Stres podle znamení: Co vás spolehlivě vyvede z rovnováhy?

06.05.2016 | Vztahy

Každý z nás reaguje na určité situace odlišně. Zatímco jedni je přejdou s klidem, pro jiné jsou důvodem k rozčílení či stresu. Co dokáže vyvést z rovnováhy právě vás? Napoví vám znamení!

Beran

Berani jsou velmi energičtí a nejsou zvyklí dělat chyby. A tak je dokáže vytočit, pokud se jim něco nepovede (nebo pokud se jim zdá, že se jim nedaří dosáhnout cíle dostatečně rychle). Jen by měli pamatovat, že nejsou neomylní a že od nich nikdo neočekává, že spasí svět.

Býk

Podobně jako Berani se i Býci těžko vyrovnávají s vlastním pochybením. Ovšem příliš shovívaví nejsou ani k chybám druhých. Pokud někdo nepracuje tak, jak by si Býci představovali, dokáží trápit nejen své okolí, ale i sebe. Pamatujte, že ke stejnému cíli nemusí vést jen vaše cesta!

Blíženci

Liknavost či nezájem, to jsou vlastnosti, které u druhých dokáží Blížence spolehlivě vytočit. Občas jejich okolí ani nechápe, co se děje. Rozzlobený Blíženec totiž nemá ve zvyku své pocity rozebírat a vysvětlovat. Ovšem dokáže být velmi nepříjemným nepřítelem.

Rak

Raci se velmi těžko vyrovnávají s nejistotou. Mají v takových chvílích tendenci uzavřít se do sebe, cítí se poražení a klesá jim sebevědomí. Pokud by ale nechali své pocity „vyvěrat na povrch“, ulevilo by se jim. Stresové situace příliš dobře nezvládají.

Lev

Lvi mají rádi všechno pod kontrolou. Ovšem jsou situace, kdy nemohou svobodně rozhodovat ani o svém životě. A to je pro ně skutečně stresující záležitost. Být odkázán na druhé, čekat na jejich rozhodnutí, to jsou chvíle, které je dokáží rozzlobit. Měli by se naučit nechat některé věci volně plynout.

Panna

Panny mají rády organizovanost a vše si důkladně promýšlejí. Pokud jim tento koncept někdo naruší, jsou v koncích. Se stresem si navíc příliš nevědí rady – nemohou jej totiž analyzovat, což jim dále komplikuje situaci. Teprve když se nade vše konečně povznesou a znovu dají svým myšlenkám řád, se vrátí do „svých kolejí“.

Váhy

Jakákoli, byť sebemenší, nespravedlnost dokáže Váhy rozčílit k nepříčetnosti. A to se ona nespravedlnost nemusí ani týkat jich samotných. Především v takových situacích reagují Váhy hněvem, pokud se nespravedlnost dotkne přímo jich samých, často se urazí. A není výjimkou, že plánují odplatu (i když ji málokdy uskuteční).

Štír

Štíři si pečlivě chrání své soukromí i soukromí svých nejbližších. Pokud ho někdo cizí naruší, může se setkat s velmi silným a nikterak skrývaným hněvem. Tak jako jejich zvířecí představitelé dokáží být štíři velmi jedovatí (naštěstí ne nadlouho – když se „vyzuří“, situace se zklidní). Bohužel v takových chvílích umějí ublížit i těm, kteří si to až tak nezaslouží.

Střelec

Zrozenci tohoto znamení nemají rádi přílišnou svázanost, neradi se podřizují pravidlům, se kterými nejsou vnitřně v souladu. A tak je pro ně jakákoli situace, jež od nich vyžaduje chování podle jasného a z jejich pohledu nesmyslného vzorce, velmi stresující. Občas by jim pomohlo si uvědomit, že svět nemůže fungovat podle jejich představ.

Kozoroh

Kozorozi na sebe mají občas až příliš vysoké nároky. Dokonce takové, které nemohou nikdy naplnit. A to je rozhodně nenechává klidnými. Pomohlo by, pokud by od sebe přestali očekávat téměř nadpřirozené schopnosti a uvědomili si, že sami svět nespasí.

Vodnář

Vodnáři jsou spokojení, pokud se věci dějí podle jejich představ. Pokud i jejich okolí pracuje a chová se tak, jak Vodnáři chtějí. Jenže takový stav málokdy nastane. A to je pro zrozence tohoto znamení velmi frustrující. Každý den se musejí vyrovnávat s tím, že si život plyne vlastní cestou. Možná by pomohlo, pokud by mu dali větší prostor pro improvizaci.

Ryby

Podobně jako Štíři jsou i Ryby velmi ochranitelským znamením. Pokud se někdo byť jen otře (i nechtěně) o někoho jim blízkého, reagují Ryby velmi výbušně. A málokdy odpouštějí (bohužel pro ně – kvůli maličkosti totiž často ztratí někoho do té doby blízkého). Měly by se naučit dávat druhé šance – bylo by jim líp na duši.






Celkem 15 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Domácí granola

(2 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat