná jak do vody tak do suchaUrčitě bych jí doporučila detičkám od 1 roku.

29.03.2016

O Velikonocích u nás byla na návštěvě neteř s malým tříletým synem. Sebou měli stavebnici Millaminis. Prý se bez ní Honzík nikam nechce ani hnout. A vůbec se mu nedivím. Je dokonalá . Jednoduché tvary, hezké barvy a velká variabilita. Super je, že sis ní děti vyhtrají i ve vaně. Mezi náma....vyhrála jsem si sní i já.

27.03.2016

Velice krásná stavebnice,která děti zabaví určitě na dlouho.Děti si mohou postavit statek nebo malé městečko.doporučuji.Stavebnice nemá ostré hrany a je příjemná na dotek takže děti ji mohou klidně i žužlat :-)

27.03.2016

Stavebnice je velice pěkná a vhodná pro děti..navíc je bezpečná což je u malých dětí taky důležité,aby tam nebylo riziko zranění..takže tuhle stavebnici mohu všem určitě jen a jen doporučit k vyzkoušení..

26.03.2016

Cokoliv se dá vzít do vany je u nás oblíbené, tedy i tato stavebnice. Holky i kluci, každý si najde své oblíbené kousky. Rádi se přidáme i my, rodiče. Stavebnice není tvrdá s ostrými hranami, je tedy i bezpečná. Jen je třeba ohlídat možnost odkousnutí menších částí jednotlivých kousků.

26.03.2016

Stavebnice obecně u nás doma patří k nejoblíbenějším hračkám. Tato je krásně barevná, jednotlivé kousky mají ideální velikost a zajímavé tvary podněcují dětskou fantazii. I tatínek s i rád pohraje. Dobře se udržuje čistá a děti si ji oblíbily. Dokoupíme další a zábava, u které se pobaví celá rodina bude ještě větší.

26.03.2016

Na muj vkus znam i lepsi stavebnice nezjsou prave tyto Millaminis. Jedine plus vidim v zaoblenych rozich o ktere se nemuze ditko nijak zranit ci si ublizit. Jinak hezky provedene kombinace. Minus vysoka prodejni cena

26.03.2016

Originální stavebnice millaminis pro nejmenší. Moje neteř si s ní opravdu dobře vyhraje. Stavebnice je velmi odolná. Je odolná i proti dětským zoubkům. Zvířátka vypadají reálně. Je velmi kvalitní .

25.03.2016

Na stavebnici je skvělé,že je už od 1 roku dítěte.Může se přikoupit a stavět dál větší a zajímavější městečko.Je vhodná jak pro chlapce stejně tak pro dívky.Je naučná a děti zabaví.všem vřele doporučuji

24.03.2016

Moc krásná barevná stavebnice.Děti si s ní opravdu vyhrají je příjemná na dotek nemá žádné ostré hrany ani nic takového.Je našim dětem velice naučná.Děti se naučí poznávat zvířátka a věci kolem sebe.Je krásná a děti zabaví.

24.03.2016

Stavebnice si u nás v dětském pokoji ihned našla své místo. Hrají si s ní jak kluci tak i holčička. Osobně nejvíce ocením snadnou údržbu výrobku. Snadno se udržuje čistá. Je velmi variabilní a uspokojí i velmi rozvinutou dětskou fantazii. Pěkné barevná a bezpečná se hodí i k menším dětem.

23.03.2016

Tuto stavebnici jsem poprvé viděla u své kamarádky která má malého vnoučka.Malý si krásně hrál stavebnice je zábavná,bezpečná děti si vytváří vlastní kreativitu,roste s dítetem a dětičky si s ní nádherně vyhrají.

23.03.2016

Stavebnici jsem kupovali mému malému synovci k narozeninám slavil první narozeniny.Stavebnice měla veliký úspěch.Po rozbaleni je krásně jemná pružná krásně barevna takže to dětičky určitě hned zaujme a dětičky už si hrají podle svým potřeb ale hlavně není na té stavebnici nic o co by se mohl zranit.

21.03.2016

Dcerka dostala tuto stavebnici k prvnim narozeninam a libila se ji i o dva roky starsimu braskovi :-) Stavebnice je lehounka, brarevna, pasuje presne do malych rucek. Dily se daji prohazovat (mame farmu) mezi sebou. Ve vode take super, mam rada hracky co jsou obojzivelne (voda i sucho) :-)

Neni zrovna moc vonava, ale prezit se to da a detem je to jedno. Spise mi vadi, ze hned po prvnim zakousnuti zustaly otisky. Nez oslava narozenin skoncila, stavebnice vypadala, ze ji mame mesice O:-)

18.03.2016

Stavebnici má můj 2 letý synovec a je z ní úplně nadšený,každý den si s ní hraje staví a moc ho to baví.Rozvíjí kreativitu a fantazii malých dětí.Určitě synovci jěště koupím nejakou hračku této značky

05.03.2016

Stavebnica Millaminis zaujme menšie aj väčšie deti, každé si nájde to svoje- či sú to už autíčka, alebo zvieratká... podporuje tvorivosť, motoriku,predstvavivosť... je pekne farebná, jemá na dotyk...

zvláštna vôňa ,ktorá časom vyprchá

03.03.2016

stavebnica je urcena malym ako aj vacsim detom, podporuje tvorivost, motoriku, vyucbu farieb, kedze je krasne farebne spracovana, deti si vedia pri nej dobre vychutnat svoj volny cas , super na dotyk

03.03.2016

Stavebnice měla úspěch u obou mých dětí (věk 9 let a 2 roky). Tvary jsou pro dítě ve vhodné velikosti, hezké barvičky děti zaujmou. Děti si s touto stavebnicí vydrží hrát po dlouhou dobu, jsem ráda, že jsem se pro ni rozhodla.

27.02.2016

Stavebnice se mému tříletému synkovi moc libí. Nejvíce si vyhraje s autíčkem, do kterého vkládá náklad. Já oceňuji, že se stavebnice jen tak nezničí, je omyvatelná a můžeme jí použít i ve vaně. Syn si vkládáním tvarů trénuje prstíky a to je taky fajn.

18.11.2015

´Původně jsem si myslela, že stavebnici hlavně užije můj mladší syn, ale překvapil mě i ten starší (4 roky), když přišel ze školky, hned se k tomu vrhnul a začal si také s bráškou hrát. Takže hned při návštěvě nákupního centra, jsem musela dokoupit další větší sadu. Stavebnice je lehká, a je skvělá i na cesty.

18.11.2015

Stavebnice opravdu splnila mé očekávání, velikost dílků je akorát na dvouleté dítě, okusování a ožužlávání zatím vydržela, všechno strká hned do pusy. Myslím se, že to opravdu bezpečná stavebnice, zvířátka se nám moc líbila, může se je postupem věku učit. A velké plus je, že se můžou brát do vany. Rozhodně doporučuju, ale myslím si, že starší děti 4 let si s ní asi už moc nevyhrajou.

18.11.2015

Máme dvojčátka a vyhráli jsme „zahradu“, není tam moc dílků, takže o to byla doma rvačka. Stavebnice se jim moc líbila, je dobré, že dílky jsou měkké a zatím mi přišli odolné, když vidím co s tím moje holčičky vyvádějí.

V tom malém balení je opravdu pár dílků, doporučuji koupit si rovnou větší sadu, já už jsem jí přikoupila a holčičky jsou spokojené.

18.11.2015

Máme stavebnici policejní stanice, ta se mému synovi moc líbila, vydrží u ní dost dlouho, už jsme museli improvizovat a pomocí papírové krabice, mu přidělat prostory stanice kde si s figurkami hraje. Myslím si, že to pěkná hračka, která rozvíjí dětskou fantazii.

V balení je málo dílků, určitě dokoupíme další.

18.11.2015

U nás nejvíce zabodovalo autíčko, z toho byl náš tříletý moc nadšený. Už má doma různá autíčka, ale tohle ho nějak nadchlo. Když rozbalil celou stavebnici, tak pořád klepal s krabicí jestli tam ještě něco není, koukal na mě jestli je to opravdu všechno. Pro malé děti je opravdu skvělá, a nemusíme se bát, že něco spolkne.

17.11.2015

Stavebnici jsem vůbec neznala, nedávno slavil syn mé kamarádky 1. rok a já musela řešit výběr dárků. V takovou chvíli jsou poznatky a reference cenným nástrojem. Velmi mě tato hračka nadchla a díky referencím maminek, jsem jí pořídila jako dárek. To že jsem zvolila správně, mě ještě tentýž večer přesvědčil telefonát kamarádky. Byla nadšená, malý si dlouhou dobu hrál a objevoval a tak se tento dárek nakonec stal nejoriginálnějším :D.

17.11.2015

Jsem pravidelnou čtenářkou Bety.cz, díky proběhlému testování jsem poprvé zaregistrovala tuto stavebnici. Na první pohled mě velmi zaujala a tak jsem se rozhodla stavebnici otestovat s mojí 14ti měsíční dcerkou. Po rozbalení mě velmi překvapila lehkost a odolnost materiálu. Dceru zaujala barevná škála a veselé motivy. Obě oceníme i to, že je stavebnice nezničitelná. Možnost využití i při koupání je další plus! Pro malé děti určitě vřele doporučuji! Aneb jak praví přísloví „V jednoduchosti je krása“

Nenašla jsem

17.11.2015

Docela mě mrzelo,že jsme se sm mojí dcerkou nedostali mezi testerky,ale když jsem tady četla tolik nadšených odkazů tak jsem neodolala a už taky testujeme-zatim teda velká spokojenost,malá je ndšená ze zvířátek,pořád je někam nosí,dokonce s ní i sedí u stolu při jídle:-)

Žádná negativa jsme nenašli

17.11.2015

My se rozhodně chystáme koupit našim dětem tuhle stavebnici k vánocům, asi pořídíme hasiče. Jen mě mrzí, že v balení není víc dílů, protože hlavně mladší syn se ještě neumí moc dělit, ale aspon se to nějak naučí:-)))))

17.11.2015

Nejsem si úplně jistá, jestli roční dítě takovouhle stavebnici ocení, nám jsou skoro dva a přijde mi, že dřív by si náš Kubík se stavebnicí tolik nevyhrál. I tak jsem mu musela některé dílky sestavovat já. Ale jinak super, je vidět, že ho hraní fakt baví.

17.11.2015

Jsem ráda za super inspiraci díky testování, i když jsem nebyla testerka, tak jsem čekala na hodnocení, s dcerou jsme pořídily malou farmu, jsem ráda, že se dají dokupovat další kousky. Vůně stavebnice mi třeba vůbec nevadila. Chválím nápad a možnost hrát si i ve vaně.

17.11.2015

Doma mám malého a samozřejmě pořád hledáme nové stavebnice, které můžou pomoci s rozvojem motoriky. Když jsem zahlédla tady testování, zaujalo mě a vydali jsme se obchodu, abych se podívala na stavebnici zblízka. Pořídili jsme velkou požární stanici. Syn měl radost, hrál si s ní skoro celý den, nejvíc ho zaujalo hasičské auto se žebříkem a vrtulník. Pravdou je, že stavebnice má zvláštní vůni, ale po pár dnech a hraní si ve vaně vůně zmizela. Super je, že kousky se můžou vzít do vany a hrát si. Za mě určitě palec nahoru a mohu jen doporučit. Ježíšek zřejmě přinese i další varianty.

Žádné jsme nenašli

17.11.2015

Díky za inspiraci, díky tomuhle testování jsem se dozvěděla o nové stavebnici. Pořekadlo zlaté české ručičky se sem hodí s přehledem. Osobně podporuju české výrobce a i proto jsem si to nemohla nechat ujít. Pořídili jsme malou policejní stanici a vnuk si vyhrál celý den, nejvíce si zamiloval lva policistu. Určitě budeme dokupovat další kousky.

17.11.2015

Mě se líbí hlavně ten materiál – pro děti je určitě bezpečný, nejenom že tím nezraní samy sebe, ale když občas nějaká kostička nebo jiný díl někam letí, nestane se, že by se něco rozbilo nebo že by tím někomu způsobily zranění.

16.11.2015

Naše děti mají tuhle stavebnici pár týdnů, i když starší dcera už je na ní docela velká, pořád si s ní hraje. Moc se jim líbilo, že si můžou vzít zvířátka sebou do bazénku. Souhlasím s některými tady, že na ní jsou brzy rýhy, ale to dětem nevadí:-)

16.11.2015

Můj syn má zatím jen tu serii policejní, ale určitě se mu chystáme koupit i nějaké rozšíření nebo jinou sérii. Vydrží si hrát opravdu dlouho. Jediné, co bych vytkla, je že se docela začínají odírat obrázky.

16.11.2015

Uvazovali jsme o ni s manzelem jako o darku pod stromecek pro naseho malého Misu a myslim, ze když jsem si precetla vsechnu tu chvalu na stavebnici tady tak je jasne co nam letos jezisek nadeli pod stromecek.

16.11.2015

Stavebnice je lehká a příjemná na dotek. Ve vodě si s ní naše holčička dlouho vyhrála a dokonce drží i na stěnách vany. Krásně barevná a snadno složitelná. Nejvíce se líbilo autíčko a semafor, který se dal vyndat z kolečka a dítě samo ho tam chtělo dát zpět :-) Tak, že i naučné.

Naše roční holčička na stavebnici nechala otisky zoubků a kousek se jí povedlo ukousnout. Přijde mi voňavá a tím vzniká otázka čím je napuštěná?

16.11.2015

Přiznám se že stavebnice nám moc dlouho celá nevydržela, máme doma spoustu hraček, takže postupně se to zamotalo do všech ostatních, můj Tomášek si s ní, ale pořád hraje, máme doma, už jinou farmu se zvířátky, tak si s tím hraje dohromady. Staví si doma velkou farmu a jezdí tam s traktůrky, je to k popukání to jeho žvatlání u toho. Určitě přikoupíme další sadu, je to opravdu bezpečná stavebnice a rozvíjí to zručnost.

16.11.2015

.Stavebnice farma se nám moc líbila, naše dvouletá holčička si s ní pořád hraje. Ještě že je vodě odolná, hned první den jsme jí museli vzít sebou do koupelny. Malá je zní nadšená, určitě dokoupíme něco pod stromeček.

Po otevření krabice je cítit takový ten pach z výroby, ale po pár dnech to vyčichlo.

04.11.2015

Krásně řešená stavebnice, která určitě zaujme každé dítě. Kreativní a hezky barevná, spíše určená dětěm kolem jednoho roku. V balení je málo dílku, ale to se dá napravit další investicí. Za mě doporučujeme!

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat