6 věcí, na které po hádce zapomeňte!

19.09.2016 | Vztahy

Hádky se občas objeví i v tom nejharmoničtějším vztahu. Jak ji partneři zvládnou, záleží na spoustě okolností. Ovšem velmi důležité je i to, jak zvládnou situaci po hádce.

Co byste nikdy neměla udělat, když se s partnerem pohádáte?

1. Proměnit se v ledovou sochu

Jistě, často se vám po hádce nebude chtít hned vesele švitořit s partnerem, ale bylo by velkou chybou trucovat, nemluvit a chladně odmítat jakékoli pokusy o usmíření. Takové chování ničemu nepomůže a nikam nevede.

2. Omluvit se, když se omlouvat nechcete

Pokud jste hádku vyvolala a je vám jasné, že ne úplně oprávněně, je jasné, že by situaci pomohlo, kdybyste se omluvila. Jenže nač plýtvat omluvou, když ji nemyslíte vážně. Zakřičet něco ve smyslu „No tak teda promiň, no!“, totiž vzduch nepročistí. Váš partner pozná, že se ve skutečnosti neomlouváte. A všechno se může ještě zhoršit. Omluvte se, až to budete myslet vážně.

3. Utíkat od „dalšího kola“

Možná si myslíte, že hádka skončila, ale váš partner si to myslet nemusí. Pokud bude chtít spor znovu otevřít, snažte se situaci v klidu ukočírovat. Ale neutíkejte před ní. Vzdáte se tím naděje, že hádka skončí a už se nebude opakovat.

4. Urážet partnera

Urážky jsou to poslední, co by mělo hádku následovat. Ani během hádky byste se k nim neměla uchylovat, ale sáhnout po nich poté, co nejhorší spor skončil, je rána pod pás.

5. Vyspat se s ním, jen aby byl klid

Sex na usmířenou je skvělá věc. Tedy pokud ho chcete oba! Jestliže se po hádce necítíte na milování, nenuťte se do něj. Budete se cítit příšerně.

6. Trápit se tím, že jste se pohádali

Hádky jsou normální! Nejsou ničím příjemným, ale žádný vztah se jim nevyhne. Tak se přestaňte trápit, že jste se s partnerem pohádali! Překonáte to. A mezi námi, nebylo to naposledy…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat