Tipy na úžasné podzimní rande

18.10.2021 | Vztahy

Přemýšlíte, kam se svým miláčkem vyrazit za romantikou a jak z příjemných podzimních dnů dostat maximum? Poradíme vám!

Pokud si lámete hlavu, jak si užít (ne)tradiční schůzku či romantický zážitek se svou drahou polovičkou, můžete zkusit některý z následujících tipů.

Proleťte se balonem

Máte-li rádi adrenalin a nebojíte-li se výšek, zkuste se proletět nad barevnou podzimní krajinou v balonu.

Vyrazte na bleší trh

Že to není žádná romantika? Omyl! Bleší trhy mají své kouzlo a navíc se na nich dají „ulovit“ třeba starodávné (plus minus) hrníčky, ze kterých večer budete usrkávat horkou čokoládu (nebo punč) zabalení do deky u televize.

Navštivte vinobraní

Romantika a ještě dobré víno. Co dodat?

Uspořádejte poslední piknik

Že meteorologové slibují krásné sobotní odpoledne? Pak toho využijte a vyrazte na poslední piknik sezóny. Deka, dobré jídlo a pití...

Zajděte na zápas

Vesnické fotbalové zápasy jsou něco úplně jiného než ty ligové – i pro „nefanoušky“ mají neopakovatelné kouzlo, dokonce i pro ženy. A tak zkuste jeden zažít.

Vyrazte na výlet

Už není vedro, ale ještě není zima. A to je skvělé počasí na pěší výlety. Česko je pro ně ideální zemí, tak toho využijte. Sbalte mapu a svačinu a poznávejte krásy podzimní přírody či památek!

Navštivte farmářský trh

Právě teď jsou na trzích druhy zeleniny a ovoce, které se hodí na uskladnění (jablka, cibule, brambory apod.). Navíc mají trhy neopakovatelnou atmosféru, která rozhodně nepostrádá romantiku. Tak proč nespojit příjemné s užitečným?

Zabalte se do deky

Podzimní večery mohou být studené, a tak se může hodit velká deka, do které se oba zabalíte na gauči, horký čaj nebo dobré víno, oblíbený film a spousta mazlení. Na takovou romantiku bývá v létě moc horko, tak s chutí do ní!

Zdroj: https://www.cosmopolitan.com/sex-love/a29389616/best-date-ideas-for-fall/, https://www.whowhatwear.co.uk/first-date-outfits-for-fall






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat