TESTOVÁNÍ: Buďte ještě krásnější s make-upem Skin Match PROTECT od Astor

27.11.2015 | Testování

NOVÁ kolekce Skin Match PROTECT od Astor chrání pokožku před nepříznivým životním prostředím a stresem. Primer, make-up a korektor dokonale sjednocují pleť, chrání ji a vytváří bezchybný vzhled.


Celkové hodnocení: 93%

Hodnocení: 197 testerek


Každý den čelí vaše pleť přívalu znečišťujících látek, které mohou pokožku stresovat, zvyšovat její citlivost a způsobovat předčasné stárnutí. Díky převratným pokrokům v oblasti péče o pleť vám kosmetické produkty od značky Astor pomohou zamezit vzniku nechtěných vrásek, zbarvení a zašedlosti pleti. Tyto tři jednoduché kroky v podobě primeru, make-upu a korektoru řady Skin Match Protect jsou navrženy tak, aby pomohly chránit a zdokonalit pleť, která bude vypadat svěží a bezchybně.

Make-up, velice úspěšný produkt z řady Skin Match od Astor, nabízí dokonalý, přirozeně vypadající vzhled a může se pochlubit hedvábně jemnou, lehkou texturou, která rovnoměrně, okamžitě a jednolitě splyne s pletí. Unikátní Triple Protection komplex fosfolipidů, hydratačních látek a vitaminu E chrání pleť před škodlivinami životního prostředí a zároveň poskytuje až 24 hodinovou hydrataci. Formule je obohacena o ochranný faktor SPF 18. Make-up sjednocuje zbarvení pleti, redukuje tmavé kruhy pod očima a kryje skvrnky. Výsledkem je krásně zářivá pleť!

Benefit Astor: Sjednocující make-up, který využívá pigmenty pokožky ke zlepšení jejího výsledného vzhledu.

3 produkty z řady Skin Match zaručí bezchybnou pleť v pouhých 3 krocích:

Krok 1: Primer vyživuje pokožku hydratačními složkami a arganovým olejem a připravuje tak pleť pro optimální nanášení make-upu. Jako výborný antioxidant napomáhá chránit proti znečišťujícím látkám. Navíc optické pigmenty pomáhájí vyhlazovat jemné vrásky a skryté póry. Díky dlouhotrvajícímu efektu a prodyšnému složení lze primer použít samostatně pro rozzářený efekt pleti nebo pod make-up pro delší výdrž.

Krok 2: 24 hodinový make-up sjednocuje pleť pro dokonalé, přirozeně vypadající krytí s ochranným faktorem SPF 18. Hedvábně jemné složení s Triple Protection komplexem viditelně zlepšuje jas, tón a celkový vzhled pleti.

Krok 3: Skvěle pečující korektor zakrývá nedokonalosti jako jsou jemné vrásky a tmavé kruhy pod očima. Díky svým antioxidačním vlastnostem pomáhá zjemňovat pokožku a chránit ji před působením volných radikálů. Měkký polštářkový aplikátor je ideální pro delikátní oblast očního okolí.

Skin Match představuje bezkonkurenční volbu pro přirozené líčení s přidaným benefitem ochrany. Díky technologii v oblasti péče o pleť Astor vytvořil kompletní řadu líčení, která napomáhá chránit proti působení škodlivých a znečišťujících látek z životního prostředí, dokonale sjednocuje pleť a nosí se báječně po celý den.

„Právě pro krásně přirozený vzhled a ochranu pleti miluji řadu Skin Match Protect od Astor, která obsahuje primer, make-up a korektor. S pomocí faktoru SPF pomáhá chránit pleť před působením UVA/UVB paprsků a díky silným antioxidantům zabraňuje působení škodlivin na naši pleť. Navíc korektor, jehož aplikace na oční okolí je velmi příjemná, rozzáří můj vzhled, který je svěžejší a bezchybný. Tento dokonale sjednocující make-up okamžitě ochrání a zlepší vzhled mé pleti!“ Heidi Klum, umělecká poradkyně značky Astor.

Produktová řada Skin Match Protect, zahrnující primer, make-up a korektor, bude na trhu od září 2015 exkluzivně v DM, později v dalších drogériích. Značka Astor věří, že líčení je součástí rovnováhy a povzbuzení žen, aby uvěřily, že „Je krásné být sama sebou.“

Perfektní, svěží a funkční. Každodenní líčení musí po celý den pracovat stejně tvrdě jako Heidi Klum a zároveň chránit její pleť. To je důvod, proč je primer, make-up a korektor z řady Skin Match Protect doslova její dokonalou souhrou. Každý z těchto produktů se pyšní revolučním složením zaručujícím bezvadné krytí, make-up Skin Match přináší hydrataci a primer Skin Match chrání před polutanty.

CO BUDEME TESTOVAT?

Primer Skin Match Protect

* Pomáhá chránit před nepříznivým životním prostředím, stresem a UVA/UVB zářením
* Odlehčená, nelepivá textura
* Neviditelný, světlo rozptylující štít pro jednotný tón pleti
* Opticky zakrývá nedokonalosti a jemné vrásky pro zářivou pokožku
* Dlouhotrvající, až 24 hodinová hydratace

Make-up Skin Match Protect

* Pomáhá chránit pleť před působením škodlivin ze životního prostředí jako je znečištění apod.
* Projasňuje pleť, kterou zbavuje zašedlosti a projasňuje ji
* Zdravě vypadající, příjemný a svěží pocit pleti po celý den
* Zakrývá skvrny, jemné vrásky, nedokonalosti, tmavé flíčky a nerovnoměrný tón pleti
* Pomáhá pokožku zbavit se viditelných pórů a dodává jí až 24 hodinovou hydrataci
* Odlehčené, bezolejové, prodyšné, sametově hebké složení
* 93% žen cítilo jemnou, flexibilní formuli
* Splyne okamžitě, bezchybně a skvěle s tónem a strukturou pleti
* Hladké složení pro neviditelný, rozzářený výsledek na denním světle
* Více než 95% žen si oblíbilo výsledky, kterých s pomocí make-upu dosáhlo
* Dokonale sjednocuje a zlepšuje tón a texturu pleti
* Napomáhá opticky redukovat barevné nesrovnalosti, tmavé kruhy pod očima,
zarudlost a póry

* Vhodný pro každý typ i tón pleti
* Dlouhotrvající až 11 hodinový výsledek
* Odstín nebledne ani se nestírá

Jak vybírat svůj odstín?
Porcelain - nejsvětlejší odstín, pro blondýnky a světlejší typy
Nude - střední odstín
Beige - pro opálenější či snědší pleť
Pokud si nejste jistá odstínem své pleti, podívejte se v obchodě na nabízené odstíny a podle toho si v testování vyberte ten nejvhodnější pro vás!

vybraná testerka | 10.01.2016

Jsem naprosto nadšená, nádherná vůně, skvělé krycí schopnosti, sjednocené tóny pleti. Zmizely mi i kruhy pod očima po noční směně. Za velký plus, pro mne tedy, je dobrá roztiratelnost a řídká konzistence, díky tomu stačí použít pouze malinkaté množství. Primer je také úžasný.

Větší krycí schopnost Primeru

vybraná testerka | 06.01.2016

Podklad pod Make up je dobře roztíratelný, zanechává pleť krásně jemnou, totéž platí i o make upu. Dále dobře kryje, menší nedokonalosti pleti, ale pupínky jsou i po aplikaci docela viditelné. Jeho výdrž je obstojná, vždy mi vydržel celý den. Nezanechává suchou pleť, nezanechává pleť napnutou. Dále se dobře odličuje. Zkoušela jsem odstín nude a seděl mi perfektně, i když na první pohled jsem se zalekla jeho tmavé barvy. Rozhodně budu tento make up vyhledávat i v budoucnu.

Trochu mi vadila řídká konzistence jak primeru tak makeupu. Za malou vadu bych i považovala, to že například hojící se pupínky to spíše zvýrazňovalo, než zakrývalo.

vybraná testerka | 05.01.2016

Make up má krásnou vůni a dokonale sjedocující efekekt, který vydrží dlouhou dobu a krásně se nanáší jak štětcem, tak i prstem. Pleť Vám dokonale vyhladí a cítíte se po něm svěží a rozjasněná. Velké plus je k tomu i báze, která vám dá dokonalý základ.:)

vybraná testerka | 05.01.2016

při otevření a přičichnutí jsem ucítila jemnou a příjemnou vůni, konzistence je v pořádku - velice dobře se nanáší, na pleti dobře drží a při doteku je pleť velmi hebká...výrobek splnil ve větší míře mé očekávání

jedině, že bych očekávala vyšší krycí schopnost

vybraná testerka | 05.01.2016

Makeup s bází drží jako přibitý za celý den se ani nehne, báze pleť krásně rozjasní. Mám pleť spíše sušší s mastnější t-zónou a velmi vyhovuje kombinace báze a makeupu, dočkala jsem se i pozitivní reakce ze strany okolí.

Zatím jsem žádné nenašla.

vybraná testerka | 05.01.2016

Musím moc pochválit tyto dva výrobky,které jsem na testování dostala.Primer je trochu světlejší barvy,než jsem čekala,ovšem má příjemné složení a dobře kryje nedokonalosti,trochu mě překvapilo,jak je třpitivý,ale ne zase moc. Make-up se mi přesně trefil do noty,barevně krásně sjednotí mou pleť,nevypadá na něm,jako tučná vrstva. a suprově kryje.

Kromě třpitivosti primeru mě nic nezklamalo.

vybraná testerka | 04.01.2016

Jemně a lehce se roztírá. Má příjemnou vůni. Odstín by opravdu mohl být trochu světlejší. Na pleti make-up vypadá přirozeně, ale nevydrží krytí, které slibuje. Jelikož mám problmatickou pleť, uvítala bych větší krytí. Podkladová báze se pěkně třpytí.

Jak jsem uvedla výše, vytknout mohu pouze krytí. Jinak je make-up skvělý.

vybraná testerka | 04.01.2016

Jemné složení, dobře se roztírá, perfektně kryje, mam hodně citlivou pleť, ale máme up jsem dobře snášela,pleť jsem neměla napnutou nepalila mě jako se mi to stává u jiných výrobků, jsem z výrobkem velmi spokojená.

Nenašla jsem žádný

vybraná testerka | 04.01.2016

Nejvetsi klad je,ze se moc pekne roztira a je jemnoucky. Libilo se mi,ze zakryl drobne nedostatky a ze plet je po nem matna! Jelikoz mam citlivou plet tak po spouste make upu mam vyrazku,tento mi nijak neublizil,takze urcite doporucuji!

vybraná testerka | 25.12.2015

Nejprve se moc omluvám za opožděné hodnocení, ale myslela jsem, že mohu hodnotit do 25.12. :(.Ale teď k testovacímu balíčku: Primer- naprosto dokonalý s tím jsem nadmíru spokojená, dělá přesně to, co slibuje a už teď vím, že až mi dojde ihned kupuji další.Make up mě také překvapil sice bych očekávala lepší krytí, ale výdrž má perfektní, vytvoří na obličeji krásný dojem a příjemně voní.Odstín mi uplně perfektně vyhovuje a s tím mám u vetšiny makeupu problem.Celkový dojem je takový, že make up i primer se staly mými oblibenci a určitě u jednoho balení nezůstanu :) Děkuji za moznost otestovat tento balíček

vybraná testerka | 22.12.2015

Děkuji za možnost testovat oba výrobky (Astor Skin Match Protect a Astor Skin Match Protect Primer). Protože běžně používám make-up od Astoru, ale jiný druh, byla jsem velice zvědavá na srovnání. Výsledek mne mile překvapil a u značky Astor při nákupu make-upu určitě zůstanu i nadále. Podkladová báze se dobře nanáší, má příjemnou texturu a hlavně na rozdíl od spousty jiných přípravků "nelepí". Samotný make-up se dobře roztírá a hlavně na pleti působí opravdu přirozeně (měla jsem odstín "nude"), navíc mé jinak velice citlivé pleti nijak nevadí. S oběma výrobky jsem velmi spokojená:-)

Snad jako drobnou výtku bych uvedla, že make-up má trochu nižší krycí schopnost (např. oproti Astor Lift me UP), ale tento nedostatek je dostatečně vyvážený přirozenou texturou:-)

vybraná testerka | 21.12.2015

Předem se moc omlouvám, že jsem se o pár hodin zpozdila s hodnocením, ale jsem už přes týden nemocná a až teď jsem se mohla nenápadně vytratit k počítači a píši tedy slíbenou recenzi… Primer je sám o sobě dokonalý přípravek. Nádherně projasňuje pleť a velmi příjemně voní. Co se týká make-upu, ten má opravdu příjemnou konzistenci, která zaručuje pohodlné nanášení. Skvěle zakryje všechny nesrovnalosti na obličeji. Make-up vypadá velice přirozeně, nemastí ani nevysušuje pleť, optimálně hydratuje. Když jsem výrobek hned po ránu použila, cítila jsem se krásně, zářivě a sebevědomě po celý den. Mnoho lidí mi pochválilo můj vzhled včetně líčení. S tímto make-upem se cítím jako královna! Proto ho 100% doporučuji všem ženám – ať už starším nebo mladším. Až mi tenhle jedinečný produkt od značky Astor dojde, určitě si jej znovu zakoupím. Jsem opravdu ráda, že jsem jej mohla v rámci testování vyzkoušet, jsem nadmíru spokojená!

-

vybraná testerka | 21.12.2015

Děkuji za možnost testování make-upu a podkladové báze. S výrobky jsem spokojená. Podkladová báze je velice jemná a pleť je po ní krásně hladká. Již pro ten pocit ji miluji. Make-up se krásně nanáší. Krycí schopnost je celkem obstojná, zarudnutí překryje dobře. Hezky sjednotí tón pleti, hojící se pupínky jsou ale poměrně hodně vidět. Vydrží dlouho, prakticky celý den. Vybrala jsem si odstín porcelain a přijde mi trošku tmavší než bych potřebovala. Tento výrobek rozhodně stojí za vyzkoušení.

vybraná testerka | 20.12.2015

Musím říci, že oba výrobky mě nadchly. Primer má výbornou konzistenci, super se nanáší a téměř okamžitě vpije do pokožky. Ta je po něm úplně sametově, hedvábně hladká a připravená na použití make-upu. Vyhladí pleť, přitom ji hydratuje a díky němu i make-up daleko déle vydržel, minimalizoval maštění pleti během dne. Make-up v odstínu Nude působil velice přirozeně. Moc pěkně se roztírá, má opravdu matující efekt. Na oblečení jsem po něm neměla ani stopu i při převlékání. Oceňuji dávkování pomocí pumpičky. Oba výrobky neucpávají póry a moje pleť se po několika dnech testování o hodně zlepšila. Ačkoli make-up výborně sjednocuje pleť, na větší nedostatky bych doporučila použít i korektor ze stejné řady.

vybraná testerka | 20.12.2015

Báze pod make-up skin match protect velmi snadno se roztírá a hezky se zapracuje do pleti, velmi rychle se vstřebá a make-up na ní dobře drží. Make-up skin match protektion má lehkou texturu a na pletí není cítit. Je tekutý, takže se velmi lehce zapracovává do pleti, na pleti nevytváří masku. Má lehké až střední krytí, dá se docela dobře vrstvit. Make-up je dobrý na suchou pleť, protože je hydratační a nevysušuje pokožku, ale na mastné pleti se musí dobře zapudrovat aby vydržel i přesto bude mít na mastné pleti kratší výdrž.

Odstín porcelain je na mě velmi tmavý a má teplý podtón, který mi nevyhovuje, potřebovala bych tak o dva až tři odstíny světlejší make-up, jsme skoro až bílá a se studeným podtónem. Jinak mi make-up vyhovuje.

vybraná testerka | 20.12.2015

Astor Skin Match Protect odstín porcelán a Astor Skin Match Protect Primer oba tyto výrobky velice příjemně, lehce voní. Snadno a rychle se nanášejí, roztírájí a vtírájí do pokožky. Sjednocují, rozjasňují a vyhlazují pleť již po prvním aplikaci. Rozdíl je viditelný, pleť je rozzářená, svěží, velice příjemná na dotek, kryje malé nedostatky pleti, neucpává póry a pokožce umožňuje volně dýchat. Pleť vipadá zdravější, mladší a při tom je přirozeně krásná. Oba tyto výrobky po nanesení vydrží dlouho. Jsou odolnější proti setření,což je veliké plus v zimním období pokud si musíte svlékat několikrát za den svetřík či máte tmavou bundu ke krku či nosíte různé šátky, tunely. Asi každá žena se s tímto problémem setkala. Tyto produkty vřele doporučuji. Oceňuji také ochranu před slunečním zářením a škodlivými vnějšími vlivy, což často v zimním období podceňujeme.

neshledala jsem žádné mínus

vybraná testerka | 20.12.2015

Velice příjemná vůně primeru i samotného krému. Primer viditelně rozjasní tvář, ta je po aplikaci hebčí. Make-up velmi dobře kryje, také jeho odstín mi sedí. Používala jsem výrobky Oriflame a tento je o mnoho lepší!!!! Doporučuji!

Malinko více tekutá konzistence, než jsem zvyklá. Ocenila bych hustší, ale na koncový efekt to nemá vliv:-) Doporučuji!!!

vybraná testerka | 20.12.2015

oba výrobky se dobře roztírají, nedráždí pokožku a na pleti působí přirozeně, pleť nevysušují, spíše hydratují. Pleť krásně sjednotí a nedělají fleky. Textura mi u obou vyhovuje a oba přípravky se krásně doplňují, i když já raději používám každý zvlášť. Pokud jsem doma a vyjdu ven jen se psem, sáhnu po primeru, pokud na fakultu, tak upřednostním make-up.

zápory mě žádné nenapadají, jsem výrobky nadšená, ale ze svého okolí vím, že příliš nesedí mastné pleti.

vybraná testerka | 20.12.2015

Primer pleť připraví na aplikaci make-upu, obsahuje ale možná až příliš optických pigmentů. Make-up pleť krásně projasní a sjednotí tón pleti. Určený ale spíše pro pleť bez nedokonalostí a sušší pleť.

Odstín Nude je poměrně tmavší, ale na léto super. Make-up by mohl být méně tekutý.

vybraná testerka | 20.12.2015

Báze i make-up krásně voní. Tekutá textura make-upu mi moc vyhovuje, krásně se nanáší a sjednocuje odstín pleti. Výdrž taky na jedničku. Výrobky nejsou vůbec mastné, proto stačilo už jen velmni lehce zapudrovat.

Přijde mi, že báze i make-up jsou určeny pro zcela bezproblémovou pleť, Nezdálo se mi, že by výrobky zakrývaly nedokonalosti, k tomu bylo zapotřebí použít ještě korektor. Nejsem žádná bledule a proto jsem si vybrala odstín nude - ten je ovšem docela tmavý, takže dvakrát pozor při výběru správného odstínu.

vybraná testerka | 20.12.2015

Bázi a make_up jsem vyzkoušela hned, co mi balíček přišel. Báze je dobrá, sjednocuje pleť a dobře ji připraví pro nanesení make-upu. Prvně jsem oba dva výrobky vyzkoušela na části hřbetu ruky. To vypadalo pěkně a "líčení" mělo celkem dlouhou výdrž. Protože mám ale problematickou pleť, na obličej mi bohužel až tak nevyhovuje. Co je ale velice příjemné plus - nádherná vůně - jak báze, tak make-upu. :) Doporučuji opravdu pro slečny a paní s pletí bez problémů.

Make-up je hodně tekutý, mohl by být o něco hustší, lépe by se s ním pracovalo a lépe by kryl. Kryje opravdu nepatrně, hlavně zarudlá místa. Nedoporučuji tedy pro problematickou pleť. Odstín porcelain by mohl být malinko světlejší.

vybraná testerka | 19.12.2015

Báze: skvěle prozáří pleť, přesně jak slibuje. Dá se nosit i bez make upu. Jsem člověk, co spí cca 3 hodiny denně a báze mi hodila zdravější barvičku a já působila odpočatě. Make up Už dlouho mi barevně žádný takto krásně nesednul. Jsem bledule a nejsvětlejší odstín na mně působí velmi přirozeně. Make up je lehce tekutější, ale pracuje se s ním jak se štětcem, tak i jen prsty velmi dobře. Krytí není vůbec špatné a make up se dá dobře vrstvit. Ve spolupráci s bází vydrží i celý náročný den a vypadá pořád skvěle. Jsem si jistá, že tohle není mé poslední balení :-)

vybraná testerka | 19.12.2015

Začnu nejprve korektorem, který mě velmi překvapil. Je to dokonalá příprava pleti před nanesením make-upu. Sjednotí skvěle tón pleti, mírně zakryje i nedostatky pleti. Platí to i pro mé pigmentové skvrny, které mám na krku a po nanesení korektoru se barva též sjednotila, což mě hodně potěšilo. Dobře zastává i hydrataci pleti. Pokožka je po použití korektoru sametová, jemná. Používala jsem jej někdy i bez následného nanesení make-upu, stejně tak i s ním. Make-up mám v odstínu beige, což skvěle sedne k mé pleti. Zprvu mi přišel hodně tmavý, ale po nanesení na pleť působil přirozeně a lehce. Díky tekuté konzistenci se krásně roztírá, je lehký a na pleti působí přirozeně. Celodenní výdrž na pleti velmi oceňuji, není třeba během dne přetírat. Krycí schopnosti jsou pro mě dostatečné, díky korektoru je pleť s make-upem prostě dokonalá. Oba produkty mi zcela vyhovují, proto mohu doporučit i ostatním ženám, které zatím ještě váhají.

vybraná testerka | 19.12.2015

Primer Skin Match Protect mi velmi vyhovuje,dobře se roztírá,pleť je po použití mnohem jemnější na dotek a opravdu opticky zakryje jemné vrásky,které nejsou tolik viditelné.Používám ho jako podklad pod make-up a fakt je mnohem lepší než nějaký krém.Make-up Skin Match Protect jsem si vybrala v nejsvětlejším odstínu a dokonale splyne s mou pletí,vůbec není vidět,že bych nějaký měla.Dobře se roztírá a krásně voní.Zarudlost a rozšířené póry opticky zakryje a má pleť po nanesení make-upu vypadá téměř dokonale po celý den bez úprav.Oba výrobky doporučuji,jsem s nimi velice spokojená.

vybraná testerka | 19.12.2015

Předem mého hodnocení bych chtěla opravdu moc poděkovat za vybrání do testování make-upu a krycí báze od Astor! Podkladová báze je vážně skvělá, začnu si ji kupovat, jsem s ní opravdu spokojena. Krásně voní a pleť je po ní jasnější a taková lesklejší, sjednocená. Make-up sjednocuje také pleť.

Make-up mi nevyhovuje v tom, že mi nezakryje zaschlé strupy, spíš mi je ještě víc zvýrazní a jsou jako kdyby vysušené.

vybraná testerka | 19.12.2015

Velice mne potěšilo, že jsem mohla otestovat tyto výrobky. Jsou oba velmi příjemné po nanesení na pleť jsou velmi jemné, pleť velmi dobře hydratují. Make up pleť sjednotí, zakryje nedostatky, působí velmi svěže a přirozeně. Velmi kladně hodnotím rovněž způsob aplikace - pumpičku. Také vůně je velmi příjemná. Je to skvělý výrobek, určitě budu i nadále používat a vřele doporučuji ostatním ženám.

nenašla jsem

vybraná testerka | 18.12.2015

Makeup Skin Match Protect je velice lehký, jemný a příjemný na dotek. Je téměř neviditelný, takže dodává pleti přirozenost. Pleť nezatěžuje, krásně ji vyhladí a srovná malé nedokonalosti. Pleť je poté jasnější, zdravější a vyrovnanější. Makeup se velmi dobře roztírá a má nádherně příjemnou vůni. Připomíná mi jak vůní, tak i účelem jako hydratační krém, takže pleť také skvěle hydratuje. Makeup svou konzistencí je spíše řidší, až tekutý ale myslím, že je to záměr, aby byl prodyšný, neměl pocit masky, zkrátka aby jsme se v něm cítili "free". Makeup mi vydržel v práci celý den a úplně jsem zapomněla, že mám něco na obličeji, je totiž opravdu příjemný! Nicméně nemusím dodávat krásný dessign lahvičky a skvělé praktické balení. Co se týče univerzálního Primeru, tak lehce narůžovělá barva je pro všechny jako dělaná! Já mám skoro nejtmavější odstín "Beige" a primer sedí perfektně. Pleť je po ní připravená, sjednocená a vyhlazená! Opět stejný neviditelný a příjemný pocit.

Málo krycí --> spíše bude vyhovovat ženám, co mají rády přirozenost a nepotřebují nějaké extra krytí, či-li nemají žádné problémy s pletí, stejně jako já :) Další menší zápor je ten, že podle mého úsudku nebude vyhovovat mastnější pleti. Já mám pleť smíšenou (T zónu) a po delší době šlo docela dost rozpoznat mastnější části.

vybraná testerka | 18.12.2015

Podkladová báze se skvěle roztírá a oceňuji i vyšší SPF, i když to spíš využiju v létě místo opalovacího krému pod makeup. Samotný makeup se dobře roztírá a splyne krásně s pokožkou. Díky střednímu krytí nevypadá na obličeji jako maska.

Báze obsahuje podle mě nepodstatné třpytky a vyhovovala by mi spíš silikonová a makeup na mě má příliš tmavý odstín a to jsem vybrala Porcelain.

vybraná testerka | 18.12.2015

Oba výrobky příjemně překvapily. Dobře se roztírají, nejsou přehnaně naparfemované a pěkně kryjí. Podkladová báze mě přímo nadchla. Budu ji asi používat i samostatně, když se nebudu líčit. Z její narůžovělé barvy jsem měla strach, ale ve skutečnosti není na pleti vidět a kupodivu i mírně kryje. U obou přípravků se mi líbí i nemastné složení, které mi nezhoršuje akné. Make- up vydržel celý den.

Žádné jsem nenašla.

vybraná testerka | 17.12.2015

Mockrát děkuji za výrobky, ráda testuji nové věci =) Primer krásně vyhladí a rozzáří pleť. Make up se dobře roztírá, dobře sjednocuje pleť a hlavně se neotírá. Je to jeden z těch lepších drogerkových makeupů. Určitě to není moje poslední balení.

Make up by mohl být více krycí, odstín porcelain je na mě teď v zimě tmavší, brala bych ho spíš na léto. Primer je na mě moc tekutý.

vybraná testerka | 17.12.2015

Moc děkuji za výhru. Moje plet dostala úžasný zářivý nádech, dokonale skryl nerovnosti a zakryl jemné vrásky a kruhy pod očima. Dobře se nanáší a vynikající dávkování s pumpičkou, na jedno stisknutí

Jediné negativum je cena výrobku :-(

vybraná testerka | 17.12.2015

Podkladova báze : hydratační, příjemna nesilikonova konzistence, pleť je krasne jemna. Make up : Příjemný na pleti, neviditelný, jemný, hydratační, krásný odstín - mám Porcelain, příjemna vůne, poty jsou méně viditelné

Podkladova báze : zatím jsem nezjistila Make up : mohl by byt vice krycí

vybraná testerka | 17.12.2015

Moc děkuji za vybrání na testování těchto skvělých výrobků. Primer i make-up jsou úžasné. Dokoupila jsem si ještě korektor, abych měla kompletní řadu. Od prvního dne používání slyším jen samou chválu, jak mi to sluší. Výrobky krásně sjednotí plet', rozzáří ji, připadá mi jako kdyby byly zázračné :-). Už žádný jiný make-up nebudu používat, kolekce Skin Match PROTECTOR od Astoru je pro mě absolutní jednička!

vybraná testerka | 17.12.2015

Primer Skin Match Protect - je podle mě naprosto bez chyby, jemná konzistence, krásně přilne k pleti, vůně je velmi příjemná. Stoprocentně doporučuji. Make-up Skin Match Protect - tam už mi konzistence vyhovuje o něco méně. Je dost tekutý. Na moje jizvičky nestačí. Jinak by neměl chybičku, mít lepší pleť :). Na pleti vydrží dlouho. Bála jsem se, že jsem se netrefila do odstínu, ale sedl mi perfektně. Vůni má velice příjemnou.

Primer Skin Match Protect - žádnou chybu jsem neshledala. Make-up Skin Match Protect - Tekutá konzistence, není příliš krycí. Hodí se spíš pro méně problematickou pleť.

vybraná testerka | 17.12.2015

Primer skin měl velice mile překvapil ,má sice tekutější strukturu , ale díky tomu se velmi dobře nanáší, pleť je po nanesení sametově jemná. Make-up zase perfektně překryl všechny nedostatky pleti a velice dobře se vstřebává.

Nejsou

vybraná testerka | 16.12.2015

primer je užasný krásně voní dobře se roztírá a rozjasní plet a make-up odstín nude výborná konzistence zakryje nedostatky.výborná věc že je v pumpičce velice mi vyhovují oba výrobky za mě doporučuji.jsem spokojena

na žádné jsem nepřišla

vybraná testerka | 15.12.2015

Děkuji moc portálu bety.cz, že jsem mohla otestovat tyto skvělé výrobky. Primer je velice příjemný a krásně rozjasní pleť. Make-up je na mě možná až příliš tekutý, ale člověk si zvykne i na horší věci žejo. Měla jsem strach, že odstín Nude na mě bude až moc tmavý, ale vypadá naprosto přirozeně, středně kryje a na mé mastné problematické pleti vydrží i osm hodin. Což je skvělý úspěch, který se jen tak nevidí! Pokud uvažujete o koupi těchto výrobků, určitě neváhejte. Příjemně překvapí a potěší.

Příliš tekutá konzistence.

vybraná testerka | 15.12.2015

Astor kosmetika je osvědčená a Primer Skin Match Protect, podkladová báze pod Make-up je další výborný produkt od Astor. Je lehoučký a sjednotí pleť a výborně zakryje nedostatky. Na něj jsem nanesla Make-up, který se dobře aplikuje pomocí pumpičky. Make-up jemně voní, není hustý, dobře se roztírá a barevně sjednotí pleť. Pleť není po použití vysušená, což mi vyhovuje. Doporučuji.

vybraná testerka | 14.12.2015

Jsem moc ráda, že jsem mohla testovat tyyto výrobky. Primer Skin mě velmi potěšil,má jemnou konzistenci a lehko se roztírá, pleť je jemná. Make-up mě potěšil v tom, že zakryl nedostatky pleti a to hlavně po probdělích nocí s malou dcerkou. Určitě těmto výrobkům zůstanu věrná i nadále....děkuji

Žádné nejsou

vybraná testerka | 14.12.2015

Podkladová báze krásne vyhladí a sjednotí pleť.Má krásnou vůni a příjemnou textúru která se snadno nanáší. Make-up je pohodlný na nanášení díky pumpičke.Má dobrou konzistenci.V spojení s primerom pleť dokonale sjednotí a rozjasní.Zakryje všechny nedokonalosti.Taky má krásnou vůni.Co je další plus tak to je ochrana proti sluníčku.Já sem moc spokojená.

Nic jsem nenašla

vybraná testerka | 14.12.2015

Primer skin protect je trkutejší konzistence. Plet je po jeho použití sametove hebká , hydratovaná a barevne sjednocená.Nezanechává žádný mastný film a dokonale spline s pletí. Jsem s touto podkladovou bází velice spokojená. Make-up skin match protect se pohodlne dávkuje díky pumpičce. Je tekutejší konzistence . Plet je po použití krásná, jemná , rozzářená .Dokonale kryje nedokonalosti jako jsou kruhy pod očima , zarudnutí nebo pory. Nijak nezatezuje moji plet . S výsledky tohoto makeupu jsem velmi spokojena . Hodně me překvapilo že se nestíra například při smrkání .Testovala jsem odstín Porcelain a mohu vřele doporučit

Žádne jsem nenašla

vybraná testerka | 14.12.2015

Jsem moc ráda, že jsem mohla vyzkoušet tyto dva výrobky. Primer Skin Match Protect se krásně roztírá, voní a oživuje pokožku. Make-up Skin Match Protect, který jsem si objednala v barvě Beige je super, měla jsem trochu obavu, že bude tmavý, ale je akorát, přesně na moji pleť, která je spíš světlá. Krásně zakryje všechny nesrovnalosti, vrásky a skvrnky na obličeji. Je příjemný a pleť je po něm hebká. Jsem maximálně spokojená. U této značky už zůstanu.

vybraná testerka | 13.12.2015

Primer Skin Match Protect krásně jemně oživil, navoněl a prosvětlil pokožku, která se po použití krásně projasnila. Pokožka se sjednotila a na pohled vypadá krásně přirozeně. Make-up Skin Match Protect se dobře roztírá, má velmi příjemnou konzistenci, která okamžitě splývá s pokožkou. Sjednotil barvu pleti, které dodal lehký příjemný odstín a zakryl jemné nedostatky. S pletí krásně splynul. Nemám pocit mastné pleti. Alergická reakce se u mě žádná na tyto přípravky neprojevila. Oba přípravky mohu pro jejich kvalitu a účinnost doporučit na běžné denní použití.

vybraná testerka | 13.12.2015

Jsem nadšená - přiznám se, že jsem tak trochu z vypočítavosti vybrala odstín BEIGE, který málokdo chtěl. Ale jsem ráda, že jsem to tak udělala, vůbec není tmavý, nádherně se roztírá, krásně voní, použila jsem ho hned v pátek na posezení s bývalými kolegy a v sobotu zase na vánočním večírku, dnes jdeme na návštěvu, už se těším, jak se zkrášlím. Takže, moji starou značku zavrhnu a kupuji už jen Astor.

Nic - jsem nadšená

vybraná testerka | 13.12.2015

Astor Skin Match je opravdu skvělý. Nezůstávají po něm na tváři fleky. Jde snadno roztírat. No a k tomu krásně voní. Hlavně zakryje všechny nedostatky pleti a můžu ho všem jedině doporučit! Kdo neni se svým make-upem spokojen, doporučuji vyzkoušet tento.

Nic

vybraná testerka | 12.12.2015

Primer Skin Match Protect Tento primer nádherně rozjasňuje pleť a velice dobře se roztírá. Má příjemnou konzistenci a jemnou vůni. Primer je perfektní pod make-up, jsem s ním velice spokojená! Make-up Skin Match Protect Make-up velmi dobře přilne k pleti a zajišťuje bezchybný vzhled. Hezky se roztírá, člověk nemá pocit masky. Skvěle kryje nedostatky pleti, odstín je přirozený. Rozhodně mohu všem doporučit, tento make-up je perfektní volba :-)

Žádné jsem neobjevila.

vybraná testerka | 12.12.2015

Super nemuzu si vynachvalit perfektni kryti krasne voni a myslim si ze je mnohem lepsi nez Maybeline fit me a dovoluji si rici ze si myslim ze Astor skin match budu pouzivat i nadale a je to pro me jasna volba

Zadne

vybraná testerka | 11.12.2015

Jsem maximálně spokojená, primer příjemně voní, hezky se roztírá a díky třpytkám opravdu rozjasní obličej. Make-up se příjemně roztírá má střední krytí, což já oceňuji, nemám pak pocit umělého obličeje, dokonale sjednotil můj obličej, takže máte opravdu krásně přirozený vzhled. Určitě doporučuji.

nic

vybraná testerka | 10.12.2015

Make-up včetně báze rozhodně předčil moje očekávání.Podkladová báze moc krásně voní a její lehké třpytky skvěle rozjasňují.Make-up opravdu zajišťuje bezchybný vzhled a dlouho vydrží.Já si oba výrobky hned oblíbila.Určitě doporučuji.

24.12.2022

Tento make-up mohu jen doporučit, je moc příjemný na pokožce

19.12.2022

Tento make-up od této značky je velmi kvalitní velmi ho doporučuji používám ho deno denně

19.12.2022

Tento makeup je skvělý. Vypadá na mně skvělé, doporučuji

29.11.2022

Makeup nic moc už jsem měla lepší, mě dělá fleky..

Dělá fleky

20.11.2022

Používám opravdu dlouho a mohu jen doporučit.

Žádné

je více tekutý ale Dobře kryje. mám doma asi 4. velmi doporučuji.

19.10.2022

Skvělý krycí makeup. Plet je po něm krásně rozjasněná

10.10.2022

Velice krycí a rozjasnujixi make-up který dela hezčí pleť

13.09.2022

krasnw kryje, nelesknu se. vydezi docela dlouho bez oprav pres den.

13.03.2021

moc make-upu mi nesedělo, ale tento je velká vyjímka, je fakt dobrej a sedí i na problémovou pleť

16.05.2020

Astor je kvalitou osvědčená značka , dcerka si kupuje hodně jejich stíny a kvůli mně a testování si pořídila i tento make-up - rekce : spokojenost , je jemný , krásně kryje asi jej bude používat i nadále

-

11.01.2020

makeup má dobré krycí vlastnosti, odstín mi celkem vyhovuje. Příjemně voní a nevysušuje pokožku. Je celkem řídký, takže lze pěkně rozetřít a nedělá hrudky. Myslím, že jde o celkem povedený produkt zapadající mezi kvalitní produkty od Astor.

18.06.2019

MakeupPrimer, make-up a korektor dokonale sjednocují pleť a to je fakt. Ve svém zralém věku už si nevystačím jen s pudrem, ale potřebuji sem tam někde něco "zamaskovat" a dodat pleti celistvý zdravý vzhled a k tomu je tato řada nejvhodnější.

23.01.2019

Make-up mám v Nude odstínu a používám výhradně bez podkladové báze. I bez ní hezky sjednotí pleť a zakryje nedokonalosti. Na větší pupínky je třeba korektoru, ale to mi nevadí. Pleť je na dotek jemná a není potřeba moc přepudrovávat. Za mě jeden z lepších z drogerky, co vás finančně nezruinuje :-)

30.11.2018

Nerelevantní hodnocení. Smazáno redakcí.

24.11.2018

Jee tak takovy makeup jsem hledala dlouho krasne voni roztira se krasne a ta jeho prijemna vune . a krasne kryje tecky a nepotrebuji toho tunu staci malo tohoto makeupu a zakryje mi to vse a jsou dobre odstiny

14.11.2018

Skin Match PROTECT nabízí dokonalý, přirozeně vypadající vzhled, sjednocuje zbarvení pleti, redukuje tmavé kruhy pod očima, kryje skvrnky, má hedvábně jemnou texturu, která rovnoměrně, okamžitě a jednolitě splyne s pletí. Unikátní Triple Protection komplex fosfolipidů, hydratačních látek a vitaminu E chrání pleť před škodlivinami životního prostředí, ale ještě mě nadchlo, že poskytuje až 24 hodinovou hydrataci. Za mě velmi doporučuji

08.10.2018

Make-up zanechává pleť krásně jemnou a lehce se roztírá a drží po celý den, poté se dobře odličuje. Nevysušuje a nenapíná pokožku, to pokládám jako velké plus. Vyzkoušela jsem a stále zkouším odstín NUDE a sedí mi. :-)

13.07.2018

Snadno se roztírá a skvěle kryje. Poměrně trpím na kruhy pod očima, které mi pomohli skvěle zamaskovat :-) Make-up byl na můj vkus moc tekutý, ale to beru jako subjektivní vjem. Oba výrobky skvěle voněly, což také určitě potěší.

11.07.2018

Dobrý den, skvělé kryje a krásně voní jak už tady bylo několikrát napsáno ,jsem spokojená nad míru už dlouho jsem neměla.moznoat vyzkoušet takový skvělý výrobek jako je tento.tudiz vřele.doporucuji 😊

10.07.2018

Make-up Skin Match Protect jsem byla naprosto spokojená. Má příjemnou vůni, což se u všech make-upů vždy nevidí. Dobře kryje a pleť je po použití krásně hladká a jemná na dotek. Není potřeba si ho na obličej dávat kila, bohatě stačí jedna vrstva :-D

27.06.2018

Po otevření jsem ucítila přijmou vůni :-) a to už jsem mela radost dobře se prostírá moc dobře krije :-) a nemusí se nanášet kvanta na obličej a je příjemný na pokosku takže za me moc spokojenost :-)

08.06.2018

Krasne mekaupy potesi kazdou zenu.Recenze pekne.😊Manzelka jich ma.doma spousta😃ale jeden z nich take vlastni a je krasne jemny a hodne ji slusi.Nedela cmouhy a navic nadherne voni.Ruzne druhy pro ruzne typy pleti.

10.05.2018

Prošla jsem uplně všechny makeupy v drogerii asi od 9 ruzných výrobcu a tento byl nejlepší. Tekutý, ale hutný. Nejsvětlejší odstín vypadá sice do oranžova, ale na pleti se dokonale přizpusobí a pleť je sametová a sjednocená. Nemám problematickou pleť, ale nějaký ten flíček a pupínek se vždy najde a hravě s nimi poradí.

08.05.2018

Skvělý makeup, který se dobře nanáší. Doporučuji však spíše na mírně problematickou pleť, protože nemá úplné velké krycí schopnosti. Dobře sjednocuje a pleť je po něm jemná a hebká. Bázi jsem neměla možnost vyzkoušet.

08.05.2018

Skvělý makeup, který se dobře nanáší. Doporučuji však spíše na mírně problematickou pleť, protože nemá úplné velké krycí schopnosti. Dobře sjednocuje a pleť je po něm jemná a hebká. Bázi jsem neměla možnost vyzkoušet.

04.05.2018

Tento make-up používá pravidelně moje maminka, ale měla jsem možnost si jej na pár dní půjčit a vyzkoušet. Zkoušela jsem odstín NUDe, který dobře seděl na moji pokožku. Dobře se roztíral, pěkně kryl a nebylo třeba používat tunu na zakrytí, stačilo trošku.

Cena. Nevydržel tak dlouho.

15.04.2018

Skin Match PROTECT od Astor je perfektní make up a dávám mu právem plný počet hvězdiček. Jeho konzistence je skvělá a jemná, krásně voní a aplikace je jednoduchá. Jeho výdrž je vysoká a mě nijak nedráždil plet

14.04.2018

Skin Match protect od Astor je perfektní makeup. Já se maluji denně, neumím si to bez líčení představit :) tento makeup mám podruhé a musím říct, že jsem s ním spokojená více než dobře. Má ho i má sestra a chválí si ho

28.03.2018

Měla jsem možnost tento výrobek na sobě vyzkoušet a byla jsem velice překvapená jeho kvalitou, protože skutečně deklarované vlastnosti splňuje a velice mi vyhovoval. Dobře kryl a vydržel dlouho a konečný výsledek mě moc překvapil.

27.03.2018

Mám ráda makeupy od Astor, ale nejvíce mě zaujal a vyhovuje právě Skin Match PROTECT. Je lehký, nenechává mastný vzhled a zároveň dobře kryje, což se hodí právě pro zimní období. Má hodně odstínů, které vyhoví každé pleti.

24.03.2018

Plet je po nanesení jemná a zakrývá drobné nedostatky pleti.Bohužel jsem už ve věku,kdy mám vrásky trochu víc výrazné a tento makeup mi s tím vůbec nepomohl,naopak mi přišlo,že mi vrásky ještě víc zvýraznil .Také bylo na mé pleti jasně vidět,že mám makeup a to se mi moc nelíbí.Dělal mi šupinky,jelikož mám suchou plet. Výrobek mě vůbec nenadchnul.

Výrobek mě nezaujal. Asi není na suchou plet s vráskami.

12.03.2018

Skin Match PROTECT od Astor make - up jsem sice neměl možnost testovat sám, ale pravidelně jej používá kamarádka, která je do líčení úplný blázen. Říkala mi, že se bez něj neobejde, krásně kryje jakékoliv nedostatky pleti. Můžu sám potvrdit, že od té doby co jej používá je celá úplně jiná.

03.03.2018

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

25.02.2018

Tento make-up jsem si zamilovala. Vypadá přirozeně a přitom kryje drobné nedostatky. Mám smíšenou pleť a je to jeden z mála make-upů, které mi nedělají šupinky na nose a ani se mi po něm neleskne pleť. Navíc je jako jeden z mála dostupný v odstínu Porcelain, který mi nejvíce vyhovuje, tudíž mi nedělá ani nevzhledný přechod mezi obličejem a krkem.

07.02.2018

Mam uz starsi plet a tyhle dva vyrobly jsou uzasne. Primer krasne zakryje to, potrebuju a plet je krasne Hladka a projasnena. Makeup take celkem dobre kryje a olet vypada sveze a je sjednocena. Oba tyto vyrobky mohu doporucit.

20.01.2018

Skin Match PROTECT nabízí dokonalý, přirozeně vypadající vzhled, sjednocuje zbarvení pleti, redukuje tmavé kruhy pod očima, kryje skvrnky, má hedvábně jemnou texturu, která rovnoměrně, okamžitě a jednolitě splyne s pletí. Unikátní Triple Protection komplex fosfolipidů, hydratačních látek a vitaminu E chrání pleť před škodlivinami životního prostředí, ale ještě mě nadchlo, že poskytuje až 24 hodinovou hydrataci. Za mě velmi doporučuji

30.11.2017

Make-up Skin Match PROTECT od Astor patří mezi vynikající výrobky, které vynikají svou spolehlivostí a ocení je každá žena, která má nedokonalosti pleti. Make-upem Skin Match PROTECT od Astor kvalitním produktem! :)

27.11.2017

Tuto značku kosmetiky mám ráda. Je cenově dostupná a zároveň kvalitní. Make-up Skin Match PROTECT používám už druhým rokem. Mám dva odstíny, světlejší a tmavší. Jsem s tímto make-upem spokojená. Krásně sjednocuje, nedělá mapy, neleskne se na pleti. Výsledný efekt je fajn.

27.11.2017

Já jsem taková make-upová, takže ráda zkouším nové make-upy. Tenhle mám osobně ráda a měla jsem ho již dvakrát, protože mi vyhovuje. Nedělá efekt masky, nevysušuje, ani se mi neleskne po něm pleť. Je perfektní

nic

24.11.2017

Bez makeupu nedam ani ranu. Musela jsem tento make up od Astoru vyzkouset, jelikoz me zaujala reklama na internetu. Ma vyborne kryjici schopnosti, vydrzi klidne i 10hodin na obliceji, sjednocuje plet, roztira se jlvelmi snadno. Zamilovala jsem si tento make up <3

21.11.2017

Make-up Skin Match PROTECT od Astoru v odstínu nude mi po vyzkoušení různých make-upů vyhovuje nejvíc. Hrozně dobře kryje, snadno se používá a nesmrdí tak divně. Snadno se odličuje. Má moc pěkný obal.

01.11.2017

Skvele a snadno se nanáší, roztira, perfektně kryje a po odliceni je pokožka jemná. Přijde mi trochu řidší. Používám odstín nude. Docela dlouho i vydrží. Používám jej vyloženě jen když potřebuji zamaskovat nějaký pupínek.

25.09.2017

Make-up jsem si pořídila na základě spokojených recenzích testerek na této stránce. A musím si přidat k zástupu těch spokojených. Tento make-up je naprostá bomba. Krásně se roztírá, dokonale kryje nedokonalosti pleti, nezanechává stopy na oblečení. Doporučuji

10.09.2017

Astor má jedny z nejlěpších make-upů na trhu cenově dostupných každému. Opět jsem bez problému našlabarvu, která odpovídámé pleti. Makeup s ekrásně roztírá a sjednotí ton pleti. Nezanechává žádné nevzhledné šmouhy, ikdyž nejsme profesionální vizážista. Za měpalec hore.

21.08.2017

Makeup je dobrý,asi nejlepší z těch,který jsem kdy zkusila. Má dobré krycí schopnosti,což je pro mou plet veliké plus,příjemně voní a je lehký,tak nevytváří efekt masky.Plet hezky sjednotí,něco málo zakryje,ale něco také zvýrazní,takže nevim. Výraznější pupínky nezakryje,což je škoda...

18.08.2017

Make Up Skin Match Protect používám vždy v podzimním a zimním období (přes léto make up nepoužívám) a jsem s ním maximálně spokojená. Dobře se nanáší a roztírá, nezanechává mapy na obličejí a parádně splyne s pokožkou. Má střední krycí efekt, nevypadá jako maska a pleť je po něm sjednocená a hebká. Má příjemnou vůni a vydrží celkem dlouho, aniž by byl rozmazaný. Doporučuji.

17.07.2017

Má úplně skvělé odstíny, mě padl jeden naprosto přesně. Není moc "slizký" ale na dotek je velice příjemný. Taky hezky voní :D Koupi určitě doporučuji, mě teda sedí velice dobře. I kamarádkám skvěle sedí :)

05.07.2017

Rád doporučím. Veliká spokojenost. Pleť je hezky sjednocena. Aplikace jednoduchá.

02.07.2017

Moje zena se lici moc rada a make-upy používá take moc rada te nejsvetlejsi barvy,tedy skoro přírodní.Tento ještě nevyzkousela a urcite je mooooc fakjn.Cena prijatelna a hodnoceni krasne.Urcite o něm povím zene,rada zkouší nove produkty

29.06.2017

Je jemny a dobře kryje. Použití je velice snadné. Pleť má po něm takovou hladkou a voňavou. Doporučuji.

17.06.2017

Měla jsem po něm úžasne sjednoceny tón pleti a Pleť vypadala rozzarene. Zakryl i jemne linky pod očima a schoval rozšířené póry. Ale čekala bych větší krycí schopnost make-upu. Měla jsem i mám stále celkem problematickou Pleť a tak potřebuji větší krytí. Ale jinak je opravdu super. Pleť byla krasne hladká, sjednocena a vypadala zdrave.

16.03.2017

Výrobky se dobře nanáší, nelepí, hezky voní. Pleť vypadá přirozeně a ne jako by se ta vrstva dala sloupnou jedině dlátem. Hezky zmatňuje, ale nevysušuje. Pleť sjednotí, ale zamaskování pupínků vyžaduje větší práci.

09.02.2017

Zkousela jsem make up skin match odstin beige a na muj vkus se dost leskl a moc nekryl vyraznejsi vady na krase. Po par hodinach byl ve vráskách coz nebylo pekne a plet mi po nem supinkovala. Asi proste nesedl me problematicke pleti.

Zkousela jsem make up skin match odstin beige a na muj vkus se dost leskl a moc nekryl vyraznejsi vady na krase. Po par hodinach byl ve vráskách coz nebylo pekne a plet mi po nem supinkovala. Asi proste nesedl me problematicke pleti.

19.01.2017

Ráda se líčím, takže jsem již vyzkoušela mnoho make-upu tento. Tuto kosmetiku mám ráda. Je to odpovídající kvalita za přijatelnou cenu. I tento make-up jsem měla možnost vyzkoušet. Vypadá přirozeně a nezanáší póry. Za mě spokojenost

20.12.2016

Lehký,kvalitní,nanáší se suprově,zanechává krásnou plet,prospívá,nezatěžuje ji a manželka je velice spokojena.Moc ji to sluší.:) muže doporučit dále.Krásné balení.:):):):):) Vydrží opravdu dlouho.:):)

Žádné,je skvělý,kvalitní a cenove dostupny,

15.12.2016

Make-up Skin Match Protect mám doma moc rada jej vyuzivam pri denním líčení i na speciální příležitosti, konkretne mám odstín Beige, který mé pleti pekne přilne a sedí, vyhovuje mi že ple´t dýcha a dobře kryje

14.12.2016

Vyborna konzistence a vune vyrobku Make-up Skin Match Protect, libi se mi davkovani a celkovy design vyrobku, ocenuji konzistenci je sice ridsi ale to mi vyhovuje aspon neni hutny, mam odstin nude a presne vyhovuje me pleti, mohl by mit o neco lepsi kryci schopnosti-nektere projevy akne nezakryje jinak super produkt

21.11.2016

Mám tento v odstínu nude a za mě naprostá spokojenost, lehkost roztírání, příjemná vůně.Nemám velký problém s pletí, jako je akné a tak.,takže krycí schopnost super. Určitě se za celý den cítím chráněna na obličeji a navím mám sjednocený ton pleti na celém obličeji, což je super. Takže za mě naprostá spokojenost

nic

12.11.2016

Make up je celkem dobrý, matný bez lesku a prekvapil mě svojí vydrží, bohužel nezakryje hojici se akné a pupinky tzv. Stroupky ty jsou bohužel spíše více vidět, aké možná to bude tím -, že jsem pod něj nepouzila žádný podklad. Jinak makeup hodnotim kladně, aké znám i lepší lépe kryjici.

04.11.2016

Kamarádka používá Skin Match PROTECT od Astor odstín beige a je moc spokojená. Krásně se roztírá ,nedělá hrudky a pěkně kryje nedostatky na pleti. Má příjemnou vůni a na výběr je dost odtínů na výběr.

04.11.2016

Make up je velice kvalitní. Hezky zakryje nedostatky. Moc se mi na něm líbí, že chrání proti UVA a UVB paprsky. Snadno se nanáší a roztírá. Pleť je po něm hezky jemná. Jsem s ním velice spokojená.

13.10.2016

Dobře kryje, stačí ho troška, protože je řidší, má moc hezkou jemnou vůni a vydrží.

10.10.2016

Primer je příjemný na dotek a vytváří dokonalou vrstvu pro přilnutí make-upu. Make-up má lehkou konzistenci a dobře se nanáší, stačí ho malé množství. Má dobré krycí schopnosti, zakryje kruhy pod očima, drobné žilky a pupínky. Vydrží celý den

06.10.2016

Tento makeup je velice kvalitní,dobře se nanáší,dlouho vydrží,a dobře se rozmazává.Líbí se mi že má krásnou barvu,nerozmazává se ,a velice dobře kryje,líbí se mi že nevysušuje plet.za sebe velká spokojenost

03.09.2016

Podkladová báze Primer Skin Match Protect se velmi dobře a lehce nanáší a má velice příjemnou konzistenci. Pěkně zakrývá všechny nesrovnalosti pleti v obličeji. Make-up Skin March Protect se také lehce roztírá, pěkně hydratuje a nevysušuje pokožku. Po nanesení vydrží dlouho. Pleť je hezky svěží, září a je příjemná na dotyk. Veliké plus je také ochrana před UV zářením. Oba výrobky mohu vřele doporučit.

31.08.2016

Mohu vřelé doporučit, mám již po několikáté a ráda se k němu vracím, řekla bych že hodně muziky za málo peněz. Krásně sjednotí pleť, dobře kryje a jako bonus i hezky voní. Jen by třeba někomu nemusela vyhovovat řidší konzistence, ale mě nevadí.

30.08.2016

Make-up Skin Match PROTECT od Astore má velmi příjemnou vůni. Dobře se roztírá a dobře kryje, odstín mi vyhovuje. Vyzkoušela jsem produkty mnoha značek, ale u tohoto jsem spokojená i s cenou. Doporučuji!

18.08.2016

Vřele doporučuji primer. Netestovala jsem zde ale po kladných recenzích jsem zakoupila v drogerii a jsem za to ráda. Po nanesení mám pleť hebkou jak miminko. Vůbec se to nelepí jak obyčejný krém. Za mě naprostá spokojenost.

16.08.2016

Tekutý, ale hutný. Nemám problematickou pleť, ale nějaký ten flíček a pupínek se vždy najde a hravě s nimi poradí. Zafixuju bezbarvým pudrem a výsledek je dokonalá panenkovská pleť. Rozhodně doporučuju

nic jsem zatím nenašla :-)

15.08.2016

Makeup který již nějaký ten pátek používám. Pro mou starší pleť ideální. Spokojená jsem s krytím, makeup krásně splyne i když mám pár vrásek :-). Má dlouhou výdrž, dobře se s ním pracuje. Já jsem s ním a jeho výsledkem velice spokojena.

05.08.2016

Pořídila jsem si make-up, odstín nude. Oceňuji velikost balení a jeho konzistenci, není třeba ho nanášet velkou vrstvu a tím pádem balení i dlouho vydrží. Díky tomu, že je řidší, se i dobře roztírá, ale také hůře kryje, a proto je lepší používat současně i s ním korektor na zakrytí pupínků a dalších nedokonalostí.

Nezakryje pupínky a vřídky.

28.07.2016

Podklad pood make-up je velmi dobře roztíratelný, docela i obstojne voní a drží skoro celý den. Make-up je docela dobrý, akorát vylejzají pupínky, které moc nezakryje, což mě trochu mrzí, ale vydrží dlouho

25.07.2016

moc make -up nepoužívám, spíš jen u zvláštních příležitostí a i tehdy se raději nechám profesionálně nalíčit..a takto jsem se dostala k tomuto výrobku, tedy přes kamarádku ....dokonalé krytí nedokonalostí, jako akné, kruhy pod očima, pleť j e rozjasněná není unavená a hlavně perfektní v každém coulu až do konce příležitosti ..nakonec se i dobře odličuje ..za mě 1

11.07.2016

Tento make-up dobře kryje a skvěle sjednocuje tón pleti. Snadno se nanáší díky praktické lahvičce a má příjemnou tekutou konzistenci. Dalším kladem je, že make-up na pleti dlouho vydrží. Make-up na pleti vypadá přirozeně a nedělá efekt masky. Podkladovou bázi používám před nanesením make-upu, protože se make-up na pleť pak lépe nanáší a také déle vydrží.

02.07.2016

Měla jsem barvu nude, která mi perfektně sedla, make up se krásně rozstírá, zanechává stále jakoby přirozený vzhled, mám na tvaři popraskané jizvičky, které mi to zakrilo a i několik pupinků na tvaři takže má tvář pak vypadá čistě a stále přirozeně a vydržel mi tak na 12 hodin přibližně, oceňuji i jeho příjemnou vůni, každopádně s Astorem jsem byla vždy spokojená a tento make up svůj účel splnil :) takže za mě určitě spokojenost

16.06.2016

Tento make-up jsem koupil přítelkyni, sama si ho koupit nechtěla - kvůli vyšší ceně. Mohu však říci, že jí to s ním velmi sluší, rád ji beru do společnosti a chlubím se její krásou a půvabem, který je podtržený kvalitním líčením. Doporučuji!

16.06.2016

Jedná se o kvalitní make-up, který zakryje nejen přirozené nerovnosti, ale i pupínky, nebo dokonce odřeniny, modřiny. Má zdravou barvu, není nepřirozeně oranžový. Rozhodně mohu doporučit, pleťi výrazně prospěje!

14.06.2016

Kvalitní make-up, který krásně překryje nedokonalosti pleti, červenou kůži, pupínky, nebo i kruhy pod očima. Rozjasní pleť, ta pak vypadá jednolitě, bez vad. Vydrží bez problému celý den, nosí se báječně!

12.06.2016

Výrobky od Astor preferuji a jsem s nimi spokojená tenhle vyrobek je naprosto perfektní, dokonale kryje a tonuje plet, je jemný, lehce roztíratelný a vydrží temer celej den. Jsem spokojená a určite ho doporučuji dál

30.05.2016

Tento make-up jsem si nedávno koupila, byl ve výprodeji pouze za 99 kč a s kosmetikou Astor jsem doposud neměla žádné zkušenosti. Díky Bohu, že mě tato slevová akce na něj nalákala. Opravdu nejlepší make-up co jsem doposud měla! Odstín mám 100 Ivory a barevně mi sedí stoprocentně. Oceňuji i praktické balení s pumpičkou a jemnou vůni :)

nejsou, je to pecka! opravdu doporučuji :)

30.05.2016

Hodnocení testerky se vztahovalo k jinému testování. Její komentář byl přesunut.

26.05.2016

Koupila jsem si make-up v drogerii podle svého tónu pleti a nezklamal mě ani nenadchl, zůstanu u své ověřené značky, jelikož u tohoto make-upu se mi sem tam objevují šupinky na tváři, ale to je mým typem pleti.

26.05.2016

Abych řekla pravdu, já jsem s makeupen spokojená, ale prostě ještě nějaké mouchy má. Na drogérkový makeup je to ale velmi slušný kousek, který určitě bude vyhovovat těm, co nepotřebují nějaké velké krytí, mají rádi přirozenost a rozzářenou pleť. Určitě si nemyslím, že bude vyhovovat mastné pleti, to bohužel spíš ne. Ale - nezalézá mi do vrásek, do pórů, pokožku mi nevysušuje, krásně ji rozzáří, za mě palec nahoru a makeup doporučuju těm, co mají sušší - normální pleť, začínající vrásky a těm, co nepotřebují tak velké krytí a spíš chtějí pleť rozzářit. Palec dolů za odstíny a za to, že makeup během dne lehce ztmavne - mění barvu. + výsledný efekt - nádherná odpočatá pleť, vážně moc pěkný finish! to je velký plus

- odstíny (moc do růžova) - vůně - já bych byla pro trošku větší krytí

23.05.2016

Make up i primer jsem si koupila na základě recenzí a můžu říct, že jsem nadšená. Primer pleť krásně vyhladí a sjedností, nelepí ani není mastný a vytváří tak perfektní základ pod makeup, který pak skvěle drží celý den. Make up příjemně voní, má tekutejší konzistenci a dobře se nanáší. Mám jinak pleť bez pupínků, jen ji potřebuji barevně sjednostit a tato dvojice je pro mě ideální :-)

19.05.2016

Vzhledem k tomu že jsme mladá tak mívám občasně problémy s akné a vždy doufám že mi to něco aspon trochu zakryje. Když jsme poprvé vyzkoušela tento Make - up celkem mě to překvapilo. Žádné šupinky, netřpytil se a celkem i dobře zakryl. Takže jen doporučuji.

13.05.2016

značek makeupů jsem za svůj život vyzkoušela už mnoho, a tato značka se řadí mezi průměr.. sice krásně kryje, má celkem přijatelné odstíny, vůně také není špatná, ale není to nic extra, že bych z toho musela šílet..:)

myslím, že není nic extra, je srovnatelný s jinými značkami

11.05.2016

Znám. Užívá ho moje nejlepší kamarádka a je jím nadšená. Voní. Její pleť je po jejím používání mnohem jemnější. Kamarádce to dost zvedlo sebevědomí. Je fajn si věřit pro takovou maličkost. Člověk může být mladý nejen věkem, ale i uvnitř sebe sama!!!!

09.05.2016

S timto makeupem jsem nadmíru spokojená, nedělá na obličeji mapy a vypadá přirozeně. Vyzkoušela jsem hodne makeupu. Tento jak zakryje nedostatky tak i pleť po něm může dychat a zbytečně neucpává póry.

09.05.2016

Za mě rozhodně super odstín světlé, jen tak nějaký mi nesedí. Výborná konzistence a krytí. Ačkoliv mám velmi citlivou pleť a málokterý makeup mi sedne tento mi nad míru vyhovuje. Krásně rozjasňuje a stačí ho malé množství, dá se krásně zpracovat.. Jsem spokojená :-)

03.05.2016

nebyla jsem vybraná na testování,ale prostě mě zajímala podkladová báze Primer Skin Match Protect .Je opravdu super .Ma pleť je nanesení přirozená. Nejsem přeplácaná a dobře skryje nedokonalosti.. 130kč není taky moc .Tak že doporučuji.

02.05.2016

Má žena má problém s kosmetickými přípravky. Má velmi citlivou pleť a tak jen málokterý krém či makeup uspěje. Tento krém však zabodoval. Nejen že ho dobře snáší, ale je nadšená. Pleť je jemná, matná a budí dojem, že byl použitý nějaký makeup. takže je moc spokojená a kupovat hod bude dál.

29.04.2016

Při prvním otevření mě příjemně překvpaila příjemná vůně, avšak nošení make upu je doslova radost. Zařadila jsem jej do svých oblíbených výrobků a vždy po něm strašně ráda šáhnu, když se potřebuji ráno nalíčit :)

22.04.2016

Perfektní make up, nevysušuje pleť ani není moc mastný, po jeho nanesení je pleť krásně sametová a přirozená. Vůbec není vidět jeho nanesení, což je u make-upů velice důležitá věc. Výběr odstínů je taky dostačující. Za mě super.

20.04.2016

Moje sestra používá tento make-up. Je z něho nadšená, dobře se roztírá, krásně voní, dlouho vydrží . Kryje drobné vrásky i kruhy pod očima. Pleť sjednotí a rozjasní. Doporučila mi ho . Tak si ho půjdu koupit.

18.04.2016

Je lehký,suprove se vstřebá,cenově dostupný a pomohl velice mé pleti.Vždy jsem zkoušela ruzné makeupy,ale s tímto jsme velice spokojená a mohu jen doporučit.Skvělá nabídka i výrobek.:) Snad budu mít někdy štěstí ještě testovat nejaký makeup.:)

Nevidiím žádný zápor,každý musí vyzkoušet sám,co mu sedne lépe.:)

11.04.2016

Naprosto skvělý výrobek. Používám a budu používat i nadále. Příjemné složení, krásně kryje jemné pigmentové skvrny, které mi jen tak něco nezakryje. Pleť je rozjasněná a zdravě vypadající. prostě fajn výrobek.

08.04.2016

Právě pro krásně přirozený vzhled a ochranu pleti miluji řadu Skin Match Protect od Astor, která obsahuje primer, make-up a korektor. S pomocí faktoru SPF pomáhá chránit pleť před působením UVA/UVB paprsků a Tento make-up mi vyhovuje díky silným antioxidantům zabraňujícím působení škodlivin na pleť, na oční okolí je velmi příjemná, rozzáří můj vzhled, který je svěžejší.Make-up okamžitě ochrání a zlepší vzhled mé pleti!“

nenalezla jsem

04.04.2016

Tento makeup jsem už také vyzkoušela. Skvělé na tom je že mi krásně zakryje suché místa na obličeji, ale ještě víc je nevysuší, jak od jiných značek... Používala jsem jej jak na denní - světlejší odstín, tak i na noční - trošku tmavší odstín, a stále vypadal přirozeně.. Navíc moc hezky voní

03.04.2016

Líčím se skoro každý den,takže jsem potřebovala make-up na který se budu moci spolehnout a tento svoji úlohu splnil. Make-up se dobře nanáší,nehrudkuje,vydrží skoro celý den tak není za potřeba make-up upravovat behem dne,plet nevysušuje,kryje nedostatky a je i cenově dostupný.

03.04.2016

Make-up Skin Match Protect můžu s naprosto klidným svědomím všem ženám . Používám odstín NUDE. Tento make-up se výborně roztírá, takže nezanechává na obličeji tzv. mapy. Make up perfektně pleť sjednotí, pleť je jako sametová a dobře vyživená. Je to můj oblíbený make-up.

03.04.2016

měla jsem možnost vyzkoušet od mamky. já se svou problematickou pletí asi nebudu nejlepším ,,spotřebitelem". makeup je vhodný spíše pro sjednocení pleti ovšem nikolik jako korektor pleti! schová menší nedokonalosti nikoli pupínky, stroupky i s kruhy pod očima jsem zápasila

02.04.2016

Make up ma dobre slozeni, krasnou vuni. Avsak kryci schopnosti za me tedy nic moc. Cena odpovida kvalite. Primer je teda za.me daleko lepsi nez cely make up. Ten jsem ochotna si za danou cenu koupit...

01.04.2016

Je nás doma několik parádnic různého věku a s různě náročnou a citlivou pletí. Na tomto přípravku se však shodneme všechny. Nedráždí, nevzbouzí alergii. Snadno se nanáší pomocí dávkovače a dobře se roztírá kvůli jedinečné lehké konzistenci. I odstín si vybere každý. Dobře nanesený vydrží na obličeji po celý den.

31.03.2016

Dostala jsem dárkem Primer i make-up v odstínu Porcelain. Mám světlejší pleť a vybraný odstín mi vyhovuje, pro opravdu světlou pokožku bych ale doporučila ještě světlejší odstín, návštěva drogerie k výběru vhodného odstínu bude asi nutností. Musím uznat, že Primer mě příjemně překvapil. Je jemný, nemám pocit "zalepené" pokožky, příjemně voní. Co se týče make-upu, ten mě naopak malinko zklamal. Příjemně voní, balení s pumpičkou je pohodlné, lehce pleť tónuje a řekla bych barevně sjednocuje. Přesto bych výrobek spíše doporučila, každému může vyhovovat něco jiného a pokud Primer a make-up doplníte také korektorem, docílíte výborných výsledků.

Primer je velmi tekutý, proto by mi lépe vyhovoval v balení s pumpičkou. A také nechápu malost balení - pro použití využiji asi stejné množství jako make-upu, Primer se prodává ale v podstatně menším balení. Také make-up je vodnatější konzistence, jeho krycí schopnosti jsou velmi malé - v době, kdy se většina spotřebitelů uchyluje k výrobkům, které kombinují vlastnosti několika (jako například micelární voda, BB a CC krémy, atd.), tento make-up je pro nedokonalou pleť vhodný jen s použitím korektoru.

30.03.2016

Tento make-up je velice kvalitní,velice dobře kryje,i kruhy pod očima.dobře se roztira a perfektně kryje,dodá pleti příjemný tón,a vypadá přirozeně což je velké plus, jsem velice spokojená, doporučuji

29.03.2016

Tento make-up používá moje dcera a je s ním maximálně spokojená.Make-up nelepí,nedrhne,nedhrudkuje,krásně se roztírá,je jemný na dotyk,zakryje veškeré nedostatky na pleti což pleti dáva svěží vzhled.Doporučuji

29.03.2016

S tímto make-upem jsem velice spokojená,nádherně se roztírá,je jemný,neděla hrudky a docela i hezky voní.Další vyhoda je že zakryje i některé nedostatky na pleti tak není potřeba používat korektor pouze nanesu make-up použiji trochu pudru a je to vysledek je skvělý.

27.03.2016

hezká jemná vůně, příjemná konzistence, snadno se roztírá a aplikuje, pleť zanechává bez mastného filmu, pumpička s dávkováním, jemná sametová pleť. Velké plus za přirozený vzhled, navíc pleť sjednotí.Dobré krití menších nedostatků

může vás odradit cena. Tento make-up nekryje velké nedostatky pleti, protože středně kryje

27.03.2016

S tímto skvělým makeupem jsem naprosto spokojená.Nádherně voní.Snadno se roztírá.Plet je po něm hedvábná rychle kryje nedokonalosti i kruhy pod očima.Vydrží opravdu dlouho.Primer je také bezvadný.Všem mooooc doporučuji

27.03.2016

Získala jsem tenhle makeup za body a musím říct,že mě příjemně překvapil..byl sice trochu tmavší než jsem čekala že bude,ale nakonec i na mé světlé pleti vypadal dobře..takže ho určitě všem doporučuji.

26.03.2016

Bez make-upu se neobejdu a tento patří mezi mé oblíbené. Snadno se nanáší, snadno se roztírá, ale také se snadno odličuje, což je příjemné. Dokonale kryje a sjednocuje pleť, Zakrývá tmavší místa pod očima a je nealergenní. Dobře ho snáší i má citlivá pokožka. Výběr z několika odstínů je moc fajn.

26.03.2016

Neměla jsem bohužel štěstí při výběru testerek, ale hodnocení těch šťastných mě tak nadchlo, že jsem si koupila tento výrobek a souhlasím s kladným hodnocením. Několik odstínů, lehké složení a konzistence, snadné nanášení a příjemný pocit na pokožce. Trvanlivý a efektní.

26.03.2016

Bohuzel jsem nemela sansi vyzkouset Astor skin match protect make up. Ale se znackou Astor jsem velice spokojena. V tuto chvili mam od Astoru rasenku a lesk na rty a naprosta spokojenost. Cena primerena :)

26.03.2016

Makeup skin match protect od astoru mi velmi vyhovoval. Makeup dobře kryje, zakryje jak akné, tak různé jizvičky na obličeji a další různé nedostatky pleti. Nabízí světlé odstíny což je velké plus.

25.03.2016

Podklad pod Make up je jemný a lehce se roztírá.plet zanechá příjemně jemnou.Make up se také skvěle roztírá,krásně kryje nedostatky a nedokonalosti pleti.Nezanechává plet suchou ani mastnou.Vydrží dlouho

24.03.2016

Byla jsem v make-upu trochu bezradná.Měla jsem už spoustu značek,spoustu odstínů,ale žádný pro mě nebyl ten pravý.Nakonec jsem zkusila tento a jsem s ním naprosto spokojená.dlouho vydrží,snadno se roztírá.Do jiného už investovat nebudu jsem ráda,že jsem našla konečně ten co mi vyhovuje.

24.03.2016

Už nějakou dobu používám tento výrobek, odstín beige. Mám náročnou pleť a také sem tam nějakou tu vrásku, ale toto je skvělý pomocník pro každodenní péči. Lehké složení, skvělá konzistence, výživné složky a několik odstínů, z nichž si vybere snad každý. Zkoušela jsem různé značky, ale tato se mi osvědčila nejvíce. Balení má vyhovující velikost.

23.03.2016

Kosmetiku od firmy astor si velmi ráda kupuji,což je příklad i tohoto make-upu.,make-up je velmi příjemný na dotek,nedělá hrudky,krásně voní,zakryje nedostaky pleti což není potřeba ani korektor.JSem s ním velice spokojená a všem bych ho doporučila.

23.03.2016

Tento make-up jsem dostala jako dárek a le vždy jsem používala jiný,tak jsem byla zvědavá na výsledek.Byla jsem velmi spokojená zakryje skoro všehny nedostatky na pleti,je krásně jemný a krásně se roztírá,takže určitě stojí za to ho vyzkoušet.

23.03.2016

Tento výrobek v současné době používám a jsem s ním naprosto spokojená, hezky kryje, vypadá přirozeně. Nevytváří žádné stopy a pokožka je po něm krásně vláčná. I když mám nejtmavší odstín sedí mi perfektně. Myslím, že už ho měnit nebudu. Doporučuji všem.

23.03.2016

Tento make-up si už nejakou dobu kupuji,jsem s ním velmi spokojemá je velmi jemný,krásně se roztírá což se o některých make-upech nedá říci.Nezanechává po sobě hrudky a nádherně se sjednotí s mojí pletí.Určitě stojí za to ho vyzkoušet.

18.03.2016

S tímto make-upen jsem velmi spokojená,používala jsem nespočet make-upu ale některé se špatně roztíraly takže nechávaly mapy,jiné nespednotily plet ale make-up astor je to co jsem hledala je tekutý a krásně hustý velmi dobře se nanáší a zakryje i nedostakly na pleti.

03.03.2016

uzasny makeup, mozem doporucit, dobre sa vstrebava, vyborna znacka, ako pre mlade tak aj starsie damy, kvalitny, nemam mu co vytknut, len odporucit, ton makeupu si kazdy zvoli sam, aky mu ide k pleti

03.03.2016

Makeup má úžasné vlastnosti. Dokáže dobře sjednotit pleť a zakrýt nedostatky pleti. Na makeupu oceňuji, že se dobře nanáší, moc příjemně, ale přitom nevtíravě voní. Na mé pleti mi vydržel dlouhou dobu.

27.02.2016

Velice příjemná vůně primeru i samotného krému. Primer viditelně rozjasní tvář, ta je po aplikaci hebčí. Make-up velmi dobře kryje, také jeho odstín mi sedí. Používala jsem výrobky Oriflame a tento je o mnoho lepší!!!! Doporučuji!

09.02.2016

Make up má příjemnou vůni a dokonale se sjednotí s pletí. Vydrží dlouhou dobu, což je vynikající. Dobře zakrývá nedokonalosti. Velká výhoda je roztíratelnost, krásně se roztíral na pleť štětcem a i prstem. Určitě vřele doporučuji. Za mne je to výborný produkt na trhu. Určitě si pořídím další.

08.01.2016

Ahoj všem, jsem Vaše čtenářka, díky testování produktů Skin Match Protect od Astoru, jsem se o těchto produktech dozvěděla. Vůbec jsem tuto řadu neznala a tak jsem ráda, že zde jsou zkušenosti testerek a ostatních čtenářek. Reference na oba výrobky jsou velmi dobré a protože používám skoro denně podklad a make-up . Určitě zavítám do drogérie a tyto produkty moc ráda zkusím. Jsem na to opravdu zvědavá.

08.01.2016

Jsem pravidelná čtenářka Bety.cz, ráda sleduji vyzkoušené produkty, proto i já se podělím o své zkušenosti. Jsem celkem konzervativní typ a většinou si na nějakou značku zvyknu a tu používám dlouhodobě. Od značky Astor používám hodně produktů, většinou řasenky a rtěnky. Makeup jsem měla od značky jiné. Velmi pozitivní ohlas v tomto testování, mě však přesvědčil a makeup jsem si minulý týden koupila :). Používám ho již týden a mile mě překvapil. Jsem velmi světlý typ a tak bez líčení téměř nechodím. Navíc mám často kruhy pod očima, tak je kvalitní makeup nezbytností. Makeup Skin Match Protect splňuje veškeré mé požadavky, krásně kryje a dobře se roztírá. Příjemná vůně je další plus. Určitě se tento makeup stal mým favoritem! Bázi nepoužívám žádnou, tak nemohu posoudit.

Je dost tekutý, člověk musí dát pozor, aby mu to neukáplo na oděv.

08.01.2016

Podkladová báze je naprosto úžasná a nedám ji z ruky. Někdy si ji dám i bez make-upu, jen abych si užila tu dokonale hladkou pleť jako samet. Díky ní je make-up opravdu příjemný celý den a člověk nemá pocit masky na obličeji.

08.01.2016

Krásný den, Ráda bych se podělila i o můj názor. Přesto, že zde asi bylo již vše řečeno. Dostala jsem tento make-up od kamarádky k narozeninám. Jako všechny ženy, milujeme kosmetiku. Hned jsem začala make-up používat a jsem s ním velmi spokojená. Takže souhlasím s testerkami, že by tento produkt doporučily dále. Bázi jsem si dokoupila, když jsem ho viděla zde na testování. Je pod tento make-up ideální a vytvoří krásně přirozenou a perfektní pleť. Oba dva výrobky navíc krásně voní. Za mě číslo 1

08.01.2016

Všechny zdravím, Ani já nebyla testerkou, ale oba dva výrobky znám. Bedlivě sleduji novinky v kosmetice a zkouším ráda nové věci. Mám zkušenost s těmito produkty a to velmi kladnou. Nemám ráda makeupy, které na pokožce vytvoří „umělý vzhled“. To se s tímto makeupem nestane, působí velmi přirozeně a skvěle se nanáší. Tekutější konzistence mi naopak vyhovuje. Používám střední odstín, zakryje nedostatky a přitom nevytvoří nevzhlednou masku. Spolu s bází tvoří nerozlučnou dvojku v mé kosmetické taštičce. Až je vypotřebuji, určitě koupím znovu! Můžu jen s názory souhlasit, vřele doporučuji.

Žádné jsem nenašla, mě zcela vyhovují oba produkty.

08.01.2016

Dobrý den, přidávám svůj komentář k ostatním. Nebyla jsem testerkou, ale jsem Vaše věrná čtenářka. Překvapilo mě, jak kladně se hodnotily produkty od značky Astor. Běžně používám Ma-keup od jiné značky, ale neodolala jsem a oba produkty zakoupila. Musím přiznat, že oba dva výrobky předčili mé očekávání. Báze moc příjemně voní a hezky se vstřebává. Souhlasím s rozjasněním pleti a v létě je možné jí použít i samotnou. Mám dost mastnou pleť, tak jsem make-upu příliš nevěřila. Na to jak je krycí (což mě naprosto vyhovuje), se velmi dobře roztírá a během okamžiku, krásně splyne s pleťí. Jsem ráda, že jsem vyzkoušela a od teď jedině tyto výrobky od Astoru

make-up je tekutější

08.01.2016

Holky, vy jste mě teda nahlodali. Jsem roky věrná jiné značce, ale asi překonám svůj konzervatismus a zkusím nějakou novinku :) Koukala jsem taky, ze těch odstínů je mnohem víc. Což je super, dají se i mixovat. Dám pak vědět, jak dopadla novinka u mě.

08.01.2016

Já jsem s konzistencí Match Protect naprosto spojená. Nemám ráda tuhé make-upy, co se mi táhnou po obličeji a nechávají skvrny. Za mě naprostá spokojenost a můžu jen a jen doporučit ostatním čtenářkám!

07.01.2016

Také jsem vyzkoušela Skin Match Protect. Jemně a lehce se roztírá, má příjemnou vůni. Koupila jsem si odstín Porcelain a odstín by opravdu mohl být trochu světlejší. Na pleti make-up vypadá velmi přirozeně, ale nevydrží krytí, které slibuje. Přiznám se, že můj předchozí make-up mi vyhovoval více. Mám problematickou pleť, tak bych uvítala větší krytí.

07.01.2016

Nadchlo mě hodnocení podkladové báze. Naivně jsem si myslela, že stačí hydratační krém pod make-up, ale musím říct, že jsem žila roky v bludu... Koupila jsem si ho a nestačila se divit! Pleť jsem měla jako samet a celý dej jsem o make-upu nevěděla! VELKÉ DÍKY!

07.01.2016

Nebyla jsem sice vybranou testerkou, ale nedalo mi to. Akorát mi docházel make-up, tak jsem si řekla, že zkusím make-up Skin Match Protect od Astor. Mám spíše suchou pleť teď přes zimu, tak mi make-up mile překvapil, dobře hydratuje, snadno se roztírá a příjemně voní. Po tom co jsem četla ostatní recenze, tak rozhodně ještě vyzkouším podkladovou bázi. Make-up rozhodně doporučuji ale myslím si, že se nehodí pro mastnou pleť.

07.01.2016

Vyzkoušela jsem make-up, objednala jsem si ho přes internet odstín nude, na to že jsem tmavovláska, tak by i na mě mohl být o něco světlejší. Konzistence mi vyhovovala dobře se roztírá, je spíše tekutější. Celkově jsem s ním spokojená, mám po něm krásnou sjednocenou pleť.

Nezakrývá tolik pupínky, musela jsem použít ještě korektor.

07.01.2016

Lákalo mě ten "zázrak" také vyzkoušet, tak jsem si oba prudukty koupila. Make-up jsem zkoušela s bází i bez ní. Myslím si, že make up na podkladové bázy vydrží opravdu celý den a pleť se neleskne. Při použití samotného make-upu mi přišlo že už se odpoledne lesknu. Za mě určitě doporučuji, ale v kombinaci obou přípravků.

07.01.2016

Nebyla jsem vybranou testerkou, ale make-up Skin Match Protect jsem již také vyzkoušela. Rozhodně bych ho doporučila. Má jemnou konzistenci, a nezanechává na pleti nechtěné mapy. Používám ho každý den a jsem naprosto spokojená

07.01.2016

určitě konzistence a vůně, snadná aplikace (nanáším make-up štětcem, což je u některých make-upů problém), nedělá nevzhledné vrstvy a závěje, vhodný i pro citlivou pleť, primer opravdu make up drží, je krásně lehký.

menší schopnost krytí (pokud máte nějaký ten pupínek, bez korektoru se neobejdete), primer se podle mě zbytečně moc třpytí

06.01.2016

Mám kosmetiku od astoru fakt ráda, ale Skinn Match nebude tak úplně pro mě, potřebuju nějaký co o hodně víc kryje (mám dost problémovou plet) a taky si líp poradí s mastnotou. Naopak podkladovou bazi používám hodně ráda, make up fakt zafixuje na hodně dlouho což se o jiných značkách říct nedá. Jestli ale máte neproblémovou plet tak určitě budete spokojené

06.01.2016

Sice jsme nebyla testerka, ale neodolala jsem a nadělila si make up i s primerem pod stromeček. Musím pochválit konzistenci obou výrobků, odstín nude mi sedí perfektně, skvěle se nanáší. Jediné co mě trochu zaskočilo, že se primer tak třpytí, to jsem se trochu bála, ale výsledek je super, pleť vypadá opravdu projasněně.

06.01.2016

Sice jsem nebyla testerkou, ale s tímhle make-upem mám fakt skvělé zkušenosti – vydrží celý den, mám hodně citlivou pleť, ale vůbec jí nedrfáždí, takže za mě spokojenost, můžu doporučit. Primer jsem si koupila spíš ze zvědavosti a jsme s něj trochu rozpačitá kvůli tomu jak je tekutější, ale možná ho jen neumím používat, no dám na vás a nevzdám to (už kvůli té ceně).

06.01.2016

Dobry den. Vyrobky Astor jsem pouzivala před lety, ale pak jsme presla k jiné znacce (v domneni ze drazsi musí znamenat kvalitnejsi). Ted se zase rozhlizim po nejakem novem makeupu a tenhle se mi zda, aspon podle prispevku v tehle dikuzi, hodne slibny. Takze dekuju za tip, kouknu po nem v obchode :)

20.12.2015

Make-up Skin Match Protect doporučuji všem, kteří stejně jako já mají hodně suchou pleť, obzvláště teď zimě. Makeup krásně pleť sjednotí, pleť je po aplikaci sametová a vyživená. Jeden z nej makeupů, který jsem kdy měla.

19.12.2015

Sice jsem nebyla vybrána jako testerka , ale byla jsem zvědavá jak účinkuje, tak jsem si koupila Skin Match od Astor odstín beige a jsem spokojená. Pleť je sjednocená a má přirozený odstín. Lehce se roztírá a nezanechává mastný film. Také praktiká pumpička se mi líbí, můžu použít jen tolik make upu kolik potřebuji. Doporučuji vyzkoušet.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat