TESTOVÁNÍ: Nablýskané nádobí bez jediného škrábance s houbičkou PUR Active od Viledy

29.05.2017 | Testování

Zažijte revoluci v kuchyni a vyzkoušejte jedinečný typ houbiček s ergonomickým tvarem PUR active. Houbička tohoto typu je jiná. Její speciální povrch je vyrobený z PUR aktivního materiálu, který špínu naruší a teprve potom ji odstraní. A to bez poškrábání povrchu.


Celkové hodnocení: 94%

Hodnocení: 125 testerek

Doporučeno: 70x


Strachujete se při mytí a čištění o povrch sporáku či pánví? S novými houbičkami PUR Active od Viledy můžete všechny obavy hodit za hlavu!

Speciální povrch

PUR Active houbičky jsou vyvinuty pro jemné povrchy, jako je teflon či sklokeramické desky.

Hrubá strana houbičky je vyrobená ze speciálního PUR aktivního materiálu, který špínu nejdříve jen naruší a až potom ji odstraní. Díky tomu nedochází k poničení kuchyňského vybavení a vy se rychle, účinně a bezpečně zbavíte zaschlé špíny, nepoškrábete žádný povrch a ušetříte svůj čas i energii.

Ergonomický tvar houbičky se přizpůsobí každému povrchu a jednoduše tak vyčistí nejen nádobí, ale i sporák plný zaschlých skvrn.

PUR active od Viledy zakoupíte v běžných sítích hypermarketů/hobbymarketů. V každém balení najdete 2 kusy houbiček.

Cena: 39,90 Kč

Více informací najdete na www.vileda.cz

vybraná testerka | 30.08.2017

Houbičky od Viledy používám už dlouho, ale tuhle jsem ještě neznala. A bylo to docela překvapení. Jsem strašně opatrná na nové pánve, co jsem si dala k ježíšku, na ty mi nikdo nesmí sáhnout :) Ale houbička jim opravdu vůbec neublížila, takže už se u nás zabydlela nastálo (tedy ne ta samá, kupuju si ji dál :)). Musím taky ocenit, že má tvar tak akorát do ruky, nemám ráda ty pidi hubky, co člověk pořádně ani nemůže držet. Takže za mě spokojenost a určitě bych doporučila.

vybraná testerka | 12.07.2017

Věci od značky Vileda mi přišli vždy dražší než ostatní..považuji je za kvalitní. Houbička je super a přijde mi, že meje nádobí o dost snadněji než normální hadřík či houba ...Mop mám také... za mě 1...

Nejsou

vybraná testerka | 12.07.2017

Z houbiček jsem nadšená. Použila jsem je na obyčejné mytí nádobí, ale i na drhnutí připálených hrnců a sporáku. Líbí se mi tvar, houbička se dobře drží . "Drsnější" strana houbičky opravdu špínu odstraňuje bez většího přitlačení, ale zároveň nic nepoškrábe. Určitě u nich zůstanu.

vybraná testerka | 12.07.2017

Naprosto suprová houbička. Odstraní mastnotu jak nic. Sama jsem nevěřila, ale vyčistila i pánev mastnou od topinek a zatuhlou slušných pár dnů. Od teď nic jiného nepoužívám a mastnotu ničím jiným pryč nedostávám.

Rychle se obrousí.

vybraná testerka | 10.07.2017

Vyčistí i připáleninu na plynovém sporáku,což je super.Podařilo se mi vyčistit i starou zašlou vázu.Byla jsem mile překvapená.Věci od Viledy používám ráda a mohu doporučit.Ani doma nevěřili,že to bude takhle dobře fungovat.

Na houbičku si musíte zvyknout,je do ruky jiná než klasičká a hrubá strana není tak poddajná.

vybraná testerka | 08.07.2017

Perfektně odstraní připáleniny jak z teflonové pánvičky, tak i z "obyčejného" pekáče. Čistila jsem s ní i indukční desku a také ji krásně a velmi rychle zbavila zaschlých nečistot po vaření. Co se týká mytí ostatního nádobí funguje jako kterákoli jiná houbička.

Trošku hůř se mi s ní pracovalo díky gumové hrubé straně, která není tak poddajná jako u klasické houbičky na nádobí.

vybraná testerka | 04.07.2017

Vždy jsem výrobky Vileda považovala za kvalitní a vyhledávala je v obchodě. Měla jsem i mop, vydržel opravdu velmi dlouho. Houbička je malá a snadno padne do ruky. Hrubým povrchem se mi bez poškrábání dokonce podařilo odstranit i etiketu z plastové dózy.

Hrubá strana je do ruky lehce nepříjemná a je potřeba si na to zvyknout. Trochu mě překvapila malá savost, očekávala bych trochu více. Mám malé děti a často něco rozlijí.

vybraná testerka | 03.07.2017

Houbička přesně pasuje do ruky. Na teflonové nádobí je výborná, opravdu povrch nepoškodí. Na mytí nádobí mě hladká strana již tolik nenadchla, je příliš jemná. Hrubší strana se dobře vyrovnala s mytím nádobí i sporáku. Obrovskou výhodou je její trvanlivost, opravdu se nedrolí a není cítit. Mé hodnocení je kladné.

hladká strana houbičky mi připadá moc jemná

vybraná testerka | 03.07.2017

Houbičku od Viledy bych nazvala "formulí 1" mezi houbičkami. Vyčistí opravdu vše - od připáleného nádobí po troubu, a to bez jediného škrábance. Je příjemná do ruky, sice je o něco větší než klasické houbičky, ale o mnoho víc a déle vydrží :-). Zkrátka všem ji doporučuji a doporučovat budu dál.

vybraná testerka | 03.07.2017

Houbička se perfektně drží, není vysoká, takže zbytečně moc nepění. Je opravdu silná a účinná, odstranila mi nečistoty ze sklokeramické desky a pánve, také pekáč od zapékaným nudlí. Přitom nic nepoškrábe. Houbičku bych přirovnala ke svalnatému gentlemanovi. ;)

vybraná testerka | 03.07.2017

houbička od Viledy mě opravdu velice mile překvapila. Nejen že po jednom umytí nádobí se nedrobí jako ty "obyčejné" houbičky, ale ona hlavně nesmrdí...a zvládne opravdu vše, od zaschlého kastrolu od mléka, přes připečené brambory. Zvládla skvěle vyčistit i nečistoty ze sporáku. Určitě všem doporučuji, játyto houbičky budu kupovat určitě i přes jejich větší pořizovací cenu.

někoho může odradit cena výrobku cca 36 kč za 2 ks této houbičky.

vybraná testerka | 03.07.2017

Houbička je příjemná do ruky. Díky tvaru se dobře dostane i do různých záhybů. Bez problémů umyje i větší špínu, přitom je šetrná k nádobí, nikde žádné škrábance. Stále drží svůj tvar a hrubá strana se nijak nedrolí, oproti klasickým houbičkám.

Už párkrát jsem se nepříjemně škrábla o hrubou stranu houbičky do citlivé kůžičky u nehtů, ale je to o zvyku.

vybraná testerka | 02.07.2017

díky za možnost testovat houbičky. Jsou opravdu super, poradí si fakticky se vším, připečený pekáč byl pro houbičku hračka, jinak jsem použila na kde co a skutečně mohu všem jen doporučit. Za mně je to jednička mezi houbičkami.

vybraná testerka | 01.07.2017

Moc děkuji za možnost otestovat. Houbičky jsem si naprosto zamilovala, jsou skvělým pomocníkem při mytí nádobí. Používala jsem je i na běžné mytí, ale i na mytí opravdu připečených pekáčů a pánví, houbička si skvěle poradila se vším, co jí přišlo do cesty. Z počátku se mi ta tvrdší strana zdála opravdu tvrdá a nepoddajná, ale postupem používání jsem si na ní zvykla a vše bylo super :)

vybraná testerka | 30.06.2017

Ráda jsem otestovala váš produkt.A chválím na výbornou!!! Nejenže je to velice příjemný materiál,ale nepoškrábal mi talíře ani jiné žádné sklo,skvělé mi umyl dno od guláše,které bylo mírně připeklé. A to hlavní,že se mi hubička nedrolila a neztratila tvar,při prvním mytí.Saponá udržela rásně v soubě,takže to bylo krásně napěněné! Jak jinak ,než chválím na výbornou!!Jiné,už ani kupovat nebudu. Děkuji moc vyzkoušení výrobku,moc i toho vážím!

žádné

vybraná testerka | 30.06.2017

Děkuji za možnost testování houbičky. V zásilce jsem obdržela 2 houbičky. Jednu jsem použila klasicky na mytí nádobí, respektive teflonových pánví a hrnců. Mám staré pánve, které jsou již na hranách trochu opálené. Vyčistila jsem je snadně i bez "hrubého násilí". Neškrábou a přitom skvěle čistí. Druhou houbičku jsem použila na čištění zeleniny - mrkve a nových brambor. Také skvělé - doporučuji! Vřele doporučuji všem.

vybraná testerka | 30.06.2017

Houbička Vileda je na první pohled sympatická pomocnice v mytí nádobí. Hrubší strana si dobře poradí s přichycenými zbytky jídla a jemná dobře stírá všechny povrchy. Nádobí je dobře umyté, není poškrábané, takže se nemusím bát o své naleštěné drnce a pánve. Můžu doporučit.

vybraná testerka | 27.06.2017

Houbička je šikovná pomůcka. Krásně očistí povrchy, nejvíce na ni oceňuji, že se zbytky jídla nedrží uvnitř houbičky a jdou krásně očistit. To je často problém u jiných výrobků. Je vidět, že je z kvalitního materiálu, takže určitě dlouho vydrží.

vybraná testerka | 26.06.2017

Velice kladně hodnotím :) houbička se skvěle drží, je příjemná do ruky. Z hlediska funkčnosti krásně myje jemné povrchy i sklokeramické desky. Vyzkoušeno na dvou různý deskách a opravdu mohu potvrdit, že umyje krásně, nezanechává šmouhy nebo škrábance. Zároveň svou drsnější části smyjte nečistoty a poskytne příjemný "peeling" do zářiva :)

vybraná testerka | 26.06.2017

Velmi kvalitně propracovaná houbička, díky vroubkatému povrchu není třeba používat písek na nádobí. všechny šetrné plochy dobře umyje a vypadá, že i povrh se při tom neodlupuje. Skvěle s ní jde umýt třeba i zaschlé těsto, které se na ní nerozmočí.

vybraná testerka | 26.06.2017

Houbičku testuji týden. Materiál hrubé strany mi trochu připomíná vlákna plastové drátěnky. Chvíli trvá než si člověk zvykne na větší tuhost a velikost, ale nádobí i povrchy čistí dobře. Osvědčila se mi na připáleniny, nebo třeba čištění nerezového hrnce po dlouhém vaření masového vývaru.

Vyhovoval by mi trochu menší tvar houbičky, který by lépe seděl do ruky.

vybraná testerka | 24.06.2017

Tento týden jsem obdržela houbičku k testování a hned jsem ji využila k odstraněný spálenin na žehličce. Hned jak jsem začala čistit žehličku, tak se ukázalo, že houbička funguje a během chvíle žehlička byla jako nová. Všem doporučuji a jak ji uvidím v drogerii, tak si ji koupím do zásoby.

Nic jsem nenašla

vybraná testerka | 23.06.2017

Už žádnou jinou houbičku nebudu kupovat . Jednu jsem dala i snaše a obě jsme nadšené . Nejsme žádné nepořádnice , ale stane se , že při pečení v troubě prská mastnota , i pánev se připeče . S touto houbičkou jde vše lehce a snadno vyčistit bez jakýchkoli jiných čistících prostředků . Snacha má indukční desku a houbičku si velmi pochvaluje .

absolutně žádné

vybraná testerka | 23.06.2017

Příjemný materiál, mycí prostředek v ní vydrží déle a krásně pění. Mám ji poprvé, ale je hned na první pohled poznat rozdíl mezi obyčejnou levnou houbičkou a touto houbičkou. Je sice větší do ruky, než jsem zvyklá, ale člověk si rychle zvykne, protože je fakt kvalitní.

vybraná testerka | 23.06.2017
Doporučení: 7

Moc děkuji za možnost vyzkoušet tuto houbičku a musím říct,že je geniální ,u mě naprostá spokojenost ,v ruce se krásně drží a co víc,ona fakt funguje , všechno připálené mizí bez nějaké dřiny a hlavně,nezůstane nikde žádný škrábanec,zkusila jsem kousek i na vodní kámen na p.baterii a odstranil se taky,takže za mě super , bomba pomocník.

žádné nemá

vybraná testerka | 23.06.2017
Doporučení: 6

Houbička je skvělá na připáleniny, skvěle odstraní i větší znečištění z nádobí i ze sporáku bez námahy a větší dřiny. Čištěný povrch nepoškrábe. Houbička vydrží dlouho a nezapáchá. Doporučila bych ji do každé domácnosti.

vybraná testerka | 17.06.2017

Jelikož jsem byla hodne zvědavá, jak tato houbičky Funguje, tak jsem si ji zakoupila. Musím říct, ze me celkem překvapila. Nádobí se s ni My je skoro samo :-) Ma dobrý tvar, krasne se s ni Manipuluje. Vyčistit sporák je pro ni hračka A poradí si i s pripáleninami. Za me super a Doporucuji. Jsem spokojena.

13.03.2021

houbička doopravdy nádobí nepoškrábe a vyčistí i největší špínu

20.02.2021

Vynikající houbička na nádobí, dobře se s ní pracuje, dokonale myje.

ne

02.02.2021

Tyhle houbičky jsou super, používám už několik měsíců, vydrží dlouho a oceňuji hrubší povrch z druhé strany

02.02.2021

houbička Pur active od Viledy je parádní. zkoušela jsem i na mytí trouby kde mám sklo a vůbec povrch nepoškrábala. Padne i skvěle do ruky takže se sní krásně manipuluje za mě skvělá houbička která by v domácnosti neměla chybět

14.12.2020

Všecky výrobky od Viledy jsou kvalitní a jsem s nima spokojená, i tyto houbičky se povedly. Super jak na nádobí tak i na varnou desku.

14.12.2020

Houbičky od Viledy mohu jen doporučit, efektivní výsledek zaručen

13.12.2020

Vileda prostě vi co dělá. Tuto houbičkou jsem si nechala na stranu na mytí dětských lahviček, je super svojí velikosti. Suprove samozřejmě i na další nádobí

02.12.2020

Je to velmi příjemná houbička, vejde se akorát do ruky, a její velké plus určitě je , že neškrabe jako ostatní podobné houbičky na nádobí.

01.06.2020

Heboučká houbička. Má dvě strany určené na umývání nádobí. Hrubší krásně odstraní připáleniny a jemnější dočistí do lesku, nejen skleničky, ale i všechno nádobí. Navíc je za skvělou cenu. Výdrž má také delší než klasické houbičky.

nic

16.05.2020

houbičky PUR Active od Viledy jsou skvělé úplně všechny , jen ta cena

cena

05.07.2019

Nejlepší houbička na trhu. Má ergonomický tvar, který pefektně padne do ruky. Nejdřív jsem se povrchu trochu obávala, protože na dotek je hrubý. Ale zkusila jsem s houbičkou vyčištit indukční desku a připálenou pánev a obojí perfektně vyčistila bez poškrábání. Doporučuji.

01.05.2019

Výrobky od Viledy mám moc ráda, sice jsou daržší, ale kvalitní.Tato houbička je pevná a vydrží dlouho.Drsný vzhled je skvělý na zaschlou a připálenou špínu nebo na dost špinavé věci.Od ted budu nadále kupovat výrobky od Viledy.

Nic

02.12.2018

S touto houbičkou jde každá mastnota pryč jako po másle, bez škrábanců a podření. Navíc stačí pouze pár kapek jakéhokoli saponátu a nádobí se nemusí ani odmáčet. Stačí pouze opláchnout pod vodou a docílíme čistoty.

01.12.2018

Nerelevantní hodnocení. Smazáno redakcí.

24.11.2018

bylo to docela překvapení. Jsem strašně opatrná na nové pánve, co jsem si dala k ježíšku, na ty mi nikdo nesmí sáhnout :) Ale houbička jim opravdu vůbec neublížila, takže už se u nás zabydlela nastálo (tedy ne ta samá, kupuju si ji dál :))

01.11.2018

Celkově výrobky od Viledy mám ráda jsou funční a praktické :) A není tomu jinak ani u teto houbičky. Dobře se drží a skvěle se s ní myje ...Jsou sice trochu drahé ale v poměru cena - kvalita to jde :)

14.08.2018

Kvalitní houbicka, která usnadní práci nejen při mytí nádobí, ale třeba i čištění dřezu nebo sporáku. Drsná strana opravdu krásně odsrranuje mastnotu i pripaleniny, bez větší námahy jako klasická houbicka.

29.07.2018

Značka Vileda je u nás top, ať už se jedná o mop, čistič oken, hadříky apod. Ani tato houbička není výjimkou. Je pevná a dlouho vydrží. Dobře se s ní díky jejímu tvaru manipuluje, je příjemná na dotek a krásně nádobí či skvrny na stole vyčistí, aniž by bylo potřeba používat hrubou sílu.

09.07.2018

Houbičky od Viledy používáme na nádobí dlouho. Mají kvalitní hrubou vrstvu, která si poradí i s mírně připáleným povrchem. Houbičky vydží dlouho a v umývání nádobí jsou dobrým pomocníkem. Cena je přijatelná.

02.07.2018

Houbičky PUR Active jsou mnohem lepší než obyčejné. Za kvalitu je hold lepší si něco málo připlatit. Výborně s ní umyju nejen nádobí, ale i kuchyňskou desku, i bez zbytečného poškrábání povrchu. Ačkoliv je skutečně jemňounká, tak se nedrolí a něco vydrží :-) Skvělý pomocník do každé domácnosti

07.06.2018

Houbicky od teto znacky rada pouzivam narozdil od tech obycejnych Krasne nadobi.umyji a nedrou.😊Jemne provedeni,cena super a to nejlepsi pro Vase nadobi.Za me velka spokojenost. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

07.06.2018

Na houbičku si musí člověk zvyknout. Není tak poddajná do ruky jako jiné houbičky. Ale jinak mne velmi mile překvapila. Svou práci odvede dokonale a bez velké námahy. Určitě patří mezi mé favority do kuchyně .-)

Menší savost měkké strany.

10.05.2018

Naprosto skvělé houbičky. Skvěle padnou do ruky. Řekla bych, že i oproti jiným houbičkám déle vydrží a hlavně díky hrubšímu povrchu na druhé straně rychleji vydrhnu třeba hrnec od brambor - takže ho nemusím hned namáčet, ale stačí ho umýt bez namočení až sníme oběd ;-)

25.04.2018

Houbičku jsem zakoupila v místním supermarketu, protože jsem hledala něco na čištění teflonových pánví a pekáče. Má krásný ergonomický tvar a jak se píše výše v článku, je opravdu šetrná. Krásně se s ní umyly i zaschlejší zbytky jídla a přitom nádobí nepoškodila. Za mě je to dobrá vychytávka od Viledy.

Cena odpovídá kvalitě, i když je trošku vyšší. Ale zase to nemůžete porovnávat s obyčejnými houbičkami na nádobí, protože dlouho vydrží a účel použití odpovídá ceně. Určitě stojí za vyzkoušení, ráda opět zakoupím.

19.03.2018

Super houbička,ktera je setrna k teflonovým, ale i sklokeramickym panvickam,ktere se normalne jen tak s kazdou houbickou "nekamaradi". Dostala jsem ji od maminky na vyzkouseni a uz ji nevratila-je moje nej.

17.03.2018

tutp hubku na nadobí od viledy pouzivam velmi casto na nadobi, je prakticka dostatecne velka a krasne sklouzne po plose nadobi... doporucuji vyyzkouset devcata je opravdu skvela a cena je taky dobraa

03.03.2018

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

02.03.2018

PUR Active houbičky vypadají velmi hezky. V ruce se drží hezky. Masnotu odstraní velmi rychle. Cena je sice vyšší než obyčejné houbičky, ale za tu kvalitu si stojí připlatit. Nepoškrábe nic, doporučuji

08.02.2018

Jediná houbička která v naší rodině vydrží tak dlouho . Nejen že s ní opravdu umíváme vše od mastnoty i připálených věcí ale ona se ani nepoškodí a vydrží dlouho . Za mě je užasná a držela s námi basu když jsme malovali a umívali dveře tak i na to to byl výborní parták . Jen a jen doporučuji opravdu vydrží dlouho a vždy je jako nová :)

07.02.2018
Doporučení: 46

Výrobky od značky Vileda jsou výborné. Houbička PUR Active krásně drží tvar, nedrolí se, vydrží opravdu dlouho, nádobí nepoškodí a nepoškrábe. Líbí se mi její tvar a nejvíce oceňuji, že na ní nezůstávají zbytky jídla jako na jiných houbičkách

18.01.2018

S houbičkou PUR Active od Viledy je mytí nádobí snazší, beze strachu z poškrábání povrchu, pro její tvar, snadno uchopitelná, nepouživáme doma jinou. Vyčistí připáleniny, sporák i mastnotu bez zbytečné námahy

09.12.2017

Jsem ráda, že konečně už existuje něco, co je dostupné pro všechny a navíc je šetrný k nádobí i k pokožce. Mě se výrobek líbí, doma již ho mám, mamka a sestra taky a nikdo si na ni nestěžuje. Mohu doporučit

nic

29.11.2017

Vyzkoušela jsem řadu houbiček na nádobí, ale žádná nebyla kvalitní jako tato. Má takový tvar, který je lehce uchopitelný. Jinou houbičku již nepoužíváme. Tato chrání povrchy pánví a nezníči žádbé nádobí

28.11.2017

Tak tato houbička mě oslovila a mile překvapila. Ze začátku jsem byla skeptická, ale nakonec jsme byla velmi příjemně překvapená. Na nádobí ani škrábaneček a toho si já cením. Od té doby má u mě v kuchyni své místo

nic

25.11.2017

houbičky s ergonomickým tvarem PUR active od Viledy kupujeme pravidelně a jsme s nimi spokojení. kupujeme je z důvodu výrazné kvality od těch obyčejných a protože je používáme denně, určitě u nich zůstaneme.

05.11.2017

Myslela jsem si, že tato houbička udělá stejnou službu jako obyčejná houbička klasická, na kterou jsem zvyklá, ale spletla jsem se. S houbičkou od Viledy se nádobí umývá mnohem snadněji a rychleji. Navíc je šetrná a nepoškrábá nádobí.

02.11.2017

houbičku PUR Active od Viledy znam a pouzivam denne, je to super vyrobek ostatne jako ostatni veci a produkty od firmy Vileda, nadobi se myje rychle setrne ale ucinne, neposkrabe panve ale dobre je vycisti

31.10.2017

Značka Vileda má u nás doma své stálé místo. Po přečtení recenzí zde, jsem si pořídila i houbičku PUR active a musím se přidat ke spokojeným hospodyňkám :-) Opravdu se s ní výborně umývá i na škrábance citlivější nádobí. Výborně se drží, tvar houbičky padne akorát do dlaně. Za sebe můžu jen doporučit :-)

05.10.2017

Mam rada novinky, a proto jsem take rada vyzkousela,kdyz jsem ji videla u nas v obchode.jsem moc spokojena,hlavne na teflon me mile překvapila. Povrch je opravdu prijemny a setrny.Libi se mi,ze neni zbytecne tlusta a dobre padne do ruky!

26.09.2017

Houbičky pravidelně kupuju a střídám a s ničím jiným nádobí už léta nemyju a myčku nepoužívám. Hrubý povrch houbičky se výborně hodí na větší nečistotu, kterou odstraní, druhá strana na nečistotu menší. Prima pomocník.

14.09.2017

Kdo vymyslel technologii houbiček od Viledy, by si zasloužil alespoň nominaci na nějakou cenu. Je to prostě skvělé. Houbičky bez saponátů fungují a to věřte nevěřte. Opravdu se vyplatí si kupovat už jen kvalitu od Viledy.

07.09.2017

Nerelevantní hodnocení bylo smazáno redakcí

05.09.2017
Doporučení: 1

Teflonová pánev se zničí velmi snadno houbičkou, která ji za jedno mytí poškrábe a povrch už nefunguje tak, jak by měl. Používat pěnovou stranu houbičky je zase k ničemu, ta neumývá. Pur Active je dokonalým substitutem obou stran.

21.08.2017

Houbičky jsou skvělým pomocníkem do každé domácnosti. Mají skvělý tvar a padnou do ruky.Krásně se s nimi myje nádobíí a opravdu dokáží dostat zaschlou mastnotu třeba z pánve jako nic. Drhla jsem s nimi i troubu avýsledek byls kvělý.Určitě je budu používat i nadále...

16.08.2017

Houbičku Vileda mohu všem jen doporučit.Má dobrý tvar,je akorát do ruky,tudíž se mně moc dobře držela a krásně vyčistila připálené hrnce či špinavý sporák.Vyzkoušela jsem i v koupelně na umyvadlo.Cena odpovídá.

15.08.2017

Houbičky jsou naprosto super, jako ostatně všechny výrobky, které jsem zatím vyzkoušela od této značky. Mají perfektní tvar, takže se dobře drží a umyjí veškeré nečistoty včetně připálenin. Za mě naprostá spokojenost, doporučuji!

12.08.2017

Používám houbičky od této značky, už jsem měla i tyhle. Jsou hezky tvarované, dobře se drží, pro svou kvalitu vydrží a hezky mejou. Překvapila mně ta ,,hrubší" strana, že opravdu dobře odstraní i připáleninu z hrnců ale zároveň šetrně. Přesto jsem radší u mytí teflonových povrchů dávala pozor.

10.08.2017

Houbičkoa PUR Active od Viledy je naprosto perfektní a kvalitní produkt. Ostatně tak jako všechno od Viledy, co jsem měla kdy možnost vyzkoušet. Perfektně odstraní nečistoty z jakéhokoliv povrchu a nikdy nic nepoškrábe. Za mě rozhodně ano. :-)

07.08.2017
Doporučení: 10

Houbička krásně odstraní všechny nečistoty a to i ty, které jsou již mírně přischlé. Je jemná, takže nepoškodí teflon nebo jiné citlivé povrchy. Cenově je příznivá, odpovídá naprosto její vysoké kvalitě.

07.08.2017

Zelené houbičky PUR Active od Viledy jsou mým nepostradatelným pomocníkem v kuchyni. Dobře padnou do ruky. Hrubá strana je drsnější a pevnější než u klasických obyčejných houbiček na nádobí a snadněji tak odstraní nečistoty. Budu kupovat i nadále.

04.08.2017

Tyhle houbičky si koupila moje přítelkyně a to hlavně na zaschlý nerezový hrnce a pánve.Ono,když hned neumyjete hrnec třeba od takového decentně připáleného mléka,tak pak není o co stát :D Houbičky jsou určitě lepší,než klasický houbičky na nádobí.Mají super tvar a jsou určitě kvaltní. Dobře se s nimi myje a pánve nám opravdu nepoškrábali :) Jen to mlíko z hrnců teda nevydrhli,i když jsme doufali,že to zvládnou...

03.08.2017

S houbičkou se dobře pracuje,drsnější povrch odstraní zaschlou špínu lépe než běžná houbička.Padne tak akorát do ruky.Vileda nezklamala,její výrobky jsou velmi kvalitní.Dobře myje i sklokeramickou desku.

Na drsnější povrch je třeba si zvyknout,o trochu více škrábe.

01.08.2017

Jako vse od Viledy tak i tyto houbicka naprosta ,,pecka,, diky jejimu tvaru se krasne drzi a nevypadava z ruky. Drsnejsi povrch vycisti snad i nemozne od te doby co jsem je v obchode objevila uz nekupuji zadne jine

27.07.2017

Houbicky jsem si oblibila a obcas si je koupim ja umyvam nadobi radeji hadrem ale na hrnce a sporak si rada vezmu houbicku a tahle je fajn i bez drastickych cisticich prostredku a dlouheho namaceni. Doporucuji a budu kupovai i nadale :-)

26.07.2017

vždycky jsem používala obyčejné houbičky, ale od té doby, co jsem měla možnost je otestovat kupuji už jen tyto a žádné jiné již nechci. Aktivní povrch odstraní zaschlou špínu bez poškrábání povrchu a již se nemusím bát o poškození nádobí

22.07.2017

s houbičkou PUR Active od Viledy otestovala jsem na doporučení vaší houbičky a spokojenost nadmíru všem svým známým mohu jen doporučit opravdu mohu jen doporučit mý známý kupuji i sým rodinám a nadále doporučují

07.07.2017

Sice jsme netestovali, ale musím napsat také recenzi. Protože tyto houbičky kupujeme už delší dobu. Jsou super, účinné a přitom nepoškrábou. Na hrnce jsou ideální. Cena je také v pořádku, jsou kvalitní.

07.07.2017

Houbičku jsem měla možnost otestovat již dříve a tak můžu přidat svou recenzi. Je opravdu velmi kvalitní,nádobí nepoškrábe i když je jedna vrstva opravdu tvrdá,nicméně však odstraní lehce zbytky jídla z nádobí.Vydrží opravdu dlouho a za cenu jakou se dá pořídit se vyplatí.

05.07.2017

Doporučuji.

05.07.2017

Vileda houbičky PUR Active si obvykle kupujeme, protože na rozdíl od běžných houbiček poměrně dlouho vydrží, nepoškrábou nádobí a při tom se s nimi dobře myje, zaschlé nádobí s ní není problém zvládnout.

05.07.2017

Ano, houbička dobře umyje nádobí i sporák, ale to považuji tak nějak za standard. Líbí se mi, že je houbička větší než ty "klasické" obyčejné houbičky na mytí nádobí, dobře padne do ruky a mytí nádobí je s ní pohodlné.

Tuto houbičku mám doba již delší dobu a za tu cenu mě až tolik nenadchla. Myslím, že je docela srovnatelná s obyčejnými houbičkami na nádobí.

04.07.2017

Houbičku jsme již vyhráli v soutěží a tak jsme mohli vyzkoušet. Od té doby jiné nekupujeme. Cena není vysoká a kvalita je super. Nepoškrábe a přitom vyčistí každou připáleninu. Pomocník v kuchyni k nezaplacení.

04.07.2017

Testování jsem už vyhrála nedávno. Byla jsem velice spokojená. V kuchyni byla naprosto super. Nádobí krásně umyla a přitom nepoškrábala. Už jsem si jí kupovala a zůstanu u této houbičky. obyčejné jsou horší, ale zase levnější.

Cena

03.07.2017

Houbičku jsem si koupila, a můžu říct, že mě překvapila. Mám myčku, takže nádobí moc nemyju, ale mám pánev, která do myčky nesmí, takže jsem na ní houbičku vyzkoušela a opravdu funguje lépe než dosavadní houbičky - dobře odstraní nečistoty. Houbička dlouho vydrží, nedrolí se a i cena je přijatelná.

03.07.2017

Houbička má skvělý tvar a na to co vše jsem s ní již umyla velice dobře drží, nedrolí se. Umývám s ní i připálené věci. Je velice šetrná k nádobí a také troubě. Oceňuji také, že se v ní nedrží žádné nečistoty a jde skvěle umýt.

03.07.2017

S těmito houbičkami jsem velmi spokojená. Už budu kupovat jen tyto. Balení obsahuje dva kusy, jednu používám na nádobí a druhou mám na čištění varné desky. Opravdu krásně setřou špínu a mastnotu, hezky padnou do ruky a lehce se udržují a dle mého soudu mají i delší životnost, než obyčejné houbičky.

03.07.2017

Na houbičce mi vyhovuje její velikost, je větší než jiné houbičky, a tak se s ní lépe pracuje. Doporučuji vyzkoušet! Už kvůli té barvě, která zpestří každou kuchyni! :)

02.07.2017

Tyhle houbičky pouzivame a jsou skvele,lehké a neposkrabou povrch nádobí.Cena prijatelna.Gratuluji testerkam,moc hezké testovani a pro domácnost jako vytvořené.☺ Hodne se lisi od tech obycejnych.😀☺☺

Nic,můžeme jen doorucit,ocení hlavně maminky.☺ Krasne se s tim myje nádobí a je to skvely pomocník.

30.06.2017

Houbičky pure active maji moc pěkný design, barvu i obal. Používají se velmi snadno. Jsou hodně kvalitní. Přijdou mi lepší než ostatní konkurenční houbičky, dokonce i vydrží podstatně déle. Chválím. Fajn produkt. Doporučuji.

29.06.2017

Tyto houbičky jsou skvělé. Mají pěkný design barvu tvar. Používáme jen tyhle již pěkných pár let. Jsou nejlepší a rozhodně bych je doporučil. Spokojenost veliká. Vileda je kvalitní. Doporučuji. !!!!!!

29.06.2017

Tato houbička od Viledy mně velmi šikovná a super věcička do každé domácnosti pro každou hospodyňku já ji využívám už něco málo přes přes rok a teď je to další výrobek který v naší rodině je velmi uznávám a velmi často používáno

29.06.2017

Houbicky od Viledy mám nejraději. Jsou kvalitní a dobře se s nimi umyva. Cena je přiměřená tak to není žádný problém. Dobře se drží. Jsou fajn. Urvite doporučuji.

28.06.2017

S houbičkou PUR Active od Viledy jsem moc spokojená. Už si ji kupuji po několikáté. Báječně saje a čistí a její výdrž je také dostačující. Ráda si připlatím za kvalitu, která mi v závěru ušetří práci. Spokojenost

23.06.2017

tyto houbičky jsem měla už dvakrát, jsou skvělé, vyčistí krásně i starší mastnotu, která nejde ze starých hrnců a pánviček pryč snad ani dynamitem :D mají krásnou barvu a jsou příjemné na dotek, doporučuju

jsou příliš velké, stříhám si je na půlku

22.06.2017

Já jsem zakoupila houbičku cenové dostupná a výsledky super poradí si se sporákem s připaleninami s hrncemi když trošku zaschnou nebo talíře já jsem velice spokojená už nikdy jinou houbičku radši si připlatím za kvalitu

21.06.2017

Houbičky PUR active od Viledy znám, často je používáme, z běžnými houbičkami s enedaji srovnat, vydrzi o poznani dele, nepachnou, dobre se s nimi odstranuej spina a necistoty, pritom povrch neposkrabaji

20.06.2017

S houbickama jsem moc spokojena o vanocich sem je na bety vyhrala v soutezich a paradni jsou na cisteni zaschleho sporaku kdyz mi pretecou brambory a pripece se to tam nez je dovarim take na nadobi jsou super uz sem si koupila druhe ;-)

20.06.2017

Houbička PUR Active od Viledy je opravdu hodně hodně přínosným pomocníkem při úklidu domácnost, ostatně stejně jako další přípravky od Viledy. Hodně mně baví její tvar, díky kterému se perfektně drží. Měla jsem problém vyčistit sklokeramickou desku bez poškození...s houbučkou od Viledy je to hračka.

19.06.2017

Doma již nepoužíváme jiné houbičky než tyto.. vždy jsme kupovali ty nejlevnější, ale po vyzkoušení těchto již na ně nedáme dopustit. Opravdu lepší si připlatit. Tyto houbičky skvěle padnou do ruky, vydrží podstatně déle, zachovávají si tvar i po několikátém použití, hrubší vrstva dobře čistí a zároveň neničí teflonový povrch. Můžu každému jedině doporučit!

19.06.2017

Houbičky Vileda Pur Active jsou super, bezvadně s nima odstraním každou nečistotu i připáleninu, kupuji si je už delěí dobu a nic lepšího na trhu jsem nezaznamenala. Vřele doporučuji všem používání této houbičky nejen v kuchyni.

17.06.2017

Tyto houbičky mám velice ráda,nejvíce se mi osvědčily protože odstraní veškeré nečistoty i bez předchozího namáčení..Při mytí nádobí nemusím drhnout,jde to samo..jsem velice spokojená,budu nadále kupovat.

17.06.2017

Tyto houbičky na nádobí používám již dlouho,protože jsou velice kvalitní.Perfektně odstraní veškeré nečistoty, a to i před předchozího namáčení náhobí.Hrubá strana i přes svůj povrch je šetrná k nádobí.

17.06.2017

Houbičky Vileda Pur Active mám ráda, opakovaně si je kupuji, protože jsou nejšetrnější a zároveň účinné na nádobí náchylné k poškrábání. Dobře saje a vydrží myslím si déle, než běžné houbičky. Mohu tedy jedině doporučit.

16.06.2017

Naprosto úžasná houbička,nádobí se sní umývá doslova samo :-) Nádobí je krásně čistě umyté,stačí opravdu velmi málo saponátu a i krásně pění.Na dotyk je krásně jemná,pánve a jiné teflonové nadobí nepoškrábe.

15.06.2017

S houbičkou od Viledy chce mýt nádobí i manžel! S minimem vynaloženého úsilí dosáhnete maximálních výsledků. Dobrá, osvědčená značka. Praktický tvar, povrch o materiál. Přilne jemně ke každému povrchu a šetrně očistí i ty nejháklivější.

15.06.2017

Prostě vyhledat Co můžu jiného říct nejlepší značka na trhu dělá věci které doopravdy každá ženská ve své domácnosti potřebuje a velmi dobře využije takže vřele všem doporučit za super cenu Takže za mě můžu říct číslo jedna

15.06.2017

Tato houbicka je skvela. VIleda celkove ma paradni houbicky a take hadriky. Houbcka dlouho vydrzi a je z odolneho materialu. Krasne cisti a odstrani pohodlne kazdou necistotu. Perfektne saje a ja mohu jen doporucit.

15.06.2017

Na tuto houbičku jsem narazila v obchodě náhodou a musím se přiznat, že to byl nejlepší kup za poslední dobu. Tvarově je příjemná do ruky, nádobí se s ní krásné umývá. "Hrubá" vrstva si poradí i s hodně odolnou nečistotou, aniž bych musela používat písek na nádobí

nic

15.06.2017

S houbičkou jsem maximálně spokojená. Má pěkný tvar a dobře se dá uchopit, z drsnější strany vydrhne i připečený hrnec a dlouho vydrží. Cena je přijatelná vzhledem ke kvalitě. Mám doma vždy alespoň dvě v zásobě :-)

15.06.2017

Bez této houbičky nádobí ani neumyju. Jedinečný tvar i povrch zaručí dokonalé vyčištění i těch nejháklivějších povrchů. Jemná abrazivní plocha čistí bez větší námahy. Snadno se vypere, vyždímá a je připravena k dalšímu použití. Doporučuji.

15.06.2017

Houbička je opravdu unikátní v tom, že nepoškrábe povrch pánve, nicméně někdy, když potřebujete na nádobí přitlačit, tak vám ta drsná část, která je běžná u klasických houbiček prostě chybí. Houbička není špatná, ale moc dlouho nevydržela, což je vzhledem k investici ne moc ideální koupě. Takže u mě moc nezabodovala.

14.06.2017

Houbička od Vileda je super, krásně se s ní umývá, nepoškrábe nádobí a vydrží hodně dlouho narozdíl od levných houbiček. Tvar akorát pasuje do ruky, já jsem s ní moc spokojená, jako i s ostatními Vileda výrobky. Cena je taky fajn, jde o kvalitní výrobek osvědčené značky. Doporučuji!

14.06.2017

Já už žádné jiné ani nepoužívám a vždy mám v zásobě.Vydrhne nádobí,sporák,používáme ji v koupelně dokonce s ní vydrhnu sklo u krbových kamen a bez škrábanců.Jen tvar mi ze začátku neseděl do ruky,ale už jsem si zvykla.Vřele doporučuji

14.06.2017

S touto houbičkou jsem velice moc spokojena, protože dokáže dobře umýt všechny povrchy, aniž by je nějak poškodila. Má hladkou a hrubou stranu, takže je možné jí aplikovat podle druhů nádobí. Na tento výrobek nedopustím, mám houbičku doma vždy v zásobě.

Žádné se mi používáním neprojevily.

14.06.2017

houbičku PUR Active od Viledy mám doma a je skutečně skvělá.Díky unikátnímu tvaru je velice praktická a šetrná k nádobí,takže ji mohu jen doporučit.Hodí se na většinu povrchů,které se používají v kuchyni..

14.06.2017

Houbička na nádobí od Viledy pur active je tutová, měla jsem možnost jí testovat a již od té doby nekupuji jiné, krásně sedne do ruky díky tvaru, je super savá, má měkký povrch a přesto si poradí se špínou, dokonce i dcerky od té doby co používáme rádi myjí nádobí.

14.06.2017

Houbičku jsem měla 2x,je super v tom,že nepoškrábe nádobí,jak je nová je pevná,má super tvar,ale dlouhou životnost nemá,rychle se rozthla a co se týče mastného nádobí,např.pánev,tak jak se tuk dostal do drsnější strany houbičky šel těžko vymýt,takže jsem musela odmočit v jaru a vyprat.Jinak je fajn na mytí sporáku,nepotřebujete tuny čistících přípravků a pomocí houby jde krásně vydrhnout bez poškrábání :-)

14.06.2017

Opět jsem se nehlásila a nechala tento prima výrobek k vyzkoušení jiným. Houbička je bezva. Vlastním několik nádob s teflonovým povrchem a na ně je houbička přesně dělaná. Samozřejmě také na jiné nádoby a povrchy. Houbička šikovně padne do ruky, čistí skvěle, ale šetrně, snadno se vypere, vymáchá a rychle usychá. Významný pomocník.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat