TESTOVÁNÍ S MÁMOU: Jak jsem se podívala pravdě do oken

18.09.2018 | Testování

Obecně se tvrdí, že oko je do duše okno. Já k tomu dodávám, že okno by mělo být duševní pastvou pro oko. Pokud si myslíte, že tudíž nedělám nic jiného, než abych měla vypulírovaná okna, pak se šeredně pletete. Mytí oken není moje hobby. Nedalo by se nějak zpříjemnit? Dalo!


Celkové hodnocení: 93%

Hodnocení: 43 testerek


To zjednodušení a zpříjemnění se jmenuje Windomatic Power Complete Set, ale nepředbíhejme! To jsem se takhle jednou na podzim podívala z okna, abych se pokochala tím specifickým zapadajícím sluncem, které barví zežloutlé listí do zlatavých odstínů.


Pomocník pro čistá a naleštěná okna prakticky bez námahy? Tak to je Windomatic Power Complete Set od Viledy!

Ovšem co se nestalo: než jsem se stihla poeticky naladit, odhalilo podzimní sluníčko prach a šmouhy na okenních tabulkách.

Místo popíjení červeného vína, čtení básní a sledování třpytivých paprsků skrz okno jsem začala nervózně plánovat mytí oken. Zítra! No… tak pozítří. Hele, do víkendu to umyju a bude.

Za dva týdny jsem poraženecky sháněla kontakt na paní či pána, kteří se mytím oken živí, protože já na to neměla tzv. „morál“. I přišel pán, umyl okna, umyl žaluzie a zkasíroval mě, takže mi už nezbylo na dobré červené víno a chuť na čtení poezie prokládané čučením z čistého okna mě přešla. 

Tenhle pomocník je pecka!

Měsíc se s měsícem sešel a přišlo jaro s nánosy pylu. Než bych umyla okna, radši jsem zatáhla závěsy a přesunula se na chalupu. Ovšem podobné úniky nejsou možné neustále a já se musela podívat pravdě do oken.


I naše Máma, alias blogerka HanKa, si vysavač na okna Windomatic od Viledy nemohla vynachválit.

Ještě že mě osvítila prozřetelnost, respektive značka Vileda a její Windomatic Power Complete Set, což je elektrický vysavač na okna plus ruční mop se sprejem. Je to božsky jednoduché: ruční mop se sprejem se naplní vodou a čisticí kapalinou, nastříká na okno, rozetřete se přípravek a odstraní se odolnou špínu.

Následně se zapne Windomatic a… fuuuu… vysaje se špinavá voda, která skončí v integrované nádobce.

Dobře, mytí oken není moje hobby ani nyní, ale teda tenhle pomocník je vážně pecka! Lehoučký a flexibilní, takže se dostane do všech rohů.

A co se týče peněz – oproti pánovi, který mi přišel onehdá okna umýt, se skutečně vyplatí.

Tak já si jdu nalít sklenku vína zálibně si prohlížet svá čistá okna.

Vileda Windomatic Power Complete Set

  • Vysavač na okna od Viledy s extra sacím výkonem
  • Elektrický vysavač na okna + ruční mop se sprejem na okna
  • Novinka: tlačítko MAX poskytuje navíc 50 % sacího výkonu pro velmi mokré povrchy
  • 2 úrovně výkonu pro standardní a extra sací výkon pro extra mokré povrchy
  • Může být také použit na dlaždice, sprchové kouty, zrcadla nebo dokonce i na čištění rozlitých tekutin
  • Flexibilní hlavice pro dosažení nejlepšího úhlu čištění, tzn. možnosti vyčistit okna až ke spodní části okna k parapetu a do rohů
  • 2x delší životnost baterie: na jedno nabití vydrží v provozu až 40 minut
  • Extra lehký
  • Jednoduchá manipulace a použití
  • Integrovanou nádobku lze snadno vyjmout
  • Pro úplné nabití nabíjejte 3,5 hodiny

Více informací na www.vileda.cz

20.11.2022

Dokonalý pomocník do domácnosti, krásně okna stírá a nezůstávají žádné šmouhy

27.10.2022

skvělý pomocník při mytí oken, jde to s ním raz dva.

Mytí oken jsem nesnášela, ale s tímhle pomocníčkem je to rychlé a snadné, je lehký a určitě ho doporučuji všema deseti 😄 s mamkou na něj nedáme dopustit 😄

Žádné

02.02.2021

tenhle pomocník na mytí oken je nejlepší pomocník co znám a nedám na něho dopustit. Mytí oken nesnáším ale s tímto pomocníkem to jde jedna báseň. stačí si pořádně umýt kraje oken a pak už jen sklo a stáhnout ho nezanechava žádné šmouhy a kolikrát se divím kolik špíny dokáže že skla vytahnout. nabíjení je velmi rychlé a nabytý vydrží opravdu hrozně dlouho. Cenově je dle mého názoru levný takže dostupný určitě pro každého

23.10.2020

Značka Vileda je zárukou kvality. Její výrobky skvěle pomáhají v domácnosti.

27.07.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

14.03.2019

Skvělý pomocník pro rychlejší a dokonalejší umytí oken a dalších skleněných ploch. Dobře se s ním manipuluje, je snadný k používání a každá hospodyňka tak hravě zvládne umytí oken a zrcadel beze šmouh.

11.03.2019

Za mě je tohle pomocník, bez kterého už si mytí oken nedokážu představit. Nemám ráda, když máme zapatlané okna do ulice, ale zároveň mě nebavilo pokaždé pracně leštit všechny okna (a že je to u nás celkem fuška)..Ted je to hračka. Na oknech nenechává žádné čmouhy. Výdrž akorát, já zkrátka mohu jen doporučit.

Žádné.

24.02.2019

Super pomocnik od Viledy. Mohu jen doporucit. Ted me myti oken i bavi. Trva to jen chvilicku a je to. Nezanechava Zadne cmouhy, jeho vykon je perfektni. Snadno se snim manipuluje a baterie vydrzi. Jsem spokojena. Doporucuji

17.01.2019

Měla jsem možnost vyzkoušet Windomatic od mamky. Jsem nadšená, že ovládání a údržba je velice jednoduché, Výdrž baterie je dostačující pro umytí hodně oken v našem velkém domě Fajn je, že se dá použít i na kachličky, sprcháč...

16.01.2019

Suprová značka Vileda a její Windomatic Power Complete Set a elektrický vysavač na okna plus ruční mop se sprejem v naší domácnosti nesmí chybět. Okna jsou vyčištěná za chvilku a hlavně se pěkně lesknou

11.01.2019

Čistič oken od Viledy mám doma a nemůžu si ho vynachválit. Je to skvělý pomocník v domácnosti s malými dětmi. Výrobek má dobrý sací výkon a stačí opravdu jen namočit okna a spustit stroj. Nic není potřeba, jen spustíme výrobek a špinavá voda stéká do nádobky. Na výrobku je ryska Max. Doporučuji

30.12.2018

Windomatic Power Complete Set na mytí oken od Viledy je dalším skvělým pomocníkem od této značky pro domácnost. Účinně myje a odsává do sucha. Velmi urychlí a usnadní a mytí oken či dlaždic. Vřele doporučuji.

21.12.2018

Paráda, pecka, bomba. Tak tohle je jeden z domácích pomocníků, u kterého si říkám "jak jsem bez něho mohla žít". Prostě jsem ho považovala za zbytečnost až do doby, kdy jsem si ho vyzkoušela u kamarádky a pak hned koupila domů. Okna už teď myju ráda.

11.12.2018

Vileda Windomatic Power Complete je užasná věc na mytí oken,nejvíc ocenuji rychlost a kvalitu,ušetří mi spoustu času,žádné šmouhy,rychlý pomocník do domácnosti,používám i na okna,výsledek skvělý a efektivní.

03.12.2018

Neznám lepší domácího pomocníka poslední doby než vysavač na okna - celý proces je mnohem rychlejší a navíc výsledek daleko lepší, protože nezanechává šmouhy, které jsou pak při sluníčku hodně viditelné - prostě super pomocník

30.11.2018

Vileda Windomatic Power Complete Set jsem si pořídíla, abych si usnadnila mytí oken, které opravdu nemám ráda. Vileda Windomatic Power Complete Set používám nejen na okna, ale i zrcadla. Leští perfektně i saje vodu!

01.11.2018

Mohu jen doporučit. Dříve jsem měla okna se šmouhy... Které jsem musela znovu vyleštit. A teď? Teď to mám bez práce a hlavně bez šmouh. I zrcadla. Mám to hotové i dříve a můžu se věnovat něčemu jinému.

Pro někoho asi cena...

17.10.2018

WINDOMATIC od VILEDY je nejlepší pomocník na mytí oken co znám, dlouho jsem po něm pokukovala až jednou ho dostala a musím říct, že mytí oken už není tak namáhavé a zdlouhavé. Navíc bez nepořádku a čmouh. A mytí zrcadel a kachliček, jak je teď snadné,prostě můžu do domácnosti doporučit.

15.10.2018

Skvely pomocnik do kazde domacnosti. Jsem velmi spokojena. Clovek se nenadre a dokonce ho myti oken i bavi. Nedela cmouhy, nikde nesteka spinava voda a dobre se s nim manipuluje. Na jedno nabiti vydrzi 40minut coz je dostatecna doba na umyti oken. Doporucuji.

11.10.2018

Máme velkou prosklenou zimní zahradu a mytí oken bylo vždycky peklo.. Proti slunci byla každá šmouha vidět, po půlce už mi umírali ruce. Tenhle okenní vysavač je super, bez námahy, bez jediné šmouhy a asi 3 rychleji. :)

09.10.2018

Značka Vileda je známá svou historií a mimořádnou oblíbeností u svých zákazníků. Tento vysavač na okna sice není dokonalý, ale rozhodně dokáže usnadnit nelehkou a neoblíbenou činnost mytí oken. Líbí se mi, že dobře padne do ruky, je celkem lehký a dobře se s ním manipuluje. Co oceňuji je ruční mop se sprejem, kterým se dobře nejdříve okna vydrhnou od záludné špíny a pak se to vysaje. Okna již dále není potřeba leštit. Sice se sem tam objeví nějaká ta čmouha, ale rozhodně jich je méně než s normální stěrkou na okna. Doporučuji! :-)

09.10.2018

stímto zkusenost nemam ale vypada podobne jako vsechny tyto čističe oken. okna jsou po nich sice pekná lesklá a nenamočím si ruc e ale jen když meju samotná skla... k mytí rámů které k oknům patří sterjne musim hard a vodu se saponátem použít.... ale ten výsledek místo dlouhého leštění tam opravdu je a funguje. ale po nasatí určitého množství špinavé vody se uz pronese v ruce.

02.10.2018

N naše nová okna jsem si pořídila i tento prima výrobek od mé oblíbené značky. Krásně navlhčí a do čista odsaje špinavou vodu. Žádné cákance a šmouhy. Minimum vody i saponátu. Ušetřený čas a námaha mne také moc těší. Doporučuji.

02.10.2018

Vynikající pomocník nejen na velká okna, ale i jiné skleněné či koupelnové povrchy. Žádné nakapané loužičky, žádná přebytečná voda na parapetech. Účinně myje a odsává do sucha. Velmi urychlí, usnadní a hlavně zefektivní mytí oken či dlaždic.

29.09.2018

Značka Vileda se u nás v domácnosti vyskytuje už hodně dlouho. Jsem s ní spokojená, kvalitní výrobek, né moc drahý. Líbí se mi, že na jedno nabití umyji všechny okna v celém domě, je lehounká, dobře saje.

27.09.2018

Mytí oken se věnuji hodně, protože nesnesu, když mám doma na oknech čmouhy. Dost mi vadí a tento čistič oken se mi prostě vyplatil. Krásně myje a čistí, aniž bych musela na něj tlačit, doporučuji, je perfektní

26.09.2018

Vileda je supe značka a tento výrobek na mytí oken mám ráda. Já vlastně i okna ráda myji a s tímto je to jedna báseň. Neklouže z rukou a nedělá čmouhy a dobře se drží a není těžký v rukou, takže mě nebolí pak ruce

26.09.2018

Já okna mýt teda nemám ráda, ale myji je často, hlavně balkonové okno. Máme psa a malé dítě a tak je stále ušpiněné a jde to těžko dolů. Naštěstí s tímto výrobkem jde to snadno. I zaschlá špína jde krásně dolů, doporučuji

26.09.2018

Skvěle funguje, okna jsou krásně čistá. Super pomocník na okna. Nevěřila jsem, že by vynalezli tak super přístroj, jako je tohle žádná námaha. A rychle máte umyté okna. Doporučuji koupit.

24.09.2018

Umytá okna raz dva, to umožní tento kousek od mé oblíbené viledy. Žádné loužičky na parapetech a šmouhy na skle. Šetrný k životnímu prostředí, díky minimu čistících látek. Vlhkost po okně snadno rozetře a bezezbytku odsaje. Použitelný také na větší formát dlažby a podobné hladké plochy.

22.09.2018

Vileda Windomatic Power Complete Set je skvělý pomocník (odborník) na krásná čisté a lesknoucí se okna. Je to přístroj 2 v 1. Rozhodla jsem se na základě velmi pozitivních recenzí jej zakoupit manželovi, protože jeho výsadou je mytí oken, dělá to rád a pravidelně.

21.09.2018

Na tohoto pomocníka nedám při mytí oken dopustit. Žádné šmouhy, s s nástavcem na mokro před samotným vysáváním je vše rychle umyto. Použití je snadné. Nádržka na vodu se během používání pravidelně vyprazdňuje. Funkce turbo zajistí ještě větší sací výkon než u původního modelu.

21.09.2018

Windomatic je prostě boží. Opravdu eliminuje šmouhy při mytí oken a zkrátí čas této celkem nepříjemné úklidové činnosti, kterou jednou za čas každou z nás nemine. Vhodný na okna, zrcadla, sprchový kout....

21.09.2018

TESTOVÁNÍ S MÁMOU: Jak jsem se podívala pravdě do oken.Tento typ mycí stěrky na okna už mám pár let oblíbený,skutečně šetří čas a mytí oken je s ním zábava.Já tuto stěrku určitě mohu všem jedině doporučit.

J

20.09.2018

Tak já jsem na vážkách,protože ho nemám.Vždycky když se někde testuje se přihlásím.Bohužel zatím jsem na testování měla smůlu.Nevadí aspoň čtu recenze.Ale teď jsem měla možnost si ho vyzkoušet od kamarádky.Okna jsou beze šmouh a mých 14 oken jsem zvládla umýt o polovinu času méně a nabytý čas jsem využila jinde.Moje volba jasná.Budu psát ježíškovi

19.09.2018

Na uklízení a kort na okna jsem puntičkář. Nemám ráda šmouhy a skvrny a rejhy na oknech. Ale někdy ať člověk leští jak chce tak pak z nějakého úhlu stejně vidí šmouhy. Proto jsem nadšená z pomocníků jako je tenhle. Jednoduše a rychle odsaje veškerou špínu.

19.09.2018

Také jsem se již podívala pravdě do oken s Vileda Windomatic Power. A mám svědomí čisté. A to si nemusím dávat ani sklenku vína - oko mám kritické a okna už průzračná. Hlavně oceňuji na výrobku flexibilitu hlavice - pěkně umyju parapety.

Nenašla jsem.

19.09.2018

Měla jsem možnost výrobek vyzkoušet a nadchl mě efektivním a rychlým používáním.Po umytí odsává ihned špinavou vodu a nezanezává žádné šmouhy a velká výhoda je se rychle čistí po používání.Doporučuji všem.

18.09.2018

Vynikajici vyrobek tento cisti oken a myci pomocnik, se kterym umyjete okna mnohem jednodussim zpusobem a hlavne rychlejsim. Vileda je vlastne takovy vysavac na okna, takze okna jsou hned sucha, jelikoz voda z oken se hned odsava.

18.09.2018

Pomocník od viledy, díky kterému jsou okna čistá za kratší dobu a s menším úsilím. Odsává efektivně přebytečnou špinavou vodu, okna jsou díky tomu hned suchá, beze šmouh. Snadno se ovládá,, snadno se udržuje čistý. Efektivní a výkonný.

18.09.2018

Tento super pomocník na mytí oken se mi moc líbí.Je extra lehký,proto se velmi dobře drží.Je všestraný,dá se s ním umývat kachle i zrdcadla a samořejmě okna.Pěkně se dostává do rohů.Důkladně saje.Vydrží 40 minut na jedno nabití.Doporučuji všem.

Žádné

18.09.2018

s tímto výrobkem Windomatic Power Complete Set jsem měl tu čest se seznámit u své dcery. Poté když mi jej půjčila dobu byla jsem velmi nadšená, jak každý ví, je výtečný na okna, ale víte také, že je výborným pomocníkem i na dlaždičky a velká zrcadla.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat