TESTOVÁNÍ: Sprej do obuvi a na nohy Top Gold Chemek®

23.03.2018 | Testování

Trápí vás nebo někoho z vašich nejbližších nepříjemný zápach nohou? Pak je pro vás skvělým řešením deodorační antimikrobiální sprej do obuvi a na nohy Top Gold Chemek, který bude moci v rámci testování vyzkoušet 30 z našich testerek. Jaké budou jejich zkušenosti a hodnocení?


Celkové hodnocení: 92%

Hodnocení: 82 testerek

Doporučeno: 94x


Díky antimikrobiálnímu spreji Top Gold Chemek® už se nebudete muset bát kdekoli zout.

Vůně i ochrana

Používá se k efektivnímu odstranění zápachu nohou a obuvi, napomáhá ochraně proti jejich napadení plísněmi, kvasinkami a bakteriemi. Jeho použití je vhodné i na ponožky.

Díky lihové bázi nezůstává obuv vlhká. Proti výrobkům z vodných roztoků je sprej Top Gold® k obuvi šetrnější a prodlužuje jejich životnost.

Návod k použití: Před aplikací přípravku doporučujeme vyzkoušet stálost barvy obuvi. Obuv postříkejte neředěným přípravkem po celé vnitřní ploše nejlépe 1x denně. Obuv použijte po zaschnutí. Na pokožku se aplikuje postřikem, nejlépe 2x denně.

Orientační cena: 100 Kč

Více informací na www.chemek.cz

vybraná testerka | 04.05.2018

na nohy Top Gold Chemek je super vyrobek, meli sjme cets vyzkouset jiz nepreberne mnozstvi ejho vrstevniku,ale on obstal absolutne nejlepe a vzhledem k cene kolem 100 opravdu top produkt, zvladne jak smradlave nohy tak i boty

vybraná testerka | 04.05.2018

Sprej jsem vyzkoušela společně s dcerou,která hodně sportuje má problémy s pocením nohou byla nadšená je mladá a proto z pocení nohou měla komplexy sprej ji určitě pořídím. Testovaný produkt mě nezklamal zápach opravdu zmizí, rychle zasychá

Menší balení do kabelky

vybraná testerka | 03.05.2018

Ja jsem z něj úplně nadšená. Téměr celý den trávím v pracovní/bezpečnostní obuvi (takže něco jako kanady) a i když jsem kvůli velmi jemné vůni neočekávala zázraky, byla jsem mile překvapena. Žádný zápach. Budu kupovat druhý i pro přítele, určitě doporučuju.

Jak už tady bylo psáno, volila bych menší (diskrétnější) balení.

vybraná testerka | 03.05.2018

Sprej do obuvi a na nohy Top Gold Chemek funguje úplně skvěle. Byla jsem několik dní v Irsku a celý den jsem nesundala z nohou kozačky, vždy jsem je jenom po třech hodinách vystříkala a vše bylo úplně v pohodě. Můžu všem doporučit ať vyzkouší.

Žádné jsem nezjistila.

vybraná testerka | 03.05.2018

Sprej hezky voní a opravdu mi přijde že funguje. Řídila jsem se návodem a poctivě aplikovala. Sprej rychle zasycha takže se nemusí dlouho čekat než by uschnul. Rozhodně bych ho doporucila, voní a funguje tak jak má.

Možná bych ocenila I balení na cesty do kabelky abych s sebou nemusela nosit tak velkou lahvičku.

vybraná testerka | 25.04.2018

Vyhovuje mi, že je jeden spej jak na nohy, tak na boty. Na zápach bot opravdu funguje. Vůně speje je také přijatelná. Měla jsem obavy z pocitu mokrych nohou a bot, ale vstrebava se rychle. Navíc po jeho použití nemám pocit ulepení, jak po některých konkurenčních výrobcích. Po této stránce za mě spokojenost.

Rozprašovač je celkem nešťastný - lze použít pouze ve svislé poloze.

vybraná testerka | 25.04.2018

Testovaný produkt mě nenadchnul ale ani nezklamal, vůně je neutrální avšak zápach opravdu neutralizuje, a ne pouze překrývá. Další plus je, že po aplikaci se rychle vstřebává,obuv se dá tak znovu rychle použít

Aplikace je v některých polohách spreje opravdu obtížná,uvítala bych lepší aplikátor a menší balení spreje aby se dal nosit prakticky v kabelce

vybraná testerka | 25.04.2018

Tento výrobek jsem kromě práce použila na celodenní výlet! Nejprve jsem si říkala - tak co - můžu to zkusit, přeci jen v práci toho tolik nenachodím. Večer, po 10 hodinách chození v parném dni, jsem sundala boty a ... NIC! Naprosto skvělé. Nebyl cítit žádný zápach.

Je možné že se jedná pouze o můj výrobek - porouchané stříkátko.

vybraná testerka | 24.04.2018

Předem chci moc poděkovat za možnost testování. Tento sprej mě velmi mile překvapil. Manžel ho používá denně jak na nohy, tak do bot. Já si ho občas stříkám do bot. Sprej opravdu rychle zasychá, ponožky ani boty tak nezůstávají vlhké. Vůně je mi příjemná. Účinek mě také mile překvapil. Po nastříkání do obuvi ráno, je odpoledne stále cítit tato svěží vůně.

Sprej se dá použít jen ve svislé poloze, ale zase je balení kvůli tomu ekologicky odbouratelnější, ne jako klasické hliníkové spreje. Takže to vlastně až takový zápor není :-)

vybraná testerka | 24.04.2018

Po obdržení spreje prošla všechny boty v botníku, na kterých bych to vyzkoušela. Musím říct, že v předsíni se neline žádný nežádoucí zápach, což byl hlavní důvod přihlášení. Odvahu k přičichnutí jsem našla a musím říct, že jsem byla spokojená. Kladně hodnotím využití jak do bot tak i na nohy a hlavně vůni.

zatím jsem žádné nenašla

vybraná testerka | 23.04.2018

Sprej opravdu funguje a hezky voní. Sice bylo těžké manžela dokopat k tomu, aby ho používal, ale je to hodně poznat.V předsíni nejsou cítit boty, a překvapivě hned po nastříkání boty voní. Po pravdě, byl jsem ochotna si přičichnout k botě až po 3 dnech, dříve jsem neměla odvahu. Nejvýrazněji jsem to poznala když přišel celý zpocený a lehl si v obyváku na gauč. Nedalo se přiblížit, tak jsem vzala sprej a nastříkala mu aspoň nohy ...hned bylo snesitelněji. Měla jsem chuť postříkat ho celého ;-), ale při jeho výšce 2metry bych toho moc vyplýtvala. Nyní jej používám na boty všech, a manžel i na nohy.

Mechanický rozprašovač je na houby. V okamžiku, kdy lehce otočíte lahvičkou okamžitě přestane stříkat, a chce to nejméně 5x zmáčknout, než z něj něco vypadne. Tím pádem boty musíte vzít do ruky, když je stříkáte, a nohy nejlépe když vám stříká někdo jiný. Manžel to psychicky 2x nevydržel a sprej letěl přes celý obyvák a to má 10m. Naštěstí obal vydržel....

vybraná testerka | 23.04.2018

Testovací lahvičku jsem si vyzvedla na poště. Uložila do kabelky a čekala na příležitost využít. ta se naskytla hned za dva dny kdy mi telefonovala kamarádka abych se za ní po práci zastavila na kafčo. V práci jsem celý den v uzavřených botech a tak jsem si řekla ideální příležitost vyzkoušet tento výrobek. Nastříkala jsem jak nohy, tak i boty a výsledek super. Navíc vše příjemně chladilo. Za mě úspěch.

Není to úplně zápor ale volila bych menší balení aby bylo možné mít vždy nenápadně při sobě.

vybraná testerka | 22.04.2018

Sprejem jsem ihned nasprejovala manželovy boty a moje pracovní boty, celá předsíň pak čpěla chemií. Jinak celkem spokojenost, jen bych doporučila boty dát raději ven. Vůně nebyla tak výrazná jako chemický lihový odér. Každopádně smrádek byl pryč a o to šlo.

Vůně

vybraná testerka | 22.04.2018

Přípravek rychle zasychá, tím jak se vypařuje. Jako další plus mi přijde, že nemá konkrétní vůni. Je tzv. neutrální.A může se používat jak na nohy, tak zároven do bot. Pro někoho s typickým zápachem nohou určitě dobrá věc.

Já jsem tento přípravek věnovala mému tátovi, který má s tímhle opravdu problém a jemu to bohužel nějak viditelně nepomohlo. Ale zároven musím dodat, že se mu zápach z nohou ani nezhoršil, takže aspon něco. Můj táta zkouší pořád něco a zatim sme bohužel nic nenašli. Takže jdeme pátrat dál. :)

vybraná testerka | 22.04.2018

Tento sprej do obuvi a na nohy je výborná věci. Ocenují takové to 2v1 -obuv + nohy.Hned jsem ho aplikovala všem v domácnosti. Dobře se s ním manipuluje,jen se musí stříkat ve svislé poloze. Příjemně voní. Rychle zasychá.

vybraná testerka | 20.04.2018

Oceňuji řešení v podobě 2 přípravků v 1. Musím uznat, že na boty a nohy funguje vcelku obstojně. Za plus rovněž považuji to, že na rozdíl od jiných obdobných přípravků nezůstávají ošetřené povrchy moc dlouho mokré a lze si tak botty ihned vzít a jít. Rovněž mi je sympatická neutrální "vůně", která se mi zdá lepší, než kdyby byl přípravek parfémovaný a smrad by překrýval smrad.

Za zápor bych označil ne zcela důvěryhodný "dávkovač" stříku. Zvláště zpočátku se mi stávalo, že v některé poloze nešlo přípravek aplikovat, protože se mi ho nedařilo stiskem aktivovat. Časem je to sice lepší, ale občas si stále nejsem jist, při aplikaci do boty, zda byl úkon splněn. Přestože k tomu není přípravek určen, vyzkoušel jsem ho na rovněž na evergreenový problém v podobě zápachu z hokejové výstroje. Překvapení se bohužel nekonalo - hokej i nadále zůstává chlapským sportem, kde si pot vybírá svoji daň.

vybraná testerka | 18.04.2018

Sprej do obuvi a na nohy Top Gold jsem testovala jak já, které se nohy potí mírně, tak i manžel, který má s pocením nohou větší problémy. Velkým plus byla eliminace dvou přípravků, které jsme dosud užívali, do jednoho. Tento sprej se může aplikovat jak na nohy, tak i do bot. Vůně je příjemná, oceňuji rychlé zasychání. S přípravkem Top Gold jsme byli více než spokojeni. Manžel si jej vzal do práce, tudíž si jej budu muset na domácí aplikace koupit. A rozhodně to udělám!!!

Nenašla jsem žádné

vybraná testerka | 18.04.2018

Jako velkou výhodu spreje Top Gold Chemek vidím v tom, že se dá použít do obuvi a na nohy, takže nemusím mít dva různé spreje! Moc hezky voní a rychle schne. Na nohou nelepí. Zápach sice nezmizí úplně, ale velice se zmírní :-) Sprej doporučuju vyzkoušet!

vybraná testerka | 17.04.2018

Jsem velice spokojenna..Po nastříkání na boty nebo na nohy,se zápach velice zmírnil.Potí se mi totiž hodně nohy,a tento přípravek mi pomohl.Po vícero použití to bylo lepší a lepší..Jsem pevně rozhodnuta přípravek kupovat a pravidelně užívat,snad už budu mít nožičky voňavé.

nemám žádný zápor.

vybraná testerka | 16.04.2018

Sprej do obuvi a na nohy Top old Chemek mne překapil. Velmi příjmeně voní, rychle zasychá, fajn je že ho mohu aplikovat nejen do bot, ale i na ponožky a opravdu zápach bot (vystříkala jsem všechny uzavřené co jsem doma našla) o 90% eliminoval. Je to šikovný pomocní v boji proti zapáchajícím botám a potícím se nohám, kt. mohu použít kdykoli během roku. Jako bonus je příjemná cena. Za mne určitě ano.

Mohl by se vyrábět ještě v menším balení, abych ho mohla mít neustále v kabelce.

vybraná testerka | 16.04.2018

Vyhovuje mi, že se jedná o sprej jak na nohy, tak do bot. Výsledek v lodičkách mi opravdu mile překvapil, ani jsem netušila, že je někdy zbavím zápachu, respektive ho neskutečně snížím. Také hodnotím kladně fakt, že velmi rychle zasychá, nemusíte dlouho čekat. Určitě skvělý pomocník.

vybraná testerka | 15.04.2018

Děkuji za možnost testovat Deodorační antimikrobiální sprej na nohy a obuv Top Gold. Dá se použít na nohy a na boty.Nohy krásně osvěží. Test na botách jsem udělala na manželových starších, hodně nošených botách.. Vystříkala jsem vnitřek bot manžela, kterému se nohy hodně potí a nechala jsem uschnout. Sprej je antibakteriální a opravdu hodně zápach eliminuje. Mohu říct, že sprej Top Gold pomohl. Doporučuji.

vybraná testerka | 14.04.2018

Sprej do obuvi a na nohy Top Gold Chemek® Je skvělý pro efektivní odstranění zápachu nohou a obuvi, napomáhá ochraně proti jejich napadení plísněmi, kvasinkami a bakteriemi. Jeho použití je vhodné i na ponožky. Díky lihové bázi nezůstává obuv vlhká. Proti výrobkům z vodných roztoků je sprej Top Gold ® k obuvi šetrnější a prodlužuje jejich životnost. Velmi doporučuji.

Nemám žádné negativní zkušenosti s tímto produktem.

vybraná testerka | 13.04.2018

Se sprejem Top Gold jsem spokojena. Líbí se mi vůně. Vyzkoušeno na opravdu "zavánějících teniskách" výsledek mne velice překvapil. Ze sprejů proti zápachu zatím nejlepší co jsem vyzkoušela. Ještě bych zapracovala na aplikaci spreje.

Jen k rozprašovači, trochu stéká na ruce.

vybraná testerka | 13.04.2018

Dobrý den, jsem naprosto spokojená. Top Gold se lehce aplikuje, na pokožce nohy, ale I v botě rychle zasychá, příjemně voní, moje chodidla jsou celý den svêží. Opravdu mohu doporučit, protože jsem již "ledacos"vyzkoušela u TopGoldu zůstanu!

Nejsou.

vybraná testerka | 12.04.2018

Deodorační antimikrobiální sprej na nohy a obuv TOP GOLD jsem vyzkoušela na mém tátovi, kterému se potí nohy a má problémy se zápachem nohou a bot a musím říci, že se po použití spreje problém mnohem zlepšil. Sprej boty neznečistil ani nezměnil barvu, je opravdu neutrální a pach se výrazně eliminoval. Mohu tedy doporučit.

vybraná testerka | 11.04.2018

Sprej do obuvi je účinný, vyzkoušela jsem do balerín a manžel do pracovní obuvi a do sportovní obuvi. Vůně spreje vydržela, uvítala bych sice i svěžejší vůni, ale jinak jsem s výrobkem spokojená. Cena je také příznivá. Takže k nákupu doporučuji.

vybraná testerka | 10.04.2018

Deodorační antimikrobiální sprej na nohy a obuv Top Gold jsem použila nejprve na omyté nohy, které dobře osvěžil. Apoté na kozačky, které trpí opakovaným nošením v zimě a i když se mi nohy extrémně nepotí, z těchto kozaček jsem měla strach se vyzout na návštěvě. Obuv jsem postříkala neředěným přípravkem po celé vnitřní ploše a nechala zaschnout. Druhý den jsem měla ny nohou boty celou pracoví dobu a opravdu sprej Top Gold pomohl. Doporučuji.

20.11.2022

Doporučuji, vřele to mé boty uvítaly po dvanáctce v práci

27.10.2022

Vhodné na provonění uzavřené obuvi

Žádné jsem neshledala

30.09.2020

Sprej opravdu funguje - dobře se nanáčí , rychle zasychá a bota nejen , že nepáchne , ale dokonce voní

-

19.07.2020

Sprej je vhodný na ošetření nohou a obuvi. Obuv krásně provoní.

19.04.2019

Sprej je skvělý na pocení a na zápach nohou.Ocenuji, že rychle zasychá, obsahuje velmi příjemnou vůni a je naprosto učinný!Na leto je to velký pomocník,a mám v plánu si ho koupit do foroty, protože se pak vyhnete trapasu smrdutých nohou ve společnosti!

nic

11.01.2019

Tento sprej jsem pořídila čistě ze zvědavosti. Vždycky si nějaký takový sprej pořídím čistě pro dobrý pocit. O tomto konkrétním jsem ale četla kladné recenze, tak jsem si ho koupila. Sama sice se zápachem bot nemám problém ale nastříkala jsem ho do bot i ostatním členům rodiny a musím říct, že super.

20.12.2018

Tento výrobek by neměl chybět v žádné domácnosti. Obzvláště tam, kde je více mužů/chlapců (vysvětlení netřeba uvádět). Určitě oceňuji, že po aplikaci není vnitřek boty vlhký, a je proto možné se ihned obout.

23.10.2018

Tento sprej na obuv je dobrý obzvláště do sportovních bot, které si člověk nekupuje zase tak často. Zkoušela jsem ho jak na lyžáky, kecky, boty na běžky i normální boty a skutečně dokáže zakrýt i nejméně viditelný zápach. To, že se dá používat i na nohy či ponožky mi přijde trošku přehnané :-D Ale zkoušela jsem víc podobných produktů a tento mi zatím řadím mezi ty nejlepší. Když porovná cenu a kvalitu, tak musím hned doporučit :-)

05.10.2018
Doporučení: 75

Sprej do obuvi a na nohy Top Gold Chemek® používám pořád a funguje perfektně. Je jedinečný, protože působí nejen antimikrobiálně, ale také eliminuje pachy, které vznikají v obuvi. Za mě určitě doporučuji

22.08.2018

Tento sprej Top Gold se mi skvěle osvědčil. Líbí se mi velikost balení, která dlouho vydrží. Vůně spreje mi je velmi příjemná, nevtíravá, svěží. Používám ho jak do bot, tak na osvěžení chodidel. Budu ho kupovat i nadále.

13.07.2018

Výrobek jsem využívala na potlačení zápachu z obuvi. Nemyslím, že bych tím nějak trpěla ale hodně běhám a v letních měsících se boty propotí opravdu důkladně, takže ráda zkouším novinky jak potlačit zápach a konečně jsem spokojena.

12.07.2018

Sprej jsem koupila na základě hodnocení, byl trochu problém sehnat, ale povedlo se. Velice milé me překvapil. Cena není zase až tak hrozná a opravdu funguje. Přítelovy nohy, to je občas síla, neříkám, i ty moje, takže používáme oba a nemůžeme si vynachválit. Ocenila bych větší dostupnost a menší balení.

09.06.2018

Sprej do obuvi a na nohy Top Gold Chemek funguje skvěle,moc jsem tomu nevěřila,ale příjemně překvapil,trávím v práci 12hod.v uzavřené obuvi,tak je potřeba odstranit zápach a osvěžit nožky,i přítel vyzkoušel a super,doporučuji.

07.06.2018

Přípravek jsem koupila synovi, jelikož stráví celý den v uzavřené obuvi a má velký problém s pocením nohou. Vyzkoušeli jsme již mnoho přípravků a tudíž jsem nečekala nic závratného. O to větší bylo naše překvapení. V současné době syn nepoužívá jiný přípravek.

04.06.2018

Známe to každá: silonky a lodičky celý den v kombinaci to je prostě peklo. Sprejů do bot mám otetsováno spoustu a tento patří k těm lepší. Ale neřadím ho jako top. Ale příjemně mi voní a cena je velmi přijatelná.

Sprejování je často opakovat a denně nošených bot jeho využívání není téměr znát.

03.06.2018

. Po celodenním nošení bot v práci mě odér z nohou i z bot trápí neustále. Po vyzkoušení tohoto přípravku pocituju výrazné změny. Přípravek pomáhá přesně tak,jak slibuje. Jsem velmi spokojený s účinkem i s cenou,která je příjemná.

09.05.2018

Můj přítel dělá ve fabrice kde je od rána do večera v bitech které mají uzavřenou špičku. Dokážete si to asi představit :D po vyzkoušení tohoto výrobku už nemusíme řešit neustále otázky co to smrdí v šatně :D

01.05.2018

Zajimavy vyrobek.Sama ai kupuji a jsem velice spokojena.Kazdy ma jine slozeni i ucinek a v tomto pocasi by to ocenil snad kazdy.😊😀😀😀😀Recenze celkem kladne tak zkusim zakoupit a uvidime.Snad bude fajn jako ten ktery kupuji uz roky

nic

01.05.2018

Deodorační antimikrobiální sprej do obuvi a na nohy Top Gold Chemek skutečně efektivně odstraní zápachu nohou a obuvi a také napomáhá ochraně proti jejich napadení plísněmi, kvasinkami a bakteriemi. Líbí se mi hlavně jeho univerzálnost, že se dá použít jak na nohy, tak do bot nebo i na ponožky. Také oceňuji, že rychle zasychá.

29.04.2018

přípravek je super, rychle zasychá, má neutrální vůni a hlavně - opravdu neutralizuje zápach z obuvi. Nastříkala jsem manželovi do bot, on si šplíchnul na nohy a skutečně, když po několika hodinách boty vyzul, opravdu NIC nebylo cítit.

26.04.2018

Tak na doporučení jsem ho chlapovi koupila. Máme ho cca 3dny a zatím tedy vyhazuju jeho pracovní boty ven. Z normálních bot už zápach necítím. No uvidíme za pár dní. Jinak sprej nijak nevoní ani nezapáchá. TO MI VYHOVUJE

22.04.2018

partnerovi neustále šíleně nevoní :D nohy, snad je to botama a furt to něčím stříká, pak čeká na zaschnutí, to se u tohoto přípravku nestalo, nastříkáme do bot a může se jít, to je obrovské plus, stejně jako to, že se dá použít i na nohy, to spíše zas využívám já

20.04.2018

Vyhovuje mi, že se jedná o sprej jak na nohy, tak do bot. Jsem pevně rozhodnuta přípravek kupovat a pravidelně užívat, mírní zápach nohou a to je fakt super aspoň nemusím doma nadávat ze jim smrdi nohy :-D

18.04.2018

Sprej do obuvi a na nohy Top Gold Chemek funguje úplně skvěle. Byla jsem několik dní v Irsku a celý den jsem nesundala z nohou kozačky, vždy jsem je jenom po třech hodinách vystříkala a vše bylo úplně v pohodě. Můžu všem doporučit ať vyzkouší.

Žádné jsem nezjistila.

18.04.2018

Bez spreje do bot se neobejdu celorocne, ale hlavne v lete, do pevnych bot i do sandalu. Je to lepsi pocit kvuli hygiene, kvuli vuni, protoze boty bez ponozek to neni ono, takze aplikuju pokazde kdyz mam dojem, ze je to potreba

16.04.2018

Opravdu úžasný sprej na odstranění zápachu z bot.Sprej opravdu velice krásně voní stačí malé množstvív ůně vydrží skoro celý den,takže se nemůže stát nepříjemná záležitost se zápachem z bot..Nohy i boty jsou krásně svěží a ideální pro léto a jaro

16.04.2018

Nyní nám ho doporučila prodavačka v obuvi. Je opravdu dobrý. Dříve jsme brali jen z lékárny, Tento lépe stříká a je to rychlejší. Rychleji také schne. Ovšem zda bude také tak účinný na plísně zatím říct nemohu, jelikož nemám jak to ověřit. Rozhodně vůně je příjemná a používání také. Doporučuji

Zatím jsem nenašla.

13.04.2018

Opravdu velmi kvalitní sprej který se snadno nanáší a je vysoce účinný i na opravdu velmi zapachajich bot.ocenuji snadnou aplikaci.jsem s ním velice spokojená a za sebe mohu jen doporučit,jsem nadšená

13.04.2018

Sprej na nohy Top Gold opravdu funguje pořídila jsem si ho nedávno a jsem s ním velmi spokojená. Vyzkoušela ho téměř celá rodina a opravdu funguje. Krásně voní a nohy osvěží. Snadná aplikace a přijatelná cen.

12.04.2018

Deodorační antimikrobiální sprej na nohy a obuv TOP GOLD znám od mé maminky. Kupuje ho tatínkovi, který trpí na plísňová onemocnění a s tím spojený nepříjemný zápach nohou snad celý život. Tatínek si tento sprej nemůže vynachválit, krásně voní a vůně dlouho vydrží.

12.04.2018

sprej do obuvi a na nohy Top Gold Chemek je opravdu jeden z mála výrobků, které skutečně fungují, nohy osvěží a třeba v pracovních botech - co má můj manžel - udržují přijatelné "klima" a zápach ze spocených nohou prostě není cítit. Doporučuji.

11.04.2018

Jeden z mála výrobků který opravdu funguje.ma svěží vůni,která dlouho vydrží a to i v pracovním botách.ocenuji snadnou aplikaci a hlavně výdrž spreje,za sebe rozhodně doporučuji, velká spokojenost....

11.04.2018

Dobry den. :-) Tak tohle je moc dobry vyrobek, ale vice ho vyuziva muj manzel nez ja. Je skvele, ze se da pouzit jak primo na chodidla, ktera prijemne osvezi a chrani je proti kvasinkam a bakteriim, tak i k nastrikani do bot, kde odstrani jejich pripadny zapach. :-) Urcite koupime zas.

11.04.2018

Sprej do obuvi a na nohy Top Gold Chemek je hodně praktický :) sice já ho moc nevyužiji, ale partner ano :D Tomu smrdí nohy teda dost, ze začátku jsem používala klasciký dodorant, ale když jsem objevila tohle, už nic jiného nekupuji.

11.04.2018
Doporučení: 7

Výborný pomocník sprej do obuvi Gold Chemek - doporučím bratrovi. Jednoduchá aplikace je výhodou. A naše soužití s ním bude bez problémů. Určitě se bude cítím sám lépe a zcedne mu to sebevědomí. Člověk tím neztratí čas.

11.04.2018

Když denně chodíte 8 hodin v pracovní uzavřené obuvi,jsou nohy hodně cítit.Proto jsem se v drogerii poohlížela po nějakém spreji.Prodavačka mi doporučila "Top Gold Chemek".Nohy po koupeli jsou krásně voňavé a protože ho stříkám i do bot moje nohy už tak netrpí.Doporučuji.

10.04.2018

Samotřejmé, že nějakou čsát zápachu sprej eliminuje jako každý, ale hodně záleží na typu bot, na tom jak dlouho člověk v botách je a taky jak velký je jeho problém se smradíkem. Tento sprej mi pomohl, ale na celý den ve škole stejně nestačí.

09.04.2018

Zápach z bot je něco, co opravdu nemám ráda. Bohužel tím hodně trpí můj muž a tudíž jsme doma již vyzkoušeli řadu sprejů, pudrů a jiných vychytávek. Nakonec došlo i na tento výrobek, který zafungoval.

09.04.2018

Sice vlastní zkuššenost s tímto spreje do obuvi a na nohy od Top Gold Chemek nemám zkušenost přímo já, ale doporučila jsem jej mé nejlepší kamarádce, která jej nesmírně potřebovala, a je nadšená, nohy nejsou tak zpocené, sprej je chladivý a má příjemno vůni.

08.04.2018

Kdo někdy vstoupil do naší předsíně, když se manžel vyzul, chápe, že tento výrobek u nás hojně využíváme. Není drahý a účinkuje rychle a spolehlivě. Není tedy problém zout se na návštěvě či u lékaře.

08.04.2018
Doporučení: 12

Děkuji za recenze určitě na manželovi vyzkouším .má své období tohodle nepříjemného zápachu nohou a to většinou přes léto když se paří celý den v komisnakach.v práci ,tak kolikrát už jsem bezradná a on nešťastný

08.04.2018

Urcite koupim, vidim mnoho kladnych recenzi a nam se bude doma hodit, pritel ktery hraje fotbal to opravdu potrebuje 😃 takze u nas maximalni vyuziti, konecne se zbavi toho smradu kdyz je napriklad v praci v pracovni obuvi, tam je taky potreba spreje

07.04.2018

Pro naši rodinu plnou aktivních chlapů nepostradatelný pomocník. Vždycky mám nějakou lahvičku v botníku, proto jsem se ani nehlásila k testování. Nám se osvědčil moc. Boty zbaví zápachu a dezinfikuje, vysušuje. Snadno se nanáší, rychle působí a beze zbytku vysychá.

07.04.2018

Výrobek se nám doma velmi osvědčil a osvědčí se určitě každému, kdo má doma dva sportovce - volejbalisty. Boty ošetřujeme několikrát týdně. Zápach je odstraněn a boty hygieničtější. Pokožka nohou nijak netrpí, ba naopak. Aplikace je snadná a přesná a cena rozumná.

07.04.2018

Tento sprej do bot jsme dostali v práci. Vzhledem k tomu, že všichni nosí povinně pracovní obuv, která je neprodyšná a nohy se v ní potí, bylo jen procházení kolem šaten opravdovým zážitkem. Všichni chtěli být rychle pryč, protože se tam nedalo dýchat. Od té doby, co se začal používat tento sprej, je najednou vzduch v šatnách o mnoho lepší a hlavně "voňavější". Sprej se stříká do bot, kde ničí bakterie, ale i na nohy jako deodorant.... Příjemně voní a vydrží opravdu dlouho. Všem co mají problém se zápachem nohou, vřele doporučuji.

Žádné

06.04.2018

tak tento vyrobek je tedy top mame ho doma a musim rict ze skvely kousek pusobi na smrad a to velice jsem rada ze na trhu neco takoveho je urcite zkuste hlavne v lete se to oplati vyzkouset urcite joo

06.04.2018

Tento bezvadný výrobek Top Gold Chemek ocení každý kdo má problém s pocením nohou.Tento problém má syn i manžel,tak ho naplno využijeme.Odsraňuje zápach z bot i nohou a omezí veliké pocení nohou.Upřednostňuji české výrobky,proto také vřele doporučuji všem,kdo má tento nepříjemný problém.

Žádný.

06.04.2018

TESTOVÁNÍ: Sprej do obuvi a na nohy Top Gold Chemek®.Jde o důležitý výrobek,plísně na nohou umí hodně potrápit.Stejně jako zpocené nohy které budou časté v létě..v zimě jsou zase zpocené z ponožek..čili se tento výrobek hodí celý rok..

06.04.2018

Český výrobek, který najde uplatnění v každé domácnosti. Osvědčil se jako prevence proti zápachu, ale nejvíce zabodoval ve sportovních botách, které v našem botníku převažují a zkrátka už nám začala jogging sezóna. Super.

05.04.2018

Mladsimu brachovi jsme poridily kdyz jsem videla zde na bety ukazku a celkovou recenzi museli jsme koupyt a vazne mu sprej pomaha sam rika ze uz takovy zapach neni zkoro vubec.Takze vrele doporucuji ..

05.04.2018

Vlastím tento výrobek již po několikáté...Rozhodně se nám moc osvědčil. Do bot dětí, které sportují a občas si boty promočí. Stejně tak do bot pro nás, dospělé. Občas ho použiji na zvířecí záchůdek. Snadno se aplikuje a zápach neutralizuje rychle a spolehlivě.

05.04.2018

Přes veškerou hygienu někdy se prostě nevyhneme tomu, že naše obuv či nohy nevoní zrovna po fialkách. Sprej do obuvi a na nohy Top Gold Chemek® jsem vyzkoušela a myslím, že jsem našla ten správný přípravek , který mi pomáhá v boji s tímto velkým problémem.

05.04.2018

Sprej do obuvi a na nohy Top Gold Chemek® je v nastávajícím období skvělá věc a rozhodně by neměl chybět v žádné kabelce :) Sprej do obuvi a na nohy Top Gold Chemek® funguje dokonale a produkt se určitě vyplatí zakoupit :)

05.04.2018

Jedná se o dobrý výrobek, který poslouží hlavně při dezinfekci bot i nohou. Já používám podobný hlavně na boty. Je to velmi dobrá aplikace, protože sprejem se dostaneme na velké plochy a tím se zabrání šíření pachu.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat