Testováno na tátovi: Smíchem do nového roku

28.11.2016 | Magazín

S příhodami malé Viki a jejího tatínka Martina M. Cabicara se na Bety.cz setkáváte pravidelně. Nyní můžete udělat radost sobě nebo svým blízkým a pořídit si vtipné historky pěkně pohromadě, v knize Dítě školkou povinné - Jak čůrají nevěsty.

S touto knihou, která vyšla u nakladatelství Cosmopolis, se budete chlámat, řezat a slzet smíchy. A nepůjde to zastavit!

Knihy od M. M. Cabicara jsou souborem příhod s jeho nyní již čtyřletou dcerou Viki. Ta, jako každé dítě, nemá zábrany a nestydí se dělat a říkat věci, které ji právě napadnou. Její tatínek si pak často přeje být neviditelný nebo s Viki prchá ze scény. Mnoho příhod již obletělo celý internet a pobavit jste se jimi mohli i u nás na Bety.cz. Byla by velká náhoda, kdybyste se s alespoň jednou z nich ještě nesetkali.

Chcete vědět, jak se Viki naučila říkat R? Chcete vědět, jak to dopadlo, když se Viki cizích svatebčanů zeptala „Jak čůrají nevěsty?“ nebo jak se jí podařilo projít kolem ochranky? Potom se začtěte do téhle báječné knihy!

Všichni čtenáři svorně doporučují: U knihy nejezte, nepijte, a pokud poblíž někdo spí, zavřete se za čtvery polstrované dveře!

Autor má na sociálních sítích desetitisíce fanoušků, jeho příhody se objevují v mnoha tištěných i on-line magazínech a často se stávají virálními. Přečtěte si pár jeho příhod a bude vám jasné, proč.

Vyhrajte jednu ze 3 knih Dítě školkou povinné - Jak čůrají nevěsty!

Stačí, když odpovíte na otázku: Jakou knihou vám naposledy někdo udělal radost?

Svou odpověď spolu s kontaktními údaji (jméno, příjmení, adresa, telefon) zašlete do 30. prosince na e-mail: redakce@bety.cz

Do předmětu e-mailu napište heslo: VIKI

Vyhrává 100., 200. a 300. odpověď!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat