TESTOVÁNÍ: Pečujte o dětské zoubky s Herbadent KIDS

16.10.2017 | Testování

Hledáte zubní pastu pro své děti, která bude nejen spolehlivě pečovat o zdraví jejich zoubků, ale bude jim také chutnat, takže je čištění bude bavit? Pak s nimi v našem testování vyzkoušejte Herbadent KIDS. Tuhle pastu od Zoubkové víly si vaše děti prostě zamilují!


Celkové hodnocení: 93%

Hodnocení: 99 testerek

Doporučeno: 84x


Zubní pasta Hebadent KIDS má příjemnou bylinkovou chuť, neobsahuje žádná chemická barviva, pěnidla, cukr ani lepek. V péči o dětské zoubky využívá sílu klinicky ověřeného extraktu ze 7 léčivých bylin: heřmánku, šalvěje, mochny, hřebíčku, řepíku, fenyklu a ženšenu.

Péče od Zoubkové víly

Navíc Herbadent KIDS obsahuje 450 ppm fluoridu, což je optimální dávka doporučovaná stomatology pro děti.

Vaše děti si zamilují příjemnou, nasládlou chuť nové zubní pasty, která díky velmi jemným abrazivním složkám účinně a šetrně čistí mléčné zoubky a chrání je tak před zubním kazem. Zároveň díky komplexu bylinných aktivních látek chrání dětské dásně a sliznice dutiny ústní a udržuje je v perfektním stavu.

Česká zubní pasta Herbadent KIDS se navíc prodává v balení s kartáčkem, který je speciálně upravený pro čištění dětských zoubků. Čištěním zubů pak vaše nejmenší provede Zoubková víla, jež je maskotem nové zubní pasty Herbadent.

Pasta Herbadent KIDS je vhodná pro děti od 1 do 6 let.

Více informací najdete na herbadent.cz

Cena: 89 Kč

vybraná testerka | 15.11.2017

Naše vnučka Michalka měla ze zubní pasty velkou radost, "vždyť je od zoubkové víly" :). Čistí si s ní zoubky ráda. I já jsem tuto pastu vyzkoušela a čistily jsme poprvé s touto pastou společně. Velkým plusem je, že tato zubní pasta je ze 7 léčivých bylinek :obsahuje řepík, šalvěj, heřmánek, nátržník, fenykl , ženšen a hřebíčkem krásně voní! A také neobsahuje chemická barviva a cukr. Obsah fluoru chrání před zubním kazem a bylinky chrání dětské dásně. Vnučka se vždy těší, až si bude zase čistit zoubky od zoubkové víly. Také ji velmi baví skládat skládačku - "hlavolam".

Jen ji trochu mrzelo, že jí "víla" poslala zubní kartáček modrý, protože má oblíbenou barvu růžovou a nejvíce fialovou.

vybraná testerka | 15.11.2017

Obal je moc hezký, upoutal mě svým obrázkem. I synovy se líbil. Pasta celkem hezky voní a chutná. Kartáček pro děti by mohl být hezčí, mohl na něm být taky nějaký obrázek, aby zaujal. Jinak jsme byli velice spokojení.

Strohý kartáček.

vybraná testerka | 13.11.2017

Pasta krásné voní po hřebíčku, chutově je také chutná a náš malej který je odpurce čištění zubů si jí olíbil a kartáček také takže jsem ráda že si konečně chce i 6x denně čistit zuby i když je to někdy otravné :-D DĚKUJI

žádný jsem nenašla :-D

vybraná testerka | 13.11.2017

*příjemná chut * neteče z kartáčku * hezký obal * hlavolam v balení * prodává se s kratáčkem * neslazená * čistě přírodní U nás měla pasta herbadent kids úspěch, i když spíš kvůli víle, na chuť si musí dítě chvíli zvykat, možná protože není tak sladká jako jiné pasty, což je ale dobře. Mohu všem doporučit.

vybraná testerka | 13.11.2017

děkujeme za možnost testovat. syn měl velkou radost z hlavolamu, já ze zubní pasty bez cukru a parabenů. chuť je docela specifická, ale aspoň měj Míša pocit, že má pastu pro dospěláky. a já jsem byla ráda, že ji aspoň nepolyká tolik jako ty pasty, co jsou sladké a ovocné. kartáček se mu sice držel dobře, ale stejně nejvíc čištění je na mě. Líbí se mi hodně jemné štětinky.

Tuba je docela měkká, takže stačilo málo a syn půlku pasty vyačkal do umyvadla, než jsem stihla něco udělat. ale to je spíš moje nepozornost než nějaký zápor:-)

vybraná testerka | 13.11.2017

Tak u nás tahle zubní pasta zabodovala hned napoprvé...nebo spíš napodruhé, protože synnejdřív moc novou pastu nechtěl (byl zvyklý na jinou značku). Ale Zoubková víla, kterou zná z pohádek, u nás zafungovala, i když je to kluk - používáme ji jako povzbuzení, co si začal čistit zoubky). Takže pak už zas nechtěl jinou. Taky jsem "ochutnala" a nedivím se, taková příchuť by se mi taky líbila, je hezky kořeněná. Plus dávám za absenci chemie.

Nejsem si jistá, jak je to s tím florem u dětí, ale zase jsem někde četla, že ho zubaři doporučují už odmalička, tak člověk se v tom pak má vyznat...

vybraná testerka | 12.11.2017

Zubní pasta má jemnou bylinkovou chuť i vůni. Zubní kartáček má vhodně měkké štětinky. Čtyřleté dcerce obojí vyhovuje, zoubky čistí pata i kartáček dobře :-) Kartáček má také správnou velikost, hlavice je malá akorát do dětských úst.

vybraná testerka | 11.11.2017

Chuť i vůně pasty je příjemná, jemná, kartáček přímo v balení je výborný nápad, pro dcerku 18 měsíců to bylo první čištění zoubků, kartáček se jí moc líbil, myslím, že jí je i příjemný, pastu nejdříve ochutnávala dost nedůvěřivě, po pár dnech si zvykla a myslím, že jí je příjemná.

Mám pouze 1/2 dioptrie a to teprve velice krátce ale dost mě rozladilo jakým způsobem je na tubě popis složení. Nemluvě o velikosti písma, ale hlavně světle zelená na bílém podkladě opravdu nejde přečíst. Škoda této vady.

vybraná testerka | 11.11.2017

Jako první, mě při testování této zubní pasty zaujal opravdu krásný design balení. Pasta má zajímavou bylinkovou příchuť, syn (14 měsíců) přijal tuto příchuť bez problémů. Já zase velmi oceňuji přírodní složení pasty.Přiložený kartáček v balení je velmi jemný, mému malému synkovi vyhovuje, ale větším dětem bych nejspíš nedoporučila. Celkově jsem s pastou velmi spokojena,nenašla jsem důvod proč ji nekoupit! :)

vybraná testerka | 11.11.2017

Když nám dorazila tato pasta byla jsem zvědavá, jak na ní zareaguje můj syn. Po prozkoumání přiloženého hlavolam a kartáčku přišla na řadu pasta. Po otevření syn ihned skontroloval vůni. To on moc rád. Když uznal, že voní tak svolil použít pastu na přiložený kartáček. Pomalu jsem mu ho vložila do pusy a začala jemně kroužit po zoubcích. Ze začátku se mu to moc nelíbilo, ale když viděl, že i já si čistím zuby a dělám u toho hmmm tak svolil k druhému pokusu. A hurá. Pastu vřele doporučuji ať už pro její přírodní složení nebo pro její účinky na dětské zoubky. Má příjemnou chuť, vůni a zoubky jsou po vyčištění krásně bílé. Od začátku testování uběhlo už pár dní a syn teď vyžaduje pouze tuto pastu. Opravdu vřele doporučujeme já i můj syn.

vybraná testerka | 11.11.2017

Zubní pastu Herbadent Kids testovala moje pětiletá dcera. Líbilo se jí balení pasty i přiložený papírový hlavolam. Bylinková chuť jí vyhovovala, fajn bylo také to, že pasta moc nepění a krásně vyčistí zoubky. Já jsem ocenila hlavně přírodní složení zubní pasty bez parabenů. Přibalený zubní kartáček je velmi jemný, bude vyhovovat spíše menším dětem. Tuhle zubní pastu spolu s dcerou doporučujeme :-)

vybraná testerka | 10.11.2017

Dcera z pasty nebyla nejprve nadšená, ale postupem času si zvykla. Cistime zoubky 3x denně. Pasta mě nadchla svou vůní a chuti po bylinkách.(musela jsem též vyzkoušet) kartáček taktéž vydržel testování, dcera je ras na kartáčky, ráda je kouše, ale tento zatím drží 😀s pastou jsem celkově spokojená. Balení je tak akorát. Spokojenost.

Jediné co mi na paste vadí že je obsah flóru. To je jediná Vítka.

vybraná testerka | 10.11.2017

Holky byly z nové pasty nadšeny, z obalu, ale po prvním dání do pusy jsem myslela, že pasta poletí (holky 3 roky a rok), jsou zvyklé na elmex a nebo různé příchutě, ale byliny nečekaly. Na pastu si zvykly, takže časem uvidíme, jaký bude mít působení na jejich zoubky, rozhodně se budu snažit pastu jim kupovat.

Horší kvalita kartáčku.

vybraná testerka | 09.11.2017

U zubní pasty mě mile překvapilo složení, co se týče obsahu hodně bylinek, ráda si zakládám na přírodních složkách, hlavně u malých dětí. Podle popisu produkt vypadal velmi dobře. Velikost balení akorát, velikost kartáčku také.

Bohužel mi zarazilo, že zubní pasta obsahuje fluorid, který malé děti nemají ještě v zubních pastách používat - je pro malé drobečky škodlivý. Co se týče kartáčku na zuby, po pár dnech používání byly štětinky kartáčku roztřepené (mám 20 měsíčního syna) - zuby si čistí sám a vyzkoušeli jsme už hodně kartáčků a tenhle tedy neobstál. Za mě tedy bohužel produkt nesplnil má očekávání naprosté bomby.

vybraná testerka | 09.11.2017

Předně děkuji z možnost testovat dětskou zubní pastu Herbadent Kids. První věc, která určitě zaujme je obal pasty - něžné barvy a obrázek Zoubkové víly přiláká především holčičky. Jako matka oceňuji především bylinkové složení pasty a praktické balení s kvalitním zubním kartáčkem. Dcera - 4 roky - se na vyzkoušení pasty těšila, no první dojem moc valný nebyl a musela jsem ji opravdu přesvědčovat, aby v čištění vydržela 2 minuty - důvodem byla lehce štiplavá chuť (a ano "není jahůdková"). Nicméně po první minutě už příchuť pasty nevadila (asi je to hlavně o zvyku). Zoubky byly po vyčištění krásně lesklé a jelikož jsem testovala společně s dcerou, mohu potvrdit také pocit dobře vyčištěných hladkých zubů a příjemnou svěžest v ústech. Pastu budeme zcela jistě používat i dále a rozhodně doporučuji k vyzkoušení všem maminkám.

Osobně bych ocenila o trochu větší pěnivost pasty.

vybraná testerka | 09.11.2017

Napřed ocením výhodu,která je vidět na první pohled. A to je kartáček součástí balení. Výborný nápad - s novou pastou vždy vyměnit kartáček. Vůně je velmi příjemná. Bylinková chut. Dobře se s ní čistí. Jen malá výtka k tubě pasty,je hodně měkká,poddajná,kroutí se. Ale co se týká obsahu a funkce pasty, velká spokojenost.

vybraná testerka | 09.11.2017

Po prvních dnech jsem již zpozorovala, že sestry zuby vypadají lépe. Dokonce sama začala si čistit zoubky několikrát denně, což jiná zubní pasta nedokázala. Pasta ji ,,chutná", má pocit čistých a bělejších zoubků. Určitě zubní pastu Herbadent Kids doporučuji všem nejen dětem, ale i dospělým :) jsem velmi spokojena.

Žádné negativa u zubní pasty Herbadent Kids jsem nezpozorovala, jen a jen samé pozitiva.

vybraná testerka | 07.11.2017

Herbadent KIDS i herbadent pastu pro dospele pouzivame cela rodina, sestrenice pracuje ve firme kde s epasty vyrabi takze je zname uz delsi dobu, libi se mi ze moc nepeni a maji jemnou bylinkovou chut

vybraná testerka | 07.11.2017

Zubní pasta Herbadent mě velice překvapila. Krásně voní, oceňuji složení pasty ( bylinky, bez lepku,...) a v balení navíc s kartáčkem. Mé dceři zubní pasta moc "nešmakuje" , nedalo mi to a pastu jsem vyzkoušela také- za mě je super a v puse mi přijde příjemná. Nepění . Myslím, že kdybych od začátku co čistím dceři zuby používala tuto pastu tak by jí chuť nevadila, ale je zvyklá na pastu která je více mentolová než tato testovaná...

Mohla by více pěnit

vybraná testerka | 07.11.2017

Součástí balení byl i kartáček, který je ideální pro dětské ručky. Synovi je 20M a kartáček se mu líbil a čištění zubů mu nevadilo. Co se týče zubní pasty - oceňuji bylinkové složení. Pasta příjemně voní. Oproti konkurenční bylinné pastě má tmavou/hnědou barvu a intenzivnější chuť. Mě chutnala, ale synovi moc nešmakuje, ale řekla bych, že je to asi o zvyku a po delší době přijde pastě na chuť 😉

Bylinná chuť nemusí sednout každému dítěti. Jinak žádné zápory nejsou.

vybraná testerka | 07.11.2017

Kartáček a pasta na zuby Herbadent nás mile překvapila. Přišel nám oranžová kartáček. :) Pasta dceři chutná, takže čištění ji nevadí. Menší kartáček se dobře drží i dceřině malé ručce a dobře se s ním čistí. Velmi nás nadchl. Ocenujeme přírodní složení a u značky Herbadent zůstaneme. Dokonce máme objednanou i pro mě a ženu. :)

vybraná testerka | 07.11.2017

Pasta je moc dobrá!Při prvním vyzkoušení,dcerka šest let říkala, že jí trochu pálí,ale podruhé už úplně v pohodě a teď už si nechce čistit jinou pastou! Pasta má super složení i krásnou bylinkovou vůní!Za nás určitě doporučuji a budeme používat i nadále 😉

Mohla by více pěnit...

vybraná testerka | 05.11.2017

Dcerce se velmi líbí menší kartáček, lépe se jí jím samotné čistí zoubky. Pasta má příjemnou jemnou přichuť, dcerka většinu past odmítá, nechutnají ji. Tahle nás překvapila. Takže za nás doporučujeme a děkujeme za možnost testovat.

vybraná testerka | 04.11.2017

Byl to boj. Malému jsem čistila zoubky úplně poprvé. Pastu jsem nejprve sama ochutnala. Mám ráda bylinky, takže mně pasta chutnala. Syn se na to moc netvářil, ale určitě je to o zvyku. Ale nedokážu si představit, že bychom zkoušeli např. po sladké jahodové pastě. Příjemná vůně, která přetrvává. Uvidíme jak budou zoubky zdravé :-) Určitě nadále budeme používat.

vybraná testerka | 03.11.2017

Našemu synkovi se moc líbí kartáček,všude ho sebou nosí ráno po domečku.Taky jsme se bála jiný příchute ale Daník si na to hned zvykl.Zoubky má krásne čisté a ješte je při čistení zoubků zábava.Doporučuji moc !

žádné

vybraná testerka | 01.11.2017

Herbal Dent zubní pasta synovi chutná, ukázala jsem mu jí a hned večer si jí vzal i s novým kartáčkem si vyčistil zuby. Řekl mi: mami, ráno taky budu chtít ten kartáček a tu pastu. Pochvala je na pravém místě.

Nejsou.

vybraná testerka | 01.11.2017

Dcera je zvyklá na sladkou, žvýkačkovou či jahudkovou chut zubní pasty, tak jsem měla strach, jak dopadne herbadent. K mému milému překvapení velmi dobře. Chuť jí vubec nevadila, ba naopak se cítila dospělejší. Takže chutově ok. Zubní kartáček je též pěkný. Takže hodnotím dobře a doporučuji

vybraná testerka | 01.11.2017

Pasta dceři chutná :) S kartáčkem se v ruce šikovně manipuluje, a tak ho dcera nosí neustále po bytě a čistí si zuby během dne i bez použití pasty. Výrobek hodnotíme kladně (chuť, účinnost, pěnivost).

vybraná testerka | 31.10.2017

Synovi překvapivě chutná, měla jsem trochu strach, protože byl zvyklý na jinou, sladší pastu. Malý si čistí zoubky rád, tak to nebyl žádný boj. U této pasty se konečně naučil odplivávat přebytky. Čistí moc dobře. Pěnivost je střídmá a pro nás ideální.

né každému dítěti sedne bylinková chuť

vybraná testerka | 31.10.2017

Pasta je skvělá, Emička nejprve tvrdila, že je to pasta pro dospěláky,protože pálí,ale ukázala jsem jí obrázek s vílou a tak pochopila, že je pro děti a že pálí jen malinko a to proto, aby zoubky byly více zdravé a dokonale čisté, což bylo cítit i z Emiččina dechu a to skutečně oceňuji. Kartáček je také úžasný, pěkně padne do ručičky a držel se dobře i mě, protože já zoubky vždy ještě na radu pediatra dočišťuji. No, posuďte sami, jak máme krásné zoubky :-)

vybraná testerka | 30.10.2017

Pastu vyzkousela jak mala, tak ja. Ochutnat jsme dali i detem od sousedu, kdyz u nas spali. Nejdriv se moc netvarili, ale formou hry, vydrzeli zoubky poctive cistit. Nacez zjistili, ze chutna podobne jako pendrek. Dalsi den rano, i nas zvonila sousedka, co to bylo za pastu, ze si bez ni deti nechteji cistit zoubky. Takze mela velky uspech ☺

Prvni chut pasty neni prijemna, cim dele se zoubky cisti, tim lepsi. Je tezsi deti premluvit, aby to e zacatku vydrzeli.

vybraná testerka | 30.10.2017

Pastu Herbadent testoval nejen můj roční syn, ale i já. Jdu příkladem se vším všudy :). Pasta má poměrně výraznou kořeněnou vůni i chuť, ve které vyniká hřebíček. Velice nezvyklá chuť, ale ne nepříjemná. Syn vyzkoušel pastu úplně poprvé. Trochu se šklebil, což přičítám výrazné kořeněné chuti, ale neplival ji, proto věřím, že si zvykne a k pastě si cestu najde :). Zda pasta ochrání před kazy je předčasné hodnotit, ale doufám, že ano. Milým překvapením byl přibalený kartáček.

vybraná testerka | 30.10.2017

Pastu zkoušela má dcera, moc jí chutnala. také jsem ochutnala, je příjemná, jemně sladká, bylinková chuť, trochu mi připomíná pendrek. Pasta skoro vůbec nepění, což je fajn, nenutí k polykání ani dávení, což se nám stávalo u více pěnivých past. Nepalí, je po ní příjemná vůně z úst. Kartáček taky příjemný, nedře jemné dětské dásně.Na obale děti zaujme zoubková víla, s kterou si budou zoubky čistit ještě raději než dříve.

vybraná testerka | 30.10.2017

Jelikož nedám svému 20 měsíčnímu synovi jen tak něco, ochutnala jsem nejprve sama tuhle pastu. Nejvíce jsem byla nadšená z toho, že tam není žádný cukr a jdou tam cítit pouze bylinky. Syn si teď rád čistí zuby, dokonce chodí i přes den a ukazuje si na kartáček. Kartáček je úzký, není tvrdý a prozatím drží, i když se ho syn snaží kousat :)

vybraná testerka | 29.10.2017

Kartáček je super , že je úzký a nepřesahuje tak na dásně a neskrabe je. Malému se pěkně drží a líbí se mi barva :) Pasta příjemně voní, nepálí ho, je šetrná a chutná mu, což u 14m prcka je fakt super, jinak bych mu zoubky ani nevycistila :)

Zatím žádné :)

vybraná testerka | 28.10.2017
Doporučení: 17

Pastu i kartáček jsem dala své roční dceři a pastu jsem ještě dala na odzkoušení sestře pro svého 1,5 ročního syna. Dcera si do ted čistila zoubky pouze vodou, po prvním použití se tvářila překvapeně co tam má ale potom bez problémů. Nikterak jí chut nevadila, takže nejspíš nebudu do budoucna experimentovat a budeme tuto pastu používat i nadále. Synovec dříve používal Perličku a Herbadent po zkusení nechtěl.

Osobně žádná negativní zkušenost, myslím že záleží na chuti dítěte, jak mu hlavně chutově pasta sedne

vybraná testerka | 28.10.2017

Dekuji za moznost testovani. Herbadent pastu i ustni vodu sama pouzivam a jsem tedy rada, ze jsem objevila i detskou verzi. Vcera prisel balicek, ihned jsme ji vyzkouseli. Nejprve se syn tvaril prekvapene, nema rad zmeny, ale nakonec ji prijal, a rano uz neprotestoval. Pastu ocenuji za jeji bylinkove slozeni, a ze je bez SLS. Syn jeste pastu polyka. Radi u ni zustaneme.

Jen bych asi vycetla pritomnost Peg-32

vybraná testerka | 27.10.2017

U nás jsme ji vyzkoušeli tři... Synovi a mně chutnala... Honzík byl šikovný,. pěkně si s ní čistil zoubky a říkal, že voní.. osobně oceňuji složení bylin a hodnotím více než kladně i když dcera byla jiného názoru.

Naproti tomu dcera ji absolutně odmítla... Ač byla nadšená z barvy - zlatá jsme ji pojmenovali.... Vonět ji voněla, jakmile ji dala do pusy, začala se ksichtit a hned na to kňučela, že ji nechutná.

vybraná testerka | 27.10.2017

Musím tedy říct,že pasta má krásnou a příjemnou vůni,podle slov mé dcerky (5let) . Když jsem se jí ptala zda-li ji pasta chutná,tak odpověděla,že ji hutná moc a dokonce si ani nestěžovala ,že by ji zoubky při čištění bolely 😊😊. Při většině past si na tento problém často stěžovala. Takže,za mě a mojí dceru jediné doporučujeme 😊😊😊😘😘😘

20.12.2022

Je to super, rozhodně všichni vyzkoušejte, moc doporučuji

20.11.2022

Doporučuji pečujeme o dětské zoubky jedině s herbadentem

25.06.2020

Zkoušela naše malá neteřinka a teď by chtěla čistit zoubky i 6x denně , kartáček pěkně do ručky s jemnými štetinkami , bylinková chuť připomínající pendrek je super

01.10.2019

Na této dětské zubní pastě je super obal. Hlavně holčičky a i mé dcery ocení zoubkovou vílu a je díky tomu snadnější dítě nalákat na čištění zoubků. Je skvělé,že obsahuji bylinky a hřebíček,který krásně voní :)

04.07.2019

Co na této pastě oceňuji je to, že je ze 7 lěčivých bylin, má nízký obsah fluoridu (já bych byla pro, aby se fluorid vůbec v dětských pastách nepoužíval). Zároveň má pasta lehce sladkou chuť, takže dětem chutná. Příjemný bonus je to, že se jedná o český výrobek.

13.02.2019

Pasta krásně voní a také skvěle chutná.Ocenuji hezký obal, který nadchne děti.Balení obsahuje i kartáček, který je maskotem této nové zubní pasty.Šetrně čistí mléčné zuby a chrání je před zubním kazem.

19.12.2018

Tuto zubní pastu jsme měli. Teď máme Elmex, ale ta synovi tolik nechutná, takže se zase asi vrátíme k té bylinkové. S ní si zoubky čistil moc ráda, protože mu chutnala a voněla a to je u dětí důležité :-)

01.12.2018

chuť je docela specifická, ale aspoň měj Míša pocit, že má pastu pro dospěláky. a já jsem byla ráda, že ji aspoň nepolyká tolik jako ty pasty, co jsou sladké a ovocné. kartáček se mu sice držel dobře, ale stejně nejvíc čištění je na mě.

27.11.2018

U nás používáme Herbadent produkty celá rodina, pasta pro děti je příjemná svou bylinkovou chutí a má velice lákavý a hezký obal. U nás jsme si chvilku zvykali na neobvyklou chuť pasty. Nejvíce oceňuji bylinné složení výrobku a vyvážený poměr fluoridu.

12.11.2018

Tuto zubní pastu moje kamarádka mi nedávno doporučovala, abych ji svému synkovi koupila až bude připraven na čistění zoubků. Byli a jsou s ní mimořádně spokojeni a její syn čistění díky této pastě vůbec neodmítá a naopak se na něj těší. Tato zubní pasta prý krásně voní a je tedy chuťově dobrá pro naše nejmenší. Koukala jsem se, že kartáčky lze sehnat i v jiných barvách, jako tedy zelené, růžové, oranžové či modré. Je tam tedy i celkem dobrá variabilita. Na základě výborného hodnocení mohu tuto pastu doporučit a těšit se na každé společné čistění zoubků :-)

08.11.2018

Pasta děti nadchla chuťově i vůní .U malých dětí je asi ta chuť duležitá najednou si ty zuby i chtějí čistit.takže určitě mohu doporučit.kartaček no dejme tomu :) a hlavolam se dětem taky líbil.......

24.07.2018
Doporučení: 5

Herbadent KIDS bylinková zubní pasta celkem hezky voní a chutná, obsahuje unikátní přírodní recepturu ze 7 léčivých bylin: řepík, heřmánek, šalvěj, nátržník, hřebíček, fenykl a ženšen. Zubní kartáček má vhodně měkké štětinky.

06.07.2018

Kdo by nechtěl pro svoje dětičky zdravé zoubky, snad každá maminka. Za sedm let jsme vyzkoušeli všechny možné značky zubních past. Než mi kamarádka doporučila tuto. A u ní jsme zůstali. Takže za moje děti doporučuji

Možná vyšší cena ale nezrujnuje Vaši peněženku.

27.03.2018

Tahle pastička pro dětičky je velmi výborná.Moje kamarádka má malou holčičku a tuhle pastičku jsme jí dali otestovat.Bětuška nám ukázala palec na horu takže výborné!!!!!!Já i malá Bětuška vám tuhle pastu doporučujeme

25.03.2018

mym nejmladsim vnoucatum kyzdy rok na mikulase kupuji set pasty a kartacku loni jsem sahla po teto znacce a myslim ze jsem udelala dobre prirodni slozeni i relativne hezky vzhled se detem libil doporucuji

05.03.2018

Velmi oceňuji příjemnou a přitom nepříliš sladkou bylinkou chuť pasty (oproti umělým navoněným jahodovým dětským pastám, které svádí k polykání a evokují vůní žvýkačku). Děti ocenily i design pasty, přeci jen zoubková vílá je trendy :-)

03.03.2018

Zubní pasta má jemnou bylinkovou chuť i vůni. Zubní kartáček má vhodně měkké štětinky. Čistí se s ní opravdu suprově, nemám co vytknout prostě skvělá pasta pro mále dětičky. Doporučuji všemi deseti...

02.03.2018

Zubní pasta má svěží bylinkovou příchut a neobsahuje žádná chemická barviva, což ocenuji. Dále obsahuje fluor, který chrání před zubním kazem. Obal je taky pěkný. Dobrý nápad je kartáček v balení......

06.02.2018
Doporučení: 56

Herbadent KIDS ® dětská zubní pasta s fluoridem je opravdu účinná, šetrně čistí mléčné zuby, obsahuje unikátní přírodní recepturu ze 7 léčivých bylin a je bez chemických barviv, pěnidel, cukru a lepku. Za mě určitě doporučuji

11.01.2018

Malému jsem pastu musela koupit protože je na něm zoubková víla a ta prý pečuje o vypadané zoubky, tak to říkají ve školce, pro mě byla výhoda kartáčku v balení, zajimavá chuť protože si s ní prcek rád zouky čistí a to je to hlavní když děti čištění zoubku baví.

06.01.2018

Jsem moc mile překvapena chutí této pasty-resp. mě baví,že chutná naši malé a tím pádem už čhštění zoubků není pouhým zlem,ale objevnou cestov do bylinkové zahrádky kouzelné víly Zubničky. Je to super.

06.01.2018

Jsem moc mile překvapena chutí této pasty-resp. mě baví,že chutná naši malé a tím pádem už čhštění zoubků není pouhým zlem,ale objevnou cestov do bylinkové zahrádky kouzelné víly Zubničky. Je to super.

10.12.2017

příjemná chut * neteče z kartáčku * hezký obal * hlavolam v balení * prodává se s kratáčkem * neslazená * čistě přírodní U nás měla pasta herbadent kids úspěch, i když spíš kvůli víle, na chuť si musí dítě chvíli zvykat, možná protože není tak sladká jako jiné pasty.

Nic

05.12.2017

S tímto naprosto souhlasím. Jsem moc ráda, že se o dětský chrup zajímá stále více lidí a firem a že vyrábějí stále nové produkty o péči o dětskou dutinu. Tento výrobek u mě naprosto vyhrál a určitě budu kupovat dále

nic

30.11.2017

Herbadent KIDS zubní pasta dětem chutná :-) líbí se jim obal a zoubková víla :-) cena je sice višší , ale je k pastě přibalen i kartáček což je podle mě super :-)tuhle pastu mohu jedině doporučit

28.11.2017

Herbadent KIDS pasta dětem chutná narozdíl od jiných přeslazených past :-) líbí se jim obal.Jsem ráda že je v balení i kartáček-sice není nějak pro děti zajímaví ,ale je postačující.S pastou jsme každopádně spokojení

26.11.2017

Ano, já jsem pro, aby děti se učily čistit si zoubky co nejdříve a líbí se mi to u všech. Léčivé bylinky jsou pro mě snad všelék a já se vždy spoléhám na přírodu a v této pastě se mi moc líbí a doporučuji ji.

žádné

25.11.2017

Tento výrobek všem vřela doporučuji. Líbí se mi nejen to, že je šetrný,a le taky hlavně to, že ho děti neodmítají a jsou s ním spokojené taky. Já sama dávám přednost přírodním výrobkům, jak v jídle tak i v kosmetice a tohle je pro nás to pravé.

žádné

24.11.2017

Dětská zubní pasta Herbadent KIDS má příjemnou nasládlou chuť, díky které ji mají děti rádi. Díky velmi jemným složkám účinně a šetrně čistí mléčné zoubky a chrání je tak před zubním kazem. Určitě doporučuji.

22.11.2017

Jednou jsem koupila a od té doby leží. Kartáček mi přijde docela úzký. Po tom, co jsem dlouho čistily Elmexem je dost malý. Elmex se nám i lépe držel. Partaje jinak fajn. Je super že je přírodní. Doporučuji.

09.11.2017

Herbadent pastu jsme již v domácnosti osobně zkoušeli, a v ničem nám nevadí. Dcera je zvyklá na tyto chutě, takže ani bylinky nejsou problém, a mě těší že je bez lepku. Stačí dán jen trochu velikosti hrášku a super že nepění.

08.11.2017

Herbadent je prestižní značka v oblasti stomatologie. Má skvělé ústní vody. U této dětské pasty oceňuji optimální koncentraci fluoridu. Této značce věřím, a proto ji budu kupovat i svým dětem. Doporučuji.

06.11.2017

Kartacek je úžasný a roztomilý. Udělán tak akorát do dětské malé pusinky. Syna s nim čištění zoubků moc baví a přijde mi, že se i těší. Zubní pasta mu vyloženě chutná a kdybych hon nehlidala, tak by ji snad i snědl. :-)

06.11.2017

vidím spoustu kladných hodnocení testerek které měli možno vyzkoušet tak až dojde naše pasta a že je to boj pro dítě nějakou vybrat málo která mu chutná a chce jí.Zakoupíme a uvidíme a super je že je i s kartáčkem

02.11.2017

Zubní pasta Herbadent KIDS od zoubkové víly je super, strasne moc nas zaujalo baleni velke tuby s kartackem, opravdu povedena kresba, chutove pasta super, kartacek mekky, vhodny i pro uplne nejmensi deticky

02.11.2017

Zubní pasta Hebadent KIDS našim detem chutna, ma jemnou chut bylinek, pritom je slabe i nasladla takze ji deti neodmitaji, mame vyzkousenou i pastu pro dospele ta ma vyraznejsi chut bylinek, pastu pouzivame cela rodina a jsme s nimi spokojeni, trosku horsi dostupnost vyrobku, jinak super

31.10.2017

Herbadent je naše oblíbená značka a pastu kupuji synovi . vyžaduje pouze tuto - se Zoubkovou vílou, Má dobrochu chuť, je bezva, že je k pastě i kartáček, tak vždy máme s novou pastou nový. Doporučuji.

30.10.2017

s kartáčkem nemám zkušenost- nebyla jsem vybrána k testování, vyzkoušeli jsme zatím dětskou pastu, příjemně mi voněla a chuť byla také dobrá, Natálce 14 měsíců také nevadila a dovolila mi vyčistit jí zoubky, za mě spokojenost :-)

29.10.2017

Dětská zubní pasta musí být přírodní, šetrná, musí dětem chutnat a bavit je. Herbadent Kids je skvělá volba, pasta příjemně voní, ale děti nepálí v ústech, má veselou barvičku, rozhodně mohu všem doporučit.

29.10.2017

Po doporučení kamarádky jsem si koupila a zkusila. Já ochutnala a můžu za sebe říct ano. Dcera, je zvyklá spíše na dětské sladké voňavé chutě, tak ze začátku prskala. Dala jsem opravdu malinko. Asi až na potřetí se to zlepšilo. Teď už si nestěžuje a čistí sama. A já jsem rád, protože bylinky jsou určitě dobré .

28.10.2017
Doporučení: 6

Zubní pastu Herbadent občas dětičkám kupuji. Naučily se na bylinkové pasty, ale musela jsem jim účel "politicky" vysvětlit. Pasta obsahuje fluor, který je nezbytný. Chrání sliznice a dásně. Je to správná volba.

28.10.2017

Dávám vždy přednost bylinkám před chemií a umělými přísadami. Pasta pro děti od herbadent je stejně dobrá, jako ta pro dospěláky. Nepění, neštípe. Má příjemnou příchuť, zanechává čistou ústní dutinu a svěží dech. Děti se nebrání jejímu užívání. Naštěstí.

28.10.2017

Dětskou zubní pastu Herbadent KIDS děti používají. Není v ní žádná chemie, obsahuje extrakt ze 7 léčivých bylin, ty také chrání sliznici a dásně, obsahuje optimální dávku fluoridu. oceňuji také, že je v balení přímo i zubní kartáček. Pro svou nasládlou chuť si ji děti oblíbily a za Zoubkovou vílou spěchají 2x denně.

28.10.2017

Výrobky na přírodním základě vždy upřednostňujeme a výrobky herbadent používáme. Ústní vodu i pasty. Vyhovuje mi, že pasta příliš nepění, bylinková chuť je příjemná, přirozená. Zuby a ústní dutina jsou svěží, čisté. Vyhovující.

27.10.2017

Pasta na zoubky je super :) Malý si nikdy moc rád zuby nečistil,ale tahle pasta mu prý chutná :) Tak máme dobré vyhlídky,že ho to třeba začne i bavit :) Hezky voní po bylinkách a hlavně je přírodní,což velmi ocenuji. Cena je také přijatelná.Nemám co dodat a doporučuji.

Žádné jsem zatim neshledala :)

27.10.2017

Tuto pastu jsem koupila pro vnoučata, když jsou u nás a musím říci, že jak neradi si čistí zuby, tak jim tato zubní pasta chutnala a vyhovovala. Tak jsem se rozhodla, že jim jí budu kupovat i nadále.

27.10.2017

mám malou neteř která používá tento výrobek a supér jinou pastu odmítá s jinou si čistit zoubky nebude za mě na jedničku

27.10.2017

Když jsem hledala tu pravou zubní pastu pro našeho staršího syna, tak mi paní v obchodě doporučila dětskou zubní pastu Herbaden a byla to správná volba. Má velice jemnou, příjemnou chuť, krásně voní po bylinkách. Malého čištění zoubků baví a to je hlavní

26.10.2017

velice kvalitní pasta,která má příjemnou chut bylinek,je svěží,krvácivost dásní brzy ustoupila,líbí se mi že pasta je z přírodních látek,bez chemie a není testována na zvířatech,jsem velice spokojená.

26.10.2017

Zubní pasta a celkově péče o dětské zoubky je velmi důležitá, Wa a dítě si péči o ne sebou ponese celý život proto jsem ráda že je v nabídce i tato zubní.oasta ,určitě ji vyzkoušíme a těším se na výsledek

26.10.2017

Pasta je opravdu ideální pro detičky.Je jemná má velice příjemnou chut bylinek,chrání zoubky i dásně.Dětičky si tuto pastu velmi rychle zamilují pro její chzt a čistění zoubků pro ně bude jedna velká radost

26.10.2017

Báječná zdravá pasta Herbadent je pro naši rodinu jasnou volbou. Je chuťově velice příjemná a krásně osvěží dech. Je přírodní a zdravá, naše první volba! Doporučuji všem, kdo hledaji sveho favorita :)

26.10.2017

Pastu Hebradent jsem si oblíbila pro její skvělou chuť bylinek, ale také pro jeho přírodní složení. Krvácivost dásni po několika dnech používání ustupuje. Pasta je velmi šetrná a neobsahuje nežádoucí chemické látky

26.10.2017

Výrobky herbadent používáme již dlouho. Příjemná chuť pasty i ústní vody, přírodní bylinkový základ a absence nežádoucích, chemických látek, to vše jsou vlastnosti, které ji u nás činí oblíbenou. Přiměřená cena a skvělé čistící a preventivní vlastnosti.

26.10.2017

Značka Herbadent je osvědčenou značkou v oblasti péče o zuby a o ústní dutinu. Líbí se mi proto nápad vytvořit u této značky dětskou variantu. U dětí je tato pasta vešlmi oblíbená, má hezký obal a dobře dětem "chutná"

26.10.2017

Značku Herbadent mám ráda je to stálice a osvědčená značka. Používám pastu i ústní vodu je šetrná k zubům a vhodná i na paradentozu. Je skvělé, že je i dětská zubní past této značky, děti si jí určitě oblíbí.

26.10.2017

Skvělá zubní pasta pro dětské zoubky. Má složení s nízkým obsahem fluoridu a příjemně sladkou chuť, takže dětem lépe vyhovuje. Má atraktivní obal a také se dá koupit za opravdu příjemnou cenu. Stačí použít miniaturní množství, takže vydrží dlouho.

26.10.2017

Herbadent je vynikající značka v péči o ústní hygienu.Spoustu let používám ústní vodu Herbadent a za jinou bych ji nevyměnila.Je dobře že vědci vyvinuli i dětskou zubní pastu.Navíc tyto výrobky jsou cenově dostupné pro každého.

25.10.2017

Pečujte o dětské zoubky s Herbadent KIDS.Značku Herbadent ráda používám,je skutečně kvalitní.U jedné pasty této značky mi vyhovovala zajímavá příchuť pasty i její bělící účinek,zároveň i šetrnost pasty..

25.10.2017

Herbadent je skvělá a zavedena značka, léta na trhu, zejména pro ty, kdo mají problémy s parodontosou, jsou i ústní vody. Je dobře, že na trh přišla i pasta pro děti, důkladné čištění zubů se musí podchytit v dětství, aby to později nestalo plno peněz, náprava.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:37
78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat