Začněte nový rok s úsměvem na rtech - a zapamatujte si ho!

28.11.2016 | Magazín

Také si říkáte, že byste chtěla vstoupit do nového roku s předsevzetím o šťastnějším životě? Pak pro vás máme tip na skvělého pomocníka!

Je vědecky prokázáno, že když si každý den zapíšeme dvě tři věci, které nám ten den vykouzlily úsměv na rtech a potěšily nás na duši, budeme šťastnější. Nyní máte možnost zapisovat si své úžasné zážitky stylově – díky Zápisníku radosti!

„Zápisník radosti – 365 tipů, jak mít a dělat radost každý den“ je počinem novinářky Jany LeBlanc, který svými úžasnými ilustracemi doplnila Martina Pavlová a který vyšel u vydavatelství Mladá fronta. Není to diář, který s sebou máte nosit v kabelce a plnit povinnostmi. Je to zápisník, do kterého si máte napsat, co vás potěšilo – pochvala, která vás zahřála u srdce, povedené tvarohové knedlíky, které jste uvařila, písničky, které nemůžete dostat z hlavy. Navíc v něm najdete tři sta šedesát pět tipů, které vás povzbudí, inspirují a pomohou proměnit zdánlivě běžný den v jedinečný. Nebo otázek, díky nimž se o sobě možná dozvíte i něco překvapivého.

„Mockrát v životě jsem si zkoušela psát deník, ale nikdy jsem u toho nevydržela. Jako u mnoha jiných věcí, začala jsem sice s obrovským nadšením, jenže to postupně vyprchávalo až se někam vytratilo úplně. Soustavně jsem schopná psát vlastně až poslední dva roky, a to jenom kvůli krásným zápisníkům a diářům, které jsem objevila v amerických knihkupectvích. Byly mi inspirací, abych vymyslela zápisník svůj. Mluvila jsem o něm dlouho, ale teprve když jsem se po letech našla s mojí bývalou kolegyní Martinou Pavlovou, dostaly plány na papíře konkrétní podobu,“ popisuje autorka Zápisníku radosti.

Udělejte radost sobě nebo někomu ze svých blízkých a darujte jim Zápisník radosti. Do nového roku tak vykročíte s úsměvem. A co víc - s úsměvem, který si díky Zápisníku budete už navždy pamatovat!

Vyhrajte v naší soutěži 5x Zápisník radosti aneb 365 tipů, jak mít a dělat radost každý den!

Soutěžit můžete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat