TESTOVÁNÍ: Brit Paté & Meat a Brit Monoprotein pro vaše psí mazlíčky

22.08.2018 | Testování

Pejsci jsou mlsouni a stejně jako jejich lidští kámoši si i oni rádi pochutnají na dobré baště. Ta by samozřejmě neměla pocházet z pánova talíře. Mezi pochoutky a odměny určené speciálně pro psí bříška patří masové konzervy. Chcete svému psímu miláčkovi dopřát opravdu kvalitní krmivo? Pak vsaďte na konzervy Brit Paté & Meat a Brit Monoprotein, které bude moci v rámci našeho testování vyzkoušet 20 testerek se svými pejsky. Jaké budou jejich hodnocení a recenze?


Celkové hodnocení: 97%

Hodnocení: 67 testerek

Doporučeno: 18x


Pokud vašemu psovi v misce čas od času přistane obsah nějaké chutné konzervičky, oči se mu určitě rozzáří. Žádný pes není u vytržení, pokud se mu každý den na talíři objevují jen obyčejné granule. Přesvědčte se o tom s Brit Paté & Meat a Brit Monoprotein, díky nimž navíc svému mazlíčkovi dodáte vše, co potřebuje!

Kvalita na prvním místě

Základem kvalitní konzervy by vždy mělo být maso. Svalovina a vnitřnosti jsou totiž složky, které odpovídají přirozené stravě psů tak, jako by si ji sami ulovili v přírodě. Pes jako masožravý tvor si také nevybíral, kterou část úlovku sní, a kořist zkonzumoval celou i s jejími vnitřnostmi a obsahem natrávené potravy. Živočišné tkáně navíc slouží jako různé zdroje bílkovin a zajišťují psímu jídelníčku vynikající chutnost a vůni.

A právě proto zvolila značka Brit pro své nové konzervy receptury založené na masu a orgánech. Řada Brit Paté & Meat obsahuje pouze maso, svalovinu, srdíčka, játra a plíce, přičemž jednu část konzervy tvoří paté a druhou celé kousky. Vybírat můžete z 9 různých příchutí (přičemž jedna je určena štěňatům).

Obdobně tomu je také u konzerv Brit Monoprotein, které ovšem obsahují vždy pouze jeden druh masa, svaloviny a orgánů (a na výběr máte z 8 druhů). Díky tomu je tato varianta vhodná pro pejsky trpící alergiemi – v jednodruhových konzervách totiž nehrozí, že se ve složení ukryje ingredience, která by mohla vyvolat alergickou reakci. Čtyři druhy konzerv z řady Monoprotein jsou navíc doplněny hypoalergenní přílohou – rýží nebo sladkými brambory, které mají pozitivní vliv na celkové zdraví zvířete.

Řady Brit Paté & Meat a Brit Monoprotein spadají do kategorie kompletního krmiva, a lze je proto podávat samostatně. Vedle nešlápnete ovšem ani v případě, když je psovi podáte jako chutnou odpolední svačinku, po které se bude olizovat až za ušima. V kvalitních konzervách by se neměl vyskytovat lepek, sója ani geneticky modifikované organismy (GMO). Konzervy Brit obstojí i v tomto směru, protože žádnou ze zmíněných nezdravých ingrediencí neobsahují.

Jak můžete konzervy Brit dále podávat?

  • Zavodnění před sportem – pokud ji rozmícháte ve vodě, aby pejsek pojmul více tekutin.
  • Jako odpolední svačinku – za dlouhé čekání na pána, než přijde z práce.
  • Jako narozeninový dort.
  • Jako kompletní krmivo na cesty, pokud barfujete.
  • Jako kompletní krmivo pro starší pejsky, kteří už mohou mít problémy se zuby.

Cena: od 39 Kč/400g konzerva

Více informací na www.krmivo-brit.cz

vybraná testerka | 15.11.2018

Děkuji za možnost testovat, bylo to perfektní. Konzervy vypadají luxusně, s každým "cvaknutím" konzervy se naše psí slečna mohla potrhat radostí :-) vonělo to náramně. Vřele doporučuji a budeme pokračovat v této značce. Perfektní :-)

vybraná testerka | 23.10.2018

děkujeme za možnost testovat úžasně konzervy Brit. Nezbývá než doporučit, už po otevření hezky voní, jak cvaklo víčko, moji dravci už letěly a těšily se na další novinku. Je vidět, že jsou kvalitní, hodně masa. Rozhodně na střídačku budeme kupovat.

není co vytknout

vybraná testerka | 30.09.2018

Jsem velmi ráda, že jsme mohly (především naše čivava Baruška a její panička) otestovat řady Brit Paté & Meat a Brit Monoprotein. Tyto konzervy Barušce vyhovovaly. Opravdu jsou kvalitní. Skutečně tam jsou kousky masa, třeba celé srdíčko a pod. Nevadilo jí, že je něco namleté, ani rosol, prostě vše snědla. Předpokládám, že plné břicho a po každém jídle nakonec ozývající se cinkání (to jak Baruška usilovně vylizuje misku a miska naráží do stojanu) je velmi pozitivní hodnocení. Také jsem si všimla, že její stolice má jinou konzistenci než dříve. Je takové pevné, prospívá jí to. Dával jsem jí vždy čtvrtku konzervy (krmím ráno večer) a přidávala jsem trochu granulí. Vše ji chutná, jen ryba o fous méně.

vybraná testerka | 30.09.2018

Testování proběhlo v režii naší čtyřměsíční kavalírky Sofinky, která má jazýček mlsnější než princezna. Vzhledem k tomu, že byla od mala zvyklá pouze na čistě masové konzervy s jehněčím a granulky jen jako doplněk, byla jsem ráda, že můžeme takto vyzkoušet, která příchuť jí bude vyhovovat nejvíce. Kupodivu to jehněčí nebyla a nechutnala jí ani konzerva s rybičkou (vyřešily jsme přimícháváním do oblíbenějších). Naopak největší úspěch mělo hovězí, kachní a krůtí, které již mám v košíku ve svém oblíbeném e-shopu a budeme je určitě i nadále kupovat. Více mě přesvědčila řada paté & meat, kousky masíčka a vnitřností si Sofinka moc užívala. Co se týká Brita, tak jsem touto značkou krmila i prvního pejska (hovawart) a o její kvalitě jsem přesvědčená, zvláště v poměru s cenou. Tyto konzervy jsem neznala a proto jsem ráda, že Sofí mohla vyzkoušet a oblíbit si novou řadu. :)

U monoproteinu je škoda, že jsou celé namleté, ocenila bych, kdyby se objevily kousky svaloviny.

vybraná testerka | 25.09.2018

S Maxíkem děkujeme za možnost testovat úžasně konzervy Brit. Nezbývá než doporučit, už po otevření hezky voní, jak cvaklo víčko, Max už letěl a těšil se na další novinku. Spořádal rychlostí blesku, až ho podezřívám, že se bál, že mu to naše dcera sní... Je vidět, že jsou kvalitní, hodně masa. Rozhodně na střídačku budeme kupovat.

vybraná testerka | 24.09.2018

Celkově konzervy byly pro našeho psího miláčka velice chutné, stačilo říci dáš si konzervu a už letěl k misce.. plus dávám za celkové složení... vuni, která byla skvělá.. Pro nás dobré jako odměna, vzdy jsme přidávali na granulky, u těch také zustáváme, ale občas určitě prilepšíme.. Nejvíce chutnala jehněčí konzerva

V některých konzervách je bohužel více rosolovité hmoty- to opravdu vadilo..... Náš pejsek měl po některých řidší hovinko...z toho duvodu bych nezustala jen u konzerv

vybraná testerka | 22.09.2018

Náš jezevčík si testování moc užíval, každý den dostal půlku konzervy, která mu moc chutnala. Vždy když jsem ji vyndala z lednice, tak skákal kolem mě. Konzervy po otevření krásně voní a jde vidět, že jsou plné masa. Kupujeme hodně konzerv, ale čtvrtka obsahovala jen šťávy. Všem doporučuji

Nic jsem nenašla

vybraná testerka | 20.09.2018

Můj psík (jorkšír) je hodně vybíravý. Jen tak něco nesníí a to platí i pro konzervy. Tyhle byly super, dávali jsme mu ochutnat a zatím všechny moc chutnaly. Celkem i hezky voní :D Líbí se mi složení a rozmanitost - každý pejsek co má rád :) super doporučuji!

vybraná testerka | 17.09.2018

Nás pejsek je dost vybiravy ,a tak jsem byla velmi překvapena ,ze mu hned zachutnalo. Líbí se mi velký vyber příchutí, velke kusy Konzervy mají příjemnou vůni ,což je prijemne jak pro psa tak pro panicka Jsem nadšena a dekuju :)

vybraná testerka | 14.09.2018

Taková rozmanitost příchutí! Vysoký podíl masa, na rozdíl od jiných psích konzerv. Našim psíkům, kteří testovali, moc chutná a snědeno mají v cuku letu a ještě smutně koukají, že je konec. Za mě jednoznačně doporučuji a budu vyhledávat i nadále!

Není úplně nejlevnější, nicméně kvalita toto předčí.

vybraná testerka | 13.09.2018

Moje fenka (x bullterrier, 4 roky) je od štěněte krmena syrovým masem, ale vždycky mám doma v záloze kvalitní konzervu, pro případ, že zapomenu maso vyndat z mrazáku, nebo jedeme někam na cesty. Tyto konzervy mají dobré složení, bez zbytečností a obilí, moje fenka je z nich nadšená a konzervu vždy doslova "vdechne" :-) Konzervy snáší dobře, neobjevily se žádné zažívací potíže, cena je taky slušná, takže určitě zakoupím do zásoby na občasné přilepšení. Dokonce jsem Minnii pozorovala, jak si z úložného prostoru, co má pod pelechem, konzervu vytáhla, čapla do zubů a běžela s ní na zahradu, kde se jí snažila zubama otevřít :-D Takže doporučujeme!

vybraná testerka | 12.09.2018
Doporučení: 18

Konzervy i psí salámy značky brit už kupujeme hodně dlouho, protože našim pejskům moc chutnají ale tyto novinky konzervy od brita měli v sobě takovou rychlostí, že jsem pomalu se nestihla ani otočit a misky byli prázdné. A protože mám německé ovčáky, tak by se z 1 konzervy nenajedli, proto jim to přidávám na granulky. Bez toho by je jinak nejedli. První konzervu tedy snědli jen tak na chuť samotnou, další už dostávali klasicky do granulí. Dala jsem schválně menší množství ( jen půlku konzervy ) každému na granule a olizovali se ještě 5 minut poté, co to měli v sobě. Takže za naše pejsky velká spokojenost, stačí jen 1 konzerva na den místo dvou aby spapali svou dávku granulí. Granule má jeden také od brita, druhý jinou značku ( fitmin ) každému co mu vyhovuje ale konzervy oba jen značky brit a určitě tyto novinky budu kupovat, nejen že ušetřím ale oba si více pochutnají. Přijdou mě trošku řidší, ale viditelně to psům na granule více vyhovuje, protože to granulky více obalí.

i když jsem hledala sebevíc, žádný jsem nenašla a pejsci už vůbec ne :-)

vybraná testerka | 12.09.2018

Zkoušela jsem konzervy na svém pejskovi fr. buldočkovi a mamky psech německý ovčák a jorkšírský teriér. Mamka dala půlku plechovky i domácí kočce snad nám nezačne štěkat.😂 Žádné zažívací problémy se nevyskytli. Cena odpovídá kvalitě. Za mě dost dobré konzervy. Velice oceňuji, že konzervy neobsahují obiloviny.

V konzervách je poměrně hodně šťávy a tuku. Konzistence stuhlé rozemleté cosi. V českých konzervách velmi běžné, v německých konzervách jsou vidět kusy masa. Jinak žádné zápory nemám. Specifický zápach je normální.

vybraná testerka | 12.09.2018

Na těchto konzervát velmi ocenuji složení. Velký podíl masa a vnitřností -srdce, játra. Podle doporučení měl 1 konzervu na den. Dostal ráno půlku s zbytek odpoledne. Zmizela z misky rychlostí blesku. Chutnalo mu, žádné zažívací problémy po nich neměl. A to je citlivý, ne vše mu dělá dobře. Za nás velká spokojenost. Určitě mu je na přilepšenou ke granulím koupíme.

vybraná testerka | 10.09.2018

Našim psům Max(14 let Parson Russell) a Aymi (15 let Jack Russell) konzervy velmi chutnají, vzhledem k svému věku, už mívají problém s trávením a kousáním. Musela jsem hlídat Maxe, aby nespořádal i porci Aymi.

Myslím, že jsem nic negativního neobjevila.

vybraná testerka | 09.09.2018

Jsem nadsena. Pejsek posledni dobou vubec nechtel granule, dostaval kapsicky a ted dorazily konzervy a kdyz dostane do misky, tak hned zmizi. Dostava vzdy rano a vecer a chutnají mu. Bohuzel pejsek ma citlivy zaludek a ne jen tak mu enco sedne, kdyz nesedne tak zvraci a ma průjem, ale jde znat, ze konzervy jsou kvalitni a nemame zadne problemy.

vybraná testerka | 09.09.2018

Moc děkuji za možnost otestovat krmivo Brit Pate Meat - my ho vyzkoušeli jednou jako svačinku a poté co byla miska okamžitě prázdná a spokojenost byla znát, ne jako v případě granulí, které zbývají, jsme ho dali pak jako odměnu a tak to budu asi praktikovat nadále. Jak je mým zvykem, důkladně jsme pročetla složení a je skutečně velmi kvalitní. A já teď vím, čím našeho miláčka potěšit a současně mu prospět.

11.10.2023

Tato pochoutka mému pejskovi moc chutnala a voněla i mě

20.11.2022

Velice kvalitní produkt pro mazlíčky, mému psovi velice chutná

28.10.2022

Značka Brit vyrábí kvalitní krmiva pro pejsky i kočičky

24.10.2022

určitě mohu doporučit super doporučuji na 100 procent

07.03.2022

Na monoproteinové konzervy jsme přišli, když pejska trápilo zažívání a potřeboval něco jiného než kuřecí. Takže vždy, když ho trápí bolest bříška nebo průjem, tak jsou tyto konzervy jasnou volbou.

Pouze velké balení, což je pro 2kg pejska velké a je škoda mít konzervu dlouho načatou. Chápu, že pro velké psy je akorát, ale za nás by bylo fajn mít možnost i menší konzervy.

02.08.2020

Našemu psovi velmi chutná, dáváme za odměnu, protože jinak by to snědl najednou.

16.05.2020

když přijela z Prahy "vnučka" Lily milovaná bíglice starší dcerky , tak konzerva padla během cca 10 vteřin - takže za nás super

cena

13.07.2019

Pejskum toto krmivo. Náramně chutná. Stačí, když otevřu konzervu a už běží oba dva 😊 Konzervy krásně voní a jsou velmi kvalitní. Jde v nich vidět. I. Maso, což nebývá u psích konzerv zvykem. Tuto. Značku doporučuji

29.05.2019

Konzervy jsou velmi kvalitní, chutné pro zvířecí miláčky.Líbí se mi rozmanité příchutě, příjemná vůně a chuť.Co mě dále nadchlo je:podíl masa ve výrobku.Náš pejsek to hned snědl a to je pěkně vybíravý a ocení kvalitu!

nic

09.05.2019

Brit Paté & Meat a Brit Monoprotein nasim pejskum moc chutnal ,budeme ho stridat s nasemi standartnimi konuzervami ej vidte ze slozeni je orpavdu kvalitni psi jen slintami blahem a chteli pridavek :D takze za nas super

11.04.2019

Měla jsem ( teda můj pejsek :D nikoliv já) tyhle granulky, přesněji jehněčí. Vůně není moc příjemná, alespoň mně :D Co se mého pejska týká, tak nevím no ... Zpočátku vrtěl ocáskem měl radost :D byl zvědavý, no ale pak mu to moc asi nechutnalo :D ovšem cením látky, které jsou obsaženy, že to i prospívá

Pejsek, který není rozmazlený, tak mu to vadit nebude, ale asi vůně a možná chuť? Je asi odrazující. Nevím, nejsem pes a můj háfko mluvit neumí :D

08.03.2019

Kvalitní krmivo, velký výběr příchutí - můžete si vybrat, co má pejsek rád, případně vybrat takovou se kterou nebude mít problém (pokud máte například alergika). Také nádherně voní, ale hlavně pejskovi chutnají (chodí mu na ně i kocour).

27.01.2019

Konzervy Brit Paté & Meat a Brit Monoprotein si náš pejsek oblíbil hned jako každý jiný produkt od této značky. Bohužel si je oblíbily i naše tři kočičky, takže pejskovi toho při prvním podání moc nezůstalo. Cena je super a víme, že kupujeme kvalitu. Vřele doporučuji .

12.01.2019

Britama krmime naší fenku už od štěňátka. Už její maminka dostávala Brit puppies když měla Astu ještě v břiše. Teď, když už je z ní velký pes, dáváme Brity Adult a občas. Ji osladíme život konzervou. Nejradši má rabbit a lamb and Rice. Konzerva voní obas lépe než nás oběd(říká manžel. Asi kvůli tomu, že se snažím do jídel propasovat zeleninu a třeba pohanku atd...) nenasleduje žádný průjem nebo komplikace, miska vždy prázdná!

11.01.2019

Brit Paté & Meat a Brit Monoprotein pro vaše psí mazlíčky je opravdu dobrý a náš pes na výrobku opravdu moc pochutná. Líí se mi složení a taky úprava. Na tyto pochoutky náš pes dělá fakt lépe povely, protože se na pochoutku těší :)

11.01.2019

Můžu doporučit. Konzervy chutnají i naší vybíravé Čivavce. Po otevření se na mě nevylila celá konzerva, jak je tomu bohužel u jiných konzerv. Navíc velmi příjemná vůně a hodně masa. Preferujeme granulky ale jednou denně dáváme i trochu konzervy.

06.01.2019

Brit Paté & Meat je ideálním doplňkem i ke granulím. Pomáhá zlepšit příjem krmiva a doplnit tekutiny. Je bez obilovin, soji a gmo, což je za mě jedno velké plus. Vím, že svému mazlíčkovi dávám opravdu kvalitní stravu.

30.12.2018

Brit Paté & Meat a Brit Monoprotein je pro pejsky výborná pochoutka. Na konzervách oceňuji, že mají spousty příchutí a velká balení, tudíž vydrží celkem dlouho. A nejdůležitější je, že je pejsi mají rádi a chutnají jim.

18.12.2018

Moc se mi líbí, že na trhu lze dnes sehnat i opravdu kvalitní krmivo pro domácí mazlíčky. A právě Brit považuji za jednu z TOP značek, věřím jejímu složení a hlavně - pejskům opravdu chutná, a to je nejdůležitější....

01.12.2018

Tento výrobek hodnotím na základě spokojenosti našich dvou fenek, které jsou v jídle dost vybíravé, ale jakmile se jim do misky dostala tato psí pochoutka, tak zbytky měly i na čumáčcích a vzájemně si je pak olizovaly.

Oslintaná podlaha okolo misek.

30.11.2018

Brit Paté & Meat a Brit Monoprotein pro vaše psí mazlíčky je vysoce kvalitní krmivo , které našim zvířátkům moc chutná. Krmíme s Britem pejska i kočičku a mohu říct, že jsou spokojení. Brit je super krmivo

27.11.2018

Už od štěňat používáme pro naše psi granule a ostatní výrobky od Brit. Brit Paté & Meat jsme dostali jako dárek k nákupu granulí. Konzerva po otevření krásně voní, jsou vidět pěkné kusy masa a vždy zbyde jen prázdná miska.

21.11.2018

Normalne uzasne vyrobky nas pejsek si je tak oblibyli strasne mu chutnaji a oblizuje se az za usima krasne voni takze asi musi byt teda moc vyborne kdyz chutnaji nasemu zlaticku takze kupujeme jen tyto

09.11.2018

Brit je kvalitní značka a náš hafan ji miluje ve všech formách, Na konzervách oceňuji, že mají spousty příchutí a velká balení, tudíž chvíli vydrží. Hafanovi chutnají, mlsně se po nich olizuje. Navíc i složení vypadá skvěle a cena je příjemná :)

13.10.2018

Na tyhle dobroty jsme museli přejít s naším hafíčkem, jelikož měl veliké problémy se zažíváním. Dlouho jsme léčili a pak jsme plynule přešli na na tuto značku a tyto výrobky, které se osvědčily, pejskovi chutnají a nemá po nich žádné zažívací problémy

vyšší cena

11.10.2018

Našemu psovi tyto masíčka a paštiky z konzervy zkrátka nechutnají. Mnohem více si oblíbil granule Brit, které mu namáčíme, protože už je starší, tak aby se mu lépe kousalo :-) maso z konzervy se mu z misky špatně nabírá, proto raději drží hladovku... máme se stravou docela problémy a musíme ho do něj nutit, i když by se to nemělo. Pamlsky ale s ní vždycky, je to asi jen mlsoun :-)

22.09.2018

Značka Brit je značkou, která si na našem trhu jistě našla už své místo. My kupujeme granule od této firmy již několik let a v poměru kvalita a cena jsou asi nejlepší. Proto jsem byla zvědavá i na konzervy, které psovi nekupuji. Konzervy jsem míchala s granulemi a bylo vidět, že chutnaly. Nemám co vytknout, děkuji.

18.09.2018

Značku Brit znám už delší dobu a občas ji kupuji vzhledem vyšší ceně střídám ještě s jinými značkami. Nicméně krmivo je kvalitní a má vysoký podíl masa. Má příjemnou vůni a našemu pejskovi moc chutná.

18.09.2018

Také nám záleží na zdraví a kondici našich chlupatých kamarádů a proto jim krmivo značky Brit kupujeme. Každý u nich má jiné chutě a jiné potřeby, proto vítám široký výběr příchutí a složení. Všechny kategorie splňují náročná kritéria a navíc pejskům moc chutnají.

17.09.2018

Sama značka Brit je známá a za nás i nejlepší co svému miláčkovi můžeme dopřát. Nejen pro dobrý pocit že něco dobrého děláme pro svého miláčka. Ale ocení to i ti čtyřnohé zlatíčka, nejen mají krásnou srst, ale také se nasytý....

17.09.2018

Na zdraví a na dobré kondici našich psů nám velice záleží. Sledujeme tedy pečlivě složení krmiv, která jim dáváme. Značka Brit je zárukou, že složení potravy je nezávadné, s dostatkem masa a dalších, pro psy přirozených složek potravy. Díky kvalitnímu složení mají pěknou srst a dobré trávení. Navíc jim toto krmení chutná.

15.09.2018

Jakmile jsem v obchodě zahlédla konzervy řady Monoprotein, neváhala jsem, a hned jedna přistála v košíku. Moc se mi líbí její přirozené složení a hlavně to, že je jen z jednoho druhu masa - žádná směs, ve které se skryje leccos. Na pohled vypadalo maso mnohem lépe než ve většině konzerv od konkurenčních značek. Testovaná králičí z Barneyho misky hned zmizela a na základě toho soudím, že byla opravdu dobrá. Můžeme jen doporučit!

14.09.2018

Našemu pejskovi i kočičce krmivo této značky velice chutná. Krmivo má kvalitní složení a příjemnou a lákavou vůni. Mohu doporučit všem pejskům jakéhokoli věku.

13.09.2018

Nejspolehlivejsi testerkou je nase psi slecna Kimi (Labradorsky retrivr), ktera ma pekme mlsnou papulu. Me potesilo slozeni (velky podil masa), vune po otevreni konzervy a Kimi okamzik,kdy obsah dopadl do jeji misky a od tud kosmickou rychlosti do jejiho zaludku.

11.09.2018

Naši pejsci vybíraví nejsou, přesto jim ale dáváme krmení, které je zárukou toho, že dostanou vše potřebné pro zdraví a dostatek energie. To výrobky značky brit zaručují. Široký výběr příchutí, všech bez nežádoucích umělých přídavků a naopak všechny s potřebnými vitamíny a minerály pro zdravou srst, chrup a zažívání. Cena přiměřená a velmi dobrá dlouhodobá zkušenost.

09.09.2018

Brit Paté a Meat a Brit Monoprotein je podle mě perfektní a kompletní krmivo pro naše zvířecí miláčky. Našemu pejskovi to moc chutná a na posezení sní klidně všechno, i když je náš pes malý :) má po tom více energie, je více šťastný a nemá problémy s trávením

09.09.2018

Je skvělý že člověk ví co všechno krmivo obsahuje a co dostane jejich miláček. Je to kvalitní. A rozhodně chutná. Stačí naservírovat a v tu ránu je všechno pryč . Alespoň u naší lumpice. 😁 Určitě bych doporučila.

08.09.2018

Za sebe mohu říct, že tyto konzervy doporučuji všem lidem, kteří mají za domácího mazlíčka pejska. My je našemu občas koupíme a jen co mu ji dáme do misky, tak je v tu ránu pryč. Značku Brit máme moc rádi a kupujeme ji pravidelně. Je lepší si trošku připlatit a koupit kvalitní stravu, která je bohatá na všechny vitamíny, které pejsek ke svému zdraví potřebuje.

08.09.2018

Skvělé konzervy po kterých se náš čoklík může utlouc a zároveň vím, že mu dávám všechno potřebné aby byl v pohodě a zdravý. Rozhodně lepší si připlatit, protože vím že mu nedávám žádné blivajzy, ale kvalitu

07.09.2018

Brit Paté je podle mého názoru to nejkvalitnější a nejrozmanitětší krmivo na našem trhu. I když zrovna ne nejlevnější. Ale, za kvalitu se platí! To platí nejen u žrádla pro pejsky, ale u všeho ostatního.

06.09.2018

krmivo Brit používáme již dlouhou dobu, je to kvalitní hypoalergenní krmivo. Krmíme jak granulemi, tak masovými konzervami. Obojí našemu Čendíkovi moc chutná. Značka vyrábí nepřeberné množství výrobků s různými specifikacemi, takže si vybere určitě každý.

05.09.2018

TESTOVÁNÍ: Brit Paté & Meat a Brit Monoprotein pro vaše psí mazlíčky Jde o velice kvalitní značku krmiva,která nabízí široký sortiment krmení ze kterého si každý majitel vybere to nejlepší pro své zvíře..

05.09.2018

krmení značky brit doma dobře známe. Nejen pejsci, ale také kočičky. Široká nabídka různých druhů zaměřená na konkrétní potřeby jednotlivých zvířat je skvělá. Všechny mají vynikající a nezávadné složení, díky čemuž jsou naši kamarádi ve výborně formě a kondici. Znát je to také na zdravé, lesklé srsti a dobrému trávení.

05.09.2018

Jedná se o velmi kvalitní značku krmiva pro psy. Máme v rodině 2 psíky a toto krmivo jim kupuji, protože se jedná o vyváženou stravu, která jim velice prospívá, což se projeví na jejich zdraví. Já osobně velice tyto výrobky doporučuji.

05.09.2018

Pejska už bohužel nemáme.Krmivo "Brit"dostával a prospívalo mu .Je to kvalitní a vyvážené krmivo vhodné pro každého pejska.Pejsek se odvděčí krásnou hebkou srstí a celkovou spokojeností.Za sebe toto krmivo doporučuji

04.09.2018

Krmivo Brit je kvalitní vyvážené krmivo pro psy. Jeho složení je tou nejlepší volbou pro nutričně citlivé psy. Dopřejte svému pejskovi to nejlepší! Opravdu na vašem psovi záleží. Pečujte o něho s láskou a péčí - poznáte mu to pak na pohledu, na srsti a na vztahu k vám!

04.09.2018

Brit je jednička, patří na trhu k těm nejlepším. Krmiva jsou velmi chutná, psi je milují a obsahují všechny potřebné živiny. Pejsek je vitální, má krásnou srst. Rozhodně doporučuji vše od této firmy.

03.09.2018

Máme doma 15letého pejska.Kupujeme mu tyto úžasné konzervy.Má v nich veškeré látky,které potřebuje.Má vypadané nějaké zuby,tak ho krmíme konzervama.Jsou velmi chutné a krásně voní.Cenově jsou dostupné,a je výběr z různých druhů.Náš pejsek je s nimi moc spokojený.

Žádné.

02.09.2018

sem spokojena a nerešim to nekoukam na cenu ale na kvalitu aby mel vse co potřebuje ten pes .dulezite je kvalita .krmivo plne vytaminu zeleniny a pod su lepsi nez palsky a neobsahuju barviva skoda ze pes nemůže mluvit aby to popsal

nemam zadne spatne názory di

02.09.2018

Konzervy Brit jsou asi prumerne krmivo pro psy,ale i tak dostanete za ty penizky super jidlo pro Vase psi mazlicky.Nas Hafik miluje nejvice kombinaci kraliciho a kureciho.Urcite doporucuji uz i z duvodu super prijatelne chuti a hlavne prijatelna cena.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat