Tip na dárek: Potěšte své blízké kosmetikou Dermacol

28.11.2016 | Magazín

Za pár týdnů jsou tu Vánoce. Někteří z nás nakupují pro své blízké na poslední chvíli, jiní již teď přemýšlí nad dárky, které potěší a vykouzlí úsměv na tvářích. Kosmetická značka Dermacol i v letošním roce připravila atraktivní nabídku dárkových balíčků plných nejoblíbenějších produktů i novinek v atraktivních, elegantních a luxusních baleních.

Kosmetická značka Dermacol zabalila v letošním roce balíčky s pleťovou kosmetikou do luxusních zlatých taštiček. Zlatá barva provází značku Dermacol po celý rok 2016 v rámci oslav 50 let od založení. Balíčky s pleťovou kosmetikou Dermacol nabízí různé kombinace, ze kterých si vyberete dárky pod stromeček pro ženy všech věkových kategorií od 30 let.

Pro pleť bez chybičky

3D HYALURON THERAPY: Efektivní remodelační péče od 30 let

Jedinečná, velmi efektní remodelační péče s kyselinou hyaluronovou vyplňující vrásky a obnovující 3D strukturu pokožky. Dárková taštička obsahuje čisticí micelární vodu, remodelační pleťovou masku a denní krém SPF 15.

Cena: 499 Kč

BT CELL: Intenzivní liftingová péče od 30 let

Intenzivní liftingová péče s účinkem podobným jako po aplikaci BOTULOTOXINU vyhlazuje, zjemňuje linky ve tváři, redukuje vrásky a zabraňuje jejich vzniku. V dárkovém balení najdete krém na oči a rty a denní krém.

Cena: 499 Kč

TIMECOAT Intenzivně zdokonalující a omlazující péče od 40 let

Vánoční taštičky jsou dostupné ve dvou variantách pro dámy se zralejší pletí. Denní krém a krém na oči a rty mohou být doplněny maskou.

Cena: 449 a 549 Kč

Pečující aromaterapie

Skutečně voňavý zážitek můžete prožít s produkty z řady AROMA RITUAL, které jsou zabaleny v atraktivních papírových obalech. Podlehnout kouzlu voňavé péče je tak snadné! Antistresová vůně hroznů s limetkou uklidní vaši mysl, vůně čokolády s pomerančem odstraní napětí, sladká vůně melounu osvěží, delikátní vůně zralé hrušky navodí pocit radosti a opojné aroma irské kávy promění péči o pokožku v nevšední zážitek... Ale pokud jste nerozhodní, tři nejoblíbenější vůně sprchových gelů můžete zakoupit v jednom dárkovém balení. Kombinace černé třešně, irské kávy a rozpustilého citronu je prostě neodolatelná.

AROMA RITUAL: Hruška Williams

Delikátní vůně zralé hrušky Williams v podobě sprchového gelu a tělového mléka navozuje pocit harmonie a radosti. Unisex parfemace je vhodná i jako pánská tělová kosmetika.

Cena: 159 Kč

AROMA RITUAL: Belgická čokoláda

Milujete čokoládu? Pokud ano, pak jistě víte, že do vůně čokolády s pomerančem se můžete zahalit od hlavy až k patě. Pomerančový olej osvěžuje mysl, rozveseluje, odstraňuje napětí a harmonizuje duši. Balíček obsahuje sprchový gel, tělové mléko a tělový peeling.

Cena: 259 Kč

AROMA RITUAL: Výběr vůní vodních nymf

Tři nejoblíbenější vůně sprchových gelů v jednom dárkovém balíčku. Povzbuzující vůně černé třešně, opojná vůně irské kávy a vzpružující vůně rozpustilého citronu uspokojí rozhodně i ty nejnáročnější. Nechte se zlákat výběrem vůní vodních nymf Dermacol.

Cena: 179 Kč

Luxus a péče: Dermacol Make-up Cover

Klinicky testovaný, extrémně krycí MAKE-UP COVER vznikl jako jeden z prvních krycích make-upů v Evropě i ve světě. Jeho receptura byla vyvinuta ve Filmovém studiu Barrandov v Praze, pro potřeby profesionálních vizážistů a poté prodána do Hollywoodu. Jedinečná krémová konzistence s velmi vysokým obsahem pigmentů (50 %) zakryje barevné nedostatky pleti, vyrovná je a dodá pleti sametově matný vzhled. Poskytuje jí intenzivní ochranu před UV zářením (OF 30) a škodlivými vlivy prostředí. Lze jej použít na celý obličej i tělo, na barevnou korekci, na zesvětlení či ztmavení tónu pleti nebo pro profesionální make-up. Má dlouhotrvající efekt a umožní překrytí jak drobných, tak i rozsáhlejších kožních vad: kruhů pod očima, jizviček, pupínků, ztrát pigmentu, barevných skvrn apod. Vylepšuje vzhled unavené pleti, ztrátu jasu, nesjednocenou a bledou pokožku. Nanáší se na podkladový krém a je možné jej kombinovat s jinými make-upy řady Dermacol.

Cena: 499 Kč

Nekonvenční vůně: Kolekce pražských Dermacol parfémů

Parfém je vyjádřením osobnosti, charakteru, ale i aktuální nálady. Měl by vystihovat individualitu, vyjadřovat, co cítíte, kým jste anebo toužíte být. Hypnotická, nekonvenční a plná životní energie: taková je první kolekce pražských vůní Dermacol.

Vývojové laboratoře Dermacol společně s francouzskými laboratořemi v provensálském Grasse vytvořily čtrnáct nadčasových a elegantních parfémů pro ženy a muže. Vybrat si můžete od nevinné květinové až po smyslné vůně zakázaného ovoce v kombinaci s růží.

Vyhrajte 1x dámský parfém Lily of the Valley and Fresh Citrus a 1x pánský parfém Guatemala Cardamon and Basile od Dermacol!

Stačí, když odpovíte na otázku: Kolik parfémů máte momentálně doma?

Svou odpověď zašlete do 20. prosince na e-mail: redakce@bety.cz

Do předmětu e-mailu napište heslo: PARFÉM

Vyhrává 200. (dámský parfém) a 400. (pánský parfém) odpověď!

Parfémovaná voda Lily of the Valley and Fresh Citrus

S vůní čerstvých konvalinek, levandule a bílého jasmínu

Vesmírná vůně, která ve vás navodí okamžitý příval pozitivní energie. Aromatický koktejl ze šťávy z mandarinky a oranžového bergamotu probudí vaše smysly a povzbudí tělo. Hrst čerstvých konvalinek vyvolá příjemný pocit čistoty. Harmonicky ho doprovodí závan levandule. Bílý jasmín vyprovokuje afrodiziatický účinek, který zintenzivní tóny fialky. Na této magnetické vůni si vypěstujete absolutní závislost.

Objem: 50 ml, cena: 990 Kč

Parfémovaná voda Guatemala Cardamon and Basile

S vůní guatemalského koření a bazalky

Utečte dennímu stresu a nechte si pozvednout náladu vůní oblíbeného koření. Vietnamská bazalka, holandský kmín, indonéský muškátový oříšek s egyptským jasmínem, francouzskou vanilkou a lilií. Komplexní příval pozitivní energie vás ohromí. Dřevitá vůně s texaským cedrem, tóny jantaru a vetiveru vás zahřejí. Nádech dřeva doplní oregano, italský citron a bergamot, guatemalský kardamon a ruský koriandr. Tato vůně je vůní exkluzivity a vybraného stylu.

Objem: 50 ml, cena: 990 Kč







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat