TESTOVÁNO S TÁTOU: Jak s dětmi mluvit o parním mopu

30.11.2017 | Testování

Předvánoční úklid se nevyhnul ani domácnosti malé Viki a jejího táty. Tentokrát k němu měli ovšem silného pomocníka – parní mop Vileda Steam. Jak si s ním táta poradil, tentokrát prozradil nejen on sám, ale své komentáře přidala i jeho žena Káťa, maminka malé Viki.


Celkové hodnocení: 94%

Hodnocení: 40 testerek

Doporučeno: 49x


Klady:

  • Velmi jednoduchý na sestavení (Ha. Ha. A to píše člověk, kterému poprvé z toho vyšel lis na česnek, podruhé betlém s deformovanou žirafou. Pche. Musela jsem mu to dát dohromady sama.)


Steam mop od Viledy zničí prakticky všechny bakterie – bez chemie, jen díky síle páry.

  • Velmi rychlý na použití, stačí zapnout a během pár vteřin uklízíte. (Ano, ale předtím dva dny proseb, ať konečně uklidí, připomínání, deset vzkazů na ledničce...)
  • Použil jsem ho už dvacetkrát a stále je s ním zábava pracovat (No… Jistě. 19x, když ho přivezli a od té doby jednou. A to jen proto, že se o něj v noci přerazil a omylem zapnul, ale zjevně se to počítá.)
  • Regulace páry od MIN do MAX (Ano, jen my máme na mopu díky mánii manžela vše popisovat od “LEHKÝ OPAR” po “ZTRACENI V MLZE” a po několika výměnách nádržky, kdy měl přístroj na maximum, volal od sporáku horskou službu, ať ho přijde vysvobodit, že vůbec neví, kde je a celou dobu se bál, aby mu nedošla baterie a našli ho podle signálu...)
  • Parní na rozdíl od klasického mopu zničí všechny bakterie (Ano, to je na něm skvělé, ale obešla bych se bez výkřiků “Zhyň! Zhyň! Zhyňte vy bestie mrňavý! Hasta la vista, baby! Tohle je moje Bezbolestná! Ratatatatata!”)
  • Dlouhý přívodní kabel (Dobře, dobře, ale to se dá demonstrovat i jinak, než že NĚKDO udělá z vlastního dítěte kabelovou kuklu a ještě mu namluví, že až se vyklube, bude z něj wifi. A když v tom spadla a málem si rozbila pusu, ještě přidal, že to bude spíš nová generace Bluetooth. Redtooth.)
  • Čistota bez jakékoli chemie (Jsem ráda, že si to uvědomuje, ačkoli výroky jako: “Páni tohle dělá jen s vodou? A co teprve kdybychom tam nalili kyselinu chlorovodíkovou? S trochou kyanidu by to dolovalo i zlato!” mne poněkud znervózňují.)

Zápory:

  • Musí se vysát, mop nesbírá drobky (A aby ti ještě uvařil kávu, donesl sušenky a ovíval tě v křesle bychom nechtěli? Je to parní mop, ne robot NASA.)


Snadné používání a hlavně dokonale čistá podlaha. To je parní mop Vileda Steam.

  • Hodilo by se víc hadříků, aby se během úklidu nemuselo běhat s jedním stále na praní (Ano, rozhodně je nejlepší rovnou koupit sadu, postupně s nimi vytřít, pak je dát vyprat… Ale přísahej, že už NIKDY nepoužiješ místo mikrovlákna MOU ŽÍNKU!! Vrátil mi ji jako hnusnou, kouřící zdechlinu! Myslela jsem, že u v koupelně chcípl zpocený potkan vyčerpáním.)

Uvítal bych příručku “Jak s dětmi mluvit o vašem parním mopu”, protože i když je manipulace snadná a přístroj lehký, že s ním zvládne pracovat i dítě, na veřejnosti nechceme, aby se dcera chlubila, že se v kuchyni pářila. I v koupelně. A že ji páření baví a zvala úplně cizí lidí, aby se také přišli pářit.

(Ok, miláčku, tak jsem recenzi zkontrolovala a odeslala, jak jsi chtěl, možná to budeš chtít upravit a odstranit mé poznámky v závorkách. Snad se to tedy dá…)

Vileda Steam mop

  • K úklidu využívá horkou páru. Bez potřeby použití chemikálií, postačí čistá voda.


Vileda Steam mop se v domácnosti táty osvědčil. A Viki si práci s ním také užila!

  • Po zapnutí se zahřeje v průběhu 15 sekund.
  • Množství páry se nastavuje dle potřeby.
  • Trojúhelníkový tvar pro snadný úklid v rozích.
  • Obsahuje vysoce absorpční mycí návlek z mikrovlákna. Mycí návlek je možné prát v pračce max. na 60 °C, praní při nižších teplotách (40 °C) prodlouží životnost mycího návleku.
  • Obsahuje i speciální nástavec na koberce.
  • Nová metoda úklidu horkou párou zabíjí až 99,9 % bakterií.
  • Vhodný na všechny typy tvrdých podlah (v případe speciálních nebo delikátních podlah raději nejdřív konzultujte s výrobcem podlahy).

Více informací na www.vileda.cz

20.11.2022

Parní mop je skvělý pomocník do kuchyně, opravdu dokonalý způsob páry na podlahu

27.10.2022

Skvělý pomocník do každé domácnosti

Žádné jsem neshledala

30.09.2020

Opravdu dobře podlahu vyčistí a nenechává šmouhy , páry není moc a neobtěžuje

cena

09.05.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

12.11.2018

Tento parní mop jsme dostali jednou k Vánocům od babička a abych pravdu řekla, tak jsme ho doma moc nevyužívali. Samozřejmě co jsme na něm oceňovali, že do něho při použití není potřeba žádný čistící prostředek a jelikož jeho hlavice má tvar trojúhelníku, tak se krásně dostane do každého rohu. Rychle je připraven k použití a dále je příjemné, že hadr stačí dát do pračky a již je zase krásně čistý. Ale stále při používání je to do ruky těžší než mop, jelikož máme celkem velké plochy na umývání, tak to při přemísťování je trošku namáhavé. :-)

03.03.2018

Mop je super. Libi se mi tvar, je multifunkcnidosáhne všude, vcetne rohu. Opravdu ocenuji, ze mop zabiji bakterie a neni Potreba pouzivat chemicke prostredky na cisteni. Libi se mi s nim pracovat, je to Skvely zazitek...

17.02.2018

Mop jsem dostala pod stromeček, měla jsem velikou radost. Složení je snadné a rychlé. Stačí trocha vody a můžu se hned začít uklízet. Jediná nevýhoda je, že se před vytíráním musí buď vyluxovat nebo zamést. Podlaha je během pár minut suchá.

07.02.2018

parní mop Vileda Steam čistí parádně, oceňují velmi snadné složení a také je parní mop poměrně lehký! Další z produktu Vileda, který si stojí za to pořídit! U nás léty prověřená značka! Mohu doporučit!

06.02.2018
Doporučení: 36

Vileda Steam mop rozhodně doporučuji, protože se spolehlivě postará o rychlé a důkladné čištění podlah i koberců. Při úklidu s tímto skvělým pomocníkem velmi oceňuji, že již nemusím používat žádné chemikálie k čištění. Úklid nikdy nebyl jednodušší!

04.02.2018

Mop je super. Libi se mi tvar, ktery se dostane Opravdu vsude, vcetne rohu. Opravdu ocenuji, ze mop zabiji bakterie a neni Potreba pouzivat chemicke prostredky na cisteni. Libi se mi s nim pracovat, je to Skvely zazitek...

26.01.2018

Parní mop Vileda Steam je zatím jenom můj nesplněný sen..Mívala jsem jiný né od Viledy a né tak výkonný a kvalitní a tak brzo odešel.Brzo budu mít narozeniny tak si ho pořídím sama pokud mi ho nikdo nepodaruje

16.01.2018

parní mop Vileda Steam, mě moc láka, ráda bych si ho pořídila, ale bohužel mi to doma neprošlo, slovy nemůžeš mít všechno... ale má spoustu výhod, myslím jednou s předností je že čistí bez chemie a je krom podlah i na koberce,budu doufat že jednou...

27.12.2017

parní mop Vileda Steam jsem měla možnost testovat - byla jsem tady vybraná už dříve jako testérka. Trošku jsem si teda pohrála, než jsem ho dala dohromady - nejsem totiž technický typ, ale dál už vše super. Opravdu skvělý pomocník, bez použití saponátů pouze párou umeje všechny druhy podlah. Obsahuje 2 návleky, které mi stačí tak akorát na umytí celého bytu. Dají se vyprat v pračce, za mně super pomocník, ikdyž mytí podlah střídám, někdy klasicky, jindy párou.

20.12.2017

Parní mop Vileda Steam je skvělý pomocník v domácnosti pro každou ženu. Čistí bez chemie a dokáže zničit absolutně všechny bakterie. Je lehký, dobře se s ním manipuluje a dostane se do každého rohu. Jsem s ním spokojena, tak jako se vším od Viledy, co jsem kdy zkusila.

15.12.2017

Tento parní mop má moje maminka a je velice spokojena.Zacházení s ním je velice jednoduché,je lehký a podlaha je opravdu krásně čistá a i desinfikovaná.Potah stačí pouze sundat a vyprat v pračce a znovu použít.

13.12.2017

Vileda Steam mop vlastním už nějaký čas a je to opravdu pomocník k nezaplacení. Návleky mám celkem 3, to je tak akorát na celý barák, potom je namočím do Vanische a vyperu se světlým prádlem a jsou pořád jako nové.

chtěla jsem poslat fotečku synka, jak mi pomáhá s mopem, ale jaksi fotečka se k testování asi nedává. škoda.

13.12.2017

parní mop Vileda Steam je dokonalým pomocníkem v každé domácnosti. Já jako milovník zvířat to opravdu dokážu ocenit. Jelikož každý den máme všude chlupy a ťapky o kočky a pejska, takže je potřeba vytírat skoro denně. Toto je skvělý způsob!

12.12.2017

parní mop se mi moc líbí ale pořád mám obavu stěch návleků jedním návlekem nemuzu umyt celý dům ale je fajn že se dají dokoupit a popřípadě vyměnit a použít jich víc. doma ho nemám ale už od minulého testování po něm pokukuji a prohlížela jsem i v elektrocentru... od viledy mám zatím mop obyčejný ne parní a stím jsem moc spokojená....

10.12.2017

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

Nic

10.12.2017

Tak parní mop od Viledy mě vážně mile překvapil. Nejenže se s ním krásně uklízí a pracuje, ale hlavně oceňuji jeho schopnost vše krásně uklidit a podlaha po jeho použití je skoro jako nová. Není těžký, takže ho používají i děti

nic

10.12.2017

S některými novými přístroji se snaží pomáhat i děti. Většinou jim to dlouho nevydrží, ale tátové si na podobné technické vymoženosti také potrpí a když jsou ochotni všichni přiložit ruku k dílu v předvánočním čase, je to paráda. Multifunkční pomocník, který udržuje podlahy všeho druhu čisté. Vyluxováno, vytřeno. Bez rozvířeného prachu. Pěkný design, snadné ovládání a údržba přístroje.

08.12.2017

Krásně napsaný článek. Parní mop je skvělá věc, měla jsem možnost ho vyzkoušet u kamarádky a byla jsem nadšená. Je vhodný pro různé povrchy a je s ním jednoduchá manipulace. Návleky se dají prát v pračce. Vzhledem k jeho vysoké pořizovací ceně jsem si ho zatím nepořídila. Ale kdo ví, třeba donese Ježíšek

06.12.2017

moc se mi líbí snadná manipulace,návleky se dobře perou,jsou dobře savé.je vhodný pro všechny tipy podlah a hlavně je lehký a skladný což velice ocenuji.za mě velká spokojenost,mohu jen doporučit.pefektní

06.12.2017

moc se mi líbí snadná manipulace,je vhodný pro všechny povrchny,vyčistí i špínu která je odolná.navíc je ekologický což velice ocenuji.a také není třeba dalších přípravků,pouze čistá voda,za sebe doporučuji

06.12.2017
Doporučení: 6

Vileda Steam mop s kabelem: k čištění stačí pouze čistá voda bez chemikálií, po zapnutí se voda zahřeje již po 15 sekundách, trojúhelníkový tvar mopu důkladně čistí podlahu podél stěn i v rozích, obsahuje i speciální nástavec na koberce.

05.12.2017

Moc hezký článek :-). Parní mop je super věcička měla jsem možnost ho vyzkoušet a byla jsem nadšená. Je vhodný pro různé povrchy a manipulace je s ním jednoduchá. Návleky se dají prát v pračce. Vzhledem k vysoké pořizovací ceně jsem si ho ještě nepořídila.

04.12.2017

U tohoto výrobku se mi moc líbí, že není třeba žádných chemických přípravků, na to doma dost hledíme. Je velmi snadno ovladatelný a moc šikovný. Snadno se sestaví, snadno rozdělí a uloží. Vhodný pro různé povrchy a to je na něm vůbec nejlepší.

04.12.2017

Při čtení článku jsem se výborně bavila. Parní mop si již dlouhou dobu přeji vyzkoušet. Líbí se mi, že čistí a likviduje bakterie bez použití chemie. Tento se téměř okamžitě nahřeje, má trojúhelníkový tvar, takže snadno uklidí v rozích a má pratelné návleky v pračce. Myslím, že tento mop od Viledy je dobrá volba.

04.12.2017

Málokdy se děti do pomáhání a do úklidu hrnou. Tady to ale vypadá, že se spojí příjemné s užitečným. Zabavíme a zaučíme děti a budeme mít před vánoci pěkně, dokonale uklizeno. Výrobek vypadá velmi sofistikovaně a zároveň jednoduše na obsluhu a ovládání. Něco přesně pro mě.

03.12.2017

Dobrý pomocník, který uklízí skoro sám a je radost, že se do úklidu zapojí i muži, kteří tyhle práce zrovna nemilují. Co si budeme povídat. Každý takový pomocník se do domácnosti hodí a to nejen u velkého úklidu před Vánoci.

03.12.2017

Článek mě velmi pobavil a opět dokázal,že tatínkové jsou věčné děti.Nic méně s podobným mopem mám zkušenosti mám zkušenosti a vřele doporučuji.Navíc tenhle je vylepšený o mikrohadříky které se dají prát v pračce.

Vysoká cena

02.12.2017

Velice zábavný článek. U nás doma by to znělo úplně stejně, jelikož partner je přesný typ člověka jako v textu. Tento parní mop by se mi velice hodil. Moji manii je samotné vytírání, které mi zabere velmi času.

Cena produktu

01.12.2017

Při čtení jsem se pobavila, teď něco málo k parnímu mopu Vileda Stream... Parní mop si už dlouho přeji. Zatím s ním však nemám žádné zkušenosti. Každopádně se mi moc líbí, že k jeho použití stačí jen voda, žádné chemické prostředky. Voda se nahřeje velmi rychle (15s). Jeho trojúhelníkový tvar se snadno dostane i do rohů místnosti. A také je fajn, že návleky na mop se dají prát v pračce.

01.12.2017

TESTOVÁNO S TÁTOU: Jak s dětmi mluvit o parním mopu - ano i zdánlivě nevinné věci mohou vyznít jinak :-) Článek se mi líbí a mop vypadá dobře,vzpomínám,že měl kdysi jen příbuzný parní mop,který byl k ničemu..od jiné značky..

01.12.2017

Jakékoliv čištění bez chemie velice kvituji, a proto tomuto výrobku moc fandím. Díky páře dobře vyčistí a zničí bakterie. Také doma jeden druh používám a jsem spokojena. I přes některé negativa tento parní čistič doporučuji. Je pro domácnost velmi užitečný.

01.12.2017
Doporučení: 7

Příručka pro děti, jak pracovat s mopem. Tady nejde pouze o slovíčko páření. Ale jak mu budete vysvětlovat, co je to paření až do rána a pak, kdo to má druhý den uklízet - "parní mop je na řadě!!!!!!" ... práci zvládne i dítě ... páření ho začne bavit nebo tomu začne říkat paření až do rána!!!!!

30.11.2017

Velmi užitečný pomocník uklízí a ničí baktérie.Jeho tvar se dostane do každého rohu.Voda se v něm rychle ohřeje a vytvoří páru.Muži když s ním uklízí s dětmi tak to musí být sranda.Dokáží uklizení proměnit v hru,což děti baví.

Žádné.

30.11.2017

Krasne,vystizne popsane testovani muzem. Jsou to,byli a budou "hracickove", kteri si i z uklizeni dokazi udelat obdivnou cestu kolem sveta. Asi napisu za manzela Jeziskovi a budu doufat,ze se i on do teto vychytavky zamiluje a me ubyde cast uklizenych rajonu 😄

30.11.2017

Vysávání beru jako relaxaci a navíc když pracuji a vysávám s takovým praktickým krasavcem, ta jde úklid sám :) moc se mílí jak vzhledově, tak hlavně svým výkonem a paktičností a já ho určitě můžu doporučit

nic

30.11.2017

Autor úvodního článku si užil veselé chvilky a děti zřejmě taky. Vidím to stejně. Jako může být škola hrou, může být i práce hrou. Hlavně neodrazovat. Neříkat věty typu: nesahej na to, rozbiješ to, je to složité na ovládání a podobně. Děti se učí rychle, mají spousty sil a energie, tak proč to nevyužít užitečně. Přístroj je to báječný a i v dětských rukou může být užitečný.

Další hodnocení


Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37
187 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:29

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat