TESTOVÁNÍ: (Ne)konečně syté barvy s Dermacol Matte Mania

23.11.2017 | Testování

Také jste podlehla stále aktuálnímu trendu matných rtů? Potom vás určitě potěší nadílka nádherných odstínů nových tekutých rtěnek Dermacol Matte Mania. Mají vše, po čem jste vždy toužila – dlouhotrvající a vysoce pigmentovanou matnou barvu, která zanechá vaše rty vláčné a bez pocitu vysušení.


Celkové hodnocení: 86%

Hodnocení: 177 testerek

Doporučeno: 234x


Dopřejte si trendy matné líčení rtů, které jim zároveň dodá maximální komfort bez pocitu vysušení!

Zkrášluje i chrání

Tekuté matné rtěnky Dermacol Matte Mania mají lehkou a vysoce pigmentovanou texturu, která dokonale přilne ke rtům a vytvoří na nich ochrannou bariéru vůči vnějším vlivům. Díky tomu budou dokonale chráněné před vysušením.

Rtěnky jsou dostupné v 15 nádherných odstínech. Nanášejte je pomocí praktického aplikátoru jednoduše a precizně – intenzivní dlouhotrvající barvy, která vydrží na rtech až 9 hodin, dosáhnete jediným tahem!  

Rtěnku je třeba odlíčit dvoufázovým odličovačem na voděodolný make-up. Doporučujeme např. Dermacol Waterproof make-up remover.

Dermacol Matte Mania neobsahuje parabeny ani živočišné produkty testované na zvířatech.

Cena: 199 Kč

Více informací na www.dermacol.cz

Testované odstíny

V rámci testování mohlo 100 vybraných testerek vyzkoušet některý z 5 odstínů rtěnky Dermacol Matte Mania, a to z odstínů č. 12, 15, 22, 54 nebo 56.

Klady:

  • Bez parabenů
  • Vegetarian & Vegan textura
  • Vysoká pigmentace
  • Chrání rty před vysušením
  • Dostupná v 15 odstínech

Zápory:

  • Horší odlíčení - je potřeba použít dvoufázový odličovač
  • Výdrž nanesené rtěnky je kratší než 9 hodin

Porovnat ceny rtěnky Dermacol Matte Mania můžete na Zboží.cz

vybraná testerka | 08.01.2018

Rtěnka se velice dobře nanáší, štěteček nanese barvu hezky rovnoměrně. Opticky vyplní rty. Musí se nechat chvilku zaschnout. A velice dobře na rtech drží. Jsem s ní velice spokojena a bude mou volbou, až si budu kupovat další rtěnku.

vybraná testerka | 03.01.2018

Prijemny vzhled produktu, krasny, syty cerveny odstin rtenky, i kdyz priste bych zvolila o jeden odstin svetlejsi, snadne a pomerne presne nanaseni barvy, rtenka vydrzi dlouho, ale pomerne hure se odlicuje.

Pro priste bych si vybrala o malicko svetlejsi odstin.

vybraná testerka | 03.01.2018

Krásná barva, která opravu vydrží hodně dlouho. Jen se musí nechat na rtech "zaschnout". Rty hezky rozzáří. Jedinou menší nevýhodou je, sice hezky drží, ale tím pádem se špatně odličuje.

vybraná testerka | 02.01.2018

Rtěnka se dobře nanáší, chvíli trvá než zaschne, ale krásně obkresli. Opticky výplní rty. Je super, že dobře drží. Vypadá na rtech přirozeně. Jen pozor na to aby se někde neobtiskla. Dcerky měly hned červená čela.

Vybrala jsem na sebe moc tmavý odstín číslo 56

vybraná testerka | 02.01.2018

Rtěnka se jednoduše nanáší, krásně drží a neobtiskává se třeba na skleničky, což je super :-) Vyzkoušela jsem odstín číslo 12 a vypadá krásně přirozeně. S rtěnkou jsem spokojena velice, jinak rtěnky vůbec nepoužívám.

Určitě nevydrží takovou dobu, jako je uvedeno.

vybraná testerka | 02.01.2018

Vybrala jsem si k testování odstín 15 a jsem s ním moc spokojená. Je sice o něco sytější než na fotce, ale to je jedině dobře:-) Rtěnka se skvěle aplikuje, úplně stačí jediná vrstva, štěteček "distribuuje" barvu rovnoměrně a v dostatečném množství. Sice nevím, jestli opravdu vydrží oněch devět hodin, tak dlouho jsem ji nikdy nepotřebovala, ale večer dala bez problémů, i když jsem jedla nebo pila. Pokud máte mastnější jídlo, stačí rty přejet ještě jednou a líčení je bezchybně opraveno. Odličování mi nedělalo problémy, na horách jsem použila i olivový olej, protože jsem si zapomněla odličovač a bylo to bez problémů:-) Možná vyzkouším i nějaké odvážnější odstíny, uvidíme:-)

vybraná testerka | 02.01.2018

Měla jsem možnost vyzkoušet tuto rtěnku - konkrétně odstín č.15 a s barvou jsem byla spokojena. Matný odstín je po všech lesklých verzích nezvyklý, ale moc hezký. Rtěnka se nanáší snadno pomocí štětečku.

Výdrž, vysušuje rty.

vybraná testerka | 02.01.2018

Rtěnka mě velmi mile potěšila, testovala jsem 22. Barva je krásně sytá a zvýrazní jinak šedý zimní barvu obličeje :-). Aplikace je jednoduchá, barva drží relativně dlouho, po jídle je tedy potřeba znovu přemáznout. Možná trošku vysušuje rty, takže před a po mažu balzámem. Určitě doporučuju a vyzkouším ještě nějakou letní barvičku :-)

vybraná testerka | 01.01.2018

Rtěnka na rtech vypadá opravdu moc dobře. Je lehká, nemaže se, akorát je potřeba natřít opravdu pečlivě, už moc neupravíte. Odstín bych si příště asi vybrala jiný, ale ostatní mi ho chválili. Rtěnku doporučuji.

Nevydrží očekávaných 9 hodin. Po 4hod. a 2 pitích už jsem měla pouze ,,konturku,,.

vybraná testerka | 27.12.2017

Rtěnka vydrží :) Přišla mi před vánočním večírkem. Automaticky jsem jí použila "naslepo" v autě a zapomněla že testuju. V půlce večera jsem si vzpomněla a stále byla skoro jak nová. To je velký klad. Musí se ale nanášet pečlivě, protože korekce jdou pak špatně. Obecně jsem spokojená s barvou i odstíny, sedí mi :) Určitě budu kupovat dál.

vybraná testerka | 25.12.2017

Co si budeme povídat každá rtěnka má něco pro a proti. To je všude a jenom od toho tu jsme my ženy, které jsme kritické a ukazujeme kde jsou možné ještě ty inovace. U této rtěnky, jsem se cítila přirozeně, i když mé rty byli sytě červené.Vůbec jsem necítila, že na nich něco mám. Ano samozřejmě po napití, jsem viděla obtisk který mi ukázal. "Hale, ty máš rtěnku, kdyby jsi to zapomněla." A tak jsem jí domalovala a co? Tím super štětečkem, kterým si nezašpiním ruce. Což je pro mě super, jelikož jsem trochu čuně v tomhle. Ale věnujme se těm rtům. Sama musím říct, že kdybych asi tolik necpala pupek, a nezatěžovala rty, Možná by mi vydrželi o něco déle. I tak jsem byla spokojená. Možná je ještě co vymýšlet a opravovat, ale ty odstíny, které Dermacol nabízí jsou pro mě úžasné. Výrazné, rychle schnoucí, přilnavé a nepotřebuji k nim konturní linku na rty. Za což jsem vděčná.

vybraná testerka | 22.12.2017
Doporučení: 12

Testovala jsem barvu č. 12, která mi sedla perfektně. Krásně a jemně dolaďovala celkové líčení. Nanášení bylo snadné pomocí pěnového aplikátoru. Rtěnku jsem ani nemusela odličovat, během dne se sama setřela.

Ovšem po nalíčení jsem měla rty děsně suché a nepříjemně napnuté. Navíc rtěnka nebyla příliš trvanlivá a zanechávala otisky. Jiný výrobek téže značky, ale v lesklém provedené mi vyhovuje mnohem více.

vybraná testerka | 22.12.2017

Barva je dost sytá,takže umí vytvořit rtům moc hezké kontury. S aplikátorem se snadno pracuje,je přesný. Skutečně vydrží velice dlouho a to i přes to,že mám zlozvyk častého olizování rtů.Abych tuto potřebu zmírnila,přes rtěnku jemně vklepu malé množství balzámu a i tak poctivě drží!

Mám pocit suchých rtů,ale to je spíš můj subjektivní problém,protože jsem zvyklá na promašťující balzámy. Rtěnka sice nezvláčňuje,ale pokožku rtů ani nevysušuje!

vybraná testerka | 21.12.2017
Doporučení: 8

Vyrazne barvy, které opravdu vydrží. Musí se nanaset velice přesně, když pretahnete, tak se těžko upravuje. Rtenku odlici pouze odlicovac, vodou se nesmyje. Tím pádem vydrží konzumaci nápojů i jídla. Mohu doporučit :)

vybraná testerka | 21.12.2017

Faaakt super rtěnka. Nanesete a je tam, prostě drží. Neuvěřitelné. Ještě večer při sundávání se divím jak se rtěnka vůbec nesmazává. A je krásně matná, velikostně tak akorát do kabelky. Zápory jsem ani žádné nenašla.

vybraná testerka | 21.12.2017

Mockrát děkuji za testování, vyzkoušela jsem odstín 54 :) Elegantní provedení rtěnky, jednoduchá aplikace a úžasný odstín. Tuto krásnou tekutou rtěnku mi záviděla i maminka, která rtěnky nenosí :)

výdrž :(

vybraná testerka | 20.12.2017
Doporučení: 12

Matte Mania Liquid Lip Colour má velmi pěkný design a klasický aplikátor běžný z lesků na rty. Komu vyhovuje přímo tento typ aplikátoru, bude spokojený - mně nepřišel příliš praktický vzhledem k výdrži rtěnky v případě přetáhnutí, takže preferuji použití se štětečkem. Rtěnka má sytou barvu a opravdu delší výdrž. Odstín č. 12 byl v realitě trochu jiný než na obrázku, doporučuji určitě pokud možno vyzkoušet odstín na živo ještě před nákupem.

Pokud nemáte zcela hladké rty, rtěnka "zalézá" a zůstává na každé nerovnosti (zvláště když ji chcete nosit delší dobu), což není příliš slušivé a je to nepraktické.

vybraná testerka | 20.12.2017

K ohodnocení jsem dostala rtěnku č. 15. Hezky voní, není "mazlavá" a nelepí, stačí jedna vrstva což je velký klad. Potěšilo mě i to, že když se například napiji ze skleničky, tak sice nechá jemný filtr, ale není lepkavý ani výrazný. Když si přejedu prsty rty, tak je to stejné. Odlíčení je lehké a rychlé. Matná forma není nijak agresivní a vypadá dobře. Celkový dojem musím říct super, jak pocitově, tak vzhledově.

Bohužel avízovaných 9 hodin se nekonalo, vydrží méně hodin, ale také záleží na tom, zda třeba piju, jím, nebo jen mluvím. Jinak nic.

vybraná testerka | 20.12.2017
Doporučení: 24

Vybrala jsem si odtín 22. Odstín nebyl takový jako na obrázku: byl lepší! Ve výsledku je to barva trochu do vínova a je výraznější, než je uvedeno. S rtěnkou se velmi dobře pracuje, nanášení pomají aplikátoru je jednoduché, rychlé a přitom přesné. Rtěnka má naprosto nádhernou barvu a její mat je krásný, výsledek je hodně luxusní.

Jsem rozmazlená 16h rtěnkou od Dermacolu, takže jsem se těšila na podobně dlouhodobou záležitost. Ta se ale nekonala. Rtěnka se smývá poměrně rychle, po pár hodinách už jsou vidět jen kontury.

vybraná testerka | 20.12.2017

Rtenka se velmi dobře nanáší, vzhled rtenky je hezky a jednoduchy, s tímto aplikatorem se mi velmi dobre pracuje, rtenka má krásnou sytou barvu, která hezky kryje. Rtenka se da velmi jednoduše odlicit

Vydrží u této rtenky je malá, stačí se párkrát napít, něco sníst a je pryč, zůstanou jen kontury rtů, což nevypadá vůbec hezky.

vybraná testerka | 20.12.2017
Doporučení: 16

(testován odstín 22) Příjemná matná rtěnka, která se snadno nanáší a na rtech není cítit. Odstín 22 vypadá na rtech pěkně, ale hlavně je tu dobrá pigmentace. Rtěnka se snadno opravuje a nevadí ani více vrstev.

Horší vydrž a to něco kolem 4 až 5 hodin. Rtěnka sice vydrží drobné jídlo a nějaké to napití, ale již je tím narušena začne se rychleji ztrácet. (3 hodiny)

vybraná testerka | 20.12.2017

K testování jsem dostala produkt č. 12, s odstínem jsem absolutně spokojená, přesně se mi hodí, je decentní a to jsem rozhodně chtěla. Matný efekt rozhodně má, dobře se nanáší i odličuje a to jakýmkoliv odličovačem. K jemnějšímu líčení a vhodné úpravě denních rtů se hodí.

Poměrně dost se mi s touto rtěnkou vysoušely rty. Opravdu hodně. Což si myslím, že je velké mínus tohoto výrobku a kvůli tomu také ubírám víc jak 4 hvězdy. Také určitě nevydrží slibovaných 9 hod, klasické smrkání apod vůbec, vždy se mi otřela. Myslím, že stejného efektu a lepší péčí o rty dosahuje bohužel jedna z konkurenčních značek.

vybraná testerka | 19.12.2017

Testovala jsem odstín č.56. Již při otevření balíčku mě zaujal elegantní design. Barva je krásná, velmi výrazná a sytá. Vydrží dlouho, možná ne přímo 9 hodin, ale rozhodně dlouho bez nutnosti opravovat a strachovat se, kde všude kolem mám rtenku rozmazanou. Mně osobně nepřijde, že by se nějak obtiskavala na skleničku. Cena je také přijatelná.

Já osobně nejsem úplně nadšená z aplikátoru, barva je velmi výrazná a tmavá, pro mě osobně těžké nepřetáhnout. S tím souvisí další věc..když už přetáhnu, tak se i odličovačem strašně špatně odstraňuje. :(

vybraná testerka | 19.12.2017

skvělá barva, která vydrží, hezké elegantní balení, aplikátor se kterým se rtěnka nanáší velmi snadno, chviličku trvá než zaschne ale poté se neobtiskne ani nerozmaže, vysoké krytí stačí jedna vrstva.

nevydrží zmiňovaných 9 hodin, a vysušuje rty ale nic drastického

vybraná testerka | 19.12.2017

Krásna farba Ľahké nanášanie Matná farba Tento rúž sa mi veľmi páči. Na perách vydrží pár hodín v pohode. Po pár hodinách sa mi drolí v oblasti vnútorných pier. Ľahko sa odličuje. Každopádne odporúčam.

Teraz v zime trochu vysušuje pery.

vybraná testerka | 19.12.2017

Jako první věc mě překvapilo balení, které je velmi elegantní. Zalíbil se mi velmi precizní aplikátor. Během nanášení mě překvapila skvělá sytost barvy. Po nanesení se mi rtěnka neobtiskavala a velice mě překvapila výdrž.

Vysušuje rty, špatné odličování

vybraná testerka | 19.12.2017
Doporučení: 12

Rtěnka se velmi dobře aplikuje. Nestírá se, dobře drží. Je to kvalitní výrobek. Vybrala jsem si červenou, je to krásný odstín. Jsem s ní spokojena, mám zase něco výrazného, co mohu denně používat. Mohu tento výrobek doporučit i ostatním.

vybraná testerka | 19.12.2017

Měla jsem možnost testovat rtěnku s barvou č. 12. Jedná se o moc pěknou a poměrně nenápadnou barvu. Pěkně kryje, takže opravdu stačí jednou přejet a hotovo. Pokud má ale někdo radši několik vrstev, tak je to pořádku, protože tato rtěnka vypadá hezky i v několika vrstvách. Po nanesení se musí nechat chvilku zaschnout, ale jinak je na rtech velice příjemná a navíc krásně voní.

Nějakou dobu po nanesení rtěnky jsme měla pocit lepivý pocit (netrval ale příliš dlouho). Rtěnka trochu vysušovala a rozhodně slibovaných 9 hodin nevydrží. Ale celkově mi ta výdrž nepřipadala zase tak špatná.

vybraná testerka | 19.12.2017

Rtěnka má krásný odstín, je příjemná na rtech, aplikátor umožňuje příjemně a pohodlné nanášení, vydrží dlouho, ale 9 hodin tedy ne. Chvilku trvá, než zaschne, ale poté velmi dobře drží, nerozmazává se, ale na druhou stranu i vysušuje rty. není třeba ji odličovat odličovačem na voděodolný make-up.

nevydrží zmiňovaných 9 hodin a vysuši rty, ostatně asi jako další rtěnky :-)

vybraná testerka | 19.12.2017

Děkuji za možnost tuto rtěnku otestovat. Vybrala jsem si č. 22. Je to krásně sytá barva, bohatě stačí jedna vrstva, rychle na rtech zaschne, je lehká, takže vůbec necítíte, že rtěnku máte jako u jiných značek. Stopy na skleničce nezanechává, nerozmazává se a vydrží opravdu dlouho. Po mastnějším obědě je třeba znovu rty přetřít. Neměla jsem pocit, že by mi to rty nějak extrémně vysušovalo. Za mě určitě doporučuji.

Žádné jsem nenašla.

vybraná testerka | 19.12.2017

Vybrala jsem si odstín 54, protože mě zaujal a doufala jsem, že mi bude sedět - nepoužívám tmavé rtěnky. Když jsem obálku otevřela a viděla odstín dorůžova, první jsem byla zklamaná, ale po nanesení byl odstín krásně sytě červený, což je akorát barva pro mě. Nanášení vypadá jednoduše, ale člověk musí mít přesnou ruku, protože když se netrefí přesně, rtěnka rychle zaschne, ale zato se nerozmazává. Rtěnka mi vydržela celý den, jen odpoledne bylo vidět, že se trochu smyla na vnitřní straně úst, ale je to logické, když člověk jí a pije, stačí domalovat. Večer se mě kamarádka ptala, kam vyrážím, nevěřila, že rtěnku mám cely den. Rtěnka je lehoučká, člověk ani neví, že ji má.Takže za mě můžu jen doporučit.

Trochu vysušené rty, ale s tím člověk musí počítat, když má matnou rtěnku.

vybraná testerka | 19.12.2017

Testovala jsem odstín 56. Barva je krásně sytá a smyslná. Rtěnka není nijak výrazně parfemovaná. Na rtech nepálí. Asi nevydrží zmiňovaných 9 hodin, ale vydržela mi déle než klasické rtěnky. Na suchém povrchu se neobtiskává. Odlíčila jsem bez problémů odličovací micelární vodou.

Rtěnka vysušuje rty. Hodně. Určitě by bylo dobré použít nějakou podkladovou bázi a konturovací tužku. S aplikátorem jsem ze začátku bojovala. Moje (ne)zručnost byla díky tmavé barvě ihned vidět. Asi po 1 hodině se rtěnka trochu rozpila, hlavně v koutcích.

vybraná testerka | 18.12.2017

Také se mi po dlouhé době poštěstilo v testování, moc děkuji :-) Testuji odstín č.15, který krásně zvýrazní rty, dobře se nanáší a krásně drží i po jídle. Jsem spokojená a určitě ráda doporučím dále :-)

Zatím jsem zápory nenašla...

vybraná testerka | 18.12.2017

Barva je nádherná, zamilovala jsem si ji na první pohled (odstín 56). Je ještě tmavší než na obrázku. V nabídce je spousta dalších odstínů, takže je z čeho vybírat. Rtěnka vytváří krásný matný efekt. Oproti klasické rtěnce trochu vysušuje, ale to není závada tohoto produktu, spíš všeobecná vlastnost matných tekutých rtěnek.

Při jídle a pití se trochu rozmazává a obtiskává. To je asi problém hlavně těch nejtmavších odstínů. Není to žádná katastrofa, ale je dobré potom nalíčení trochu opravit.

vybraná testerka | 18.12.2017

Měla jsem možnost testovat odstín číslo 56. Rtěnka je poměrně hodně trnavě červená, ale to mi vůbec nevadí...spíše naopak. :-) S aplikátorem ve stylu lesků na rty jsem také neměla nejmenší problém. Rtěnka se snadno nanáší a poměrně rychle zasychá. Na rtech vydrží několik hodin, pokud pouze pijete nebo si dáte nějaké menší jídlo. Ani se moc neobtiskává na skleničku.

V porovnání s tekutými matnými rtěnkami v podobném odstínu od jiných značek bych řekla, že vydrží kratší dobu. Pokud si dáte mastnější oběd, tak jde poměrně rychle dolů. Což je pochopitelné, ale opravy jsou potom horší, pokud se vám rtěnka rozmaže a nemáte s sebou zrovna olejový odličovač. Moje rty po delším nošení poměrně dost vysušuje.

vybraná testerka | 18.12.2017

Nádherná sytá barva mě velmi mile překvapila. Efekt matu je naprosto dokonalý. Jsem nadšená. Já jsem si vybrala odstín číslo 56 a je na mě jako blondýnku velmi tmavý. Jedná se o téměř hnědou barvu. Určitě si koupím novou, ale světlejší variantu :)

vybraná testerka | 17.12.2017

Děkuji za možnost testovat rtěnku Dermacol Matte Mania. Vybrala jsem č. 56 a je hodně tmavá až hází odstín do hnědé. Na rtech vydrží opravdu dlouho a krásně voní. Cenově je také dostupná , takže vyzkouším ještě jiné odtíny této rtěnky. Při odlíčení jde pěkně dolů. Za mě doporučuji .

vybraná testerka | 17.12.2017
Doporučení: 6

Děkuji za šanci testovat tuto rtěnku, testuji odstín číslo 54, má nádhernou sytě červenou barvu, která mě až překvapila, nanáší se krásně lehce, rychle zasychá a je vážně matná, ale u mě to jsou asi všechny klady.

To že nevydrží avizovaných 9 hodin, by mi nevadilo, ale rozmazává se po asi 1 hodině a něco na rtech a zdá se mi, že mi rty i vysušuje..

vybraná testerka | 17.12.2017

Tyto rtěnky mají krásné syté barvy, které na rtech vypadají moc hezky. Rtěnka se lehce nanáší a krásně voní. Rtěnka na rtech vydrží několik hodin. Také se mi líbilo balení rtěnky, které bylo velké a úsporné.

Rychle zaschne a rty jsou vysušené.

vybraná testerka | 17.12.2017

Testuji odstín č.56. Rtěnka je dobře nanáší a krásně kryje už v jedné vrstvě. Rychle zasychá a je fakt matná. Čekala jsem, že bude o něco světlejší, v obalu vypadá pěkně, přesně takovou jsem chtěla, ale tato barva je hooodně do hněda a celkem tmavá na běžné nošení. Vydrží celkem dlouho, menší svačina se na ní nepodepíše. Odličovala jsem jí olejovým přípravkem a krásně jde dolů.

pokud dám dvě vrstvy nebo upravuji líčení, rtěnka je pak na rtech hodně suchá a nepříjemná

vybraná testerka | 17.12.2017

Právě testuji matnou rtěnku Dermacol Matte Mania odstín číslo 54. Je to velmi výrazná barva a to mě baví :) rtěnka skvěle drží, ihned po nanesení zaschne . Za mě mohu jen doporučit. Děkuji za zaslání

vybraná testerka | 16.12.2017

Testuji odstín číslo 12 a jsem celkově nadmíru spokojená! Rtěnka se dobře nanáší, štěteček je super, zaschne za dobu, z kterou s ní stihnu ještě něco provést a doladit případné přetahy a prostě DRŽÍ! Je to bomba. A ani nevysušuje. Doporučuji! :)

vybraná testerka | 16.12.2017

Děkuji za možnost testování. Rtěnka mi sedla úplně skvěle. Krásná barva, jednoduché nanášení a i po snídani držela až do odpoledne. Navíc příjemně voní. K Vánocům si určitě koupím ještě jiný odstín. Určitě doporučuji :-)

Žádné jsem neshledala

vybraná testerka | 16.12.2017

Předem děkuji za možnost testovat tuto rtěnku Dermacol. Rtěnka má nádhernou matnou barvu a po nanesení na rty vydrží opravdu několik hodin :) Rtěnka se snadno nanáší pomocí štětečku,, dlouho vydrží a poté jde i celkem snadno odlíčit. Nezanechává otisky na skleničkách, hezky voní a má krásnou sytou barvu :) Všem doporučuji.

vybraná testerka | 16.12.2017

Moc děkuji za testování rtěnky číslo 12, je naprosto perfektní, sytá barva, krásně marná, má perfektní výdrž. Zvládla jsem s ní večeři i kávu. A navíc jakosuper bonus je totálně úžasná vůně. Jen budu muset koupit ještě jednu, protože mi na ní chodí dcera.

vybraná testerka | 16.12.2017

Měla jsem možnost vyzkoušet rtěnku č. 56, která se mi na první pohled zalíbila a ani trošku mne nezklamala :-) Rtěnka se velice dobře nanáší, brzy zaschne a nedělá tím pádem neplechu na hrníčcích a skleničkách. její výdrž je opravdu téměř celodenní - rozhodně ji doporučuji všem, které váhají :-)

vybraná testerka | 16.12.2017

Děkuji za možnost testovat rtěnku,testuji odstín 22 a jsem spokojená,barva sytá na rtech příjemný pocit,vydrží poměrně dlouho,jen nápoje piji opatrněji,nemám ráda upatlaný hrnek od rtěnky,určitě rtěnku koupim i příště.

vybraná testerka | 15.12.2017
Doporučení: 23

Naprosto úžasná barva, rtěnka je po nanesení chvilku tekutá a lesklá ale po pár sekundách se vpije do rtů a zmatní. Barva však zůstane sytá a krásná po dlouhé hodiny. První dojem je tedy naprosto úžasný, rtěnku rozhodně doporučuji.

Na kelímek s kávou se trošku obtiskla, ale to je maličkost.

vybraná testerka | 15.12.2017

Rtěnku určitě doporučuji! Chtěla jsem otestovat odstín č. 12 a zkusit barvu, která je spíše na denní nošení, což tato rtěnka skvěle splnila. Rty vypadají větší a přirozeně výraznější. Nejlepší na této značce je, že rtěnky drží dlouho i při jídle a pití.

Myslím, že při dalším nanášení je lepší rtěnku nejdříve odlíčit, jelikož při vrstvení vypadá hodně suchá, ale to dělají všechny matné rtěnky.

vybraná testerka | 15.12.2017

Děkuji moc za možnost testování rtěnky. Testovala jsem odstín číslo 54. Rtěnka má nádhernou, výraznou barvu. Rtěnka mi na rtech vydržela téměř celý den, což bylo super. Nezanechává otisky na skleničce. Rtěnka se lehce nanáší. Doporučuji všem :)

vybraná testerka | 15.12.2017

Měla jsem možnost testovat odstín rtenky číslo 22. Barvička je opravdu krásná, sytá. Na matný odstín rtěnky nejsem zvyklá, ale vypadá opravdu hezky. Po krátké době jsem měla pocit suchých rtů, ale to je pouze můj subjektivní pocit. Celkem hodnotím rtěnku za povedenou.

Rozhodně nevydrží deklarovaných 9 hodin. Po čase na rtech zůstane pouze kontury. Musí se v průběhu dne obnovovat.

vybraná testerka | 15.12.2017

Rtěnka má krásný odstín (22), perfektně se nanáší a vypadá moc pěkně, jsem s ní v celku spokojená. lehce vysušuje rty, dost se obtiskává při jídle a pití, takže po nějaké době zůstane na rtech jen kontura, takže je nutné během dne doplnit :)

nevydrží tak dlouho, musí se během dne doplnit

vybraná testerka | 15.12.2017

Rtěnka je opravdu dobrá, rozhodně perfektně splňuje svůj účel. Hezká barva (tmavá), dobře se roztírá a jako klad i zápor beru to že jí ze rtů, ale ani okolí jen tak nedostanete :D Takže, když přetáhnete, je to průšvih... Je dobře omyvatelná mýdlem a ani při kouření, se neobtiskává. Prostě pocit jako by žádná rtěnka nebyla.

vybraná testerka | 15.12.2017

Testovala jsem odstín č.15. A za mě vřele doporučuji. Rtěnka mi vydržela celý den, vydržela jídlo i pití. Večer jsem si rty jen lehce přetřela do divadla. Odstín je krásný,jemný a mě naprosto sedí. Za mě tedy doporučuji

Nevím o ničem negativním

vybraná testerka | 15.12.2017

Testovala jsem odstín č22, barva je nádherná, moc mi sedí.. Nanáší se v lehké vrstvě, necítíte skoro, že rtěnku na sobě máte. Mě osobněˇvydržela kolem 6-7 hodin mluvení i pití. Lehce ji skolila až pizza. Ale neodličuje se nějak těžko, takže stačí lehce kapesníčkem smazat a nanést znovu. Některé holky zde psaly, ze vysušuje. Mě osobně se rty po sundání zdály v pořádku.

Co se týče záporů. Myslím, ze až moc rychle zasychá a tím pádem není moc prostor pro velké opravy při nanášení. Ale je možné, zeD tak děje jen mou nesikovnosti.

vybraná testerka | 14.12.2017

Klady: testovala jsem odstín 56. Má krásně sytou barvu dobře se nanaší, na rtech je vejice příjemný, rychle schne, můžete polibit přítele aniž by měl červený otisk 😄,pří pití zanechava jen lehounky obtisk, rtěnku doporučuji a určitě si ji pořídím i v jiné barvě Zápory: vysušuje rty, výdrž neni rozhodně 9 hodin musí se rtěnka rozhodně poupravit začne se v koutcich a blíž k vnitřní straně úst odírat ale nic katastrofalniho

vybraná testerka | 14.12.2017

Měla jsem možnost testování této rtěnky v odstínu č. 12. Popravdě se mi tento odstín jeví na foto světlejší než ve skutečnosti je. Tak i tak je škála barev pestrá a vybere si každá tu svou. Je to moje první zkušenost s matnou rtěnkou. Balení akorát do ruky, prima do kabelky. Příjemná vůně a praktičký aplikátor. Dobře se nanáší a neroztíká do stran. Stačí jedno nanesení. Vypadá efektivně. určitě pořídím další odstíny :-) Děkuji za možnost testování.

Výdrž 9 hodin za mě ne. Na hrničku zanechává nepatrný obtisk. Po jídle a pití určitě obnovit.

vybraná testerka | 13.12.2017

Mala som možnosť testovať odtieň č. 15, za túto možnosť ďakujem :) Medzi klady určite patrí sýtosť farby, má naozaj peknú pigmentáciu, stačí raz pretrieť. Má veľmi dobrú výdrž (aj keď nie 9 hodín) a nezanecháva stopy na skleničke, čo je určite veľké plus. Navyše príjemne sladko voní a ľahko sa nanáša. Musím ale podotknúť, že odtieň č.15 mi príde v skutočnosti o dosť tmavší, ako sa zdal na obrázku, svetlejšia farba by sa mi páčila viac - to ale nie je nevýhoda rtěnky, iba preferencia.

Po jedle treba znovu naniesť.

vybraná testerka | 13.12.2017

Měla jsem možnost testovat Dermacol Matte Mania č. 22. Odstín krásný, tak akorát, že se dá nosit přes den i na večerní líčení. Rtěnka se velmi snadno nanáší, barvu má sytou a za okamžik je suchá. Namalované rty vypadají opravdu pěkně. Zaujala i kamarádky, takže jsem rtěnku rovnou doporučila.

Není to vyloženě zápor, ale 9 hodin opravdu nevydrží (i když vydrží poměrně dlouho oproti jiným rtěnkám) a zdálo se mi, že mi vysušuje rty.

vybraná testerka | 13.12.2017

Krásná pigmentace, fajn aplikace, příjemná na rtech a pěkná vůně. Velká škála odstínů, vybere si každý. Po testování jsem si koupila další tři odstíny a nic jiného teď nepoužívám. Jsem moc rada za možnost testování, tak fajn výrobku.

Nevydrží slibovaných 9 hodin, ale i tak je vydrž fajn.

vybraná testerka | 13.12.2017

Jsem vděčná za možnost otestovat novinku od Dermacolu v odstínu 12. Jsem nadšená, už nějaké matné rtěnky mám, nicméně mi chyběla tato elegantní barvička v decentním odstínu, vhodná pro každodenní nošení. Nanáší se velmi dobře pěnovým aplikátorem ve vhodné velikosti. Vykreslí krásně ostré hrany rtů a není třeba úprav. Skvělá je vůně a celková konzistence, skvěle schne do matna a nelepí. Rozhodně se vydám omrknout další odstíny. :)

vybraná testerka | 13.12.2017

Děkuji za možnost testování odstínu č. 15. Rtěnka se snadno nanáší díky aplikátoru, který je stejný jako mají lesky na rty. Po jednom přetření je barva dostatečně sytá a není třeba nanášet více vrstev. Rychle zasychá a rty nevysušuje. Výdrž barvy na rtech v poměru ceny a kvality mi přijde naprosto dostačující. Odstín se perfektně hodí pro denní líčení. :)

Zanechává mírný obtisk na hrnku a po jídle doporučuji nanést znova.

vybraná testerka | 13.12.2017

Děkuji za možnost testovat tekutou rtěnku Dermacol Matte Mania ,měla jsem odstín č.54 . Barva je krásně výrazná,nápadná a musím říct , že se mě několik známých ptalo co mám za rtěnku ;-) Musím říct , že krásně voní i chutná a pěkně se aplikuje , skvěle se s ní pracuje . Ocenuji ,že dlouho vydrží a nemusí se každou chvíli nanášet znovu. MAtný vzhled vypadá moc pěkně , příště si zvolím o trochu světlejší odstín ,ale jinak opravdu super.

Nechává obtisky na skleničkách Cena Trošku vysušuje ,ale to se mi stalo už i u jiných rtěnek co byly na stejné bázi ;-)

vybraná testerka | 13.12.2017

Testovala jsem rtěnku s odstínem č.12. Krásná, decentní a ne příliš výrazná barvička, vhodná na běžné nošení. Zaujalo mě líbivé balení, rtěnka vypadá opravdu luxusně a příjemná, nasládlá vůně, kterou jsem cítila po otevření. Rtěnka sama o sobě se dobře nanáší pomocí štětečku, a pěkně drží. Matný odstín se mi moc zalíbil, nejspíš půjdu koupit ještě jiný :-) Velká spokojenost :-)

vybraná testerka | 13.12.2017

Mezi kladné vlastnosti mohu napsat snad jen krásnou sytou barvu. Testovala jsem odstín 56. Možná ale právě sytý odstín je ten problém. Rtěnka na mě působí nevychytaně. U světlých odstínů bych nejspíš tyto problémy nezaznamenala.

Rozmazává se poměrně hodně, zanechává otisky na sklenicích, rozpíjí se do stran.Znám jiné rtěnky tmavých odstínů v podobné cenové relaci, se kterými takové problémy nejsou.

vybraná testerka | 13.12.2017

Měla jsem možnost testovat odstín č. 54. Barva je úžasná, stejně jako její praktické balení. Na rtech mi vydržela poměrně dlouho, nesmylo jí ani jídlo a pití. Jako velkou výhodu bych napsala to, že se mi ani jednou neobtiskla na hrnek!

Jedinou nevýhodu má tahle krásná rtěnka v tom, že hodně vysušuje rty. Musela jsem je po odlíčení hned namazat

vybraná testerka | 13.12.2017

Testovala jsem odstín č. 54. Rtěnka má krásnou výraznou barvu. Nanesla jsem ji hned ráno a měla ji v podstatě celý den až do noci. Jen jednou jsem upravila. Po stranách však byla lehce rozmazaná. Výdrž tedy není stoprocentní. Při pití však nenechává otisky na skleničce, což je super. Po nanesení je rtěnka lepivá, pak zaschne a docela vysušuje rty. Příště bych možná zkusila méně výrazný odstín. Případné rozmazání by nebylo pak tak vidět.

Výdrž, rozmazávání, vysušené rty.

vybraná testerka | 12.12.2017

Dermacol rtěnka již na pohled zaujme vkusným a pohledným obalem, po otevření pak příjemnou vůní. Barva je po nanesení mírně odlišná, než jak vypadá v obalu, ale i přesto je velmi decentní a hezká. Velmi dobře se pracuje se štětečkem, rychle zasychá a má dlouhou výdrž. Mohu srovnat i s jinými a dražšími značkami např. od Sephory, NYX - některé odstíny vydrží vždy déle, jiné méně, ale v poměru cena/ kvalita jim Dermacol může konkurovat.

vybraná testerka | 12.12.2017

Testovala jsem odstín č. 12, jde o nenápadnou nude barvu, která se skvěle hodí na denní nošení, mně osobně se moc líbí a jsem s výběrem spokojená. Nanáší se pomocí aplikátoru a po nanesení rychle zaschne a je dokonale matná. Co se týče výdrže, je to takový průměr, určitě nevydržela jídlo a pití, musela jsem doopravovat, ale celý den podle mě nevydrží žádná rtěnka :) Při prvním nanesení a zaschnutí mi rtěnka rty vysušovala, takže při další aplikaci jsem použila pod rtěnku balzám. Jinak nemám žádné výhrady.

vybraná testerka | 12.12.2017
Doporučení: 16

Děkuji za možnost testovat, odstín č. 12 je skvělý, naprosto nenápadný a vhodný pro denní nošení. Rtěnka opravdu vydrží dlouho, dobře se nanáší a má příjemnou vůni. Pro večerní líčení bych přeci jen preferovala odstín č. 56.

V prvním okamžiku mi přišla mírně "lepivá", ale ten pocit po chvilce zmizel. Při jídle jsem ji přeci jen utřela do ubrousku ;)

vybraná testerka | 12.12.2017

Rtěnka (odstín 15) mě opravdu velmi mile překvapila. Sytá barva, rtěnka nevysušuje a je na rtech příjemná. Opravdu vydrží a vypadá dlouho bezchybně. Jen mě trošku překvapila barva, která je velmi intenzivní a určitě výraznější, než vypadá v lahvičce. Ale to nemusí být na škodu. Takže já ji mohu jen doporučit a určitě se koupím si další odstín. Děkuji za možnost testování.

vybraná testerka | 11.12.2017

Rtěnka se jednoduše nanáší. Po naneseni okamžitě zaschla a krásně drží několik hodin. Vydržela i jidlo,pití a to mě velice překvapilo. Líbí se mi, že nedělá obtisky. Ideální na denni i večerní líčení. Rozhodně se mrknu i po jiných odstínech.

vybraná testerka | 11.12.2017

Blesk na rty je úžasný,opravdu drží a vypadá to skvěle,rychle zasychá,jsem mile překvapená,je to první blesk,který jsem vyskoušela.Můžu všem vřele doporučit.určitě si objednám další odstín ve světlejším tonu.

vybraná testerka | 11.12.2017

Testovala jsem odstín č.12 ve velmi neutrálním nude odstínu, který se hodí na běžné denní líčení. Rtěnka se aplikuje pomocí klasického leskového aplikátoru, velice snadno a jednoduše. Má výbornou pigmentaci, takže skutečně na rtech vypadá jako klasická rtěnka a co mi velmi vyhovuje, že se nevpije nějak extrémně do rtů. Mám totiž velmi suchou pleť a sklony k ní a raději na rtech rtěnku tak trochu cítím. Výdrž je průměrná, určitě nevydrží celý den, ale lze ji snadno přes den opravit, takže v tom velký problém nevidím.

vybraná testerka | 11.12.2017

Testovala jsem odstín 15. Barva je krásná, rtěnka má skvělou krémovou texturu a lehce se nanáší, vydrží na rtech několik hodin, na rtech ji ani necítím. Určitě bych si ji koupila, ale volila bych jemnější odstín (12). Doporučuji!

Na mně je možná až příliš výrazná, preferuji "nude" odstíny..

vybraná testerka | 11.12.2017

Rtěnka se velmi dobře nanáší, hezky voní, rychle schne na rtech, má takový průměrný design. dobrou barevnou škálu vybere si každý. Co se týče odstínu č. 54, který jsem testovala. Barva velmi výrazná červena což mi nevadí, pigmentace supr, jen malinko to zvýraznilo vrásky na rtech.Slibovala jsem si teda od této rtěnky více ...

Za mě teda tato rtěnka nezvládla ani pití ani jídlo, obrovská škoda.Nevydrží na rtech dlouho,takžě člověk musí přetírat a kontrolovat ,zda není rozmazaná.

vybraná testerka | 11.12.2017

Měka jsem možnost testovat odstín č. 54. Krásný , hodně výrazný odstín. Rtěnka se skvěle nanáší a je na rtech velmi příjemná. A to je tak asi všechno...rtěnka drží na rtech jen pokud nejíte a nepijete. Jakmile s rtěnkou jíte nebo pijete, rtěnka se rozmazává a už není vůbec hezká. Já si ji teda určitě nekoupím.

vybraná testerka | 11.12.2017

Byla jsem vybraná na testování rtěnky č. odstínu 22... Rtěnka je příjemná, lehce se aplikuje díky příjemnému štětečku po chvíli zaschne, neotiskává se a vydrží fakt dlouho. Což je u rtěnek fakt důležité:-) Tento odstín je fakt vyzívavý a krásný ...žádná nuda určitě zkusím i jiné odstíny. děkuji moc

žádné jsem nenašla

vybraná testerka | 11.12.2017

Testovala jsem rtěnku v odstínu 15. Výborně se pomocí pěnového aplikátoru nanáší, barva dlouho na rtech vydrží (i jídlo a pití), nikde se nerozmazává, nerozpíjí. Po nanesení dvou vrstev je výsledek geniální. Je to určitě kousek, který si půjdu koupit i v jiném odstínu!

Trošku zvýrazňuje vrásky a rýhy na rtech.

vybraná testerka | 10.12.2017

Testovala jsem rtěnku v odstínu 12 - krásný nude odstín, který se hodí na koždodenní líčení. Rtěnku jsem nanesla a po pár sekundách krásně zaschla. Určitě musím kladně ohodnotit příjemnou vůni a super aplikátor. Rtěnka po zaschnutí držela perfektně na svém místě, žádné obtisky po napití. Všem bych rtěnku doporučila a sama si určitě zajdu koupit ještě další odstín :).

Jediný zápor můžu napsat že leze do vrásek, ale to je nevýhoda snad všech matných rtěnek :)

vybraná testerka | 10.12.2017

Měla jsem možnost vyzkoušet rtěnku odstínu č. 54. Ač odstín úplně neodpovídal barvě uvedené na fotografii a byl více do červena, i přesto jsem byla velice nadšená. Aplikovala se opravdu snadno a rychleji, než je zvykem u klasických tuhých rtěnek. Po nanesení okamžitě začala schnout a začala být matná. Opravdu oceňuji její jasnou a zářivou barvu, ale také vůni.

Bohužel, jak už tu píše i jiná testerka, měla jsem problém co se týče jídla a pití. Po chvíli začala zanechávat neuvěřitelné obtisky a rozmazávala se. Dle hodnocení je toto zřejmě pouze problém u této výrazné barvy.

vybraná testerka | 10.12.2017

Měla jsem možnost vyzkoušet matnou rtěnku č.15 a shledávám jen samá pozitiva, rtěnka příjemně voní, držela i po napití a dokonce si všimnul i manžel. Jsem nadšená a už jsem si koupila další barvu, myslím, že obdaruji i kamarádky touto příjemnou drobnůstkou do každé ženské kabelky!

vybraná testerka | 10.12.2017

Mno..... Začnu tím, že mám odstín 54 - nádherná, intenzivní barva. Tady není co vytknout. Dobrá aplikace, stačí jedna vrstva, neflekatí, krásně klouže, když se nanáší. Rtěnka by byla i pohodlná, na rtech nepne, nelepí.. Ale...

..ale - na mně vůbec, ale absolutně vůbec nedrží.. Ok, když se nenapiju, nejím... Tak ji na rtech horko těžko udržím, ale běda, běda když se napiju - v tu chvíli jako by ... nevím, jak to popsat, jako by rtěnka ožila a začala se rozpíjet do všech stran a všude, opravdu všude. Vyzkoušela jsem hodně různých druhů matných rtěnek, i podstatně levnější, ale tohle se mi u žádné nestalo.. Nevím, zda je to vadný kus, chyba mých rtů, ale opravdu je pro mne nenositelná, protože bych se musela každých 5 min kontrolovat ve zrcátku :(

vybraná testerka | 10.12.2017

Úžasná tekutá matná rtěnka, zamilovala jsem si ji na první nošení, ihned na rtech zaschne a přitom se dá skvěle vrstvit nebo upravit. Vydržela mi celý večer i přes občasné pití a jezení, vřele ji doporučuji :)

vybraná testerka | 10.12.2017

Výborná matoucí rtěnka, která opravdu vydrží dlouho na rtech, nevysušuje rty. Kdyz jsem si nalicila poprve rty s touto rtenkou, zpozorovala jsem nekolik muzskych i zenskych pohledu. Citila jsem se vice atraktivni a sebevedome.

vybraná testerka | 10.12.2017

Matná rtěnka Dermacol Matte Mania mě mile překvapila. Testuji odstín 12 a na mě tak akorát :) Vyhovuje mi. Dobře se nanáší a výdrž je také dobrá - zvládne v pohodě jídlo i pití. Navíc se mi hoodně líbí i vzhled rtěnky. Určitě vyzkouším ještě odstín 15 :) Děkuji a doporučuji ostatním.

vybraná testerka | 09.12.2017

(Ne)konečně syté barvy s Dermacol Matte Mania - vybrala jsem si tu nejsytější barvu. Rtěnka přišla již včera, nalíčila se s ní dcera a řekla NE. Byla na ní moc sytá - dceři je teprve 11 let. Já se nalíčila hned další den. Líbilo!!! Cítila jsem se jiná!!!! Vážná. Vyzývavá. Ze začátku se rtěnka lepila a obtiskla se na hrnečku - pila jsem čaj. Děkuji za testování. A doporučuji zažít ten pocit jedinečnosti.

vybraná testerka | 09.12.2017

Testovala jsem odstín 15, který je jemný, přirozený, vhodný na každodenní nošení. Má příjemnou sladkou vůni, pripomíná mi bonbóny z dětství. Dobrý aplikátor, snadné a přesné nanášení. Na rtech není cítit-necítím stahování ani vysušené rty jako u nekterých jiných mattek.

Jemně lepivá, hlavně jsem to pociťovala u první aplikace - tehdy to bylo doslova iritující a musela jsem přetřít balzamem. U dalších aplikací jsem to nevnímala. Jako většina mattek vytváří efekt jemně zvráštěných rtů.

vybraná testerka | 09.12.2017

Moc příjemně mne překvapila konzistence rtěnky. Velmi jednoduše se nanáší, rychle zasychá. Po zaschnutí barva krásně zmatní. Také musím ocenit její výraznou barvu, která vydrží fakt dlouho. Pozitivně hodnotím také jemnou "vůni".

Není to zápor rtěnky, jen špatně zvolený odstín - vybrala jsem si 22 a přijde mi mnohem více "do červena" ... na můj vkus moc výrazná barva. Příště decentněji :-)

vybraná testerka | 09.12.2017

Opravdu dlouhotrvající kvalitní rtěnka, která je hodně výrazná. I pěkně voní, a ze rtů se jen tak nehne. Je odolná i proti otěru a vodou jí jen tak nesmyjete. Určitě si tuto rtěnky ještě pořídím, jen v jiném odstínu.

Zvýrazní vrásky na rtech a neodhadla jsem odstín,takže barva mi moc nesedí.

vybraná testerka | 08.12.2017
Doporučení: 3

Matná rtěnka Dermacol Matte Mania je super, krásně se nanáší a nerozmazává se. Zůstává na rtech dlouho, i když něco jíte. Byla jsem zvyklá na lesklé rtěnky, ale tato je moc hezká a je to zase něco jiného. Jsem moc spokojená. :-)

Nic jsem neobjevila

vybraná testerka | 08.12.2017

Mám matnou rtěnku poprvé a myslím, že se stane mým pravidlem. Je skvělá, lehká, dobře se nanáší a odstín taky moc fajn číslo 12. Já jsem spokojená, dlouho vydrží. Dnes jí mám celý den a je super. Určitě jí můžu doporučit

Nic jsem nenašla, jsem spokojená. Možná bych jen souhlasila s předchozím hodnocením, že trochu zvýrazňuje vrásky na rtech

vybraná testerka | 08.12.2017

TESTOVÁNÍ: (Ne)konečně syté barvy s Dermacol Matte Mania - jsem ráda že jsem trefila pěkný odstín..takový vínový.- 22.Mám ráda i světlejší odstíny,ale ty výrazné mi sedí víc.Tato rtěnka dobře sedí,skutečně vydrží dlouho.Matuje pěkně.

Matující rtěnka se nehodí pro vrásčitější rty.Jelikož vrásky zvýrazní..

vybraná testerka | 08.12.2017

Rtěnku jsem vyzkoušela poprvé a musím říct, že mě vážně ohromila. Na rtech vypadá krásně a přirozeně jak jsem si představovala, přijde mi, jako by jsem na rtech nic neměla a to je ten nejlepší pocit :) Za mě jedině doporučuji.

vybraná testerka | 08.12.2017

Rtěnku jsem zkusila prvně,a musím říct,že mě překvapila dlouhodobá fixace barvy. Nedherna sytá barva,krásně se nanáší,no hezký výběr z barev. Překvapila mě i lehkost na rtech,mam pocit jako bych na rtech nic neměla,což je skvělé,za mě jediné doporučuji 😊

Nic jsem nenašla.

vybraná testerka | 07.12.2017

Já už mám rtěnku déle a musím ji jen chválit, akorát mě tedy ze začátku rozmazávala, ale asi to byl jen první dojem. Jinak si nestěžuji, je perfektní, mám dva odstíny, pěkně voní a nemám po ní vysušené rty

ze začátku lepila

31.10.2023

Skvělá rtenka co vydrzi opravdu Hodně a nevysusi rty

Žádné

11.01.2023

Rtěnka je příjemná, hezký odstín cena v pohodě takže doporučuji

23.12.2022

Jsou skvele, mnoho odstinu barev, takže si vybere každý

19.12.2022

Udělá nádherné rty je velmi krásný a má nádhernou barvu doporučuji

19.12.2022

Tenhle typ líčení rtů vypadá skvěle a produkty jsou skvěle udělaný

20.11.2022

Doporučuji, krásný odstín a vydrží celý den

Žádné nejsou

27.10.2022

Tyto tekuté matné rtěnky mají úžasnou pigmentaci a výdrž na rtech

20.10.2022

Rtěnky mají krásné matné barvy. Skvěle se nanáší.

Vytváří na rtech vrásky

15.10.2022

Velmi hezké varianty barev. Moc nelepí což je dobrý. Dlouho vydrží.

Nevím

10.10.2022

Skvěle barvy dlouho Vydrží je vodeodolna a matná .

13.12.2020

dobře se nanáší.

Rozmazává se a vysušuje rty. To se mi vůbec nelíbí a nehodí. Je potřeba po rozmaznutí použít odličovač

30.09.2020

Moc pěkný obal - barva se trochu liší , ale je jemná , nebije do očí , po jídle nebo pití to chce domalovat

krátká výdrž

20.08.2019

Pozitivně hodnotím docela dost barvených variant, což se příliš často nevyrábí, a matný vzhled, který je v posledních letech trendy. Rtěnka se dobře nanáší, některým takové provedení vyhovuje víc než klasická vysouvací "tyčinka".

Bohužel mě rtěnka příliš neoslovila. Přestože má několik barevných odstínů, nedokázala jsem najít takový, který by mi opravdu slušel. Rtěnka je až příliš matná, a to nejen vizuálně, ale také pocitově - rty jsem měla velmi suché, což mi nebylo příjemné, navíc to bylo znát i na pohled.

11.08.2019

Kosmetickou značku Dermacol mám moc ráda a vždy ráda něco nového vyzkouším. Tyto tekuté rtěnky mě zaujaly hlavně kvůli matnosti. Mám ráda matné nebo s minimem lesku,což tyhle splňují a také dlouho vydrží :)

Pro někoho vyšší cena

16.05.2019

Já mám celkově ráda výraznější barvy rtěnek, žádné nude odstíny, takže tady je dobrý výběr barev. Rtěnka se krásně nanáší, na rtech je příjemná a vydrží kupodivu docela dlouho, nemám pocit suchosti na rtech. Většina rtěnek zalézá do vráseček na rtech, ale přijde mi že tahle ne. Když se barva nechá zaschnout, nebarví zuby a nic cože je opravdu veliké plus.

07.03.2019

Tak toto mě vážně neoslovilo... Rtěnka se sice dobře nanáší , nechá se zaschnout a po zaschnutí drží, ale po nějaké chvilce na rtech začíná praskat a vypadá to škaredě. 🤔 Takže já zůstanu u klasických matných rtenek

11.02.2019

Rtenka se skvěle nanáší, barva se nanáší rovnoměrně. Matne rtenky miluju a tahle je opravdu skvělá. Výdrž je opravdu dlouhotrvající a nekolikahodinova. Barvy sou syte, rty se po zaschnuti nelepi,a nedroli.

10.02.2019

Tuto rtěnku jsem před dvěma lety používala, dokud ji nenahradila její kolegyně od konkurence. Ostatně jsem s ní byla velmi spokojena, líbilo se mi, že je opravdu matná, vegan a že je dostupná v mnoha odstínech. Navíc na rtech opravdu dlouho vydržela..

29.01.2019

Miluji matné rtěnky a Dermacol Matte Mania se stala mojí volbou číslo 1. Za mě vedou odstíny č. 55 a 13. Krásně sytá, dlouhá výdrž, rty jsou hydratované, nerozmazává se a na rtech je o pravdu příjemná. Cenově je dostupná. Mohu jen doporučit.

17.01.2019

Vyzkoušela jsem odstín 56 a musím říct, že rtěnka vydržela minimálně 5 hodin. Má celkem fajn štěteček, se kterým je velmi snadná aplikace. Trošku mě mrzí, že nejsou nějaké nude přirozené odstíny, ty mám ze všech nejraději. Jinak je ale rtěnka docela povedená, nelepí a neobtiskává se.

ocenila bych více odstínů

10.01.2019

Dermacol Matte Mania jsou moje oblíbené rtěnky. Nejenže krásně drží na rtech a barva na nich je příjemná,a le hlavně rty nevysušuje a vydrží dlouho. Za celou noc jsme ho použila 2x, barva opravdu drží

17.12.2018

Odstín 12 a 15 je wow!! Nemám k tomu žádnou výtku Možná by mohlo být více odstínů, ale to je věc názoru Výdrž je fajn, rty nevysusuje Rtěnky vydrží opravdu dlouho. I přesto že nemají trvanlivost jako řada 16h , tak jejich textura je mi příjemná. Aplikátor je fakt super, díky němu se rty snadno vykreslí a i u tmavších odstínů je taky nanášení v pořádku.

20.11.2018

Barvy jsou naprosto dokonalé a dostupné v 15 odstínech.Vydrží na rtech dlouhodobě a neobtiskne se na skleničku atd.Je bez parabenů,což oceňuji a zajišťuje vysokou pigmentaci a chrání rty před vysušením.

nic

24.09.2018

Trend matných rtěnek mě dostal. Tak jsem se rozhodla vyzkoušet tuto rtěnku od značky Dermacol a mohu ji všem vřele doporučit. Rty jsou po nanesení krásné a výborně drží na rtech, že k odlíčení je potřeba použít dvoufázový odličovat. Sehnat rtěnku, která se hned co se něčeho napijete nesmaže, je zázrak! :-) za mě palec nahoru.

28.08.2018

Rtěnky mám hrozně ráda. Oceňuji odstíny barviček, ale bohužel nejsem úplně spokojená. Rtěnka mi rty vysušuje. Po naneseni zůstává barva syta jen kolem rtů, ve vnitřní straně rtů se za chvíli "smývá" a nevypadá to hezky. Na rtech mám jakoby proužky.

23.07.2018

Mám doma 2 tyto rtěnky a jsem s nimi docela spokojená. Výdrž není špatná, ani pigmentace. Vůně je trošku výraznější, ale brzo na ni zapomenete. Celkově je na rtech příjemná, až do doby, kdy ji chcete přelíčit.

Trošku mi vadí, že když ji chci přelíčit, musím ji celou odlíčit. Nelze ji jen rychle přetřít a jít.. jinak se jako by zdrcne a udělá takových bílý pruh.

13.07.2018

Kdybych mohla dát více hvězdiček, určitě bych neváhala. Matné rtěnky miluji a ty od Dercmacolu obzvlášt. Skvěle drží na rtech, nevysušují a vypadí opravdu skvěle. Každá žena by alespon jeden odstín měla mít doma.

04.07.2018

Rtěnka příjemně voní,snadno se nanáší a vydrží až šest hodin. Mám od Dermacolu ještě jinou která je mnohem lepší. Cenově už to není takový rozdíl ale na druhou stranu od téhle vydrží dvanáct hodin,líbání a pití a jídlo. Jmenuje se Dermacol 16H Lip Colour, kterou doporučuji. Pokud Vám stačí šest hodin a příjemné odstíny a krásná vůně tak určitě zakupte tuto.

Vydrží nanesená max šest hodit.

16.06.2018

Protože mám zkušenost s rtěnkami, které po chvíli ztratí svojí barvu, jsem zvyklá si kupovat výraznější odstíny, které po chvilce vypadají přirozeně. U této jsem musela do drogeria znovu pro světlejší odstín, protože ani po 2 hodinách se změna barvy nekonala. :)

05.06.2018

Mam doma a jsou vazne super.Krasne vyplni rty a nadherne voni.Cena super.miluji tuto znacku Mohu tedy jen a jen doporucit.Snadno se nanasi.😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉Ruzne barvicky jsou nejvice fajn.😊Siroky vyber

22.03.2018

znacku dermacol mam sama moc rada pouzivam mnoho sprchovych gelu nejvic se mi libi cokoladovy s pomerancem a tady tyto syte barva rtenek s e mi moc libi obzvlast cervena se velmi povedla hezky kousek.......

14.03.2018

Rtěnka je skvělá. Opravdu dlouho vydrží a barvy jsou krasne. Postupně je sbírám všechny. Snadno se nanáší a chvíli schnou, proto se lehce opraví drobné chyby. Dlouho vydrží a nezanechavá obtisky. A hůře se odličuje.

14.03.2018

Odstin 54 jsem si kupovala v DM drogerii za super cenu myslim ze to bylo 11kc zrovna velka sleva,jelikoz prodavacka rikala ze to byl asi nejvetsi propadak co meli ze to niukdo nekupoval tak to davali zkoro zadarmo.

12.03.2018

Doteď jsem používala jinou rtěnku od Dermacolu, tak jsem se rozhodla vyzkoušet tuhle. Dobře se nanáší, ale je třeba nechat jí zaschnout, jinak se tvoří obtisky. Drží sice dobře, ale po čase se začíná drolit a všechno pití a jídlo nevydrží, po čase se odlupuje zevnitř a vydrží pouze konturka. Za tu cenu si však nestěžuji a rtěnka se stala jednou z mých nejoblíbenějších.

03.03.2018

Rtěnka na rtech vypadá opravdu moc dobře. Je lehká, nemaže se, akorát je potřeba natřít opravdu pečlivě, už moc neupravíte. Odstín se mi líbí sytější, určitě tento výrobek doporučuji všemi deseti, značka dermacol je špička.

02.03.2018

Rtěnky osobně moc nenosím a nemám je ráda. Ale rtěnky od Dermacolu jsem si zamilovala. Rtěnka se dobře nanáší, po chvilce malé zaschne. Na rtech vydrží krásná celkem dlouho. Určitě si pořídím další barvičky.

25.02.2018

Rtěnku Dermacol Matte Mania jsem si oblíbila, konkrétně odstín č.15. Je krásně pigmentovaná,matná, nevytváří nevzhledné šupinky a poměrně dlouho vydrží. Je to jedna z rtěnek, kterou si ráda koupím znovu.

24.02.2018

Rtěnka se dobře nanáší... Chvilku se musí čekat než zaschne, ale pak drží jak přibitá. Často se mi stává, že mi u rtěnky nedělá dobře aroma olejů a pak z nich kašlu. Tahle to nedělá. Na odlíčení doporučuji odlíčování pomocí odličovače na voděodolný make-up.

14.02.2018

Značku DERMACOL jako takovou mám ráda, díky přírodnímu make upu a bázi :) Rtěnky mám asi nejvíce ráda, mám jak 16H lip color, tak i Matte Mania. Jsou bezvadné, chvilku je sice potřeba počkat na zaschnutí, ale za ten suprový výsledek to stojí :) Nemusím pořád chodit a kontrolovat, jestli se náhodou někde nesmazala.

jen trošku to zasychání delší :) jinak nic

14.02.2018

Sama jsem si zakoupila odstín 12. Je to krásný nude odstín, který se hodí na denní nošení. Na rtech je potřeba nechat zaschnout a poté vydrží na rtech opravdu dlouho. I když pijete rtěnka drží na rtech tak jak má.

10.02.2018
Doporučení: 9

Všeobecně mám mnohem raděěji matné odstíny než příliš mnoho záře. NArozdíl od jiných značek tati tekuté rtěnka nevysušuje rty a to je její velké plus. Jen jsme měla trochu problém trefit se do svého oblíbeného odstínu.

08.02.2018

Je jedna z mnoha rtěnek co bych doporučila pro levnější variantu a dlouhotrvající držení na rtu . A však volila bych o něco světlejší tony . Krásně se nanáší ale tmavší ton mi příjde že zužuje rty takže svetlejsí tony jsou lepší jinak doporučuji

07.02.2018

Tato rtěnka mě zaujala ve zdejším testování, a proto jsem se pro ni vypravila do drogerie. Původně jsem si šla pro odstín 12, ale na místě jsem se rozhodla pro č. 15. Je to krásná růžová barva, která obsahuje modré pigmenty. Díky kterým nepůsobí zcela matně (hlavně na fotkách, v reálu je opravdu matná). Barva je sytá, na rtech drží opravdu dlouho (zvládne i jídlo a pití). Přes den se sice musí občas domalovat, ale výdrž oproti jiným rtěnkám, nebo leskům je úžasná. Dávám jí plný počet bodů.

06.02.2018
Doporučení: 58

Tekuté matné rtěnky Dermacol Matte Mania mám velice ráda a používám je hodně často. Na puse vypadají krásně a nevysušují. Nejvíc se mi líbí, že splňují ty nejpřísnější nároky na kvalitu spojenou s nejnovějšími poznatky výzkumu v kosmetologii

05.02.2018

Přesně odstranění č.15 od Dermacol jsem si pořídila na můj svatební den.citila jsem se.prijemne přírodně a nezanechává k skvrny nebo fleky na sklenici ani na manželově košili a ústech při novomanželském polibku 😀

02.02.2018

Nejlepší matná rtěnka na trhu. Skvělý s přesný aplikátor, úžasné odstíny, krémová a hydratující struktura. Nemám pocit, že bych měla ,,něco na rtech,,. Nedrolí se a vydrží zatím nejdéle z matných tekutých rtěnek, které jsem mohla vyzkoušet.

27.01.2018

Bohužel jsem neměla možnost testovat,ale lesk na rty jsem si koupila a byla jsem velice potěšena.Barvy jsou moc krásné a výběr je také veliký.Po nanesení jsou rty krásně matné,barvy syté.Krásně se nanáší,nestírá se.Jsem s ním maximálně spokojena.

27.01.2018

Dermacol dela suprovou kosmetiku jen tento lesk mne moc neoslovil barva nezustava na rtech dlouho syta moc nevydrzi po hodine na rtech je videt jen mastny flek.Tak jsem podarovala dale kamaradce .....

19.01.2018

rtěnka Dermacol Matte Mania odstín 12 je super, libi se mi absolutne prirozena barva ( lze sehnat v tomto odstinu 12 , kdo rad vyrazenjeis vybere si ruzovou ci cervenou vyraznou) rty jsou sjendocene netvori se tzv. mapy, drzi dobre a nelepi se

18.01.2018

Jednu z rtěnek jsem si pořídila - sice světlejší odstín ,ale jsem s ní spokojená.Nevydrží sice 9 hodin ale určitě vydrží déle než většina rtěnek :-) odléčit mi šla také dobře.Příště si pořídím maličko tmavší.Doporučuji

17.01.2018

Ač rtěnku používám opravdu vyjímečně, tak si zakládám na kvalitě a to pro mě Dermacol Matte Mania č 15 je, velice jednoduše se nanáší po zaschnutí dobře drží a rty krásně zvýrázní a vyplní a proto se i hůř odličuje ale o to u rtěnky jde aby vydržela co nejdéle.

17.01.2018

krásné odstíny, všechny, mám odstín 15 a koupím si asi ještě tmavší, aby byly rty výraznější, rtěnka krásně drží a je trendy, protože momentálně frčí matné rtíky. Rty nemám po nanesení ani po odmalování vysušené

16.01.2018

Podle mně je super, mám světlý odstín protože ty svítivé mi moc nesedí. Snadné a rovnoměrné nanášení, nejde vidět vrstvení, opravdu krásná sytá a dlouhotrvající barva na rty. Pořádně drží a hůř se dává dolů.

15.01.2018

Dobrý den, i já bych ráda přidala hodnocení s tímto produktem. Oceňuji příjemný moderní vzhled této tekuté rtěnky. S klasickými rtěnkami mívám problém, že se barva nerovnoměrně nanese na rty. To se s tekutou rtěnkou nestává. Šteteček příjemně kopíruje rty, i do nejmenších záhybů. Barva se snadno nanáší, vydrží dlouho (snese i pití a jídlo). Doporučuji

11.01.2018

Nejlepší věc co jsem kdy měla!!! Drží několik hodin,nelepi a jsou fakt nádherný. Tolik barev co maji k výběru .nejradsi mam teda tu červenou ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😰😰😰❤❤❤❤❤❤❤❤❤ vřele doporucujiii

10.01.2018

Mam rada lesky na rty a tohle je neco podobneho tekutá rtěnka...ruzne druhy barev, velky vyber pro kazdeho, snadna aplikace na rty, penovy aplikator, obal typicky pro lesky na rty. Rtěnky jsou na aplikaci a na nošení velmi pohodlné, prijemne na rtech.

07.01.2018

Krásne se nanáší, po zaschnutí dobře drží, nerozmazava se, má Krásné syte Barvy. Matne odstíny miluji, rozhodně bych doporučila každé ženě, každá si určitě najde slušivý odstín který ji bude slušet.

Snad jen že se musí chvíli čekat než rtěnka zaschne aby se nerozmazala.

06.01.2018

tak já ji musela zkusit u kamarádky na mě měla celkem nevýrazný světlý odtín ale byla na rtech příjemná.... jelikož jsem ale rozmazlená 16h lip colour tak byla rychle pryč což pro mě není a raději zůstanu u své č.6 -16h lip colour kterou sem si koupila po otestování moc světlého odstínu. ale je také fajn takže doporučuji

01.01.2018

S odstínem rtěnky Dermacol Matte Mania č. 15, který jsem vyzkoušela jsem byla nadmíru spokojená. Vydrží rozhodně dlouho bez nutnosti opravovat a strachovat se, kde všude mám rtěnku rozmazanou. Určitě doporučuji vyzkoušet.

31.12.2017

Neodolala jsem a rtenku si koupila - na rtenky mam slabost 😄. Jsem naprosto spokojena s konzistenci, trvajicim (dlouhodobym) efektem a barevnou paletou. Proste parada. Doporucuji vsem,ktere si potrpi na upravene a sexy rty.

18.12.2017

V testování jsem neměla štěstí, ale koupila jsem si krásný odstín v obchodě a dobře jsem udělala. Krásné, syté barvy, pěkné, zdravě a lákavě vypadající rty. Snadná aplikace a dlouhodobá výdrž. Mohu doporučit.

18.12.2017

Tekuté matné rtěnky Dermacol Matte Mania obsahují dlouhotrvající a vysoce pigmentovanou matnou barvu, která zanechá rty vláčné a bez pocitu vysušení. Z patnácti odstínů, ve kterých se vyrábí, si opravdu vybere každý.

16.12.2017

Také mám v kabelce tento výrobek. Jemné, přirozené barvy, které jsou po nanesení dostatečně výrazné, ale nijak nepřirozené. Skvělá konzistence se snadno nanáší, roztírá. Pěkně voní a na rtech nezanechává žádný nepříjemný pocit. K dostání ve všech běžných drogeriích. Cena dobrá.

13.12.2017

Dermacol je léty prověřená a spolehlivá značka od které jsem vyzkoušela a stále používám mnoho produktů. Ať už se jedná o řasenku, make-up, pudr či odličovací kosmetiku, vždy jsem spokojena. Dermacol Matte Mania je báječnou novinkou ve světě dekorativní kosmetiky.

10.12.2017

Má oblíbená značka, můj oblíbený výrobek. V kabelce nosím hned dva odstíny. Pěkné balení, snadné nanášení. Dobře se roztírá, na rtech působí přirozeně. S\té barvy, příjemná lehká vůně a hlavně dlouhá výdrž beze změny. Doporučuji.

10.12.2017

Tekuté matné rtěnky Dermacol Matte Mania používám již delší dobu, plně mně vyhovují, krásně přilnou na rty, jsou velmi lehké - jako by ani rty namalované nebyly, dlouho vydrží, rty nevysušují, doporučuji všem vyzkoušet

10.12.2017
Doporučení: 26

Testovali jsme i se snachou obě stejné barvy.Já pro sebe bych si sice vybrala jinou barvičku,ale já šla do testování s jasným cílem,že bych rtěnku darovala.Podle recenzí,které jsem pečlivě četla půjdu rtěnku koupit.A mám trošku výhodu.Mohu porovnat barvy

08.12.2017

tekutá rtěnka Dermacol Matte Mania odstin 12 mi sedi opravdu velmi dobře, trošku mi vadí, že zvýraznuje vrasky ( nejen muj poznatek, kdyz koukám na ostatni komentare) rty jsou vsak neodolatelne a syte,vydrzi opravdu dlouho

08.12.2017

Rtěnku jsem si zakoupila a naprosto mě dostala. Na výběr z krásných barev, na rtech je doopravdy nádherná. Perfektně vydrží, na rtech je lehká, jako by tam člověk ani skoro nic neměl. Dermacol je perfektní značka

07.12.2017

Já jsem jsi tuto rtěnku hnedka zamilovala-je prostě skvělá a doporučuji všem. Navíc je nelepivé složení a syté barvy,je prostě skvělá a odstín vydrží dlouho.. Doporučuji všem kdo hledají dlouhotrvajicí rtěnku.

Zatím jsem žádné neměla-ale mohla být lepší cena..

07.12.2017

Jsem kosmetická královna, kosmetiku miluji a proto mám doma hned čtyři kusy! Hned jsem se do nich zamilovala. Jsou úžasné, syté barvy, voní mi a hlavně dlouho vydrží. Určitě je nemám naposledy a ráda si dokoupím :)

vůbec nic

07.12.2017
Doporučení: 9

rtěnku jsem si koupila a jsem moc spokojená, krásně vypadá, barva je dostatečně výrazná a vypadá na rtech stejně jako ve vzorníku, je mi příjemná na rtech, nevysušuje a dlouho vydrží. Opět se mi potvrdilo, že rtěnky Dermacol jsou kvalitní. Doporučuji

07.12.2017

Tato úžasná rtěnka potěší každou ženu.Široký výběr barev,každá si vybere tu svou barvu.Velmi dobře se nanáší a nerozmazuje se.Dlouho vydrží.Má bezvadný tvar a obal.Navíc je ekologická,což velmi oceňuji.

07.12.2017

Výrobek je skvělým vánočním dárkem pod stromeček. Potěší každou ženu a zvláště ty, které preferují matné rtěnky jako je tato od Dermacolu. Má skvělou krycí schopnost, vydrží dlouho na svém místě .. :)

07.12.2017

Dermacol je skvělá značka používám od něho od makeupu přes řasenky a rtěnky snad úplně všechno. Tuto rtěnku jsem ještě nevyzkoušela a protože ji nemám ani možnost testovat tak si ji určitě zakoupím bude jistě skvělá jako ostatní výrobky těto značky.

07.12.2017

Skvele baleni, ktere se hezky drzi v ruce a je i okrasou kabelky. Jsem rada, ze se jedna o ceskou znacku. Dermacol pouzivam roky a nemuzu si ho vynachvalit. Tato rtenka ma velky vyber odstinu, takze si vybere opravdu kazda zena. Velice dobre se nanasi, na rtech vypada hezky a prezije i piti kavy ci caje. Potesilo me take jeji ekologicke slozeni. :-) Dopoeucuji.

06.12.2017

snadná aplikace,krásné balení.barvy jsou syté a dlouho vydrží.není potřeba opakované aplikace.snadno se odličuje.a nezanechává čmouhy,nerozmazává se.složení je ekologické,doporučuji,velká spokojenost...

06.12.2017

Rtěnku jsem si koupila, v obchodě bylo dost barev, bylo z čeho vybírat, což bylo super. Rtěnka se dobře nanáší. Výdrží dlouho. Dobře se odlučuje, používám dvoufázový odličovač. Byla jsem mile překvapena výběrem a kvalitou rtěnky. Mohu za sebe doporučit.

06.12.2017

Moc jsem si přála testovat tento výrobek, ale nemám štěstí v poslední době. Přesto jsem vděčná za velmi pozitivní recenze, protože Dermacol je moje velmi oblíbená značka a používám jí již spoustu let. Testovaný výrobek by mi svými vlastnosti moc vyhovoval, proto si ho půjdu koupit.

06.12.2017

velice kvalitní,dobře se nanáší,dlouho vydrží,líbí se mi praktické balení,které se dobře drží v ruce.líbí se mi i dobrá konzistence která nezatěžuje rty a dobře se odličuje,za sebe mohu jen doporučit.

06.12.2017

Báječný výrobek od skvělé, české značky. Velký výběr odstínů, jeden hezčí, než druhý. Vhodné pro dny všední i pro slavnostní příležitost. Výborně se nanášejí, dobře drží. Složení nezávadné a rozumná cena.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat