Co muži nesnášejí na single ženách?

08.04.2011 | Vztahy

Žen, které jsou – řečeno hezky česky – nezadané, stále přibývá. Ačkoli je má většina mužů ráda (k nevázaným či příležitostným románkům jsou přece jen svolnější než jejich vdané kolegyně), jsou věci, jež na nich zkrátka nesnášejí.

Takže jste-li single a chystáte se zrovna „ulovit“ (nebo být ulovena) osobu opačného pohlaví, dejte si pozor na následující věci, jimiž muže zaručeně otrávíte.

1.    Nespolehlivost

Tím, že nezadané ženy nejsou na nikom závislé, často mají sklony k nespolehlivosti – nezvedají telefony, zapomenou odpovědět na maily či SMS zprávy (nebo odpověď odkládají), na poslední chvíli mění plány a ruší dohodnuté schůzky, a pokud je nezruší, často na ně chodí pozdě.

2.    Přílišná nezávislost

Nebojte, většina mužů nechce vrátit ženy do doby kamenné, aby na nich beze zbytku závisely úplně ve všem. Ale stává se, že ženy, které žijí samy už nějakou dobu, si zkrátka zařídí život tak, aby vše zvládly i bez mužů. Problém je v tom, že se brzy mohou dostat do situace, kdy dávají svému protějšku najevo, že ho vlastně nepotřebují. A to se nelíbí nikomu, natož mužům.

3.    Tikot biologických hodin

Pokud cítíte, že vám vaše tělo stále hlasitěji připomíná, že byste už měla počít miminko, nenechte tento pocit přerůst v jediný důvod, proč chtít vztah. Muži nejsou hloupí a vycítí, že vaším jediným záměrem je najít otce svého budoucího dítěte a že zájem o něj je až na druhém místě.

4.    Odsuzování mužů

Pokud jste single, protože jste měla prostě smůlu na muže, je velmi těžké neházet všechny do jednoho pytle. Ale nevyplácí se to. Ještě horší je nadávat na mužské pokolení před jedním z jeho zástupců. Takže negeneralizujte. A pokud máte ošklivé zážitky z předchozího vztahu, není dobré je popisovat na první schůzce…

5.    Čtyřnohý mazlíček

Pokud jste si jako single pořídila štěkajícího či mňoukajícího společníka, není na tom nic špatného. Ale pozor – zvíře vám v žádném případě nesmí nahrazovat partnera či dítě! Muži mají většinou zvířata rádi, jen o nich nesmíte neustále mluvit a případně upřednostňovat jejich zájmy nad zájmy potenciálního partnera.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat