Lechtivý a hravý dárek od ALBI: Darujte vášeň, romantiku i zábavu

28.11.2016 | Magazín

Způsobů, jak si opepřit milostný život, je zajisté spousta. Ne vždy se ale člověk odváží překonat zábrany, které jej svazují. Jindy zas nemusí přijít ta správná inspirace, jak chvíle strávené společně v ložnici (nebo i jinde), skutečně oživit. Vášnivé hry od Albi Vám pomohou s obojím – překonáte s nimi ostych, a nadto v nich naleznete spoustu tipů, co byste mohli se svojí partnerkou nebo partnerem vyzkoušet.

Nevinných hrátkách postupujete se svojí figurkou napříč třemi zónami – Intimní, Vzrušující a Vášnivou. Na své pouti plníte tu více, tu méně peprné úkoly a sbíráte karty odměn, které Vám protějšek, porazíte-li jej, bude muset splnit. Velkou odměnou pro Vás mohou ovšem být už samotné vzrušující zážitky při hře, neboť v Nevinných hrátkách, stejně jako při milování, platí, že samotná cesta může být důležitější než její cíl. V přípravě je navíc rozšířená verze Nevinné hrátky DELUXE, jež nabídne i rozličné pomůcky pro vaši hru a úkoly s nimi spojené. Nevinné hrátky DELUXE se chystají na trh ještě před Vánoci.


Partnerských hrátkách ovládáte tři figurky – Stydlína, Romantika a Tygra; respektive Stydlivku, Romantičku a Dračici a Vaším cílem je obsadit cílová políčka Štěstí, Lásky a Vášně dříve než Váš partner. Figurky se pohybují po plánu symbolizujícím jednotlivé místnosti ve Vašem bytě, kde budete plnit zadané úkoly na základě toho, s jakou postavou právě hrajete. Jenom pozor na postavu Kazifucka, který se Vám snaží Vaše hrátky překazit!

Nalijte si sklenku oblíbeného pití, stud odložte u dveří a užijte si krásný večer (a dlouhou noc) s lechtivými hrami od Albi.

Vyhrajte 5x lechtivou hru Nevinné hrátky nebo Partnerské hrátky od ALBI!

Stačí, když odpovíte na otázku: Jaké deskové hry doma hrajete?

Svou odpověď zašlete do 13. prosince na e-mail: redakce@bety.cz

Do předmětu e-mailu napište heslo: ROMANTIKA

Vyhrává každá 100., 200., 300. atd. odpověď!

Kdo se může těšit na výhru?

Nevinné hrátky:

  • Blanka Rokytová, Praha 3
  • Dagmar Podzemská, Benešov
  • Jana Sýkorová, Chrudim
  • Jana Pražáková, Sokolov
  • Martina Stará, Hodonín

Partnerské hrátky:

  • Petra Kořínková, Kroměříž
  • Miroslav David, Brno
  • Renata Malá, Kolín
  • Alice Sýkorová, Tábor
  • Nikola Zimolová, Praha






Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat