Proč by měl váš chlap spát »na Adama«!

31.08.2015 | Vztahy

Přemýšlíte o tom, že svému partnerovi k narozeninám/svátku/Vánocům darujete pyžamo? Pak si to raději rozmyslete. I vědci už tvrdí, že je pro něj mnohem lepší spát tak, jak ho pánbůh stvořil.

Důvod č. 1: Bude se mu lépe spát

Když spíme, naše tělesná teplota se mění, ovšem pyžamo může tento přirozený proces narušit. A váš muž se bude budit, protože mu bude příliš teplo nebo příliš zima.

Důvod č. 2: Nastartuje se mu metabolismus

Vědci prokázali, že spíme-li v chladnějším prostředí, naše tělo vyprodukuje mnohem více „hodného“ hnědého tuku. A metabolismus bude mnohem efektivnější.

Důvod č. 3: Ochrání svá varlata

Je obecně známo, že vyšší teploty (způsobené například nošením slipů nebo těsných džín) jeho mužské pýše zrovna neprospívají. A tak by měl své „nádobíčko“ nechal provětrat alespoň v noci. Kromě toho se sníží i riziko infekcí intimních míst.

Důvod č. 4: Bude vám blíž

Tohle je benefit pro oba – kontakt nahé kůže s nahou kůží je velmi intimní záležitost a navíc pomáhá produkci oxytocinu ve vašem mozku. A jak víme, oxytocin navozuje pohodu, zmírňuje stres. A navíc si budete blíž.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:06
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat