Zažeňte vánoční stres domácími lázněmi!

28.11.2016 | Magazín

Žijeme v uspěchané době plné stresu, napětí a shonu. Příjemný rituál domácích lázní se zapálenou svíčkou, vonnou lázní, osvěžující sprchou, masáží, šálkem čaje či jiným hýčkáním napomůže odpoutat se od denních problémů, dosáhnout fyzické a psychické úlevy a na chvilku si zkrátka odpočinout.

Darujte svým blízkým či sobě dárkový balíček originální české kosmetiky Manufaktura, která využívá příznivých účinků tradičních českých přírodních ingrediencí – českého piva a chmelových výtažků, karlovarské vřídelní soli, vína a výtažků z révy vinné, meruněk, švestek a jiného ovoce a bylin typických pro naši krajinu. Radost udělají také atraktivní doplňky pro domácí lázně – čaje, svíčky, masážní pomůcky či porcelán. Jsou vyráběny na zakázku ve spolupráci s tradičními, kvalitními českými výrobci, které pro svou spolupráci Manufaktura vždy upřednostňuje.

Jak na domácí lázně s dárkovým balíčkem „Dobrou noc“?

  1. Vytvořte si v koupelně příjemnou atmosféru - zapalte si svíčku, pověste na dveře cedulku “Nerušit”, pusťte si klidnou hudbu, připravte si měkoučké ručníky.
  2. Dopřejte si uvolňující koupel v meduňkové soli, která z vás odplaví napětí a únavu a postará se o dokonalou relaxaci a krásný spánek.
  3. Po koupeli se zabalte do teploučkého županu a v klidu odpočívejte. Během relaxace si užijte masáž hlavy pomocí originálního drbátka, která napomáhá k úlevě od napětí a stresu, proti bolestem hlavy, podporuje růst vlasů a vzbuzuje dobrou náladu.
  4. Pro klidný a dlouhý spánek si vychutnejte originální bylinný likér z červeného vína a 7 bylinek, který napomáhá zklidnění, uvolnění od stresu a snadnému usínání.

Vyhrajte jeden ze 3 dárkových balíčků "Dobrou noc" pro malé domácí lázně!

Stačí, když odpovíte na otázku: Která bylina se v kosmetice využívá pro pro své relaxační účinky?
a) meduňka
b) kávovník

Svou odpověď spolu s kontaktními údaji (jméno, příjmení, adresa, telefon) zašlete do 23. prosince na e-mail: redakce@bety.cz

Do předmětu e-mailu napište heslo: LAZNE

Vyhrává každá 100., 200. a 300. správná odpověď!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat