Chtějte dárek, který vás udělá krásnější

28.11.2016 | Magazín

Vánoce jsou časem dárků a dělání radosti. Vybrat ten nejvhodnější dárek, je často nelehký úkol. Každá žena dbá na péči o svou pleť, chce vypadat mladě a svěže. A právě švýcarská kosmetika Fytofontana Stem Cells s rostlinnými kmenovými buňkami a peptidy vám k tomu dopomůže.

Mimické vrásky se mohou objevovat už brzy. Souvisejí s mimikou, vznikají totiž v důsledku stahování svalů v obličeji. Nejčastěji se dělají mezi obočím, na čele, okolo očí a rtů a podél nosu. Fytofontana Stem Cells Botu působí proti mimickým vráskám, díky kombinaci účinných látek z kmenových buněk a peptidů s intenzivním účinkem proti vráskám. Peptidy mají obdobný účinek jako botulotoxinové injekce, zmírňují stahování svalů a tím snižují výskyt mimických vrásek. Používáním přípravku se mimické vrásky vyhlazují, odolnost pleti se zvyšuje a pokožka se stává pevnou, zářivou a omlazenou.

Přípravek je k dostání ve dvou variantách Fytofontana Stem Cells Botu sérum a Fytofontana Stem Cells Botu emulze, která je navíc obohacena o účinný UV faktor chránící pokožku před škodlivými vlivy UV záření. K dostání na internetu a v lékárnách za doporučenou cenu 1158 Kč, balení 30 ml.

Cenově zvýhodněné vánoční balení FS Anti-wrinkle gift set obsahuje přípravky ideální pro péči o pleť (FS Botu Serum + FS Botu Emulsion + FS Botu Intense ZDARMA), za cenu 2316 Kč. Darujte sobě nebo svým blízkým pod stromeček protivráskovou kosmetiku.

V nabídce je celkem 6 vánočních dárkových balíčků s kosmetikou Fytofontana Stem Cells, vybere si každá žena. Ať už přemýšlíte nad dárkem pro kamarádku, maminku nebo sama pro sebe, kosmetika Fytofontana Stem Cells je správná volba.

Více na www.f-stemcells.cz nebo facebook.com/kouzlo.krasy







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Lasagne

(2 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

42 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:19
21 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:17
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat