Vodnář nebo Beran. Kdo vás spolehlivě vytočí? Napoví znamení!

18.07.2016 | Vztahy

Koho nedokážou vystát třeba Vodnáři? A kdo rozčílí takového Štíra? Zeptejte se hvězd!

Beran

Berani nejsou od přírody pesimisté, spíše naopak, a tak je spolehlivě otráví, když když se někdo na svět neustále dívá z té černé stránky. S těmito lidmi rychle ztrácejí trpělivost a jejich interakce často končí nepříjemnou hádkou.

Býk

Býci bývají sami dost tvrdohlaví a těžko nesou, pokud musejí výrazně ustoupit ze svých rozhodnutí a pohledů na život. Navíc umějí být žárliví, a tak je – často nevědomky – vyvede z míry jejich vlastní partner či partnerka. Navíc jen málokdy se nechají přesvědčit, že žárlí zcela zbytečně.

Blíženci

Blíženci milují společnost, rádi jsou středem pozornosti, a tak nelibě nesou, pokud je někdo programově a dlouhodobě přehlíží. Nesednou si ani s lidmi, kteří mají postranní úmysly a nehrají zcela čistě. S nimi jdou snadno do konfliktu.

Rak

Raci jsou poměrně emocionálně založení lidé, a tak se občas snadno urazí – i po poměrně nevinné poznámce na jejich adresu. Z míry je rovněž vyvedou lidé neotesaní a hrubí. S těmi si rozhodně nebudou rozumět nikdy.

Lev

Také Lvi na sebe rádi strhávají pozornost a boje o ni jim dokáží pořádně pokazit náladu. Jsou dynamičtí a neustále v pohybu, nechápou lidi, kteří potřebují k životu ústraní a ticho. Nerozumějí si s lidmi bez smyslu pro humor, není výjimkou, pokud jim dají najevo svou nespokojenost – a konflikt je na světě.

Panna

Panny patří k velmi tolerantním znamením, ale občas mohou být poměrně puntičkářské a panovačné. Řád a pravidla do jejich života patří, a tak si občas nevědí rady s lidmi, kteří si libují v chaosu. Pokud na ně narazí, k hádkám není daleko.

Váhy

Váhy milují harmonii a spravedlnost, a tak pokud vidí nějaké příkoří či nespravedlnost, dokáží se pořádně rozohnit. Jindy zcela vyrovnaní lidé se změní ve velmi nebezpečné nepřátele, kteří budou bojovat do posledního dechu, aby zase nastolili onu harmonii.

Štír

Štíři jsou velmi vášniví, pro ostřejší slovo nejdou daleko, ale v dlouhých konfliktech si nelibují. Nerozumí si s bezohlednými lidmi a těmi, kteří hrají dvojí hru. Pokud odhalí nějakou nepravost, dokáží jejího autora pořádně postavit do latě.

Střelec

Střelci nemají rádi, pokud se někdo pokouší jakkoli řídit jejich život. Jestliže se někdo bude snažit převzít velení a prosadit (skutečnou či domnělou) dominantní pozici, nesetká se právě s pochopením. Právě naopak.

Kozoroh

Kozorozi mají rádi plány a rozvrhy, nejsou příznivci velkých překvapení a z míry je dokáže vyvést nespolehlivost, nezodpovědnost a lidé, kteří nemají v životě žádný cíl či směr. S těmi si rozhodně rozumět nebudou.

Vodnář

Vodnáři nemají rádi příliš nečitelné lidi. A také ty, kteří se je budou snažit jakkoli „svázat“. Potřebují svůj prostor, a pokud se jim do něho snaží někdo vloupat, nebude hádka daleko. Nebudou si ale rozumět ani s lidmi, kteří mají příliš omezené obzory.

Ryby

Ryby jsou velmi kreativní znamení, a tak si rozhodně nesednou s nikým, kdo nemá fantazii. Poměrně snadno se urazí, i kvůli zdánlivé maličkosti, a tak je občas nesnadné s nimi řešit závažnější témata. Málokdy ustoupí ze svých názorů, pokud po nich někdo bude takovou věc chtít, musí počítat s bojem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat