12 ideálních párů podle znamení horoskopu. Patříte mezi ně?

27.04.2016 | Vztahy

Některá znamení jsou si prostě souzena. Jiná spolu také dokáží žít a milovat se, ale jejich milostný život není tak jednoduchý jako život těch, nad nimiž bdí hvězdy.

Která znamení jsou si osudem?

1. Beran a Vodnář

Nikdy se spolu nenudí, zkoušejí spolu nové věci, jejich vztah je naplněn společnými zážitky, vzrušením a radostí ze života.

2. Býk a Rak

Tahle dvě znamení si rozumějí beze slov. Jejich vztah je velmi silným poutem, které jen tak něco neprolomí.

3. Blíženci a Vodnář

Jsou kreativní a jejich „napojení“ je neskutečně silné. I po několika týdnech vztahu působí, že jsou spolu roky. Přitom do rutiny vztahu se dostávají mnohem později než ostatní páry.

4. Rak a Ryby

Ačkoli mohou působit jako chladná vodní znamení, mezi sebou mají opravdovou vášeň a skutečné pouto. Málokdy jeden druhého podvedou.

5. Lev a Střelec

Oba dva si užívají života a nechybí jim vášeň. Nudu jejich vztah nezná, společně se hecují, ale nikdy nepřekročí hranici, za kterou by se v rámci neustálého soutěžení zraňovali.

6. Panna a Býk

Doplňují se prakticky v každé oblasti života, rozumějí si bez dlouhého vysvětlování, jsou si opravdu oddaní.

7. Váhy a Blíženci

Spojuje je velmi silné intelektuální pouto, ale také vášeň, kterou jeden v druhém dokáží probudit. Jeden druhého si opravdu váží.

8. Štír a Rak

Ačkoli jsou oba velmi dominantními osobnostmi, jejich vzájemnému vztahu to kupodivu prospívá. Spolu jsou silnější, skvěle se doplňují.

9. Střelec a Beran

Energie, kterou oba do vztahu dávají, by jiná znamení smetla, ale oni se skvěle doplňují. Nikdy se nenudí, panuje mezi nimi silná fyzická přitažlivost.

10. Kozoroh a Býk

Je mezi nimi silná chemie, díky níž jejich láska jen tak nevyprchá. Stereotyp do jejich vztahu nastupuje – pokud vůbec – mnohem později než do jiných vztahů.

11. Vodnář a Blíženci

Jejich láska je skutečně silná, jsou jeden na druhého „napojení“ a funguje mezi nimi nepřehlédnutelná chemie.

12. Ryby a Štír

Vzájemně se velmi respektují, ale zároveň chtějí jeden o druhém vědět všechno. Intuitivně jsou na sebe napojeni a během okamžiku pochopí, jak se ten druhý cítí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat