Zlepšete v novém roce své intimní zdraví!

28.11.2016 | Magazín

Během Vánoc myslíme především na své nejbližší, ale tak nějak zapomínáme na sebe. Zkuste to s příchodem nového roku změnit! Udělejte konečně něco sama pro sebe!

Venušiny kuličky má většina z nás spojené s erotickými pomůckami. Ovšem málokdo ví, že jsou rovněž prospěšné našemu zdraví! To si uvědomila mladá a talentovaná česká designérka Anna Marešová a navrhla kolekci Venušiných kuliček s názvem Whoop.de.doo, které přinášejí nejen potěšení, ale pomáhají zpevnit svaly pánevního dna a pochvy.

Posílené pánevní dno je totiž podle lékařů nejlepší prevencí proti inkontinenci v lehčích případech ji mohou i vyléčit. Nošení kuliček vás nutí zatínat právě ty svaly, které žádnou jinou aktivitou tak důkladně neposílíte.

Hlavním důvodem, proč ženy nosí Venušiny kuličky, je zlepšení sexuálního zážitku. Posílené svaly pak můžete využít při hrátkách s partnerem. Jejich zatnutím obemknete penis partnera a dočkáte se současně vlastního intenzivnějšího sexuálního prožitku a výraznějšího orgasmu. Kuličky můžete také využívat jako hračku při milování s partnerem. Fantazii se meze nekladou.

Anna při své práci běžně spolupracuje s lékaři či odborníky. Používá výhradně zdravotně nezávadné a prověřené materiály. Spolupracuje také se sex koučkou Gaiou Poupětovou.

Venušiny kuličky tvoří dvojice spojených kuliček, uvnitř každé se nachází další kovová kulička. Po zavedení kuliček do pochvy dochází při pohybu k chvění kuliček a jemné vibraci, které stimulují svaly uvnitř pochvy a nositelce mohou přinášet příjemné potěšení.

Vyhrajte v naší soutěži 3 sady venušiných kuliček Whoop.de.doo z edice RED light!

Soutěžit můžete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat