9 povolání, kde je nejvíc nevěrníku. Je tam i vaše?

19.10.2016 | Vztahy

Chcete vědět, kde najedete nejvíce nevěrníků a v kterém povolání vás partner nejspíš podvede? Kdo má doma bankéře, burzovního makléře, finančního analytika, pilota, letušku či stewarda, měl by se mít na pozoru. Tito lidé totiž zahýbají svým stálým protějškům mnohem častěji než třeba právníci či novináři.

Vyplývá to z analýzy maltské seznamky Victoria Milan, která zprostředkovává kontakty mezi ženatými a vdanými či jinak zadanými lidmi, kteří hledají milence za zády stálého partnera. Z průzkumu u pěti tisíc uživatelek, které podvádějí svého partnera, vyplývá, že dvě ze tří žen jsou svému chlapovi nevěrné na pracovišti.

Podvádění je častější tam, kde je práce nudnější a lidé hledají vzrušení. Což je zřejmě svět bankovnictví, finanční analytiky a makléřství. Více příležitostí k podvádění mají ale lidé pracující také v letectví, tedy piloti a ostatní posádka letu.

Průzkum jasně naznačuje, že i když to představuje riziko pro kariéru, mít poměr na pracovišti činí život ještě příjemnějším. Ve stejnou chvíli většina podvádějících by všem doporučila, aby se zdrželi míchání zaměstnání s rozkoší, ne protože to ničí kariéru, ale proto, že se bojí o odhalení či nepříjemnosti,“ tvrdí majitel seznamky Victoria Milan.

Nejnevěrnější povolání

1. finanční (bankéři, makléři, analytici)
2. letectví (piloti, stewardi)
3. zdravotnictví (lékaři, sestry)
4. byznys (šéfové, manažeři, sekretářky)
5. sport (atleti, koučové)
6. umělci (hudebníci, modelové, herci, fotografové)
7. noční obory (dýdžejové, barmani, tanečnice)
8. komunikace (novináři, PR specialisté)
9. právní (advokáti, soudci)







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat