TESTOVÁNÍ: Řasenka Catchy Eyes Mascara Waterproof

20.04.2018 | Testování

Dánská značka Gosh Copenhagen představila pro sezónu SS18 kampaň Beauty Aesthetic, která navazuje na největší trendy současnosti – víceúčelovost a přizpůsobitelnost. Jedním z produktů této značky je i řasenka Catchy Eyes Mascara Waterproof. O jejích přednostech se bude moci přesvědčit v rámci našeho testování 10 testerek. Jaké budou jejich zkušenosti a recenze?


Celkové hodnocení: 94%

Hodnocení: 58 testerek

Doporučeno: 69x


Catchy Eyes Mascara Waterproof je řasenka s prohnutým gumovým kartáčkem a velmi jemnými štětinkami k pročesání a oddělení všech řas. Testerky Bety.cz měly jedinečnou šanci vyzkoušet tuto řasenku ještě před tím, než vstoupila na český trh! V obchodní síti bude Catchy Eyes Mascara Waterproof k dispozici od 21. května 2018.

Dokonalý pohled celý den

Projmutý kartáček vytváří na řasách tzv. kočičí efekt, precizně je natočí i bez použití kleštiček na řasy.

Díky speciálnímu elastickému filmu obalí textura každou řasu a voděodolné složení zajistí dlouhotrvající výsledek bez rozmazání nebo obtisknutí.

  • efekt „kočičích očí“
  • gumový prohnutý kartáček
  • voděodolné složení
  • hydratace díky výtažku z třešňového květu a hydrasalinolu
  • bez parfemace a parabenů
  • vyrobena v Dánsku

Cena: 289 Kč

Pro více informací sledujte Gosh Copenhagen na instagramu @goshcz

Klasická verze řasenky Catchy Eyes od Gosh Copenhagen je již třetím rokem nejprodávanější řasenkou FAnn parfumerií.

Novinku Catchy Eyes Mascara Waterproof od Gosh Copenhagen koupíte ZDE.

vybraná testerka | 09.05.2018

Děkuji za možnost testování řasenky Catchy Eyes Mascara Waterproof. Voděodolné řasenky využívám převážně v letních měsících, kdy strávím poměrně hodně času u vody. Řasenka krásně protahuje řasy, vytvoří velký objem a neslepuje je, za což dostala první mé bonusové body. Vyzkoušela jsem ji i při plavání v bazénu pod vodou a následné sauně. Byla jsem překvapená, jak velkou zátěž zvládne. Je pravdou, že na úkor držení se řasenka hůře odličuje. Pomocí dvoufázového odličovače to však velký problém nebyl.

vybraná testerka | 09.05.2018

Řasenka je prostě skvělá! Nelepí řasy, kartáček, přestože mi přišel malý a "suchý", se dostane opravdu od kořínku řasy až na okraj. Oko vypadá přirozeně, ale řasy jsou přesto velmi výrazné. Řasenka vydržela celý den bez šmouh tak, jak jsem ji ráno nanesla, a vydržela i odpolední sprchu!

Musela jsem si zvyknout na jiné odličování.

vybraná testerka | 09.05.2018

Řasenka Catchy Eyes Mascara Waterproof mě opravdu nadchla. I když je kartáček poměrně úzký (jsem zvyklá na ty klasické), není to vůbec na závadu. Naopak jsem zjistila, že se dostane až k oku na začátek řas, které nabarví po celé jejich délce. Řasenka absolutně neslepuje řasy k sobě, takže vzhled oka je opravdu velmi přirozený. Na léto ocením i její voděodolnost.

Hůře se odličuje, musí se použít speciální dvousložkové odličovadlo, nebo odličovací mléko. Nicméně, klasika u voděodolných řasenek.

vybraná testerka | 08.05.2018

Děkuji za možnost otestovat řasenku Catchy Eyes Mascara Waterproof. Byla jsem trochu skeptická k voděodolné řasence, protože vím, že mi nikdy moc neseděla, ale překvapila mě a řasy se s ní vůbec nelámaly. Odlíčení byl ze začátku trochu oříšek, ale koupila jsem si na doporučení dvousložkový odličovač a řasenka šla domů bez problémů. Řasenka se díky příjemně tvarovanému kartáčku nanáší pravidelně a krásně odděluje každou řasu. Voděodolnost můžu opravdu potvrdit, právě probíhá moje nejhorší období pylové alergie a žádná rozmazaná řasenka se kolem očí nekonala a za to opravdu moc děkuji :-) Určitě budu kupovat i příští sezonu!

vybraná testerka | 08.05.2018

Po otestování mohu řasenku Catchy Eyes Mascara Waterproof doporučit. Byla jsem sice skeptická ke gumovému kartáčku, protože s ním nemám z minulosti dobré zkušenosti, ale tento je opravdu dobrý a na řasy nanese přesně potřebné množství barvy takže líčení je přirozené a člověk nemá místo řas divné kůly. Řasenka se opravdu nesmývá a neobtiskává ani na dolních řasách, s tím u klasických hodně bojuju. Používám odličovací olej a tím se dá řasenka sundat docela dobře, možná to dýl trvá. Cena podle mě odpovídá. Děkuji za možnost testovat, já jsem byla spokojená.

vybraná testerka | 07.05.2018

¨Jsem ráda, že jsem mohla řasenku od GOSH Copenhagen vyzkoušet, už párkrát na mě na internetu vykoukla klasická verze, ale vždycky jsem nakonec koupila nějakou jinou. Klady této řasenky jsou: nežmolkuje - odděluje řasy - nemaže se - neobtiskává se ani po celodenním nošení - vydrží do večera - praktický kartáček - opravdu voděodolná (vyzkoušeno ve sprše). Takže děkuji za možnost testovat, já mohu s klidným srdcem doporučit.

Nenašla jsem.

vybraná testerka | 07.05.2018

raenka gosh me prekvapila. vodeodolnou pouzivam malokdy, nemam rada slozite odlicovani. i proto jsem byla zvedava. chvalim uz hezky design, modra je moje oblibena barva a tahle na vrchni casti rasenky je opravdu povedena. gumovy stetecek mi vyhovoval, rasy hezky procese a oddeli. barva je krasne syta takze rasy jsou opravdu zduraznene. musim rict ze celkove jsem opravdu spokojena.

vyplati se koupit opravdu kvalitni odlicovac, jinak odliceni zabere vic casu nez u klasicke rasenky. ale to neni zapor jako takovy, spis neco, s cim se musi pocitat

vybraná testerka | 07.05.2018

Krásný večer, řasenka mě moc překvapila! Bála jsem se kartáčku, ale překvapil a je super! Řasenka vůbec rasy neslepuje a opravdu drží!! Ani mé citlivé oči vůbec nedrazdi! Takže za mě jediné doporučuji! Barva je krásné černá a rasy prodlouží.

vybraná testerka | 07.05.2018

Přiznám se,že o této značce jsem slyšela úplně poprvé, takže jsem byla zvědavá, jak je tato kosmetika kvalitní. Voděodolné řasenky používám hlavně při sportu, třeba i při běhu, nejenom při plavání. Zatěžkávací zkouška byl squashový turnaj a tam se tato řasenka opravdu osvědčiala. Na řasách skvěle drží, i když se potíte a otíráte si oči, ocenuji, že se ani nedrolí. Odlíčení je stejné jako u jiných řasenek, hodně záleží na kvalitě odličovače, ten můj na to v pohodě stačil. Myslím, že voděodolnou řasenku už si budu kupovat jen tuto Gosh.

vybraná testerka | 07.05.2018

Musím bez okolků přiznat, že jsem ještě nenarazila na voděodolnou řasenku, které bych neměla co vytknout. Tedy až do teď. Gosh je výjimka. Jejich voděodolná řasenka se nejen nerozmazává, ani nedrolí, ale také vám s řasami opravdu něco udělá - krásně je natočí, oddělí a zvýrazní, což bylo příjemné překvapení. Gumový kartáček mi vyhovuje, řasy se neslepují.

Snad jen složitější odličování, ale to je u voděodolných řasenek klasika. Takže vlastně bez záporu.

21.11.2022

Řasenka vydrží celý den a neslepuje řasy, je dobrá

27.10.2022

Skvělá voděodolná řasenka, která krásně natočí řasy

25.02.2021

testování tady nám nevyšlo , ale dcerka viděla doporučení od nějaké blogerky a koupila si ji - je moc spokojená , skvělý výsledek a nedráždí její citlivé oči

-

19.07.2020

Krásně zvýrazní, zahusti a prodlouží řasy, nerozpiji se.

14.05.2019

Najít kvalitní rasenku není v dnešní době vůbec jednoduché, kdo se ma v tom množství v prodejnách vyznat :-). Když jsem objevila tuto rasenku byla jsem uchvácena, je báječná. Krásné drží po cely den, je vodeodolna, nelepi k sobě řasi a přitom jde večer krásné odlicit

11.03.2019

Řasenka Catchy Eyes mi velmi vyhovuje. Má skvělý kartáček, který řasy neslepuje. Precizně se nanáší a stejně skvěle vypadá na řasách. Řasy jsou i natočené a dalším plusem je její voděodolnost, kterou ocením hlavně v létě. Za mě další povedený produkt z dekorativní kosmetiky.

27.01.2019

Jedna z mála voděodolných řasenek, která mne opravdu nadchla. Cena je super, když si vezmete, že v dnešní době stojí kvalitní řasenka pomalu víc než nové boty. Prohnutý kartáček je pro mne další plus. Jedním tahem namaluji celé víčko i drobné řasy v koutku. Jelikož používám jen voděodolné řasenky a vím jak to u nich chodí s odličováním, nebylo u mne překvapením, že musím i u Catchy Eyes Mascara Waterproof sáhnout po odličovači na bázi oleje.

24.01.2019

Řasenka je fajn, jen mám raději klasické štětinové kartáčky. Tento mi ale kupodivu nevadil. Řasy zvýrazní, prodlouží a jak je ke konci zúžený, obarví i titěrné řasy v koutcích oka. Zkoušela jsem i nevoděodolné řasenky od Goshe a také byly fajn. Jen odličování je horší a je třeba použít odličovače na bázi olejů.

Horší odličování, vyšší cena

11.01.2019

Tato řasenka mi řasy prodlužuje i zahustí a to i bez použití kleštiček na řasy. Voděodolná opravdu je a vydrží bez problému celý den aniž by se drolila. Odličování je horší, což se ale u řasenek tohoto typu dá očekávat.

30.12.2018
Doporučení: 10

Řasenka Catchy Eyes Mascara Waterproof je opravdu jedna z velmi povedených řasenek. Krásně prodlouží a oddělí řasy, nedrolí se, dobře se odličuje a neotiskuje se na rozdíl od některých voděodolných řasenek

20.11.2018

Tato řasenka je vážně skvělá.Řasy se díky ní nelepí a vytváří velký a bohatý obejm.Velice oceňuji voděodolné složení, takže je vhodná i do bazénu.Navíc má gumový prohnutý kartáček a dostane se i na okraj řas.

Hůře se odličuje

07.10.2018

Řasenka Catchy Eyes Mascara Waterproof mě velmi mile překvapila. Řasenka se snadno nanáší, neslepuje a řasy vypadají opravdu přirozeně a hezky. Řasenka dlouho vydrží a nesmývá se. Určitě doporučuji vyzkoušet.

02.10.2018

Řasenka je opravdu velice suprová.Kartaček má dokonalý tvar k nadzvednutí řas,řasenka ,nelepí je voděodolná,barva je hustá která z kartáčku nestéka.Vydrží celý den bez jediné úpravy řas.Rozhodně tuto řasenku mohu na 100% doporučit

20.09.2018

Řasenky od téhle značky se běžně nekupuji, ale jelikož v létě, když se jede k moři, tak je potřeba mít s sebou aspoň jednu řasenku, která je voděodolná, tak na základě těchto recenzí jsem se rozhodla si jí pořídit. Barva krásně drží a nerozmazává se všude po obličeji. Je pravda, že se hůř odličuje, ale když je můj požadavek, aby vydržela i po celém dni koupání v moři, tak s tím musím počítat :-) za mě mohu dát palec nahoru a všem doporučit na dovolenou či na celodenní koupání tady u nás :-)

07.09.2018

Řasenka mě velmi mile překvapila. Krásně se nanáší a kryje. Prodlužuje řasy a opravdu je voděodolná což je velké plus. Všem známym jsem ji doporučila a koupila jsem si ji znova. Hůře se odličuje, ale myslim že v dnešní době různých odličovadel to neni problem.

24.07.2018

Tuto řasenku jsem zakoupila na základě velmi dobrých recenzí na této stránce, nesplnila ale úplně mé očekávání. Na očích vypadá pěkně, dobře se nanáší a nelepí řasy, ale s odlíčením už to bylo horší.

Cena se mi zdá vysoká a hůře se odličuje.

23.07.2018

Řasenka řasy docela prodlouží, avšak moc je nazahustí. Testování ve vodě moc dobře nedopadlo, řasy se slepily a stejně se musely hned po příchodu domů odlíčit. Za mě do vody rozhodně ne, jinak je to průměrná řasenka :)

13.07.2018

Značka Gosh pro mě není žádou novinou. Nějakou dobu jsem užívala jejich kokosovou řadu šamponů a některé kosmetické výrobky. Proto jsem byla napjatá, s čím přijdou tentokrát. Řasenka skvěle líčí, má skvělou pigmentaci a vcelku i příjemně voní. Takže za mě super. :-)

10.07.2018

Voděodolnou řasenku Catchy Eyes jsem se rozhodla koupit, protože začalo léto a chtěla jsem nějakou, co vydrží celý den u vody. Řasenka se snadno nanáší, neslepuje a řasy vypadají opravdu přirozeně a hezky. Řasenka opravdu vydrží a nesmývá se.

Hůře se odličuje, je zapotřebí dvoufázový odličovač očí

24.06.2018

Skvele skandinavske vyrobky, kosmetiky, Gosh Copenhagen, a vodeodolnou rasenku vyuzijete nejlepe prave ted, cili v lete, nekde u vody, u bazenu, u more....pokud vam vadi vyjit ven nenalicena, idealni produkt v lete.

08.06.2018

Doporucim.zene.Recenze pekne a spokojene.Sama pouziva rasenek plno a je fajn ze jsou dalsi nove znacky.K tomuto prispevku nemam co dodat.Krasny design prijemna cena a zrejme krasne deli i rasy coz je potreba nektere rasenky zene strasne slepuji rasy.

07.06.2018

Gosh je nadcasova kosmeticka znacka,a muzu rici ze jsem rda ze se dostala na nas cesky trh kdysi si ji sestra kupovala v Nemecku a vzdy i jednu dve privezla krasne se nanasi na rasy a ani je neslepuje

06.06.2018

Řasenka je prostě boží! Nelepí se řasy, Oko vypadá krásně a jako by tam ani řasenka nebyla, ale řasy jsou přesto velmi výrazné . Řasenka vydržela celý den tak, jak jsem ji nanesla na své řasy......

05.06.2018

Řasenka je skvělá. Jsem s ní moc spokojená,proto dávám plný počet hvězdiček. Řasenka krásně nabarví každou řasu, neslepuje,oči krásně zvýrazní a ještě navíc je voděodolná,což ted přes léto opravdu využiju. Řasenka se nerozmazává,jako to je u klasických řasenek a vydrží opravdu od rána až do večera. Já jsem s tímto výrobkem moc spokojená a určitě ho mohu doporučit.

31.05.2018

Řasenka Catchy Eyes Mascara Waterproof je produkt, který řasy nejen krásně natočí, ale také ošetřuje. Řasenka Catchy Eyes Mascara Waterproof řasy krásně oddělí a prodlouží. Opravdu jedna z těch lepších řasenek!

19.05.2018

Rasenka me mile prekvapila svou odolnosti barvy,ktera zachova oci upravene cely den bez cmouh a zmolecku. Ma prijemny tvar kartacku,ktery nanasi barvu na rasy rovnomerne a snadno. Urcite vyzkousejte.

17.05.2018

Dobry den. :-) Zase jedna dobra rasenka, kterou muzu jen vrele doporucit. Prava cerna barva jako uhel, takze me oci krasne oramuje. Rasy neslepuje, ty zustanou krasne oddelene. Netvori hrudky. Nedrazdi oci.

09.05.2018

Řasenka mi moc vyhovuje. Má, jak slibuje, černočernou barvu, která dobře drží celý den. Zároveň se ale dobře odstraňuje pomocí běžného odličovače. Kartáček je sofistikovaný, umožňuje dokonalé nanesení barvy. Nedráždí oči, nerozmazává se.

08.05.2018
Doporučení: 12

Čas od času řasenku používám a když už, tak si vybírám jen ty nejlepší. Nelíbí se mi, když řasenka slepuje řasy - tato řasenka je kvalitní. Na řasách vytváří tzv. "kočičí efekt" - řasy natočí a vy jste neodolatelná. Myslím si, že i vy byste tutu řasenku měly mít!!!

Když je něco dobré, tak to nemůže mít negativa.

08.05.2018

Na řasenky jsem dosti vybíravá když už má dobrý kartáček tak slepuje řasy a nebo naopak,ale tato řasenka mě oslovila a byla jsem s ní spokojená jen by mohla.mit širší kartáček ale to je jen můj názor

07.05.2018

Velice kvalitní, snadná aplikace,nerozmazával se,má sytou barvu a dlouho vydrží.kartacek je kvalitní, odděluje řasy od sebe,neslepuje.za mě velká spokojenost za sebe mohu jen doporučit,vysoce kvalitní řasenka

07.05.2018

Skvělá řasenka, s gumovým kartáčkem, který patří mezi mé nejoblíbenější. Opravdu hodně vydrží, i vodu a pot a zároveň se neotiskává, což je pro mě největší výhodou. Hezky barví, prohustí a prodlouží řasy.

07.05.2018

Řasenka má gumový kartáček, který v oblibě nemám. Nicméně jedná se o kvalitní řasenku, která řasy dobře oddělí, natočí a nalíčení vydrží a je voděodolné. Některé řasenky mi oči dráždí, zde v pořádku. :-)

06.05.2018

Báječná řasenka! Dokonale černá, s vynikajícím, dokonale tvarovaným kartáčkem. Pěkně zpracované balení za přijatelnou cenu. Snadno se aplikuje, řasy jsou oddělené, neslepené, bez žmolků a drobečků. Snadno se doličuje běžným odličovačem.

04.05.2018

Tuto řasenku ocení každá žena.Má gumový prohnutý kartáček,s kterým se velice dobře maluje.Je vodoodolná,bez parfemace,což každý ocení.Vůbec se nerozmazává,ani neobtiskuje.Mě tento výrobek úplně natchl,pořídím ji dceři i sobě.

Žádné

04.05.2018

miluju gumové štětinky a u tohoto kartáčku jsou skvěle vyřešeny a díky nim jsou moje řasy bombasticky dlouhé jako u nějaké filmové star. Nerozmazává se a hlavně se nedrolí v průběhu dne, to je jejií největší plus

04.05.2018

Je to skvělá řasenka. Mezi její klady patří to že je voděodolná a tudíž má dlouhou výdrž. Člověk nemusí během dne znovu a znovu upravovat. Dělá krásný pohled díky pěknému a praktickému kartáčku. Řasy dosáhnou suprové délky . Takže určitě bych dále doporučila.

04.05.2018
Doporučení: 47

Řasenka Catchy Eyes Mascara Waterproof je tvarovací řasenka, která dodá oku uhrančivý pohled. Díky malým gumovým štětinkám oddělí každou řasu a celkově pak řasám dodá precizní tvar. Bez parabenů a parfemace.

03.05.2018

Bez řasenky se neobejdu používám jí denně. Řasenka Catchy Eyes Mascara Waterproof je úžasná dobře se s ní manipuluje, řasy krásně natočí a prodlouží, nerozmazává se a nedráždí oči. Je bez parfemace a cenově dostupná.

02.05.2018

Řasenka Catchy Eyes Mascara Waterproof je skvělá volba pro každou ženu. Veliké plus je vodeodolnost, které ocení každá žena hlavně v letních měsících. Kartáček krásné rasy natočí a rozčeše. Rasy po aplikaci rasenky vypadají krásné a přirozené .

02.05.2018

Skvělá řasenka. Vyhovuje mi, že se nerozmaže, když mi po ránu slzí oči. Nedělá žmolky, nanáší se snadno, rovnoměrně. Řasy jsou skutečně sytě černé, neslepené. Bez parfamace nedráždí, nepálí oči. Pěkně vypadá a skvěle funguje.

01.05.2018

Rasenky miluji a je to to jedine co mohu pouzivat protoze mam citlivou pokozku a kosmetiku musim vybirat peclive.Vypada nadherne a testerky jsou i spokojene.Zakoupim a uvidime.😊😊😊a je nadherns nejen svym designem

nic

01.05.2018

Řasenka Catchy Eyes Mascara Waterproof bude na trhu určitě velmi žádaná pro její vlastnosti. Je voděodolná, má pěkný prohnutý gumový kartáček, vytváří efekt kočičích očí a tím zvýrazní vzhled obočí. Velice oceňuji, že je bez parfemace a parabenů.

30.04.2018

Řasenka Catchy Eyes Mascara Waterproof je pro mně jedna z nejlepších řasenek, jakou jsem kdy používala. Má kartáček se kterým se dobře manipuluje, řasy jsou po pužití této řasenky přirozeně prodloužené. Nerozmazává se, což je pro mně hodně důležité.

30.04.2018

TESTOVÁNÍ: Řasenka Catchy Eyes Mascara Waterproof.Kartáček této řasenky je skvělý v tom že je drobný a takový kartáček je vždy lepší pro práci s řasami.To je jeden plus.Další velké plus v létě je voděodolnost řasenky..

30.04.2018

Řasenka Catchy Eyes Mascara Waterproof je skvělým doplňkem každé ženy. Oceňuji prohnutý gumový kartáček s velmi jemnými štětinkami, které oddělí řasy od sebe (nehrozí tedy nepěkné slepení několika řas k sobě). Plus je také to,že je řasenka voděodolná.

29.04.2018

Řasenka Catchy Eyes Mascara Waterproof je naprosto jedinečná nejen v nanášení,a le i svým neobvyklým kartáčkem, se kterým se moc dobře pracuje. Řasenka má krásnou sytou barvu a nedrolí se. Vydrží opravdu dlouho

29.04.2018

Řasenka Catchy Eyes Mascara Waterproof je přesně podle mých očekávání. Dělá krásné řasy, které neslepuje a navíc jsou i prodloužené. Navíc je výhoda, že se nerozmazavá a to je ted v létě potřebné. Za mě doporučuji

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat