8 důvodů, proč nemusíte smutnit, když zůstanete single

22.08.2016 | Vztahy

Po rozchodu není nikomu z nás zrovna do zpěvu. Ale když se smíříme s faktem, že jsme zůstaly bez partnera, není třeba se z toho hroutit. Naopak – můžeme objevovat výhody single života.

A které máme na mysli?

1. Znovu si můžete připomenout, jak příjemné je s někým nezávazně flirtovat. Aniž by vás pak trápily výčitky svědomí.

2. Už žádné kompromisy. O víkendu můžete dělat, co se vám zlíbí, k večeři si můžete naservírovat, na co máte zrovna chuť.

3. O tom, jak utratíte peníze, rozhodujete už jen a jen vy. Že dáte půl výplaty za boty a koncem měsíce už se stravujete jen suchými rohlíky? No a co?

4. Ve skříních je místo už jen na vaše oblečení. A to se vždycky hodí (nemluvě o tom, že zaplnit ony prázdné prostory je skvělý důvod pro nákupy).

5. Konec bojů o televizní ovladač. Konec poslouchání stížností, že se díváte na hloupoučký seriál, který nemá ani hlavu, ani patu. Klidně se na něj můžete dívat do aleluja.

6. Nemusíte příliš řešit tělesné funkce a pochody. Nikdo vás nevidí ani neslyší. A tak jde nějaká etiketa stranou.

7. Můžete si zařídit byt podle svého vkusu. Nemusíte brát ohled na někoho jiného, můžete se „rozjet“ při pořizování doplňků, které se vám líbí, ale třeba i při výběru barev na stěny.

8. Naučíte se žít jen sama se sebou. A to je velmi důležité. Poznáte sebe samu, zjistíte, jaké životní priority máte, kam chcete směřovat a kam ne. I to je velmi dobrý základ pro další vztah.






Celkem 16 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat