7 věcí, které mu neříkáme tak často, jak bychom měly

29.06.2016 | Vztahy

Co by naši muži rádi slyšeli z našich ústa, ale co jim – z nějakého důvodu – zas tak často neříkáme? Máme pro vás hned celý seznam!

Takže jak udělat prostřednictvím slov našeho partnera ještě šťastnějšího? Třeba tím, že mu povíme...

...jak moc bychom si přály, abychom mu mohly pomoci se všemi starostmi.

Těžko můžeme být nápomocny ve všem, co našeho partnera trápí. Ale upřímně – už to, že bude vědět, jak rády bychom část jeho starostí vzaly na svá ramena, je podpora, která mu v mnohém ulehčí.

...jak rády bychom si s ním zase vyrazily „na rande“.

Jste spolu už nějaký ten rok, žijete v zajetých kolejích... Ale to přeci není důvod, abyste spolu neprožívali všechny ty chvíle ze začátku vztahu! Že občas sníte o tom, jak vás před lety partner vzal na romantickou večeři a prožili jste úchvatnou noc v zapadlém penzionku u rybníka, kde tak krásně „zpívaly“ žáby? Tak dejte děti k babičce a pozvěte svého muže na rande!

...že nás uklidňuje už jen jeho samotná přítomnost.

Že teprve s ním se zase cítíme dobře, zkrátka jsme konečně celé. Nemusíme spolu dělat nic výjimečného, ale už jen vědomí, že máme partnera po boku, je naprosto dostačující. Že po dlouhém a vyčerpávajícím dni se uklidníme v okamžiku, kdy partner vstoupí do dveří. To je velmi důležitý aspekt, který byste rozhodně neměla skrývat!

...že bychom rády slyšely, jak prožil den.

Mnoho mužů nemá – na rozdíl od nás žen – potřebu po příchodu domů vyprávět, co se jim za den přihodilo. Ale to neznamená, že se s něčím takovým rádi nesvěří! Jen potřebují malé „postrčení“. Navíc když vám vyloží alespoň část svých starostí (všechny ne, mají pocit, že nás musejí chránit), uleví se jim. A tak zkuste nerezignovat a pokaždé se partnera na jeho den optejte (jen si takovou konverzaci nepleťte s výslechem)!

...jak moc je pro nás i po letech přitažlivý!

Myslíte, že jen my ženy si rády přijdeme žádoucí? Kdepak! I muži jsou v tomto ohledu stejní. A tak tomu svému nezapomínejte opakovat, jak moc po něm stále toužíte, jak má krásné oči nebo jak mu to dneska v tom obleku sluší. Kompliment ještě nikomu neublížil, naopak!

...že se omlouváme.

Přiznat chybu je těžké. A i když se říká, že s tím mají problémy hlavně muži, ve skutečnosti jsme na tom prakticky stejně. Ale omluvy by rozhodně neměly z vašeho vztahu ani po letech vymizet! A tak uděláte-li něco špatně, prostě řekněte, že vás to mrzí.

...jak moc ho milujeme.

Slyšet něco takového se totiž nikdy neomrzí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat