TESTOVÁNÍ: Nový Easy Wring and Clean TURBO od Viledy. Třásňový mop 21. století

01.09.2016 | Testování

Vytírání podlahy může být noční můrou každé hospodyňky. Komu by se chtělo lézt s hadrem po čtyřech a mít rozmáčené ruce od špinavé vody. Naštěstí existuje ideální pomocník, se kterým je podlaha čistá rychle, bez namočení rukou a bez námahy. S vylepšeným mopem Easy Wring and Clean TURBO od Viledy bude mytí podlah hračkou.


Celkové hodnocení: 92%

Hodnocení: 107 testerek


Třásňový mop s nezvykle velkou hlavicí od Viledy splňuje všechny požadavky pro úklid 21. století. Mop s hlavicí z mikrovláken velmi efektivně vyčistí vaši podlahu a díky vysoce praktickému ždímacímu pedálu bude hlavice mopu rychle vyždímaná a vy nebudete muset udělat ani jeden pohyb navíc. Stačí jednoduše sešlápnout a Easy Wring and Clean TURBO vyždímá mop do poslední kapky za vás. Dokonale vyždímaný mop zanechá vaší podlahu rychle suchou. Výborným pomocníkem je také pro seniory, kterým již pohyb přece jen dělá problémy. Mop od Viledy udělá všechnu práci za vás!

Vileda pomocník se vyznačuje jedinečnou náhradou, která kombinuje dva druhy třásní: bílé třásně se skládají ze 100% mikrovlákna, které zaručují optimální savost mopu a jsou vynikající na úklid každodenní špíny. Červené třásně jsou vyrobené ze speciálního abrazivního materiálu, který umožnuje vyčistit i tu nejodolnější špínu jedním tahem. Třásně jsou abrazívnější a pevnější a poškrábání se tak bát nemusíte. Mycí návlek lze opakovaně prát v pračce až na 60 °C, náhradní hlavice je dostupná i samostatně a je snadné ji vyměnit. Trojúhelníkový tvar hlavice mopu Easy Wring and Clean TURBO vám zajistí snadný úklid v rozích!

Lehký kbelík mopu Easy Wring and Clean TURBO má unikátní podélnou rukojeť pro vyváženou manipulaci a lepší stabilitu. Na rukojeti se nachází i praktický držák na tyč, který vám ulehčí přenos mopu. Chytrý tvar ždímače navíc zabrání vyšplouchnutí vody mimo kýbl. Nemusíte se tak obávat nevzhledných kaluží kolem. Kbelík je vybaven i integrovaným viditelným indikátorem maximální hladiny vody a čelním otvorem pro pohodlnější a intuitivní vyprázdnění kbelíku.

Mop je vybaven i kvalitní teleskopickou tyčí, která má nastavitelnou délku (max. délka je 125 cm).

Easy Wring and Clean TURBO je vhodný na všechny typy tvrdých podlah a k dostání je v běžných sítích hypermarketů/hobby marketů od 949 Kč.

Udržet si pořádek nikdy nebylo tak snadné!

Více informací najdete na www.vileda.cz

vybraná testerka | 05.10.2016

Mop je skvělý pomocník při úklidu, skvělé se drží a při rotačním odstřeďování neprokluzuje, vítám funkci nastavit výšku. Tvar vytírací trásňové časti je perfektní, dostane se úplně všude do každého rohu a vytřeno je za chviličku. Mop se ždímá velmi snadno a to díky pedálu, třásně zůstávají mokré tak akorát aby byla podlaha mokrá a né přemočená. Otvor na vylévání vody je super vychytávka, která opravdu funguje a ulehčuje život.

Uvítala bych jako součást náhradní vytírací čast.

vybraná testerka | 01.10.2016

Díky moc, za možnost otestovat tento mop. Je to super pomocník, vytřeno je coby dup, podlaha je za chviličku suchá a neobjevují se žádné čmouhy. Také oceňuji nastavitelnou výšku rukojeti a lehkost tohoto výrobku. Bez problému se mop dostane i do rohů a pod sedačku. Také je fajn, že stačí jen "vykliknout" třásně a vyprat. Při vylévání vody je dobrá vychytávka ten otvor v kyblíku. Mě nadchnul, za mě super a určitě doporučuji dále...

Jediné co mě trošku vylekalo, je to, že mi už odpadly dvě třásničky z mopu, snad nebude pelichat dál :D protože co jsem se tak koukala, tak za náhradní hlavici chtějí kolem 200 kč...

vybraná testerka | 21.09.2016

Vyhovuje mi nastavitelná délka rukojeti, hlavice se dostane do rohů v pohodě, pod nábytek také. Kbelík je lehký, vylévací otvor také super. Vytřeno je rychle. Nadšená z něj byla také dcerka, nastavila dle sebe a mohla vytírat také, je lehký, dětmi odobře ovladatelný, lze jim to půjčit a vést k pomáhání.

Je třeba hodně dlouho ždímat, aby byl mop opravdu suchý a nezůstávala hodně mokrá podlaha...za mě je třeba vše nejprve vysát, jelikož pokud to neudělám, po vytření nacházím na zemi vlasy a hlavně na dlažbě mi zůstalo plno kousků prachu. Bydlíme na konci města, práší se zde z polí, takže je třeba vytírat často. Mop to hlavně na dlažbě jen rozetřel, nezachytil bohužel. Pokud před vytřením podlahu vysaji, je vše v pořádku, ale takto mi to úplně nevyhovuje...

vybraná testerka | 19.09.2016

Na testovaném mopu hodnotím pozitivně jeho design, teleskopickou tyč, vylévací otvor a to, že není závratně těžký. Pokud nejste detailisti, tak na běžný rychlý úklid zcela vyhovuje. Před samotným úklidem, ale doporučuji více znečištěné povrchy nejprve vysát, protože s vlasy a drobky si jako většina jiných mopů moc neporadí.

Trochu mě zklamala trojúhelníková plastová pracovní plocha mopu. Když jsem se snažila mop naklonit a vytřít i pod nábytkem, tak se mi několikrát stalo, že jsem škrábla o zem. Asi je to o zvyku a je třeba se s mopem naučit pracovat. Avizovaná výhoda, že mop dokonale vytře i rohy místnosti, mě moc nepřesvědčila.

vybraná testerka | 18.09.2016

musím říct že jako první mě překvapilo jak rychle jsem měla celý dům umytý:-) díky větší ploše než má klasický mop bylo umyto raz dva. druhá věc se kterou jsem spokojená je rozmístění třásní. díky tomu prostě nelze škrtnout plastem o podlahu. u klasického mopu se mi to stávalo mockrát. hlavně když jsem umývala v ložnici pod postelí a tím sem si často vzbudila dítě. dnes jsem umyla a malá se ani nepohla. Další věc je, že podlaha je dřív suchá díky ždímání. a navíc jsem spotřebovala méně vody než když sem si napouštěla klasický kýbl. takže za mě naprostá spokojenost:-)

nic mě nenapadá

11.01.2023

Moc je prakticky dobře se ním vytíra nemám žádnou výtku

19.12.2022

Skvělý funkční mop který by měl být v každé domácnosti usnadní vám práci

19.12.2022

Tento mop je skvělý. Uklízí se mi teď mnohem líp, doporučuji

20.11.2022

Skvělý pomocník v domácnosti mohu opravdu jenom doporučit

27.10.2022

skvělý pomocník do každé domácnosti na vytírání podlahy

výborný mop jsem s ním velmi spokojená. jen tak se neničí.

10.10.2022

Skvělí , skvěle se s nim pracuje je spolehlivý a lehký

24.09.2022

vileda..zaruka kvality...tuhke znacku mam nejradeji

cena

15.03.2021

třásňový mopy moc nemusím, ale tento mop je něčim jinej! vytírá se s nim dobře

09.06.2020

skvělý, prostě skvělý teleskopická tyč lehké ždímání, skoro do sucha bez mokrých rukou dobře ovladatelný

nic

16.05.2020

parádní pomocník do domácnosti _ vychytávka je nastavitelná délka tyče a tvar , který se dostane asi úplně všude

-

14.05.2020

již mam třetí jsem spokojená rychle vytreni všech ploch

dlouho mi nevydržel používám ho denne

14.05.2020

Vyzkousela jsem, ale neni nad plochy mop. S timto jsem trochu zapasila

01.12.2018

Nerelevantní hodnocení. Smazáno redakcí.

24.11.2018

Mop je skvělý pomocník skvělé se drží , super je ze si muzu nastavit výšku. Tvar vytírací trásňové časti je perfektní, dostane se úplně všude do každého rohu a vytřeno je za chviličku. Mop se ždímá velmi snadno

16.09.2018

Značka Vileda pro mě patří mezi ty lepší a ve své domácnosti chci mít pouze kvalitní výrobky, které jsou snadné na ovládání a šetří čas a nervy :-) ačkoliv upřednostňuji ty rovné mopy před těmi třásňovanými, tak tento mě v obchodě zaujal. Líbí se mi technika ždímání a vylévání vody z kýble. Vždy mám problém s vylitím, jelikož pak je voda všude, ale s tímto typem kýble se to již nemůže stát. Co oceňuji je taktéž lehkost.

16.08.2018

Skvělý mop. Vyhrála jsem jej v soutěži na jiném webu a hodně jsem si ho oblíbila. Nástavec se dají dokoupit, já mám dva a peru je normálně v pračce. Teleskopicka tyč je pecka hlavně při skladování, že nezabere tolik místa. Jsem ráda, že ho mám. :)

11.07.2018

Easy Wrong je super pomocník do každé domácnosti,měla.jsem.moznost jo vyzkoušet v práci a bylo to super nemůžu si na nic stěžovat,ždímání bylo určitě lepší než ruční ,takže všem vřele doporučuji.😊😉😃

03.03.2018

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

12.02.2018

Mopy od Viledy jsou kvalitní a výborné. Jsou lehké, skladné a dobře přenositelné. Ukízení je pro mě teď snadnější a podlaha je díky pořádnému vyždímání během chvilky suchá a bez fleku. Za mě určitě doporučuji všem

01.12.2017

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

30.11.2017

Mop Easy Wring and Clean TURBO od Viledy je oblíbeným třásňovým mopem naší rodiny. Vileda využívá na své produkty vysoce odolné materiály, které nejsou poruchové a perfektně slouží. Mohu tuto značku s radostí doporučit.

21.11.2017

U tohoto mopu se mi hrozně líbí to zdimani. Nikdy jsem nevytíral, ale s tímto kopem mě to hrozně baví. Je to takový urychlovač. Vybírání je pohodlné a rychlé. Je lepší před použitím vysát nebo zamést, ale to je jen detail. Super.

21.11.2017

Úklid s mopem Vileda Easy Wring and clean je jednim spvem opravdu rychlovka. Vybírání je hrozne pohodlné, rychle a efektivní. Při zdimani se člověk nenadře. Ušetří spoustu času, který jsem dříve normálně trávila vytíráním.

20.11.2017

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

21.10.2017

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

17.07.2017

Díky moc, za možnost otestovat tento mop. Je to super pomocník, vytřeno je coby dup, podlaha je za chviličku suchá a neobjevují se žádné čmouhy. Také oceňuji nastavitelnou výšku rukojeti a lehkost tohoto výrobku. Bez problému se mop dostane i do rohů a pod sedačku. Také je fajn, že stačí jen "vykliknout" třásně a vyprat. Při vylévání vody je dobrá vychytávka ten otvor v kyblíku. Mě nadchnul, za mě super a určitě doporučuji dále...

05.07.2017

S mopem se moc pěkné pracuje. Je lehký. Moc se mi líbí teleskopická násada, tak mohou vybírat i děti i menší osoby. Ma pěkný vzhled. Je dražší, ale kvalitní. Vydrží a nezlomil se po pár vytreni jako ostatní mopy.

02.07.2017

Opět Vileda a velka spokojenost.Doporucujeme,skvely pomocník pro domácnost a ocení i maminky pro usetreni casu.Cena prijatelna,investice se vyplatí.skvele testovani,gratuluji. Testerkam.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Nic,doporucuji

29.06.2017

Tenhle mpo již doma nějakou chvíli máme. Je to úžasný pomocník hlavně pro těhotnou přítelkyni, která se při zdimani ani pri vytirani nenadře. Vše jde snadno. Mil ke lehký a pěkné se s nim vytira. Díky teleskopicke tyči je skladný.

17.06.2017

Tento mop jsem měla příležitost vyzkoušet u své tchyně.Urcite je lepší než klasické trasnove mopy. Libi se mi na něm prakticky zdimaci systém. Ale ja bych si ho nekoupila. Nemám rada trasnove mopy. Pouzivam plochy mop, přijde mi to efektivnější.

11.05.2017

Měla jsem velké štěstí! Možnost vyzkoušet a porovnat oba skvělé mopy od Viledy a třásňový mop u mě vyhrál na plné čáře! :) Skvělí pomocníci jsou oba, ale pár věci měl třásňový navrch! Snadněji a rychleji se ždíme. Má o dost lehčí kýbl než plochý mop. A hlavně sebere ze země dost nečistot, oproti plochému mopu, který je jen táhne před sebou. Takže já už ho z ruky rozhodně nedám!

Plochý mop rychleji vytřel větší plochy, ale čas při ždímání to zase srovnal.

09.05.2017

Mopy od Viledy jsou kvalitní a výborné. Jsou lehké, skladné a dobře přenositelné. Ukízení je pro mě teď snadnější a podlaha je díky pořádnému vyždímání během chvilky suchá a bez fleku. Za mě určitě doporučuji všem

21.04.2017

Náprosto skvělý mop na vytírání.Jsem s ním na 100% spokojena.Vytírání je velmi příjemné,všechny povrchy jsou krásně vytřené s minimálním zbytkem vody a největší výhoda je že třásně se dostanou skoro do všech rohů a koutů

01.03.2017

Tento mop mám doma již asi půl roku a jsem s ním naprosto spokojená.Vytírání je jedna radost,podlaha je krasně čistá,není ani moc mokrá od zbytečné a špinavé vody.Díky dlouhé hadici se opravdu dstanu skoro do všech koutu a rohu kde to s klasickym mopem opravdu nebylo možné.

02.02.2017

Vyhovuje mi nastavitelná délka rukojeti, hlavice se dostane do rohů v pohodě, pod nábytek také. Kbelík je lehký, vylévací otvor také super. Vytřeno je rychle. Uklízíme celá rodina - děti, máma i táta se zapojí. Práce je snadná a zábavná.

19.01.2017

Vileda - ověřená kvalita na kterou nedám dopustit, používám od ní různé houbičky, mikrohadříky a také mop. Tento třásňový se mi zdá asi nejlepší. Lépe se mi ovládá než ploché mopy. Dobrá cena, super kvalita!

16.01.2017

Tento mop si nemůžeme vynachválit! Uklízí s ním doma všichni členové rodiny a stále slyším chválu na perfektní vyždímání mopu, které je nesmírně důležité pro plovoucí podlahy, aby se příliš mokrým mopem neponičily. Doporučuji!

15.12.2016

Easy Wring and Clean TURBO je nejlepší třásńový mop , který sjem kdy vlastnila a to sjme jich již několik měla, Vileda meopět nezklamala, perfektně se s ním uklízí, nemusím si vůbec namočit své ruce do špinavé vody :) dostane opravdu všude chytí každý prach vlasy a drobky, velmi ho doporučuju

30.11.2016

S timto mopem ma zkušenost moje babička. Jelikož je starší tak uvitala, že se nemusi ohybat na vyždímani, dostane krásne do rohu. Je to určitě skvely pomocnik v domacnosti a da se koupit i za super cenu

23.11.2016

já jsem měla to štěstí a vyhrála jsem tento mop na jiné stránce. ALE! mop je skvělý mám doma i od konturence a ten se mi tedy nevyrovná! skvěle vše ,,posbírá" je super, že jsou chlupy objemnější - omyjí i lišty podél zdí! co jsem koukala na cenu v obchodě, tak ta je taky příznivá! za mě velká spokojenost!

žádné!

22.11.2016

Tento mop jsem si pořídila teprve nedávno a musím uznat že to byla velice dobrá investice.Je to skvělý pomocník do domácnosti.Podlaha je krásně čistá,není ani moc mokrá.S mopem je úžasná a jednoduchá manipulace.Je to pomocník kterého bych nevyměnila a jsem naprosto spokojená.

18.11.2016

Nový Easy Wring and Clean TURBO od Viledy. Třásňový mop 21. století Je velice praktický a šikovný pomocník do každé domácnosti.Setříno je raz dva a to i v tom nejhůř dostupném koutě nebo pod postelí.Je skvělí

17.11.2016

tento mop od Viledy je velice šikovný pomocník každé ženy,která si chce doma ulehčit práci a přitom mít doma pořádek a čisto.Tvar hlavice je skvěle řešený tak aby se dostal do každého koutku.není těžký a ždíme se díky pedálu a tak si už nemusím máchat ruce.Doporučuji

17.11.2016

tento mop se mi strašně líbí svým designem.opravdu moc pěkný lehoučký.Skvěle vymyšlený belík i se ždímáním.Snadno se dostane i do rohů a špatně dostupných míst.manipulace s ním je velice snadnáVvřele doporučuji

08.11.2016

Mop je výborným společníkem. Se sklápěcí rukojetí se dostanete pod všechny kusy nábytku. Zachytává všechny nečistoty velice pečlivě a podle počtu sešlápnutí si můžete nastavit, jak chcete, aby byl mop mokrý.

Velice rychlé znečištění mopu, musí se často hlavice měnit.

04.11.2016

Viledu mám ráda, je to kvalitní značka. Používám od ní snad všechno houbičky hadry atd. S mopem se pracuje hezky, je to jednoduché a rychlé. Před vysíláním většinou vysaju nebo zametu a vytře no je hned.

25.10.2016

Nejlepší pomocník v domácnosti. Hodnocení píši po krátkém využití Viledy, ale zatím spokojenost. Skvěle padnoucí do ruky kbelík, kde nic není problém. To samé se šlapkou. Samotný mop je lehký a dobře skladný.

24.10.2016

s mopem jsem se setkala u mamky, která si ho pořídila paradoxně proto, že měla zlomenou nohu a musel vytírat táta (nebo obráceně, ale to je jedno) ...při vyzkoušeni jsem si musela osahat jiný druh vytírání , sama mám plochý mop takže to chvíly trvalo než jsem byla s výsledkem spokojená , odhadnout správné ˇždímání bylo taky potřeba, jsem zvyklá jen na sílu svých rukou :D ...ocenila jsem suché ruce , praktické vylévání

to že ho ještě nemám

22.10.2016

Naprosto super mop, který nám doma usnadnil moc práci. Je to čistá a příjemná záležitost, když teda použijeme mop. Práce s ním je čistá a rychlá. Máme tento mop i na chalupě a tam je to ještě lepší, neboť tam máme dlažbu nebo plovoučku po celém domě a tak se vytírat prostě musí všude. Byl to dobrý kup a vůbec nelitujeme.

19.10.2016

S Easy Wring and Clean TURBO od Viledy jsem celkem spokojený. Největší výhodou je , že se nemusí ruce máčet ve vodě a při vytírání krásně vytře i rohy a hůře dostupná místa. Je to velmi praktický pomocník.

17.10.2016

Tento mop má moje sestra a je s ním velmi spokojená. Proto jsem si ho od ní půjčila a je opravdu skvělý. Dostanete se s ním dobře i do rohů. Díky pedálu se velmi dobře ždímá. Rukojeť si můžete nastavit.

Cena

14.10.2016

Tento mop jsem neměla možnost otestovat jako testerka Bety,ale nevadí to. Setkala jsem se s ním u švagrové, která si ho pořírila. Musím říci, že je to super pomocník, nemusí se lézt po kolenách a vytírat hadrou. Za mě super, půjčila jsem siho a nestačila jsem se divit. Dobře se mi s ním pracovala i ždímání super.

Nejprve se musí stejně vyluxovat,aby byl účinnek dostačující vyšší cena

12.10.2016

Tento mop je naprosto úžasný. Měla jsem strach, že nezajede až do rohu, ale opak je pravdou. Rohy bere pořádně. Máme 3 psy s dlouhými chlupy a dokonce i ty sebere a nezanechává je. Jsme spokojení více než s jakýmkoliv obyčejným. :)

Je lepší zamést než se začne vytírat.

11.10.2016

Musím říci, že na mopu nejvíce oceňuji, že se ve špinavé vodě nemusím máchat, ale k vyždímání poslouží jen pohyb nohy :). Práce s takovým pomocníkem je hned veselejší, úklid zvládne dobře a je to snadné.

06.10.2016

Velice kvalitní moc,se kterým se velmi dobře vytírá,dobře se ždímá.Líbi se mi že se dostane všude a snadno se udržuje,rychle uschne.A dokáže si poradit i s tou nejodolnější špínou,Navíc kbelík je lehký,vytírání je radost

04.10.2016

Mop Easy Wring and Clean TURBO jse dostala a vyzkoušela. Funguje bezvadně, špínu pěkně vytře a nemusím máčet ruce v kbelíku. Práce je udělaná rychleji a pohodlně. Jsem se setem spokojená . Doporučuji.

03.10.2016

Po tomto mopu už jsem nějakou dobu pokukovala, protože Vileda je pro mě všeobecně známkou kvality. Na základě hodnocení spolutesterek jsem si minulé pondělí mop koupila a jsem naprosto spokojená, na běžné každodenní stírání je mop skvělý a mohu jej všem jen doporučit. Koupím ho i mojí mamince, která bydlí v paneláku a stěžuje si, že jí při vytírání bolí záda. Mop jí práci určitě velmi usnadní.

03.10.2016

Sice netestuji na betty, mop ale doma mám Mytí podlahy nepatří většinou mezi oblíbené činnosti hospodyněk – nechceme mít ruce namočené v kbelíku se špinavou vodou, polámané a otřepané nehty. Nemusí tomu ale tak být, když si pořídíte na vytírání mop. Ale není mop jako mop- jsou mopy, které špínu jen rozetřou a podlahu namočí, a jsou mopy, které opravdu kvalitně myjí. Mezi takové patří nový třásňový mop Easy Wring and Clean Turbo od Viledy. Už když jsem si nesla krabici s mopem domů, měla jsem strach, jestli vůbec v krabici něco je, tak byla lehká. Nechtělo se mi věřit, že v krabici je kbelík. Jaká byla moje úleva při rozbalení. Kbelík v krabici skutečně byl, a byl neskutečně lehký. Opravdu dobře se přenáší, je vyroben tak, že se nepřevrhne při ždímání, a to ani když jsem nechávala ždímat děti, a ty zrovna moc obratné nejsou. Kbelík stál stále pevně na zemi, takže vytírání s malými pomocníky může klidně začít (a věřte, že je to první práce v domácnosti, o kterou se děti budou doslova prát, a i váš partner bude vytírat s chutí – i muži si rádi „hrají“ s chytrými pomocníky na úklid). Rukojeť na kbelíku je podélná – je to unikátní a chytré, protože s kbelíkem se lépe jde, lépe se přenáší a je stabilnější. Na rukojeti je i úchyt na mop, aby se vám lépe nesl, když je třeba. Kbelík má i dobře viditelný indikátor výšky optimální hladiny vody na vytírání, a inteligentní tvar ždímače, díky kterému neodstřikuje voda ven z kbelíku a dokonale vyždíme mop. Nehrozí tedy žádné kaluže ani stříkance mimo kbelík. Samotný mop je na teleskopické tyči (maximální délka 125 cm) – můžete ji tedy po úklidu složit a nezabere místo. Mop sám o sobě je z velmi příjemného materiálu – 100 % mikrovlákno- bílá odstraňuje běžnou špínu, červená abrazivní i tu hodně odolnou. Nemusíte tedy vytírat několikrát, stačí opravdu jednou a to i když vám po podlaze přeběhnou děti ve špinavých botách, nebo pejsek ušpiní podlahu packami. Abrazivní částice jsou vyrobeny tak, že čistí bez poškrábání, nemusíte se tedy obávat žádného poškození podlahy. Mycí návlek lze prát při 60 stupních v pračce, to jsem ale zatím nepotřebovala, protože třásně jdou velmi dobře vymáchat. Praní tedy využijete, až když jsou třásně hodně špinavé. Hlavice mopu má tvar trojúhelníku, lehce se tedy dostanete i do rohů místnosti, což u běžných třásňových mopů prostě nedokážete. Třásňový mop Easy Wring and Clean Turbo od Viledy je skvělý mop pro všechny, kdo chtějí mít pořádně uklizeno bez velké námahy. Díky skvělému kbelíku se vůbec nenadřete a ruce do vody nemusíte vůbec ponořit. Mop bych doporučila i pro staré lidi, kterým uklízení dělá trochu potíže – s lehkým kbelíkem i mopem vytřete opravdu snadno, kbelík jde i skvěle vylít, protože díky chytrému bočnímu otvoru ho nemusíte zvedat tak vysoko a nevylijete špinavou vodu mimo odpad. Podlaha po skvěle vyždímaném mopu zůstává vlhká, což ocení právě starší lidé, nebo maminky s dětmi – prostě všichni, kteří nechtějí uklouznout po mokré podlaze. Jsem moc ráda, že mopem Easy Wring and Clean Turbo od Viledy mohu vytřít důkladně i v rozích místnosti.

02.10.2016

Mám ho. Jsem strašně spokojena a moc se mi líbí. Velmi pěkně funguje, a plní to co má. Přemýšlíte o koupi ? Rozhodně ANO.. Já jsem váhala.. Už bych nikdy neměnila, jsem fakt velmi spokojena :) Nejlepší co jsem kdy měla... A cena je parádní ;)

30.09.2016

Byla jsem zastáncem mopů s plochou hlavou. Tento mop spojuje výhodu třásňového mopu pro lepší čistění a zároveň dokáže celistvě nasát nečistoty a jen je nerozpatlat po ploše. Je opravdu super, čistí krásně, je skladný a celý výrobek robustní. Kvalita.

28.09.2016

S tímto mopem jsem naprosto spokojená.Velmi snadná manipulace uklízení jedna radost regulace vymačkání spinavé vody.Podlaha je poté krásně čistá,nikde nejsou kapky špinavé vody.Stímto mopem je vytíraní jedna radost a rozhodně bych ho vsem doporučila

27.09.2016

sice jsem tady nezískala mop pro testování, ale na jiném testovacím serveru se mi to podařilo, po vybalení a zkompletování a napuštění vody jsem bojovala se synem o to kdo bude šlapat na pedál, to se mu strašně moc líbilo. dřív jsem používala mop s plochou hlavou a před mytím vždycky zametala a stejne tam nechával co nesebral. myslela jsem si že to bude lepší s tímto mopem ale něco málo mi tam téz zůstalo i po zametání, ale zase na rohy to je perfektní. já ho doporučuji

27.09.2016

Vyzkoušela jsem již mnoho věcí na vytírání, nikdy jsem nebyla ale naprosto spokojená, dokud jsem nevyzkoušela nový mop Easy Wring and Clean. Jeho teleskopická tyč vyhovuje mojí vysoké postavě, půjčila jsem ho i své mamince, která má o 30 cm méně a také se jí s ním dobře manipuluje. Díky kbelíku s pedálem si nemusíte namáčet ruce a hadr se perfektně vyždíme. Už se nestává, že máme mokrou podlahu. Výhodou je, že můžete návlek na mop snadno vyprat v pračce. Vytírání už pro mne není utrpení. Perfektně vytřená podlaha a navíc "téměř bez práce".

NEMÁ

26.09.2016

Na testování jsem vybrána bohužel nebyla, ale koupila jsem tento mop mamince a ta si ho nemůže vynachválit. Lehké ovládání, vytře každé místečko a kout v bytě. Vytírání jde velmi snadno a za pár chvil má byt jako ze škatulky. Velice ho doporučuje.

24.09.2016

Jsem zvyklá na plochý mop od Viledy, takže prvních pár minut vytírání s kulatým mopem byl boj, ale našla jsem ten správny grif a teď už si jen užívám skvělého pomocníka do domácnosti! Dobře se s ním vytírá, kbelík je velký, stabilní a šlapací mechanismus je velké plus!

Vyšší cena.

23.09.2016

Bohužel jsem nebyla vybrána do testu, ale tento výrobek znám od známých.. třásňový mop je dobrý, dá se s tím dostat i do všech koutů kde si obyčejný mop neporadí. za mě určitě doporučuji, navíc není tak drahý jako jiné značky

stejně se musí před každým vytíráním vysát, pokud to má být dokonale vytřené, a že nevytírá samo :))

21.09.2016

Tento mop jsem si moc a moc přála. Od kamarádek jsem na něj slyšela samou chválu. Dcera si ho koupila a také je nadšená. Bohužel jsem nevyhrála testování, takže si napíši Ježíškovi a třeba to klapne od něj. Ale každopádně se moc těším.

21.09.2016

pokoušla jsem se vytestovat,ale bohužel se nezadařilo. Manžel mě tento mop přivezl v pondělí z nákupu, takže jsem ho ještě večer zatepla vyzkoušla a světe div se opravdu funguje jak má, jednoduchý nic složitého. Takže mě už nevadí každý den popadnout mop a během chvilky mam doma setřeno.

19.09.2016

Tento mop je naprosto skvělý.Jelikož jsem nebyla vybrana na testovaní tak mop jsem si vyzkoušela u své kamaradky a byla jsem s ním naprosto spokojená.Skvělá manipulace,strašně ulehčená práce při ždímaní vody,jednoduché ovládání,možnost vymačkání špinavé vody.Tento mop bych rozhodně doporučila a sama si ho zakoupím

19.09.2016

Nebyla jsem vybrána jako testerka, ovšem byla jsem velice zvědavá na hodnocení tohoto výrobku, abych ho mohla porovnat s mým již "odpisovým". Na základě velmi pozitivního hodnocení jsem rozhodnuta si tento výrobek zakoupit, protože mi usnadní práci při mytí čtyř podlaží a spousty schodů.

Pro mne žádné nejsou.

19.09.2016

bohužel jsem neměla štěstí, abych hodnotila mop jako testerka, ale to vůbec nevadí, protože s tímto mopem mám zkušenosti z dřívějška, dostala jsem ho dárek když jsem se přestěhovala do svého bytu. mop je naprosto perfektní, lehký, krásně se s ním vytírá, navíc velmi rychle. velmi oceňuji, že se dostane do všech skulinek a mezírek a také velké plus je, že se vlastně u vytírání nemusím ohýbat, ždíme se v tom kbelíčku zestoje.. za mě fakt super, u této značky zůstanu, používám hodně věcí od Viledy..!!

jediné, co mi trochu vadí, je cena.. ale za značku se bohužel platí no.. :(

19.09.2016

Tento mop jsem si pořídila, abych měla rychle uklizeno. Výhodou je rychlá manipulace, je lehký, stabilní a má krásný design. ´Mop dobře vytírá, ikdyž malé chyby tamu něj jsou. Skvěle padne do ruky a je lehký.

Mob občas neposbírá vlasy z podlahy a zůstávají na zemi.

18.09.2016

Bohuzel jsem nemela moznost testovat na Bety, ale testuji na jinen portalu. Mop je jednim sloven super! Hrave se dostabe vsude kam potrebuji , hrave si poradi i s rohy mistnosti. Ja jsem si ho zamilovala

18.09.2016

Sice jsem nebyla vybrána za testerku, ale zkušenosti s tímto výrobkem mám. Je vynikající, že se nemusí ruce potkat s vodou a vše vyřeší pouhé sešlápnutí pedálu, který mop vyždímá. Především ho ocení i ti, kteří mají problém se záda a ohýbáním. Třásně posbírají veškerou nečistotu a zároveň i podlahu vysuší. Mohu jen doporučit,.

18.09.2016

Strašně moc bych rada vyzkoušela.Vypadá super lehce a ušetří mnoho času.Jednou si ho zakoupim.:D stiram podlahu skoro denně a moc by mi.to pomohlo.Designově vypadá dokonale.Musí byt šetrný,lehký a fakt.bozi.;)

Asi žádné,musela bych vyzkouset.

17.09.2016

nebyla jsem vybraná jako testérka, nicméně mám mop od Viledy, funguje na stejném principu, jsem s ním moc spokojená, třásně se dostanou všude, krásně vytírají, podlaha nezůstane dlouho mokrá, jen už bych ho potřebovala vyměnit za nový.

neshledeala jsem

16.09.2016

Nebyla jsem mezi vybranými testerkami, ale vybraným gratuluji k testování. Doma nám dosluhuje starší mop a podle recenzí budu uvažovat o novém mopíku od Viledy. Budu ráda, až ho budu moci vyzkoušet a třeba se zapojí i rodinka :)

16.09.2016

Mop mohu jen doporučit, zvláště tam, kde nechcete mít moc mokro, jako jsou parkety či plovoucí podlaha se moc dobře hodí. Ždímání pedálem mi přijde pohodlnější než ručně. Wileda to má opravdu dobře vymyšlené.

16.09.2016

Easy Wring and Clean TURBO je vhodný na všechny typy tvrdých podlah. Má ho moje kolegyně z práce. Moc ho pochvaluje. Já mám jak parkety, tak i laminátovou. Vileda je dobrá značka. Ten mop časem pořídím.

15.09.2016

Na novém Easy Wring and Clean TURBO od Viledy se mi líbí, jak je lehoučký a jak velice snadno se s ním manipuluje. Ždímačka je opět dokonalá. Již po pár šlápnutí vyždíme mop pěkně do sucha a díky tvaru mopu je oproti minulým modelům ždímání ještě o něco snadnější. Nový je i praktický otvor v čele kbelíku , který hezky usměrní proud vody při vylévání. Další plus oproti starším modelům. Tento mop je super a vřele ho všem doporučuji.

15.09.2016

Tento mop má moje mamina a je maximálně spokojená. Také jsem nebyla vybrána na testování, moc jsem si to přála. Tato značka patří k oblíbeným a tak kvalita mopu tomu odpovídá. Budu si ho muset koupit, abych ho mamině nezáviděla.

15.09.2016

Tento mop jsem si moc přála, protože ho má dcera a je s ním maximálně spokojená. Skvělá manipulace, nikde necáká a ještě suprově vypadá. Bohužel jsem ho nevytestovala tak budu muset poprosit Ježíška :-). Jinak vše od Viledy je velmi kvalitní.

15.09.2016

Testovat bohužel nebudu :-( a vzhledem k tomu že můj "starý" mop dosluhuje jsem si musela pořídit nový, volba padla na tento mop. Nebyla jsem zvyklá na třásňový mop a přesto jsem mile překvapená jak je dobrý a dobře se s ním pracuje, jde vyždímat téměř do sucha, takže na podlaze nemám zbytečné loužičky. Celkově je systém tohoto mopu dobrý. Koupila jsem ho v akci a tak i jeho cena byla celkem příznivá.

15.09.2016

Úklid si usnadňuji kvalitními pomocníky a mezi ty tento mop určitě patří. Oceňuji účinnost, rychlost a sofistikovanost produktu. Žádné máčení se ve vodě, žádná otlačená kolena. Dokonce i manžel se občas hlásí, protože vytírání je snadné a výsledek úklidu ihned viditelný. Také mohu doporučit.

15.09.2016

Üklid bez mopu si už nedovedu představit. Tento od Viledy je naprosto skvělý. Dostanu se s ním do všech prostor i do rohů. Systém ždímání mi naprosto vyhovuje. Mop jde vyždímat do té míry, že vytřená podlaha je utřená skoro do sucha.

15.09.2016

Značka Vileda je kvalitní firma a jedná se o mou oblíbenou firmu,tento mop jsem si tentokrát nevytestovala,což mě mrzí,ale jedna známá ho má a je s ním spokojená..takže ho určitě doporučuju..i systémem ždímání je dobrý..

14.09.2016

Je mi trochu líto že nemám možnost testovat, nicméně Vileda je značka poměrně kvalitní. Nějaké výrobky již mám a jsem s nimi nad míru spokojená. Nový mop by se hodil, starý dosluhuje. Počkám si na hodnocení mopu a uvidím zda se pro něj rozhodnu, něčím mi nejsou sympatické ty třásně, tak snad mě testerky přesvědčí o tom jak je mop kvalitní :-) .

14.09.2016

značku vileda doporučuji.Mám starší tip kyblíku a mopu a jsem s tím spokojena.Bylo by na čase vyzkoušet novější typ i přesto že jsem vybraná nebyla si půjdu nejspíše zakoupit tento nový mop velice mě zaujmul a určitě bude s ním vytírání hračka

14.09.2016

Výborný pomocník pro všechny , ruce zůstanou suché a čisté. Člověk se nemusí ohýbat, dostane se do všech koutů. Kyblík má dobrý tvar a dobře se skladuje. Mop je super. Mohu jen doporučit, jsem spokojená.

nemá

14.09.2016

Mop znam , mam do Viledy podobny, ocenuji to , ze si clovek vbubec pri vytirani neuspini ruce, vzdycky vpred vytiranim zametam nebo vysavam, mop rpacuje uzasne, nezanechava smouchy perfektne se zdime, libi se mi i design znacky

14.09.2016

Vydatný pomocník do domácnosti. Velmi oceňuji, že nemusím lézt po kolenou a že nemusím strkat ruce do špinavé vody. Úklid je hygienický, rychlý a velmi účinný. Na všech typech podlahy je ihned znát, že je vytřeno skutečně pořádně a že je sáhnuto do koutů i pod nábytek.

14.09.2016

Super mop ktery se do kazde domacnosti hodi,ma kamaradka mi ho dala na vyzkouseni a je to super vecicka a pomuze maminkam i tatinkum pri velkem uklidu.Takze vrele doporucuji a mozna si ho poridim domu taky

Nenasla jsem zadne

14.09.2016

Tento mop můžu jen a jen doporučit. Vytře každý roh, každou mezeru, v případě potřeby ho můžete dokonale a efektivně vyždímat. Uklízení už konečně nezabere tolik času, jako tomu bylo dříve. Tento mop je prostě báječný.

14.09.2016

Měla jsem možnost si mop vyzkoušet u svých rodičů a musím říct ze jsem nadšena, podlaha je vytrena během chvilky, nedá to člověku pomalu žádnou praci a je krasne cista.Urcite budu chtit v blízké době zakoupit

12.09.2016

Mop velmi chválím, doporučila mi ho kamarádka, protože s dětmi je třeba mít čisto, ale není čas na zdlouhavé uklízení. Tímto mopem je dokonale vytřeno do pár minut, podlaha se leskne a děti nemají na ručičkách špínu. :-)

12.09.2016

Naprosto úžasný netradiční mop, díky třásním se člověk vůbec nenadře, stačí dělat postupné tahy, na podlaze nezůstávají vlasy ani prach. Člověk si nezašpiní ruce a nebolí ho záda z hrbení. Kýblík super!

12.09.2016

Skvělý výrobek, díky kterému se člověk již nemusí plazit po čtyřech, odírat si kolena a hrbit záda. Nezanechává mokro, šmouhy, podlaha je nádherně čistá během pár minut. Vřele doporučuji všem, super!

12.09.2016

Musím říct, že jsem byla hodně zvědavá na nový třásňový mop od Viledy, protože nejsem moc velký fanda třásňových mopů. Kbelík není potřeba nijak montovat, smontovat je třeba jen teleskopickou tyč na mop, kterou si každý nastaví dle sebe, v mém případě na výšku mého synka, který se na vytírání moc těšil :-D Rukojeť kbelíku je podélná, což oceňuji při přenášení kýblu s vodou, lepší stabilita. Kbelík je sám o sobě dost stabilní, není třeba se bát převrácení při šlapání do pedálu-ždímání :-) Po smontování stačilo napustit vodu se saponátem po vyznačenou rysku a mohlo se začít s testováním :-) Jako vůdce testovací smečky jsem se první ujala ždímání, šlápla jsem řádně do pedálu a...už jsem byla dětmi vyhnána a nastal boj o pedál :-) Nebránila jsem se moc... :-D Musím říct, že ovládání je opravdu snadné a lehké, zvládne jej každé dítě :-) Mop stačí namočit do vody, přendat do ždímací části a už jen šlapat. Na plovoucí podlahu jsme volili "více otáček" aby byla podlaha za chvíli suchá a opravdu byla! Ocení hlavně maminky, které mají doma neposedy jako já, co nevydrží čekat až podlaha uschne a nechtějí riskovat, že dítě uklouzne na mokré podlaze či nadělá ťápoty... Doma máme plovoučku i dlažbu a obojí se vytíralo skvěle. Vysávala jsem den před tím, než došel balík s mopem, tak jsme vytírali rovnou a mop vše krásně pobral, podlaha krásně čistá. Mop se dostal všude, do každého rohu. Sice trošku nezvyk (v porovnání s plochým mopem) při manipulaci s tyčí u vytírání, ale to se poddá :-) Super je boční otvor na vylévání vody z kbelíku. Třásně se dají i prát, ale to jsem nezkoušela, není zatím potřeba. Měla jsem možnost vyzkoušet i Easy Wring & Clean Ultramat- plochý mop a musím říct, že Turbo je mnohem lehčí na ovládání, co se týče ždímání. U plochého mopu je potřeba se trefit do ždímací části (rozložit plochu spodní části mopu a vložit), musela jsem si pomoci rukou aby to zapadlo jak mělo. To u Easy Wring & Clean Turbo nehrozí, vytírání jde opravdu celou dobu se suchýma a čistýma rukama :-) S čistým svědomím můžu mop Vileda Easy Wring & Clean Turbo doporučit, u nás obstál na 1* :-)

Nenašla jsem nic zásadního co by mi vadilo. Snad jen to, že jsem jednou zkusila před vytíráním nevysát, což byla chyba, mop všechny vlasy v koupelně nepobral. Takže za sebe doporučuji vysát si před vytíráním ;-)

12.09.2016

Také jsem se tentokrát nehlásila a přenechala šanci ostatním. Znám tento mop dobře, mám už druhý. Vytírá skvěle. I u nás, kde není nouze o drobečky, kočičí chloupky a podobně. Setkala jsem se s různými napodobeninami, ale originál je jen jeden. Velmi praktický a spolehlivý. Doporučuji také.

12.09.2016

Mam podobny typ mopu od Viledy a jsem s nim naproto spokojena. Je lehky, důmyslně zpracovaný a usnadňuje mi práci. Tuhle značku bych určitě doporučila všem, kdo stojí o něco praktického, co jim vydrží delší dobu. :)

12.09.2016

Ani jsem se nehlásila do testování. Tento výrobek je už nějaký čas mým nejdůležitějším pomocníkem při úklidu domácnosti. Šikovný, praktický kbelík, mop, který se dostane do každé škvírky, jednoduchá a spolehlivá údržba, odolnost a stoprocentní funkčnost výrobku. Hygienické a jednoduché používání. Doporučuji všem.

Další hodnocení

Vybrané testerky


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat